|
Nu esti logat.
Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?#1 2010-10-12 14:31:53
Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Aveti momente in care v-ati simtit falsi toti prietenii si v-ati intrebat daca mai exista oare prieteni adevarati sau totul e doar interes? Offline #2 2010-10-12 14:38:30
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?dap, tot timpul si nu, nu cred ca mai exista asa ceva, e o utopie Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2010-10-12 15:42:57
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Deocamdata singurul meu prieten adevarat e iubitul meu... pana si mami ma "barfeste" pe la spate, cu tati, si nu doar o data am auzit'o criticandu'ma, desi in fata e doar lapte si miere... e lunga povestea, alte fete de pe aici o stiu. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2010-10-12 16:11:50
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?eu cred in prietenia adevarata... depinde de tine,insa, daca "atragi" oamenii care sa te caute doar pt interes sau nu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2010-10-12 18:30:42
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?eu nu cred in asa ceva, am fost dezamagita de prea multe ori ca sa cred ca exista prietenie adevarata Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-12 18:38:41
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Eu cred in prietenia adevarata dar mai cred ca o astfel de prietenie depinde foarte mult de ce oferim noi si ce asteptam sa primim de la ceilalti... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #7 2010-10-12 19:12:29
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Nu inteleg de ce toti blamati asa tare persoanele care barfesc.Cu totii o facem fie ca vrem, fie ca nu.Atat timp cat nu o dam in ipocrizie la cote maxime si prietenii ma ajut la greu ma declar multumit ente.... Offline #8 2010-10-12 19:28:33
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?pai cam asta`i problema.. nu neaparat o barfa mica, cat faptul ca foarte putini spre zero sunt alaturi la bine si la rau si atunci se dovedeste cat de "adevarata" e prietenia.. Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-10-12 19:28:52) If you take it personal, that's ok! Offline #9 2010-10-12 20:00:57
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?
Pentru ca am fost prima care a inceput subiectul barfa, iti recomanda sa recitesti post'ul meu... era vorba de maica'mea... restul lumii ma poate barfi, ca nu ma intereseaza de la mami am (aveam) alte asteptari. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2010-10-12 20:03:40
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?da. exista Offline #11 2010-10-12 20:11:33
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?de mult am incetat sa-mi mai pun problema daca am prieteni adevarati sau prieteni falsi! am niste oameni pe langa mine cu care impart bunele si relele, ca le pasa mai mult sau mai putin de mine e problema lor, important e sa-mi pese mie de mine si atat! prieteni sunt aia cu care vb si ma vad des si cam atat! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #12 2010-10-12 22:14:53
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Nu cred ca mai exista prietenii sincere.La un moment dat intervine invidia .Cauzele sunt diferite,ori ca de ce ai bani mai multi,ori ca ai un job mai bun sau uchiar pentru ca ai un sot mai iubitor ! Eu una am patit-o si acum am "prietene" dar fara sa dar cu care vorbesc lucruri de toata ziua ,nimic personal .Cel mai bun prieten e sotul meu Offline #13 2010-10-12 22:29:35
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?nu cred ca in ziua de azi mai exista prieteni adevarati. oricum depinde si ceea ce inseamna pentru fiecare notiunea de `prieten adevarat`. Poate pentru o fata prieten adevarat ii ala care renunta la o bluza ca sa i`o lase s`o cumpere ea, desi a pus celalalt ochii primul pe bluza. Pentru altul prieten inseamna sa`i zica adevarul chiar daca doare, iar alta persoana poate sa`si blameze prietenul tocmai pentru ca a spus adevarul, crud. Prietenia asta`i o chestie relativa I like the way you shake your ass around me Offline #14 2010-10-12 22:31:59
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?prietenia advarata exista, intotdeauna a existat si nu dispare, e undeva "in the clouds", numai noi ne-am schimbat....si nu mai suntem dispusi, nici nu mai avem rabdare sa ajungem la ea ... fucking perfect... Offline #15 2010-10-12 22:33:56
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?
din contra....e toate chestiile astea la un loc....si inca mult mai multe.... fucking perfect... Offline #16 2010-10-12 22:39:17
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?pai da...da pentru unii asta nu inseamna nimic, pentru altii asta e tot Ultima oara a fost editat de bia_loves_giulian (2010-10-12 22:41:03) I like the way you shake your ass around me Offline #17 2010-10-12 23:38:53
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?exista , eu cel putin am 3 prietene despre care niciodata nu as vorbi de rau, ca mi-au cerut sfatul si nu am stiut ce sa le raspund si am intrebat-o pe mami sa imi spuna ce parere are ea si ce as putea sa le spun lor asta e altceva .... in schimb nu stiu daca ele ma barfesc sau nu. Si nici una dintre ele nu sunt prietene, se cunosc dar doar atat Ultima oara a fost editat de ?! (2010-10-12 23:55:22) Offline #18 2010-10-12 23:40:53
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?doar una am,o singura pietena de 15 ani. nu cred in multe prietene "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #19 2010-10-13 00:19:04
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?eu am prietene adevarate. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|