|
Nu esti logat.
Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?-2#20 2010-10-13 07:18:05
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?exista, dar rar. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #21 2010-10-13 10:59:56
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?si eu cred in prietenie adevarata, dar nu am descoperit-o inca "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #22 2010-10-13 14:36:22
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Da, exista prietenie adevarata. Insa te convingi de asta doar atunci knd ai un necaz si respectiva persoana iti este alaturi si face tot posibilul sa'ti fie mai bine. Pt k la distractie toti iti sunt prieteni. Prieten adevarat ti'e doar acela care e mereu acolo pt tine, orice ar fi. They can because they think they can. Offline #23 2010-10-13 17:32:35
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Pai ce sa spun ca prieteni am mai ales la distractie, la necaz nu prea-ceva ceva am ca as minti sa zic ca nu am nici unul;am prietene, insa cel mai tare ma doare ca fara sa vreau mai vad invidia in ochii lor si asta ma doare;pentru ca pentru mine un prieten adevarat se bucura si daca iti merge bine, iti asculta ofurile si nu te judeca,si mai ales nu te barfeste -asta ar fi dovada ca nu tie prieten.Adica daca ii spui un of sau un secret, daca il spune e suficient unei singure persoane ala mai e prieten? Offline #24 2010-10-14 19:17:33
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Ramo, ii spusesem lui Green sa'l citeasca daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-16 23:11:12
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Depinde ce intelege fiecare prin prieten adevarat. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #26 2010-10-16 23:16:03
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?nici eu nu cred in prietenie adevarata. doar in iubi si in mami am incredere, in rest....nu, dar nici nu plang dupa " prieteni ". mi-am dat seama ca e mai bine asa. Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #27 2010-10-17 00:13:03
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?eu votez pentru! Cred totusi ca e mai usor sa ai o prietenie adevarata ineputa in copilarie decat cu o persoana pe care o intalnesti la o varsta mai inaintata, cand mintea e deja "pervertita". eu una am o singura prietena pe care stiu ca ma pot baza oricand, si ne stim de-o viata. Offline #28 2010-10-26 15:42:16
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Si la mine sotul e cel mai bun prieten. Offline #29 2010-10-26 16:12:01
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Cred ca se intalneste rar prietenia adevarata. Si eu am crezut ca am prietene de suflet, dar timpul a trecut, ele s-au schimbat... Iar mie imi este greu sa fiu prietena cu o persoana pe care nu o plac. Cred ca atunci cand suntem mici e mai usor sa ne facem prieteni, e mai usor sa toleram anumite defecte. Eu am rupt legatura cu o prietena pe care o aveam din copilarie si consider ca imi e mai bine fara ea. Era ciudata uneori, intr-o zi ma intelegeam bine cu ea, iar in urmatoare barfea alte prietene, ma jignea, era invidioasa (desi n-avea de ce), facea glume proaste si nu stia niciodata sa-si ceara scuze. Cand a auzit ca nu mai vreau sa reluam legatura a considerat ca am fite. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #30 2010-10-26 19:51:22
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?
destul de trist Toriana, dar te inteleg si eu am trecut peste asa ceva. Offline #31 2010-10-28 13:39:23
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?Important este sa invatam din greseli si sa nu mai consideram prieteni pe cineva care nu ne merita. Dar este un drum lung de parcurs... Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #32 2010-10-28 18:00:13
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?prietenie adevarata este, doar daca tu poti fi un prieten adevarat. Un prieten adevarat te cearta dar te si ajuta neconditionat. Offline #33 2010-10-28 18:26:48
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?nu stiu cat exista aceasta prietenie adevarata, poti tu sa fii inima de aur, daca cel de langa tine nu este asa... nu ai ce sa ii faci. m-am ars de atatea ori ca prefer sa nu mai ma imbat cu apa rece si sa cred ca prietena este acolo undeva si ma asteapta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #34 2010-10-28 20:05:30
Asa este, iti dau dreptate. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #35 2010-10-29 10:55:22
Doamne cat sange rece si cata nerecunostiinta. Offline #36 2011-02-08 02:57:57
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?in ultimele 6 luni am pierdut 3 prietene , fix cele mai bune prietene ale mele .... dar ultimaaaa ma lasat masca si sunt socata de o saptamana.... ne pregateam sa plecam si eu aveam bani langa tv ( 10 mil ) am vazut ca tot se plimba pe acolo si se uita la un globulet cu apa si sclipici in el ( desi il stia fffffff bine de mult timp ) mergem pe hol sa ne incaltam si zice " ah..ma duc sa beau apa k mi-e sete" o vad ca se duce ia apa si fuge spre tv , intru in camera ma pun pe pat ma uit la ea .... ea era cu o mana pe sticla si cu cealalta la spate ... am zis k poate mi se pare , se intoarce cu spatele la mine raman si zice " imi suna telu...." baga mana in geanta ii cad bani din mana ( banuiesc k din cauza "emotiilor" ) si zice : " mamaaa mi-au cazut si bani din geanta " .... wtf?! am tacut ... i-am zis grabeste-te ca am intarziat .... peste 2 zile intra pe mine si imi spune " iar esti suparata pe mine? " am zis ca nu e adevarat... i-am zis ca am vz ce a facut , nu a recunoscut decat dupa ce am insistat eu iar explicatia ei a fost ca nu avea bani de FILM si ANTIBEBE si i-a fost rusine sa imi ceara .... deciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eu numai cred ca exista prietenie adevarata.... vb mamei " mai rarut ca-i mai dragut " !! sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more miss mami & papi Offline #37 2011-02-08 09:30:52
Re: Credeti ca mai exista prietenie adevarata ?mda..cum se zice...banii sunt ochiul dracului... eu am patit mai rau...am fost la una care o consoderam prietena si mi-a furat bbani din portofel...nu mi a luat mult...1 milion,dar nu conta erau banii mei si daca avea nevoie trebuia sa ceara ca stia ca ii dau...si ea a fost sigur pentru ca a fost cu mine sa ii scot de la bancomat..darrr nu a recunoscut nici un ziua de azi,..si eu ca o proasta am iertat-o..de aia isi bate toata lumea joc de mine
mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011 Offline #38 2011-02-08 12:58:08
foarte nasoala situatia Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|