homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-19

#343 2010-10-27 17:00:08

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

Am intrat si eu, citesc la greu din urma sa ma pun la punct cu noutatile. puss

Sanca, cum Doamne iarta-ma sa trimita bebelusul la neuro pentru ca-i plin de energie si e singurul lui mod de a se manifesta/descarca? Sa fim seriosi!

Rruxxy, ma bucur ca minunea ta e mai bine! puss

Eh, ce dor mi-e de vremurile cand Tudi dormea cate 3-4 ore legat... smile
Noi iesim si cand este vant, doar sa nu ploua. Ne imbracam bine si iesim cu Lucky, chiar daca nu stam decat cate o ora, dar iesim.

Mamici, maraiala de urs avem si noi. Mai subtire asa, dar exista. big_smile Incerc sa-i distrag atentia cu diverse "jocuri". Daca-l duc in fata bibliotecii tace instant! big_smile

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#344 2010-10-27 17:17:08

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

buna fetele ...

suntem si noi aici .. nu am mai intrat , am avut niste zile ... frate !
fata mea varsa cam mult di doct mi-a zis sa ii schimb laptele cu novalac ar, am incercat ... am ajuns la 2 nan+2 novalac si s-a constipat urat rau .. cu plansete si tipete .. am renuntat la novalac si trecut subit inapoi pe nan , iar azi dimineata i-am pus si un supozitor ca nu mai putea saracutza, dadea afara tot ce manca / bea (lapte, ceai etc ) nu am stiut de mine de sambata incoace .. ( a mai facut cate un cachi de atunci da' tare rau ... ziceai ca e pampersu' meu sad )

deci ... sanca fata mea nu doarme decat afara, si cate 1 ora max in timpul zilei .. doarme destul de bine noaptea ..
ce neurolog tati ?
noi iesim pe orice vreme dc nu ploua ..

adina, ce homeopate ii dai tu lu aia mica pt constipatie ? pls .. cum se numesc ?

si natalia mica a plans la vaccin ...rau de tot .. si noua ne-a zis paracetamol in popou preventiv, dar nu am bagat ...ce e aia ?
dar eu sunt pro vaccin ...in afara de alea antigripale pe care le consider inutile .. aste antia hepatita, anti polio .. mi se par mai mult decat utile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#345 2010-10-27 17:29:30

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

da si eu cred ca sunt utile astea.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-10-27 17:29:37)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#346 2010-10-27 17:30:33

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

geo, imi pare rau pt suferinta nataliei...o pupam dulce...

cu vomitatul la mine e lege, nu e zi sa nu vomite, adica si regurgiteaza dar mai si arunca...,m-am obisnuit, urmaresc greutatea si daca ia o las asa....

cu cacuta, la noi cica e ok ca e alimentata aproape 100% la san, dar totusi...

luam acum Calcarea carbonica CH7 -2bilute de 3 ori pe zi dizolvate intr-o lingurita de apa...cica o sapt trebuie sa-i dau si apoi urmeaza CH9 -dar de 2 ori pe zi tot asa 2 bilute...de luni ii dau sa vedem peste 1-2 sapt daca or avea efect...vezi ca astea homeopate nu se gasesc oriunde...sotul le-a luat din farmacia DOna

9 ani de copilarie ....

#347 2010-10-27 18:16:53

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Sanca  wow ce ciudatenii de dr... cum sa va trimita la neuro??!!

Offf vaccinurile astea ... micutii prin ce trec sad

fetele, e vreo data limita de scoatere a firelor dupa cezariana?? trebuie'trebuia sa merg azi, dar n-am cum sa fac cu bebe. al meu nu poate pleca de la serv si n-am pe nimeni altcineva (aaa si dr nu-mi rasp ca sa-l intreb; imi zisese sa merg azi ca e de garda).

Mamica de Eric Andrei hjarta

Publicitate

loading...

#348 2010-10-27 18:18:02

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

multumesc mult adina ... esti o fericita ca inca ai laptic ... la mine s-a dus ... de tot sad si parca lipseste ceva din mine cand nu o pun la san ..

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#349 2010-10-27 18:40:36

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Geo, ce nasol sad

aliy, cam trebuie să le scoți la termen că apoi poți s-o dai ?ntr-o infecție ur?tă de tot. nu mai am?na!

#350 2010-10-27 19:41:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Andreed a scris:

Nu stiu, sa fie o epidemie de ceva si ea sa nu fie imunizata lol

pai i-l faci atunci... noi asa am gandit.ca si noua ne era cam tarsa ca n0are antipolio, de ex.

geo puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#351 2010-10-27 19:46:45

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

si azi a plans dupa 5 asa,dar mai putin;am reusit sa-i dau sa manance la 3 ore azi si i-am luat si bonnisan sa vedem daca e vreo ameliorare a acestor crize de plans...acum doarme de vreo juma de ora si tb sa-i fac baie;nici al meu nu doarme prea mult in timpul zilei,putin si de cateva ori;ii place in schimb afara,chiar daca pana-l imbrac urla de mama focului si-lscot plangand se linisteste instantaneu,dar nu rezist f mult pt ca-n carut nu prea-i place si-mi rupe mainile///

kata,fetele mersi de informatii

vroiam sa va mai intreb/;la cat timp inlocuiti un biberon?eu am 2-3 asa;am aruncat unul dupa 2 luni ,urmeaza altul,desi astea de la nuk si avent arata f bine in continuare

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#352 2010-10-27 20:30:55

walkiria_c
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2008-03-08

Doamne ce nebuni...cum sa mergeti la neuro pt ca e prea agitat bebe...pai sa vezi cum e Edi..nu sta locului o clipa, trage de ce ii pica in mana, desface tot ce prinde, dezmembreaza..parca e bagat in priza...si pediatra ne-a spus ca faptul ca e activ si manifesta preocupare pt ceea ce face(lesini daca-l vezi cum se incrunta si e atent la ceea ce "distruge") spune foarte multe cu privire la intelectul copilului...deci e de bine, nicidecum ca ar avea vreo problema si ar trebui trimis la neurolog...

Ultima oara a fost editat de walkiria_c (2010-10-27 20:31:06)

Perfectiune, pisc de lacrimi greu...te stie numai D-zeu.
mami de Eduard Andrei

#353 2010-10-27 21:36:50

katami
Platinum member

walki, ce face varul tau?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#354 2010-10-27 22:01:40

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

da walki c eface varul tau?

sanca ..eu cred ca dr astia au ei nevoie de neurolog...si noi am luat plasa asta ..si noi am ajuns la neurolog ( acum cateva luni bune )  ptr ca asa a vrut pediatra si NORMAL , Andu e sanatos.

Daca trag o linie la cati bani am dat pe ecografii si doctori de cand am ramas gravida si pana acum cateva luni ( cand am zis Gata...ma bazez pe ce simt ca mama nu pe ce nebunii mai vrea pediatra), deci dc fac un calcul ...plang de nervi .

Andu tot aiurea mananca, bine ca aluat in greutate...nu e el f dolofan ( are aprox 7.900 la cele 8 luni ale lui)...dar asta este..se face el mare.
Dintii de sus mai au putin si gata, ies de tot smile

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#355 2010-10-27 22:28:26

katami
Platinum member

lui cris primul dinte ii da SUS. cred ca maine ii sparge.barbata-meu zice ca astia la care le sparge sus primul sunt yang taaare, adica ajitati rau. iar taica-meu mi-a zis in seara asta ca si mie tot sus mi-a iesit primul rotfl deci... ce sa mai sper la un copchil calm si linistit? rotfl

noi azi am facut 10 kile, apropo de kilograme smile

#356 2010-10-27 22:35:18

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

katami a scris:

lui cris primul dinte ii da SUS. cred ca maine ii sparge.barbata-meu zice ca astia la care le sparge sus primul sunt yang taaare, adica ajitati rau. iar taica-meu mi-a zis in seara asta ca si mie tot sus mi-a iesit primul rotfl deci... ce sa mai sper la un copchil calm si linistit? rotfl

noi azi am facut 10 kile, apropo de kilograme smile

sa va fie de bine bre  applause

sanca lasa puiul in pace si nu baga in seama dr din astia...astia-s nebuni frate  big_smile .....pai daca ar vedea ca Tudor nu sta locului decat cand doarme m-ar trimite direct la spitalul 9 cu el  big_smile

lili eu bibe nu-l inlocuiesc dar tetina cam la o luna le schimbam......acum mai des unele ca le rontaie iepurele meu  chicot

maine mergem si noi la analize.....mergem in gasca....lui Tudor ii fac din sange si eu papanicolau si ceva din sange.....ma ia groaza cand ma gandesc cat o sa planga  sad ......parca ma apuca pe mine de acum tremuratul  sad

piciul s-a ridicat acum 2 seri singur in fund si are o boala mai nene  disperat .....se ridica in fund si apoi se arunca pe burta de parca ar sari in piscina  chicot ....nu conteaza ca abia a mancat el se arunca si apoi incepe sa rada .....aaaa am trecut si noi de la " maaaaaaam" la " memeeeee" chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#357 2010-10-27 22:43:00

ally_na
Hero member

de ce analize camy? ce are tudor?

noi stam mai mult in picioare, atarnat de tot ce se poate, canapele, mama, bibloteca, patut...
mai nou , nopatea pana ma trezesc eu ...baiatul e in picioare si "caraie"...
NOI am fost la neurolog...lol asa ca...nu mai ajungem cu el sigur...chiar dc ma dor salele...
azi vroia sa guste apa din castronul cainelui...l-am prins la mare fix....si mama ce urla ca nu l-am lasat

Luky cand il vede fuge....de el....asa in 4 labute tropa tropa pe jos...si apoi hopa sus..la coltul canapelei

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-10-27 22:43:43)

#358 2010-10-27 22:50:39

camyelenbebe
Hero member

nu are nimic ally dar vreau sa vad daca sunt ceva carente la el.......stiu ca-s nebuna, nu aruncati cu pietre

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#359 2010-10-27 22:53:51

ally_na
Hero member

de ce nu astepti un an?????atunci oricum stiu ca se fac...in fine...faci cum vrei smile...bafta

#360 2010-10-27 23:22:43

camyelenbebe
Hero member

ally_na a scris:

de ce nu astepti un an?????atunci oricum stiu ca se fac...in fine...faci cum vrei smile...bafta

am ramas obsedata din sarcina ally.....la nicio eco nu a iesit ceva aiurea si la nastere era sa-l pierd  sad ......de la 3 luni jum am tot zis ca se uita stramb si toti mi-au zis ca e normal iar la 6 luni l-a diagnosticat sec " strabism" ......mi-a intrat in cap sa verific cum sta si la interior si nu ma pot abtine  rodnar .....el asa e fff vioi.....nu sta o clipa, are 72 cm si 8.6 kg la nici 8 luni, mananca absolut de toata fara sa comenteze ceva dar......ma-sa e nebuna  tongue

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-10-27 23:23:31)

#361 2010-10-28 11:40:22

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

camy daca asta te linisteste du-te. e mai bine sa stai linistita, decat sa te agiti.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-10-28 11:40:46)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.