homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-20

#362 2010-10-28 11:55:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

camy puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#363 2010-10-28 12:53:28

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

camy te inteleg..stiu ce inseamna sa iti fie teama de ceva si sa te calmezi in felul asta...bafta multa la dr

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#364 2010-10-28 12:56:09

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

eu nu i-am facut pina acuma analize.
am o maaaare curiozitate ce grupa sanguina are, eu am zero, sotul abII.
si rh-ul m-am interesa desi amindoi avem pozitiv, deci zic eu nu are cum sa fie altfel.
puss  puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#365 2010-10-28 14:18:37

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

am venit si noi de la analize.....nu a zis Tudor nici au....nimic....a stat cuminte la mine in brate si i-au luat 2 sticlute......au venit si rezultatele si am nevoie de ajutor daca stie careva....in general sunt bine cu exceptia a 3 rez

hemoglobina (Hb)  11.1 ( normal 11.4-14 g/dl)
neutrofil 13.9 ( normal 15-50%)
limfocit  72.3 ( normal 40-70%)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#366 2010-10-28 16:01:20

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

hai ca m-am gasit eu sa iti explic analizele ca pe ale mele le-am trimis peste tot pana am avut un raspuns de la doctor. Stiu sigur ca daca hemoglobina este scazuta este un pic anemic. La celelalte nu ma pricep.

Dariei, i-au venit analizele( hemoleucograma si sunarul de urina plus urocultura) si toate sunt bune. In afara faptului ca i-a iesit ca are un pic imunitatea scazuta si s-a pus pe seama eruptiei dentare treaba asta, dr a spus ca nu necesita tratament. Am inceput sa papam si suntem din ce in ce mai bine. Am baut doar laptic zilele astea  si iaurtel pe care l-am baut cu canuta caci altfel nu am vrut, am slabit cam 60-70 grame dar punem noi la loc.

Concluzie fetelor, se poate face febra 39.3 de la DINTI.

Am inceput sa mergem cu antemergatorul, noi stam mai in spate, antemergatorul il impingem mai in fata si uite asa ne taram dupa el dar merge destul de binisor...

Maine vreau sa ma duc cu ea pe la Sinaia ( sotul este de servici) si ma gandeam sa ma intorc duminica, bagajul este facut caci abia ne-am intors de la tara. Abia astept.

Apropo, cum o scot afara, adoarme instantaneu.

Andreea, am o mare retinere cu vaccinurile, stiu ca nu mi-ai cerut parerea si sper sa nu te superi pe mine dar daca eram in locul tau ii faceam vaccinurile. Am o mare retinere ca acel usor retard pe partea dreapta sa fi fost din cauza vaccinului. Ca nu a papat cum trebuia( adica cum scrie in carti) sau ca nu a luat in greutate cum trebuie, asta cred...este si normal, scrie si in efectele adverse pe care le poate da vaccinul. Asa am patit si cum Daria, nu numai la 2 luni( si la 4 si la 6). Tu decizi, de fapt m-am bagat ca musca in lapte ca deja ai decis.

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

Publicitate

loading...

#367 2010-10-28 16:11:57

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

fetelor, ce scaun de masa folositi? tare as vrea sa iau si eu unul si daca aveti recomandari abia astept smile .

iubesc+Camelia+Matei

#368 2010-10-28 16:27:28

camyelenbebe
Hero member

nico , asa mi s-a explicat si mie.....un pic anemic si imunitate scazuta......problema e ca nu inteleg de ce....nu o asimila din mancare?.....papa absolut orice......in fiecare zi papa lapte, fructe, legume, carnita/ou/ficat, iaurt, branzica, etc......chiar nu inteleg...stiu ca probabil ma agit degeaba pentru ca diferenta este extrem de mica dar ma amarasc .......o dr mi-s spus ca rezultatele pot fi asa din cauza racelii.....ca a fost racit si sistemul imunitar e putin scazut......raceala i-a trecut de aproape 2 sapt.....cum vine asta cu legatura habar nu am......sunt tare mahnita ca parca mereu apare cate ceva sa ma amarasca

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#369 2010-10-28 16:34:25

nico12345
Full member

Cand avea Daria 6 luni, mi-a spus sa ii dau Fier dupa ce i-au iesit analizele cum ca e un pic anemica. Eu i-am dat pana la 7 luni jum si apoi am repetat analizele si au iesit bine....acum le-am repetat din nou sti tot bine sunt. Nu ti-a spus sa ii dai nimic?

#370 2010-10-28 16:50:14

katami
Platinum member

camy, relax,  ai un copil voinic si sanatos, aia nu e pb, ce zici tu smile sa fie aia cea mai mare pb a lui, atunci puss

noi am venit de la cumparat ghetute... si suntem FRANTI (io, ca dumnealui doarme lol ). mamici de bebei mai marisori, ce nr poarta ai vostri? ca al meu a avut pana ieri niste ghetute din sh, marimea 18. iar ghete de iarna am luat... 21. si NU difera nr, astea 21 sunt MULT mai mari decat talpa lui, dar la nr 18, 19, 20 nu reuseam deloc sa il incalt (a incercat si vanzatoarea, deci nu eram io varza in incaltat plozi). are partea superioara a talpii f bombata, nu ii intra in gheata... alea din sh (a pierdut ieri una cat era in wrap, de aia au iesit din schema) se deschideau taaareee... de aia mergeau.

acu pb mea e sa nu-lderanjeze la mers ca sunt asa mari sad la voi cum e?

siiii... cu ocazia faptului ca a adormit, ratam si botezul lui Bogdan al o'harei (imi pare taaare rau de botez, dar nu pot zice ca imi pare rau ca doarme rotfl la cat de greu il adorm de obicei tongue)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#371 2010-10-28 16:57:07

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Nico, nu te-ai bagat ca musca in lapte dar asa m-a sfatuit si pe mine pediatra. Daca acel retard se agrava? si intr-adevar, faza cu papa poate fi o consecinta de la vaccin dar sa dureze o luna? Eu am vrut sa ii fac si cele care nu sunt obligatorii...si am renuntat la idee. Noi i le vom face dar dupa un an.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#372 2010-10-28 17:04:04

camyelenbebe
Hero member

nico12345 a scris:

Cand avea Daria 6 luni, mi-a spus sa ii dau Fier dupa ce i-au iesit analizele cum ca e un pic anemica. Eu i-am dat pana la 7 luni jum si apoi am repetat analizele si au iesit bine....acum le-am repetat din nou sti tot bine sunt. Nu ti-a spus sa ii dai nimic?

inca n-am ajuns la pediatra......dr care a vazut rezultatul analizelor este o colega a mamei si m-a sfatuit sa-i fac sumar de urina si feritina.......ajungem zilele astea la pediatra si vedem ce zice si ea

#373 2010-10-28 17:27:13

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

camy, lasa ca o sa fie bine....

am si eu o intrebare : la ce oftalmolog te-ai dus pt strabism, de copii cumva? ....am asa o usoara senzatie ca si a mea incepe sa se uite cam cas....oricum stiu ca nu am ce face acum, eventual la 6 luni o sa vedem daca e ceva sau mi se pare mie...

9 ani de copilarie ....

#374 2010-10-28 17:51:37

camyelenbebe
Hero member

adinagrig a scris:

camy, lasa ca o sa fie bine....

am si eu o intrebare : la ce oftalmolog te-ai dus pt strabism, de copii cumva? ....am asa o usoara senzatie ca si a mea incepe sa se uite cam cas....oricum stiu ca nu am ce face acum, eventual la 6 luni o sa vedem daca e ceva sau mi se pare mie...

adina am fost la budimex.....sunt 2 dr...una femeie si un barbat...mergi la femeie ca e fff migaloasa si atenta cu copii....eu am nimerit la el si e un sadic......daca dupa 4 luni printesa observi ca se uita stramb mergi si cere o parere....multe fete de aici nu or sa fie de acord cu sfatul meu dar eu am patit-o si pe urma am tot cautat pareri referitor la ochisorii bebeilor....tot ce am citit spune ca incepand cu 4 luni daca bebe se uita stramb sunt sanse sa fie ceva in neregula ......Doamne ajuta la voi sa fie bine  rugaciune  par

poate eu sunt pesimista in momentul asta dar simt ca parca tot cad intr-un gol si nu reusesc sa ma opresc.....stiu ca nu e mare lucru ce a iesit la an lui Tudor dar s-au strans toate si ma simt coplesita  sad ......imi voi reveni dar ma ia plansul......sigur maine voi vedea altfel lucrurile ca noaptea e un sfesnic bun  neutral

#375 2010-10-28 18:58:54

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Camy, linisteste-te ca e bine baiatul puss putina anemie se rezolva repede.

Kata, eu pana acum ii dadeam o pereche de bascheti nr 18 care ii veneau foarte bine dar cum a venit frigul si baschetii erau numai din panza....am renuntat la ei. Sambata trecuta am plecat la cumparat de ghete big_smile s i-am luat unele nr 20 la care ma chinui putin pana inchid fermoarul dar reusesc intr-un final. Daca ii dau niste pantaloni mai stramtuti zici ca e motanul incaltat lol asa ca ii dau unii mai larguti care ii vin peste si e numai bine.

#376 2010-10-28 19:02:24

nico12345
Full member

Cammy, cum se numeste medicul de la Budimex?

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-10-28 19:03:03)

#377 2010-10-28 20:14:37

camyelenbebe
Hero member

nico12345 a scris:

Cammy, cum se numeste medicul de la Budimex?

nu stiu nico

#378 2010-10-28 20:17:59

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Camy, Tudor arata ca un copilas perfect sanatos. Si eu zic ca nu-i anemic. Rezultatele analizeleor pot fi modificate din cauza racelii de acu' 2 saptamani.

Kata, in curand o sa-i cauti bocanci de munte. wink

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#379 2010-10-28 21:41:32

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Camy puss linisteste-te, Tudor e bine si va fi bine. Cu ochisorii o sa isi revina iar daca va fi nevoie va purta ochelari iar analizele sunt bune, diferenta e f mica fata de borderline

Kata petru acum are 21 dar sandalele sunt 19 si inca ii vin
Am o prietena cu aceeasi problema ca tine si ii ia incaltaminte de la deichmann

#380 2010-10-28 21:55:11

katami
Platinum member

aha,ms... deci si voi aveti variatia asta... m-am mai linistit smile

lucky, glumesti? lol printre primele lucruri pe care i le-am luat dintr-un sh a fost o pereche de bocancei karimar hjarta nr 25, deci pt anul viitor big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.