homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-34

#628 2010-11-03 17:28:20

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

off doamne cate probleme au bebeii, sper sa se faca bine cat mai curand
si noi ne luptam cu un rosu in gat de ceva vreme, dar are o forma usoara, fara febra si alte complicatii

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#629 2010-11-03 17:38:12

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Am intrat si noi sa va salutam. puss
Sunt rupta de oboseala. smile

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#630 2010-11-03 17:55:11

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Lucky  puss chiar ma gandeam zilele astea ca nu te-am mai vazut
te chinuie puiul ?  chicot

Mamica de Eric Andrei hjarta

#631 2010-11-03 18:26:22

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

buna seara,
am fost si noi la dr azi..nu avem rsu in gat...dar tusim..sad, trebuie sa facem un exudat..problema este ca vor pe nemancate..andu ...dimineata e cu tzatza in gura
fontanela se pare ca etse k 1.5/1.5...dar avem un deficent de greutate de 200 de gr..sad..daca nu mancam ce trebuie...uite ca cu tzatza nu se traieste la 8 luni

m-a enervat pediatra rau de tt, dc nu se infigea Andu in ochelarii ei  strangeam eu de gat

nu a avut pic de tact, l-a luat dupa cum am intrat in cabinet sa il consulte, baiatul trezit din somn normal ca inceput sa planga si sa traga spre mine ( eram mama lui, cea care ilo puteam salva)..concluzita ei "este f rasfatat, o s avedeti ce patiti....nu vedeti ca vrea in brate ca sa il salvati"...pai...la cine sa vrea dc nu la masa..dc se simtea amenintat..la asistenta???

Ultima oara a fost editat de ally_na (2010-11-03 18:26:50)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#632 2010-11-03 18:33:08

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

ally nu o baga in seama.....asa mi-a zis si mie asistenta pediatrei lui Tudor la vaccinul de 6 luni  " e foarte rasfatat de asta plange" ....pai mai omule daca sar pe el 2 persoane pe care le-a mai vazut de 2 ori pana atunci  si e intors pe toate partile fara sa aiba libertate de miscare nu e normal sa planga?......asa ca ally le dam " ignore" si gata

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#633 2010-11-03 18:40:53

lucky777
Insomniac member

Ma....ce oameni tampiti! Cum adica e rasfatat daca vrea la mama????? Ca doar e la cabinetul medical, unde stiu si ei, micutii ce se intampla...Vede numai pereti albi, halate albe, oameni obositi de viata...

#634 2010-11-03 18:46:28

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ally_na ce doctorita de 2 bani! Nu are dreptul sa spuna asa ceva despre un copil.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#635 2010-11-03 19:09:13

ally_na
Hero member

....paradoxul..lucrul ce ma doare ..este ca ii e si nasa si botez...pana sa ii fie nasa era ( asa a fost parerea mea ) o femeie OK...acum ..nici macar sa vina sa il vada acasa ( dc e racit nu o face...) normal de la noi nu isi ia bani...grater.....in fine..sunt f nervoasa pe ea...bine ca i-a luat andu ochelarii de pe nas...si a aruncat cu ei pe jos....m-am simtit usurata..ca stie sa se apere

#636 2010-11-03 19:09:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

vai, ally, mai bine nu citeam, eram si asa plina de nervi, acum am un nod in gat de draci neutral eu in momentul ala cred ca imi luam copilul si plecam, nu inainte sa ii spun ceva acid rau neutral

iar cu greutatea nu-ti fa griji, sunt care mananca doar tzatza si pana la 1 an si n-au nik. nu e chiar dupa statistici totul neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#637 2010-11-03 19:36:41

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

ally, de ce te mai duci la ea? Nasa, nasa...dar e om in fond si la urma urmei, eu una nu as mai avea ce sa discut cu ea chiar daca ar fi nasa fetei...ce puii mei, cine se crede ea sa imi dea ea mie lectii cum sa imi cresc copilul sau cum sa il rasfat? M-am enervat...scuze. Asa am patit si eu nasii mei de cununie, am fost prieteni 6 ani de zile, chefuri, concedii la mare, munte si dupa ce ne-au cununat a spus ''nasa'' niste vorbe urate cica la nervi si am plecat pe 5 ani de cand am rupt orice legatura cu ea. Femeie nebuna si acum ma suna si imi spune: ''Sunt in fata Bisericii si vreau sa dau un acatist si vreau sa stiu daca m-ai iertat chicot  chicot '' si i-am zis si eu: ''Sa te ierte Dumnezeu''.
Asa ca si concluzie, nu cred ca ne place sa avem in preajma persoane care sunt ironice, rautacioase...atunci de ce sa suportam? O viata am si vreau sa fiu linistita, nu am nevoie de astfel de persoane in preajma. Trebuie doar sa stim cand sa spunem STOP...fie ea si NASA.

In legatura cu greutatea, fiecare are ritmul lui de crestere, asa imi faceam si eu probleme dar ma uit la Daria( este sanatoasa, vioaie, analizele ii sunt bune) de ce sa imi fac griji? Ca are 8400 la 10 luni si nu are 10 kg? Aseara am fost in Carrefour si ne-am intalnit cu o angajata a sotului, era in post natal, avea un baietel de 6 luni care avea 10 kg si eu i-am spus ca Daria nici la 10 luni nu are 10 kg si foarte intrigata ma intreaba : De ce?
'' Ca suntem fetite si vrem sa fim suple''........ chicot  chicot

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2010-11-03 19:37:59)

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#638 2010-11-03 19:37:55

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ally, pediatra asta de feicare data mai scoate cate o perla....nu o baga in seama.

200 de g nu e mare lucru. Cate kg are acum?

#639 2010-11-03 20:01:19

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Aliy sigur burtica e  sad  si Alessia plange cand i se aude burtica cum forfota... eu i-am dat sab simplex(care mi se pare apa de ploaie, da na...l-am incercat si pe asta) am incercat cu infacol...si nu merge si acum ii dau ceva ce se gaseste la o farmacie in jud la noi...e un farmacist renumit care prepara ceva sirop pt bebei pt colici si vad ca e mai bine cu asta.  SI mai beau si eu ceai de chimion si uite tot asa... Sa treceti si voi mai repede de faza asta cu colici  goodluck
Legat de nasuc, am imbracat-o ...i-am pus si paturitza pe ea si caciulitza si tot rece nasucu  nustiu  cred ca asa e ea...
Fleur  puss  nu doarme cu noi...doarme in camera de langa si am baby phone cu camera la ea in patutz deci o vad ce face  chicot E foarte buna inventia asta si cu camera video ca de multe ori cand se aude ca misca nu se trezeste si nu tre sa ma ridic sa merg sa vad ce face ...ca o vad de la mine din pat  chicot  Oricum, las si usa deschisa  dumbom  da asta ca-s batuta eu in cap cu paranoia mea  lol
Nico  puss  happy  yeeee deci vesti bune ... ma bucur ca s-a confirmat ce zic doctorii si trece...oricum nu se vede f tare. Pupici la voi, in special pt Daria  par
Ana, m-ai pus pe ganduri  spranceana  sper sa nu fie doar faza asta de inceput ce o are si Alessia cu cumintenia  chicot 
Ally_na, Ruxxy, Sanca,Geo, Alina  puss  multu de bun venit  chicot
SI Alessia se linisteste doar la mine in brate cand are o criza de colici...dar dupa ce trece o pun in patutz si sta cuminte...nu cred ca se obisnuieste in brate...oricum , ar fi culmea sa ii lasam sa planga in disperare si sa stam sa ne uitam la ei. In rest Alessia nu cere bratele...stam si ne vorbim ea in patutz si eu langa...sau uneori o mai pun in patu mare cand e treaza  chicot
Geo abia asteptam si noi pozicile de la botez! Sa aveti un timp fain si distractie! bis
Ally_na multa sanatate si la piticu tau  puss Doamne ce om  bang  apai cine sa-l linisteasca  spranceana daca nu mama
Nico si cumnata mea zice la fel la nepotica "ca suntem fete si suntem suple"  big_smile SI ea a dus-o peste tot ca deh tot zicea lumea ca are fata ceva de-i mai slabutza, pana cand i-a zis mai multi dr. dupa ce au consultat-o si vazut-o "pai doamna pe cine sa semene gras, sa si d-voastra si sotul sunteti slabi de numa, asa-i soiu" lol  SI cam asa e...daca copilu-i sanatos, activ, papa bine, analize bune...asta e, nu e nici o probl

Fetele dati-mi idei ce sa mai mananc ca is in pana de ideiiiiiii  disperat vreau sa pap sanatos ca si asa are colici asta mica...da nu mai stiu ce sa pap...mai ales dimineata si seara

#640 2010-11-03 20:44:04

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Dana, bine ai venit printre noi, cu atatea probleme am uitat sa iti urez bun venit kram  puss . Stai linistita ca inca nu se obisnuieste in brate. Si Maria mai are momente in care se linisteste doar la mine in brate dar nu e dependenta de ele

Ally, eu nu m-as mai duce la ea...sincer.
Nico tare faza cu nasa

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#641 2010-11-03 20:44:54

ally_na
Hero member

nico..super faza cu "suntem fetite"
kata multam....si ruxxy ...si toate mamicile ce ma sustineti in "nervii" mei...sotul a zis ca el nu calca acolo in cabinet ca o "bate"

tata a zis ca tine kta..ca el isi lua nepotul si pleca..sau o dadea afara din cabinet

Referitor la kg...are mami si tati suficinte ptr el lol

#642 2010-11-03 21:06:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lasa ca mie o homeopata mi-a zis ca "ea i-ar da un remediu sa nu mai ceara atata in brate yikes ca acu il doare (era vb de burta si dinti), dar apoi VA FOLOSI DUREREA ASTA CA SA MA MANIPULEZE" neutral daca nu era clienta sotului meu cred ca ii ziceam mai urat... asa a tb sa ma abtin si sa-i zic doar ca mie una mi se pare f firesc ca atunci cand il doare sa ceara alinare si nu am de gand sa ii refuz asta nicio secunda, sa stea in brate cat are chef, pana la 20j de ani, daca va dori, desi ma indoiesc big_smile

si mi s-a parut trist ca si un medic homeopat tot asa gandeste ref la copii sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#643 2010-11-04 09:08:43

lucky777
Insomniac member

Katami...halal medic homeopat...     acklad

Buna dimineata, mamici! smile

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2010-11-04 09:09:09)

#644 2010-11-04 09:22:30

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Neata mamici.
Daria a inceput iarasi sa pape noaptea de vreo 2 nopti. Soarta... cascat  cascat De saptamana viitoare se muta mama si tata la noi pana in martie si va dormi ea cu fata.( atat cat pot eu sa stau fara ea) . Sunt convinsa ca nu o sa ma pot obisnui sa dorm fara ea. A fost un week-end la tara la ai mei si noaptea ma trezeam si o cautam in pat. chicot  chicot

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#645 2010-11-04 10:12:14

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

neata, alexia nu are stare asa ca ne pregatim sa iesim la plimbarica ca tare frumos este afara

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-11-04 10:13:23)

Alexia-Ioana 25 august 2010

#646 2010-11-04 10:25:43

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

neața mămici
de fapt la mine aș putea spune că e pr?nz, nu-mi mai dă trezirea la 6, ci la 5.30. și evident că apoi nu mai ?nchide un ochi lol

dana...mai bine nu zic nimic lol

ally_na, chiar că-ți vine s-o iei la bătaie bang
kata, văd că asta e concepția generală, mie deja-mi vine să le dau una ?n cap la toți "experții" care-și dau cu părerea vis-a-vis de aspectul ăsta. p?nă la urmă e problema mea dacă se ?nvață ?n brațe, că nu ei ?mi cară toată ziua copilul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.