homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-35

#647 2010-11-04 10:42:06

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

ana asa se trezeste si a mea si eu ii dau sa pape pe intuneric si o pun in patut. se mai foieste ea putin dar nu o bag in seama si adoarme. incearca si tu vezi.. poate tine

Daria Ioana - 06.08.2010

#648 2010-11-04 11:02:08

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

neata mamici

Dana, asa o avea Ale nasucul. al meu se incalzeste daca-l invelesc, dar fiecare bebel are stilul lui smile

Ally__na, ce ciudata e si nasa voastra  supa n-o pune la socoteala.

Sanca , Ana  puss

Mamica de Eric Andrei hjarta

#649 2010-11-04 11:12:07

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

aliy puss

sanca, tot pe ?ntuneric ?i dau și eu să pape, dar ea trezindu-se o singură dată pe noapte, următoarea dată c?nd se mai trezește parcă zici că știe că e dimineață și nu e chip să mai ?nchidă un ochi. am ?ncercat toate variantele posibile, dacă o las singură se pune pe urlat. am luat-o cu mine ?n pat, la fel face. nu mai vrea să doarmă p?nă la 10-11 și pace. am niște cearcăne p?nă la nas lol

#650 2010-11-04 11:19:56

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Si Tudi are nopti in care se trezeste pe la 3, dam tzitzi pe intuneric si daca am noroc adoarme pana pe la vreo 6-7. Dar bineanteles ca eu nu mai pot inchide un ochi. Cearcane? La mine sunt pana la...buric. rotfl
Azinoapte a dormit de la 21-21.30 pana pe la vreo 4.30. I-am dat tzitzi si a adormit din nou pana pe la vreo 6.30. smile Eu in schimb bantuiam prin casa...

P.S. avem 5100g wink

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2010-11-04 11:21:04)

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#651 2010-11-04 11:25:03

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

offf ,ana ce nasol....

si a mea mai face faze din astea, dar eu ii dau suzeta si adoarme la loc....pana pe la 8-8.30 maxim ca apoi nu se mai poate....trebuie sa ma ridic si eu, ...

legat de faza cu in brate asa ne zice si noua lumea :,, aaaa, ati invatat-o in brate,, si eu le zic :,, si ce fratilor vreti sa o las jos sa urle...asta e s-a invatat o sa se si dezvete la un moment dat cand o merge in picioare pana atunci asta e, e a mea o iubesc enorm si normal ca o sa o tin si in brate, daca nu o tin acum la 5-6kg cand o sa o tin la 10-15kg cand o sa ma rupa de spate,,
off, toata lumea da sfaturi , dar stiti ce ma intriga pe mine ca si ei au fost in situatia mea si la fel au facut...

noi acm facem somnul de dimineata, adica cel pana in pranz, uneori ne mai sare sid e pranz, dupa ce ne trezim papam si afarica cu noi ca e soare si trebuie sa profitam de el...bine ca eu ies si cu trebuir asta e alta treba-merg sa-mi depun dosarul pt indemnizatie -noroc ca e relativ aproape, adica mergem cu autobuzul vreo 3 statii si apoi pe jos...

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#652 2010-11-04 11:46:27

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!
va pup si va multumesc pt toate sfaturile!am reusit si noi sa dormimi pe intuneric;e mai bine,cred;azi noapte s-a trezit doar o data...

insa pb cea mare e cu plansul,cam dupa 5 seara pana dupa baitza cand papa si adoarme plange in cateva reprize de nu stiu ce sa mai fac;ma sperie rau uneori;zici ca lesina...
sotul ma cearta ca nu-i dau sa pape cand plange,dar ar insemna sa-i dau continuu seara;abia reusim si noi de cateva zile sa mancam la 3 ore,ca inainte ii dadeam mai mereu si mai mult voma ;bine si acum vomita destul...i-am facut ceiut,dar bea putin si tot plange;i-am luat bonnisan si nu vad mare schimbare...
nu stiu...oi gresi eu ca nu-i dau papa des-des cum vrea el?dar oricum tb sa fac pauza inainte de baie,o ora macar...

adina,abia acum depui dosarul?ai avut post-natal mai mult?

Ultima oara a fost editat de liliana83 (2010-11-04 11:49:07)

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#653 2010-11-04 11:48:28

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Andreea nu-i stres  puss  multumim de intampinare  par
Aliy asa cred si eu..oricum vine duminica pediatra la noi si am s-o intreb  smile
Ana rotfl2  lol  forgetit  cred ca stiu ce zici si daca nu mai zici nimic  lol
Mai dar idioti mai is unii  bang  nu mi se pare ca se invata in brate (dc gresesc o sa ma conving pe proprie piele si imi asum asta) daca cer alinare cand are o criza de colici sau ii doare ceva ... eu o iau in brate ..sta pe pieptul meu pana trece criza ca ii place ca simte cald de la corpul meu si imi aude inima si apoi dupa ce trece o pun jos si nici nu mai cere brate dc nu o doare  big_smile stam in patutz si ne vorbim  hjarta  si ma asculta si se dupa mine  hjarta  toata ma topesc
In schimb am un mare bai cu vizitele  bang  mai ales alea nocturne  bang  ziceam si la mine la topic ca ieri a venit socrela la 9 seara si ea dormea asa bine in pat(mai avea o ora pana sa se trezeasca pt papa) si a luat-o din pat  bang  si s-a trezit  neutral  simteam ca imi vine s-o iau de gat cand am vazut-o si dupa 5 minute cand fata se uita la ea ciudat...buimacita ca a fost trezita din somn zice ea "acuma vine plansu imediat"  bang  bang  si dupa alte 5 min zice "o pun in pat sa nu se obisnuiasca in brate" bang  apai bine ca o trezit-o ca s-o puna in pat iar  bang
Fetele azi stam putin in usa  happydance  happy  5 minute  big_smile
LE aaaaaa noi avem o problemutza cu ragaitul  spranceana  gombotzu e praf dupa ce suge si adoarme instantaneu...si trage mami de ea cu ragaitul dapai ea nimic  chicot de vomat nu a dat afara numai aseara o data si putin, nu jet...s-a prlins pe langa guritza, m-as simti mult mai bine dc ar ragai dupa fiecare supt, oare cer prea mult?  chicot

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-11-04 11:51:21)

#654 2010-11-04 11:52:34

adinagrig
Insomniac member

liliana am avut cele 126 zile platite de firma, si cum banii luati de la firma erau mai multi decat cei pe care urmeaza sa-i primesc am zis ca e mai bine sa fac tot 126 zile, poti sa depui si dupa ce ai cele 42 zile dupa nastere -cred

9 ani de copilarie ....

#655 2010-11-04 13:32:12

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ziua buna..noi am fost dimineata la dr sa ne facem analize sad...de fap din degetel si un exudat din gat...Nu are febr..dar tuseste....nu inteleg de unde tusea asta...el asa e ok ..
sa vedem dc iese ceva

va pupacim

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#656 2010-11-04 13:54:36

sanca
Hero member

ally_na si eu trebuie sa ii fac niste analize dariei. la ce laborator ai fost de a luat din deget? unde am intrebat eu doar din vena..

nici eu nu mi-am depus inca dosarul. o sa incerc saptamana viitoare..

al meu ingeras a dormit de la 8-11 si de la 12 a adormit iar si acum stau sa se trezeasca.. eu as vrea so scot afara dar n-am pe cine  wow

Daria Ioana - 06.08.2010

#657 2010-11-04 13:59:58

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ally_na, nu inteleg unde gasesti numai specimene din astea de medici lol...decat sa vina si sa-l vada pe Andrei (chiar si cand este racit) si sa te supere spunandu-ti nu stiu ce aiureli, mai bine asa, fara vizite din partea nashei. Eu daca as fi in locul tau as schimb-o, as cauta un alt pediatru. Nu trebuie sa ii zici ei despre asta.

Liliana iti plange baby de la colici sad. Noi am avut, cred, o forma mai usoara de colici pt ca mie imi plangea foarte rar si putin (mai mult se innrosea si isi strangea piciorusele la piept). Dar la tine sunt acele colici clasice, cu episoade de plans seara. Mai ai rabdare un pic caci la trei luni trec. Sa ii mai pui un prosopel cald(il calci cu fierul incins) pe burtica, peste o bluzita.

Dana mie mi-a zis pediatrul sa nu mananc broccoli, varza, fasole, ciocolata, cafea...in rest am mancat de toate. Dupa ce a facut 5 luni am mancat absolut de toate si am iceput sa beau cafea. Acum beau cantitati destul de mari in anumite zile si inca mai alaptez (avem 10 luni).

Kata...vrei sa iti zic parerea sotului meu despre homeopati? smile. Ma gandesc ca este femeie si ar trebui sa fie altfel.

Pt mine exemplul cel mai bun este nasha lui Carol. Are 2 copii, unul de 14-15, unul de 8. Pe cel mare il lasa sa planga cand era mic "ca sa doarma, sa nu pierd noptile". Nu se pune problema de luat in brate ca "sa nu se obisnuiasca asa". Apoi, cand a mai crescut, ea a zis ca daca baiatul este "incapatanat" sa fie si ea "bitchy". Si acum, cand baiatul este adolescent, are si el o prietena, este la liceu si ea ar vrea sa stie mai multe despre el, copilul i-a intors spatele, nu discuta cu ea, tipa, etc. Adica in loc sa fie prieteni sunt relatii destul de tensionate intre ei. Cand mi-a povestit asta, i-am spus ca eu as fi procedat mai cu tact, as vorbi cu copilul meu altfel etc. Si ea mi-a zis:"stai sa creasca fata si o sa vezi ca o sa fie la fel". Stiu insa ca nu o sa fie asa pentru ca incerc dupa acum sa fiu un alt fel de parinte, sa pun copilul pe primul loc si nu pe mine.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#658 2010-11-04 14:04:10

ally_na
Hero member

flow....sunt in cautari de alt pediatu

sanca , cu trimitere de la medicul de fam ( deci gratis) la medlife, depinde si  ce fel de analize trebuie sa ii faci ( poate de aceea vor in vena) la noi a fost ceva simplu

#659 2010-11-04 14:24:39

sanca
Hero member

doar hemoleucograma ii fac.. pana la urma am gasit la synevo. mergem si noi maine

Daria Ioana - 06.08.2010

#660 2010-11-04 14:46:52

ally_na
Hero member

si noi la fel..deci poti s a faci si la madlife, sanador...cu trimitere

#661 2010-11-04 15:01:19

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

La Synevo pentru hemoleucograma se ia sange din degetel?

#662 2010-11-04 15:03:30

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si eu vreau sa ii repet analizele Mariei, dar mai stau putin pentru ca nu mai are vene saraca supa

Si eu am un pediatru de 2 bani, luni mergem sa ii faca eco transfontanelar rugaciune

Azu sunt ravasita..a murit chirurgul care a operat-o pe Maria.

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-11-04 15:15:36)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#663 2010-11-04 16:04:37

sanca
Hero member

medlife si sanador in arad nu avem... la synevo in arad la telefon asa mi-au spus ca pt hemoleucograma la bebei se poate recolta din degetel. nu as vrea so chinui cu venele

o doamne andreea! imi pare rau! dumnezeu sa-l ierte!

Daria Ioana - 06.08.2010

#664 2010-11-04 17:58:56

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Andreea, dumnezeu sa-l ierte! nu fi trista, ai si asa destule pe cap  puss

Oare chiar nu mai exista dr devotati meseriei?! si eu sunt la fel de dezamagita de pediatra.  supa

Mamica de Eric Andrei hjarta

#665 2010-11-04 18:07:41

adinagrig
Insomniac member

off, andreea ce pacat...lui iidatorati multe sa zic asa, pacat, el ar fi trebuit sa o opereze pe Maria si al 1 an (ca parca asa am inteles ca mai e necesara o operatie la 1 an)?

noua la 3 sapt ne-a luat din vena tot la Medlife, am tinut-o in brate, a stat mitica, dar iti e o mila, nu va spun...

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.