homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-51

#951 2010-11-12 08:46:14

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

Sanca,  chicot  asa mananc si eu de vreo sapt ... paine cu pate.... aaa daca apuc, sunt zile cand mananc ceva abia la 10 seara

Mamica de Eric Andrei hjarta

#952 2010-11-12 08:48:11

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si cat timp o sa mai mancati asa big_smile

#953 2010-11-12 08:50:07

aliy
Hero member

rruxxy a scris:

Si cat timp o sa mai mancati asa big_smile

aoleo  bang
pai cred ca ajung o aschie... si-asa am slabit groaznic

#954 2010-11-12 08:59:03

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata mamici kram  puss

Aveti grija mamici, aveti nevoie de  vitamine dupa nastere, painea cu pate nu e mancare punish

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#955 2010-11-12 09:12:39

aliy
Hero member

Neata Andreea
mda... eu stiu ca nu e ok, mai ales ca ma simt si rau, dar ce sa fac? sta numai in brate, se inconvoiae de burtica si daca il las sa planga, urla pana se inneaca sad.... bine ca iau vitamine-pastile.

Apropo, ca vb ieri de bebei care iau fier ca e posibil sa aiba scaunul mai inchis la culoare. E valabil si pt noi adultii? ca sa stiu daca sa ma ingrijorez  nustiu

Publicitate

loading...

#956 2010-11-12 09:15:34

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

neața  happy

vai, andreea, cred că ți se rupe sufletul să auzi așa ceva de copilul tău  bang
insensibili oameni, chiar că-i tratează ca pe obiecte!

aliy, da, are colici și bonnisan-ul cred că nu mai are efect, că deja ?l ia de o lună jumate. am trecut de aseară pe infacol, să vedem cum va fi. ne ?narmăm cu răbdare și ne rugăm să ajungem mai repede la 3-4 luni, c?nd putem spune că scăpăm definitiv de burtică

sanca, așa a fost și la mine p?nă-n botez. era cumințică, avea zile rare c?nd pl?ngea și nu-i convenea nimic. mai și dormea puțin. de s?mbătă ?ncoace ?nsă...dezastru grater nu doarme, pl?nge ?ntruna dacă o lași jos și o doare rău burtica. dacă n-o doare stă ?n pătuț, se uită la jucării, r?de și g?ngurește la noi, dar imediat o apucă durerile și iar vrea ?n brațe, așa că eu și bunica facem cu r?ndul p?nă ieșim afară și pot să respir iar ușurată, că adoarme instantaneu

eu am deja 7 săptăm?ni, cred că pot face o băiță, am nevoie de relaxare că nu mai pot. zici să-ți lași copilul cu altcineva  bang am dormit și eu o oră ?n plus azi și am lăsat-o nesupravegheată, doar cu bunica de 73 ani și am găsit-o plină de caca p?nă la g?t, ieșise din pampers și udase și hăinuțele, mirosea de la o poștă și bunica nu se sesiza  bang
e și bătr?nă, ce-i drept, pe mine m-a crescut dar era f t?nără, iar la fie-mea am ?ncredere doar să-i țină biberonul și s-o țină ?n brațe, ca să mai pot face și eu altceva

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-11-12 09:19:06)

#957 2010-11-12 09:35:06

aliy
Hero member

Ana,ai fost la controlul de 6 sapt? mie mi-a zis ca in functie de cum e operatia atunci vedem ce urmeaza.

Eu i-am dat infacol de la inceput... vreo 2 zile am trecut pe sab simplex si gripe water, dar m-am intors la infacol si vad ca e bine. nu stiu daca e coincidenta ca e ok de cand am reluat infacolul, dar rezultatul conteaza... e bine in sensul ca nu mai urla non-stop.are crize scurte... dese, dar scurte.
Despre ajutoare, eu nu mai vorbesc... tre sa ne obisnuim singuri, din pacate ca nu e alta solutie... incerc sa-mi intiparesc asta in minte smile

#958 2010-11-12 09:35:35

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

buna,andreea ce doctori,asa e cu cat de duci la mai multi cu atat afli tot felul de lucruri urate si neadevarate,curaj si incarca sa nu mai bagi totul in seama,d-zeu va ajutat si va ajuta in continuare

nici eu nu am cu cine sa o las,ma mai ajuta sotul seara cand iese de la serv,mananc cu ea in brate dar nu vrea mereu sa stea,ziua doarme pe reprize,nu am mai stat la masa impreuna de cand am nascut, dar ce sa-i fac astept sa treaca timpul sa creasca.

Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2010-11-12 09:38:15)

Alexia-Ioana 25 august 2010

#959 2010-11-12 09:43:57

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

neatza!
fetele,imi pare rau ca aveti pb cu bebeii
al meu de 3 zile nu mai plange delocc,bine,cand e obosit sau ii e foame,dar nu mai e tipatul alade durere;
sper sa fi scapat de  tot de burtica ca facea urat rau de la 2 luni pana acum,la apr 3...i-am dat si eu protectis si bonnnisan,dar nu stiu cat au ajutat

andreea,m-ai lasat fara cuvinte!Doamne prin ce mai treci si tu!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#960 2010-11-12 09:44:25

anabella_n
Hero member

aliy, am fost la 3 săptăm?ni și cum totul se prezenta f bine, mi-a zis că ne mai vedem la 3 luni și gata

fetelor, la mine contează și faptul că stă cu ea ?n brațe și-i vorbește c?t pot eu să fac patul, să mă spăl puțin și să măn?nc ceva, pt că p?nă luni eram ?n aceeași situație ca voi. din fericire bunica va sta toată iarna aici și se va ?mp?rți ?ntre mine și mătușa mea, așa că acum pot spune că nu mai sunt singură, măcar p?nă vine soțul acasă
soacră-mea e ?n concediu săptăm?na asta și st?nd ?n același oraș, cu mașină la poartă, n-a venit nici măcar ?n vizită, dar să se ofere să ajute  bang
luni a fost ziua ei și a trebuit să mergem cu copilul acolo, iar asta mică a ?nceput să pl?ngă atunci c?nd i-a vorbit, pt că e o străină pt ea. la ai mei toți r?de și g?ndurește...așa mă seacă situația asta, de-mi vine să mor. cum e posibil să nu simți nimic pt nepoata ta, nu să vrei să ajuți, dar să simți efectiv nevoia s-o vezi?!?! e un ?nger de copil, la ai mei la toți le-a creat dependență față de ea, numai socrii mei n-au habar că există

#961 2010-11-12 09:44:29

aliy
Hero member

da fetelor, n-avem de ales, rabdare si asteptarea vremurilor mai bune smile

al meu maraie si afara sad nu urla dar maraie continuu

#962 2010-11-12 10:26:32

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutareeee.

vai Andreea ce dr tampita. cum sa zica ca are nevoie de material. vai vai.

nici a mea nu doarme mult ziua. doarme vreo 4 reprize de juma de ora . toata ziua.

si eu la inceput mancam asa pe fuga. sia cu amnanc ce apuc. nici nu stiu uneori din ce fac lapte. acu de cand cu scoala plec de acasa si mananc pe strada un covrig. si abia seara mananc si eu bine. de aia in loc sa slabesc , raman asa sau mai pun ceva kg.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-11-12 10:27:23)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#963 2010-11-12 12:10:34

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

offf, anabella nasol ce sa zic, asta e , lasa ca fata cand s-o face mare nu o sa vrea sa mearga la ei si parca vad ca atunci vor vrea ei...dar

noi suntem singurele de la inceput, sotul dupa 6, si uneori mai e plecat si 2-3 zile in delegatie, dar noi nu prea am avut colici, adica na, nu au fost episoade de care spuenti voi...e adevarat ca nu pot sa fac mare lucru, ca stau de ea, dar na , pot manca , spala, uneori mai dau  un mop, acum e chiar mai ok, ca de cand se joaca cu jucarele si le apuca o pun pe salteluta in patul nostru si se joaca acolo, ma mai duc pe la ea sa ma vadam , sa-i mai dau suzi daca o vrea si vreo 1-2 h nu am treaba....cand doarme as putea sa fac mai multe, dar prefer sa mai stau cu voi, sa ma mai documentez, treaba o facem impreuna cand vine sotul, unul sta cu copilul si unul face, sau unul merge sambata dimineata cu el in parc si celalalt baga curatenie big_smile

9 ani de copilarie ....

#964 2010-11-12 12:30:11

anabella_n
Hero member

și ea e f cuminte c?nd nu are dureri, stă singură, n-are treabă cu ținutul ?n brațe, o țin eu că mi-e drag, dar acum se chinuie rău, sărăcuța. văd că azi e mai ok, ?i dau infacol ?nainte de fiecare masă și chiar are efect, e tare cuminte și a pl?ns doar puțin, dimineață, c?nd avea caca peste tot
e bine că tu n-ai avut astfel de probleme cu ana, pe mine nu pl?nsul mă omoară și faptul că trebuie să stau numai de ea, ci suferința ei, mititica sad oricum, cred că și noi vom avea o viață mai ușoară c?nd vom ?ncepe să acordăm atenție jucăriilor

#965 2010-11-12 13:07:36

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

da Ana cand va fi interesata de jucarii, o sa mai stea ea si singurica. si a mea era la inceput maraita si o tineam mult in brate, dara cu sta si sg. si mai fac si eu cate ceva.

offtopic  fetele noi maine si duminica mergem in vizite. maine mergem la o prietena , e ziua ei. nici nu stiu ce sa ii iau cadou. iar duminica mergem la un bebe mic, la botez, si apoi acasa la un fel de cumatrie, adica fac masa acasa. lui bebe i-am luat o groaza de chestii. e mai usor de cumparat pt bebei. eu una m-am descurcat mai bine.

asa ca maine si duminica ne distram. mergem toti trei . fata mea se invata de mica cu petrecerile.

asa ca azi tre sa fac curat si papa. si maine dimineata ce mai apuc.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-11-12 13:08:27)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#966 2010-11-12 13:08:20

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

adina si la mine situatia e cam ca la voi. am mare noroc in sot care dupa ora 6 oricat de obosit sta si el cu daria. de multe ori chiar ma mir cata rabdare are. adevarul e ca si-a dorit-o enorm si faptul ca e fetita l-a topit de tot (el mereu imi zicea ca vrea fata). insa din pacate noi am avut si inca mai avem (mai rar) episoade nasoale de colici. cand e linistita sta cuminte in patut vb cu animalutele de la distanta vorbesc si eu cu ea.. si ma mai duc langa pat sa ma vada.. insa intre timp mai pun la spalat.. mai intind haine.. mai aspir si uite asa. cand doarme fug si fac de mancare ceva rapid... seara daca e agitata si plange si daca sta sotul cu ea nu imi vine sa stau in bucatarie sa fac mancarea si dincolo de usa sa aud cum urla. stam amandoi langa ea si facem cu schimbul in brate.
legat de soacre... a mea sa nici no mai vad! v-am stresat destul si eu cu ea.. iar maica-mea.. cu sufletul ne-ar ajuta ca fizic nu poate. uneori mai vine si sta putin cu mine.. insa ea e cu probleme de sanatate destul de nasoale si abia se descurca pt ea. a incercat o data sa ii faca lapte.. si ea vedea 30 ml pe biberon unde e 120  sad va da-ti seama ca n-am incredere so las deloc singura cu cea mica. ne descurcam noi 2 (eu cu sotul) cum putem si ne facem noi mari!
ana.. exact cum zicea si adina.. legat de socrii tai. lasa ca so intoarce roata! cred ca si la noi va fi la fel. se va uita cea mica la ei ca la niste straini.

alina.. hmm si eu vreau idei de cadouri ca e ziua nasei noastre si a dariei.. si nici n-am timp de umblat prin magazine si nici idei nu am. asa ca.. astept si eu raspunsurile celorlalte mamici!  puss

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-11-12 13:11:24)

Daria Ioana - 06.08.2010

#967 2010-11-12 13:29:32

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

intram si noi in clubul "socrilor"
dar la mine este o situatie mai diferita
soacra mea este vitrega si nu a avut copii niciodata, s-a maritat cu socrul cand sotul meu avea 14 ani, asa ca nu stie ce inseamna sa ai copil mic.cand a venit sa ma ajute cu asta mic, ea se astepta ca o sa stau de vb cu ea toata ziua, a plecat acasa ofilita toata ca nu am bagat-o in seama lol , nici nu ma gandesc sa-l las pe Damian cu ea lol
iar ai mei se asteapta sa ma duc eu in vizita pe la ei, ca sa-si vada nepotul,cea ce bineinteles nu fac, dc vor sa-l vada sa vina ei la noi
in rest ma ajuta sotul si mai fac eu cate ceva cand doarme asta mic,dar azi am o lene cat casa smile

lasa ca se fac ei mari si le arata ei

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#968 2010-11-12 14:44:04

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Si eu tot singura ma descurc cu Vlad. Sotul vine seara dupa 6 si atunci sta cu el smile In rest, toate treburile casei sunt pe spatele meu dar am invatat sa ma descurc cu toate si acum nu mi se pare deloc greu.

#969 2010-11-12 15:27:31

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si eu la fel ma descurc singura. Cosmin ajunge dupa 6.30 acasa. Pana atunci eu fac curat, papa, spal, etc etc. Ma descurc, nici nu as suporta sa ma ajute cineva. Bine, am noroc ca Maria e cuminte

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-11-12 15:28:45)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.