homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3-7

#115 2010-10-21 08:17:34

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 3

Vlad nu a mai facut deocamdata temperatura dar a inceput sa tuseasca in somn si se aude din cand in cand un harait din gatut. Mor cand il aud  grater

#116 2010-10-21 09:51:01

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

ruxxy imi pare tare rau pt vladut!  par  sanatate mult va doresc!

ina chiar ca e  tare luca! am ras ca mi-l si imaginam smile

adina lasa ca o sa recupereze ea. nu te mai stresa!  puss

andreea ieri ziceai ca nu iti vine sa crezi ca maria se satura cu 40 ml. ieri si daria s-a saturat cu 30  neutral

camy iti spunem si noi maaaam de acum  big_smile

Daria Ioana - 06.08.2010

#117 2010-10-21 10:05:16

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Offf Doamne, ce au oare copiii astia?
Ruxy, rugaciune sa se faca bine Vladut

Ultima oara a fost editat de Andreed (2010-10-21 10:18:25)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#118 2010-10-21 10:10:51

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

neatza,
am fost si eu azi sa imi depun actele pt indemnizatie si imi zice tanti de la primarie sa ii aduc si stadiul de cotizare de la casa de pensii sad si nu stiu dc trebuie sa fac o cerere ceva, ca eu nu ma pot duce pana acolo, il trimit pe sot.voi cum ati procedat?

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#119 2010-10-21 10:55:07

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ina, ce tare e luca  rotfl2

ruxy, sănătate multă lui vlăduț  puss

aliy, ți-am lăsat ieri un off-line pe mess, dă un semn dacă ești interesată. eu din păcate n-am reușit nimic cu cati și laptele a dispărut subit, pe c?t de mult aveam inițial sad
iar cu ținututl ?n brațe, fetele au dreptate, numai bunicile și mamele/soacrele noastre mai pot g?ndi astfel de lucruri stupide, că așa era pe vremea lor. ține copilul c?t mai mult cu tine, alintă-l, fă tot ce simți nevoia, astfel va crește frumos și sănătos

adina, poate va lua data viitoare mai mult și recuperează. dacă nu suferă de foame și e ok eu zic că n-ai de ce să-ți faci griji. noi de asta nici nu ne-am cumpărat c?ntar, că era un stres ?n plus pt mine. o văd la ochi și o simt la m?nă, așa că prefer s-o c?ntăresc o singură dată pe lună

Publicitate

loading...

#120 2010-10-21 11:15:34

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

buna dimineata, mamici puss
Azinoapte Tudor a avut 39*C...am plans ca o prostuta cand il auzeam gemand. Ooooof, vaccinurile astea!
I-am cumparat siropel cu paracetamot Calpol si abia asa am reusit sa-i scad temperatura. A si i-am mai umplut si sosetele cu cartof razuit si le-am schimbat tot la 2 ore.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#121 2010-10-21 11:32:11

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Da fetelor... e fantastic cand toarce.Promit, dupa ce imi repar laptopul, sa pun si un filmulet.

Ally_na, imi pare rau pt tine dar fii tare...
LUca e innebunit dupa laptop, mouse, cabluri. La noi, camera de joaca arata in felul urmator: Nietzsche sta in tarc, doarme sau se joaca evident cu jucariile lui Luca, iar Luca sta pe jos si roade cabluri si logic... toarce  rotfl2 Sunt convinsa ca nu va avea treaba cu romana  rotfl2

Katami, imi pare rau ca mai are colici si acum... baiat aproape cu buletin si se lasa invins de colici, iar cu dintisorii.. punem placa  smile . Se va calma cu durerile de burtica si va incepe sa mormaie din cauza dintisorilor... asta e... nu le putem avea pe toate.  nocry

Ginutza, acel stagiu de cotiyare nu trebuie sa ti-l dea de la pensii ci merge si de la locul de munca. Este o adeverinta in care este trecut venitul pe fiecare luna din ultimele 12. La mine a fost sufiecient

Rux, pupici si multa sanatate stapanului. Trebuie sa-l faci sa inteleaga ca barbatii adevarati nu se imbolnavesc asa usor.  puss

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-10-21 11:32:46)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#122 2010-10-21 11:47:32

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare.

si a mea a fost putin agitata dupa vaccinul de 2 luni. nu a facut temperatura, ca i-am pus preventiv un supozitor cu paracetamol, dar a mai plans, s-a marait, agitata.

si a mea a zis acu vreo 3 zile memeee. adica eu zic ca e mama. si am crezut ca nu aud bine, dar s-a repetat si in zilele urmatoare. de obicei cadn ii e foame si vrea tzitzi face memeee

fetele noi acus facem 6 lunite, luni.

nu stiu daca v-am mai zis. am fost cu ea sa ii fac gauri la urechi, cu pistolul. sa ii pun cercei. si nu  i-a facut tipa aia. a zis ca nu ii face deaoarece lobul urechii e f mic, mai ales la urechea stg. si nu poate gauri cu pistolul, ca ii e frica sa nu ii prinda cartilajul, ceva de genul.
asa ca tre sa mai astept pana pe la 8-9 luni,sau sa ii fac cu acul. dar nu stiu pe nimeni care sa ii faca cu acul. asa ca eu cred ca tre sa astept. bang

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-10-21 11:47:59)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#123 2010-10-21 12:06:04

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

offf alina...apropo de cercei sa va zic ce am patit: eu i-am tot sucit dupa ce au fost pusi in urechi pt a nu se fixa...in fine la urechea stanga e o mica problemuta : spatle ei e mai cutat ca sa zic asa si mi se pare ca urechea e mai grosuta...acolo a facut ceva bubitele, si ieri am incerc sa scot cercelusul , am reusit, l-+am curatat ca m-ai cursese pe acolo si se intarise si inapoi nu l-am mai putu pune, adica nu i-am mai putut pune surubul ca nu m-a mai lasat ana...plus ca a curs si putin sange...

i-am pus ceilalti cercei tip tortita, si asta e cam fix sa zic, asa de la faza ca urechiusa mi se pare mai grosuta...era rosu in jurul lui , i-am dar cu betadina si baneocin...sper sa nu fie nimic grav...voi mamici de fetite ati mai patit asa?

eu zic sa incerci la maternitate si sa-i faci totusi cu acul, cu cat trece vremea cu atat va fi mai nasol....sufera 1 zi dar trece apoi...nu stiu ce sa zic...plange rau e adevarat...dar

9 ani de copilarie ....

#124 2010-10-21 12:06:15

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

am doua tipuri de adev compl de la locul de munca, dar cica vrea si de la casa de pensii, parca ar fi false.

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#125 2010-10-21 12:11:58

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

alina imi pare si mie rau ca nu s-a putut cu cerceii

adina nu stiu ce sa iti raspund. noi n-am avut absolut nici o problema. i-a pus cerceii in spital cand sa plecam acasa. nici sange nu i-a curs. doar am avut grija sa ii misc mereu zilele alea. eu nici nu am dat-o cu nimic..

legat de urechiuse.. a mea are lobii urecheii inegali.. saracuta o urechiusa o are mica si una e mai mare si s-a facut si putin clampaie..   big_smile  una din urechi e a mea.. si cealalta (cea mare a taticului)... sper ca odata ce creste sa fie mai putin evidenta diferenta

Ultima oara a fost editat de sanca (2010-10-21 12:12:37)

Daria Ioana - 06.08.2010

#126 2010-10-21 12:15:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ina, io niic nu mai stiu daca maraielile de dinti nu sunt deja amestecate cu alea de burta :lol

si al meu e maare fan cabluri, are tastaura lui (fiind a lui, evident, nu-l intereseaza, tot la astea "adevarate" vrea lol ), mouseul lui (ei hai, ala mai merge si detasat de orice unitate centrala lol ca doar e vorba de ros

matzexoasa noastra e absolut terorizata de cris, mai nou si-a facut program de stat treaza noaptea si dormit ziua in lada de la canapea lol ca sa nu-l vada, sa nu-l auda lol si, maiales, sa nu ii simta manutele pe coada diablo

io daca o sa am fetita nu cred ca am sa ii pun cercei de mica... nush, poate ma razgandesc atunci, dar... cred ca voi prefera sa-si puna ea cand vrea.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#127 2010-10-21 12:46:43

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

rruxxy a scris:

Vlad nu a mai facut deocamdata temperatura dar a inceput sa tuseasca in somn si se aude din cand in cand un harait din gatut. Mor cand il aud  grater

sad of saracutul pui..... kram la amnadoi sa fiti tari si sa treaca repede raceala

sanca maaaaaaammm  chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#128 2010-10-21 13:37:49

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ruxy sanatate maxima...dc haraie rau incearca sa ii faci aerosoli ( eu nu am avut curajul cu adrenalina, am facut doar cu ser )

ce o fi cu baietii astia <  Andu tot dupa cabluri, laptop si telefoane mobile e innebunit.Cu toate jucariile pe care i le-am luat ...ele zac pe jos sau in cos...si el "alerga" dupa cabluri, telecomanda ...telefoane...

La noi contactul cu catelul e mai rarut....dupa ce si-a luat 2-3 picioare pe cocoasa...( in timp ce il dadeam in leagan) , Luky il ocoleste smile

Zilele trecute mi-a balosit asa rau laptopul , ca am stat 30 min sa se usuce ca sa pot lucra la el....Tasu e f mandru de inginerul lui...iar masa...disperata ca pune gura peste tot. tongue

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#129 2010-10-21 15:41:38

rruxxy
Platinum member

Nu se mai aude din gatut in schimb e ragusit, gangureste ragusit, parca nu ar fi el smile

Si el tot dupa telecomanda se uita si cum prinde laptopul da cat poate de tare in taste.
Stiti reclama cu biscuitii oreo? Cand o aude se uita nemiscat la ea, parca e vrajit lol

#130 2010-10-21 16:06:03

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

bai voi cu baietii vostri. e normal. sunt baieti. dupa ce vreti sa se uite? dupa papusi?

dar ce fac eu cu fata mea? ea tot dupa mobile, telecomenzi, cabluri. vrea surubelnita lu tatsu, se uita la tv, vrea telecomanda.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2010-10-21 16:08:39)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#131 2010-10-21 16:09:00

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Ally_na, eu ajunsesem sa sterg fiecare cablu, telecomanda, furtun de aspirator sau alt gadget cu servetele umede rotfl2 . De vero 2 saptamani am incetat sa mai fac asta...

O data pe saptamana dezinfectez toata casa si o data la 2-3 zile baia si bucataria. )nu de alta dar l'am gasit sprijinit de wc sau cu mana in mancarea lui N)

Azi am avut 30 minute de liniste pt ca Luca s'a postat in fata unei oglinizi (tati a montat'o aseara pe usa de la baie deci intra la categoria NOUTATI) si a stat de vorba, l'a pupat, balosit , palmuit pe baietelul din oglinda  rotfl2

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-10-21 16:15:50)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#132 2010-10-21 16:25:44

rruxxy
Platinum member

Ce tare faza cu oglinda lol

#133 2010-10-21 16:33:59

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu v-am apucat a povesti ca, pe drum inapoi din concediu, singura chestie care l-a mentinut pe cris nu foarte nervos a fost... FOSTUL meu mobil? lol l-a balit intr-asa un hal, incat a doua zi erau coclite toatecircuitele... verzi rotfl2 inutil sa mai spun ca nu mai am niciun nr din cele salvate in memoria telefonului cu pricina lol

ina, io zic ca mai rau ii faceau tampeniile bagate in zeama aia din servetelele umede decat ii face un picut de praf smile (bleah, io cand vad mamici in parc ca sterg plozii la gura cu de alea mi se face rau... prefer sa il duc acasa plin de pamant si nisip la botic, dar cu alea pe fata nu-l dau).

si cris trage la mancarea matzei, asa a inceput sa mearga de-a busilea, de fapt lol dupa mata si castronul ei lol inca n-a apucat sa guste lol

noi cu oglinda suntem prieteni vechi big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.