|
Nu esti logat.
Gatitul -necesitate sau placere#1 2010-10-16 12:04:26
Gatitul -necesitate sau placereMulta vreme am crezut ca este doar o necesitate, apoi mi-am dat seama ca obtii si o satisfactie ca femeie si pana la urma mi-am recunoscut ca poate fi si o placere.Voi ce parere aveti? Offline #2 2010-10-16 12:12:47
Re: Gatitul -necesitate sau placereCate un pic din fiecare .. In sensul ca daca poate incepe prin a fi o necesitate, satisfactia din final de a fi gatit ceva bun din toate punctele de vedere - gust, aspect, consistenta etc - poate sa transforme gatitul si in placere Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2010-10-16 12:15:03
Re: Gatitul -necesitate sau placeren-am gatit nimic 24 de ani,pana m-am mutat impreuna cu my husband to be.24 de ani mi s-a parut ingrozitoare pana si ideea de a sta in bucatarie,acum totul e o placere.daca nu il cunosteam pe el nu ajungeam la asemenea sentimente cu siguranta. nu mi s-a parut niciodata o corvoada sa gatesc,ba fac si tot felul de retete.si cand sunt obosita sau sunt mai libera si as sta,tot gatesc si nu in scarba,chiar daca nu chiar cu cea mai mare placere "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #4 2010-10-16 12:40:54Re: Gatitul -necesitate sau placerela mine depinde de chef...daca nu am chef de stat in bucatarie nu imi iese nimic si de cele mai multe ori il pun pe al meu sa gateasca...cand am chef si fac totul cu placere nu o vad ca pe o necesitate Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2010-10-16 12:47:24
Re: Gatitul -necesitate sau placereInainte de a-l avea pe Vlad era oplacere, de cand e el a devenit o necesitate pentru care nu prea am timp Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-16 14:23:58Re: Gatitul -necesitate sau placereStrict o necesitate cand e doar pentru mine. In principiu mie nu imi place mancarea, deci nu imi place sa mananc, asa ca atunci cand trebuie sa gatesc numai pentru mine chiar nu imi place, dar cand gatesc pentru mine si prieten (Acum mai des, pentru ca nu mai mananca la lucru) imi face placere. Oricum, in mod sigur nu as face asta daca oamenii nu ar avea nevoie de mancare. Nu ar fi hobbyul meu Offline #7 2010-10-16 14:43:24
Re: Gatitul -necesitate sau placerept mine a fost placere pana am nascut... acum e strict necesitate (a se citi corvoada ) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2010-10-16 15:07:21
Re: Gatitul -necesitate sau placeregatesc doar cand vreau, deci nu pot sa zic ca e o necesitate....nici o placere deosebita nu pot sa zic ca e, dar daca fac ceva si imi iese bine sunt mandra "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #9 2010-10-16 15:12:48
Re: Gatitul -necesitate sau placereEu gatesc de placere, ca in rest are cine sa faca treaba asta in casa. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #10 2010-10-16 15:50:01Re: Gatitul -necesitate sau placereMie mi se pare amuzant ca nu imi place in general mancarea, dar aparent gatesc foarte bine Cand aveam musafiri si tre sa gatesc ceva care chiar nu as manca niciodata (aka ceva cu carne de vita, sau carne amestecata cu branza) prietenul rade de mine ca miros mancarea si nu o gust. Dar cica gatesc bine, deci presupun ca ma pricep la mirosit.Pentru musafiri tot timpul gatitul mi se pare o corvoada. Offline #11 2010-10-16 16:08:33
Re: Gatitul -necesitate sau placereplacere Offline #12 2010-10-16 18:42:12
Re: Gatitul -necesitate sau placereCred ca pentru toata lumea este in primul rand o necesitate, deorece TREBUIE sa mancam Offline #13 2010-10-16 18:44:32
Re: Gatitul -necesitate sau placere necesitate VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #14 2010-10-16 18:54:47
Re: Gatitul -necesitate sau placereMie imi place, dar tot asa, pentru ca in general gatesc doar cand am chef, nu pt ca sunt nevoita, daca mi-e mie pofta sau ceva. #15 2010-10-16 18:56:10
Re: Gatitul -necesitate sau placerepersi cea mai misto declaratie VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #16 2010-10-16 19:16:35
Re: Gatitul -necesitate sau placerepana la vreo 25-26 de ani habar nu aveam sa gatesc...nici nu-mi dadeam silinta sa am desi mereu am fost mofturoasa la mancare. apoi, m-am apucat subit sa gatesc pt fostul si nu orice..numa' delicatese (care, din pacate, nu au fost apreciate). nu am imaginatie sa combin chestii..tot ce fac (mai mult dulciuri) iau de pe bloguri cu poze...as face multe..dar nu prea am cui-eu nu mananc dulciuri . imi place sa gatesc-tocmai am facut o rulada cu gem de prune (cred) Cap patrat cu minte-n colturi Offline #17 2010-10-17 11:13:30
Re: Gatitul -necesitate sau placereCred ca orice femeie e foarte mandra de ea cand ii iasa o reteta. Offline #18 2010-10-17 14:29:28
Re: Gatitul -necesitate sau placereMie imi place f mult sa gatesc, e singura activitate casnica (,) care imi place, probabil si pentru ca sunt gurmanda si mananc mult mai mult cu ochii decat cu gura. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #19 2010-10-17 16:39:22Re: Gatitul -necesitate sau placereApropo de gatit, voi cum faceti meniul pe o saptamana, si cum faceti cumparaturi? Ca la noi la sfarsit de saptamana reusim sa aruncam o groaza de chestii, cea ce e groaznic, serios, mi se rupe sufletul cand vad, si ma gandesc ca acasa mama era in stare sa nu arunce absolut nimic, si eu nu sunt in stare sa organizez meniul, si mancatul in asa fel incat sa nu facem risipa. Idei? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|