homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Il vreau inapoi

#1 2010-10-18 15:15:59

allexpopescu
New member
Inregistrat: 2010-10-18

il vreau inapoi

Buna fetelor.e prima data cand scriu pe acest forum,dar trebuie sa povestesc cuiva ca simt k o iau razna
am fost cu un barbat,actualul meu sot 3 ani,locuiam impreuna de 2 ani,iar acum cateva luni..l-am inselat.de ce am facut asta?nu stiu ..poate ca de prea mult bine.chestia este ca il vreau inapoi,il iubesc enorm de mult si simt ca nu pot trai fara el.regret enorm ce am facut.de cand ne-am despartit plang intruna,nu pot dormi noaptea si in fiecare zi ma gandesc numai la el.poate k pana acum nuu am stiut sa fiu o sotie adevarata,nu am stiut sa imi lupt pt a avea o familie,doar el se zbatea,doar el incerca sa ne fie bine.acum realizez toate lucrurile astea,dar nu stiu daca o sa mai am cum sa ii arat ca nu mai  sunt asa.il vreau inapoi pentru ca mi-e foarte dor de el.suntem despartiti de 1 luna jumate,m-am intalnit cu el acum 2 saptamani si am facut sex,de atunci ne-am tot intalnit,spune ca inca ma mai iubeste dar ca nu vrea sa se impace cu mine,pt k din moment ce l-am inselat odata o pot face si a doua oara.cum pot sa fac sa ii arat ca m-am schimbat si ca il vreau inapoi?

#2 2010-10-18 15:46:53

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: il vreau inapoi

spune`i si lui tot ce ai scris aici,purtati o discutie serioasa....insa nu ii cere sa se intoarca la tine asa repede,l-ai ranit destul cand l-ai inselat si chestiile astea nu se uita asa usor.tu poti sa ii fii alaturi,e bine ca va intalniti din cand in cand ..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#3 2010-10-18 16:07:55

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dacă nu te poate ierta și nu vrea să vă ?mpăcați, de ce mai face sex cu tine?

data viitoare să te g?ndești și tu de 2 ori ?nainte să faci niște lucruri, că uite ?n ce situație ai ajuns

#4 2010-10-18 16:37:56

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Oare de ce unele femei carora le este extraordinar de bine langa sotul lor,ajung sa faca astfel de gesturi?allex,ce te-a impins sa faci lucru asta?ai avut vreun motiv anume?Dupa cum vad,se pare ca nu.Eu zic totusi sa nu il condamni ca nu vrea sa va impacati atat de repede,deoarece el afland acest lucru l-a socat,doar pt simplu fapt ca el facea tot posibilul sa mearga bine relatia voastra.Punete umpic in locul lui...si vezi cum ai fi reactionat tu.Totusi ar trebui sa aprecieze faptul ca i-ai zis adevarul,asta dand dovada ca iti pare rau de ceea ce ai facut si insemnand ca il iubesti.(Bn inteles daca i-ai zis tu lucrul acesta,ca l-ai inselat).Ce pot sa zic?...altadata incearca sa apreciezi mai mult pers. de langa tine.Nu mi-o lua in nume de rau.

#5 2010-10-18 16:46:35

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Pfff, oricum daca te primeste inapoi nu o sa mai fie ce a fost inainte.  Aveti copil impreuna? Daca da, ai mai multe sanse sa te ierte, de dragul copilului.

Publicitate

loading...

#6 2010-10-18 17:10:56

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

da` el de unde a aflat ca l-ai inselat?

hjarta

#7 2010-10-18 18:10:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu cred ca, indiferent daca o sa va impacati sau nu, e esential sa afli tu de la tine motivele pentru care l-ai inselat si daca e posibil sa discuti si cu el ca sa-ti clarifici problema asta, sa vezi ce anume nu a mers in relatia voastra de s-a ajuns aici

#8 2010-10-18 19:11:23

allexpopescu
New member

nu stiu ce a fost in capul meu cand l-am inselat.in perioada aia aveam niste probleme mai mari la servici,mi-am schimbat si locul de munca,a fost o perioada mai dificila.nu avem copii impreuna.vreau sa ii arat ca imi pare rau.nu stiu ce sa mai fac,plang in fiecare seara,nu mananc nimic ,am slabit 10 kg ma simt foarte rau.nu stiu daca o sa mai accepte sa ne impacam..este si o fire foarte orgolioasa.in unele momente imi spune k nu ma mai iubeste,apoi imi spune ca inca mai tine la mine si ma iubeste,nu stiu ce sa cred.nu stiu daca sa il las in pace..k poate o sa ii fie mai bine fara mine ,sau sa ii arat ca imi pare rau..ma simt atat de aiurea

#9 2010-10-18 19:17:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

oricum nu-l bate prea mult la cap, daca vrea sa va intalniti eu zic ca mai bine stati de vorba, o luati usor, vedeti ce n-a mers... ca asa daca va intalniti sa faceti sex si apoi fiecare la casa lui nu rezolvati nimic

#10 2010-10-18 19:27:34

allexpopescu
New member

asta asa e...si nici asta cu sexu nu prea e bine,pt k mie imi face mai mult rau...

#11 2010-10-18 19:34:43

Deeyutza
Full member

Tu i-ai spus ca l-ai inselat sau a aflat el de la cineva?

#12 2010-10-18 20:22:20

allexpopescu
New member

...a aflat el..

#13 2010-10-18 20:28:17

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ata rupta si innodata si nu va mai fi niciodata la fel.iar barbatii iarta f rar.deci iti urez mult succes!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#14 2010-10-18 20:36:38

Deeyutza
Full member

Vezi?....asta l-a deranjat cel mai tare....faptul ca nu i-ai spus tu lucrul acesta si ca a aflat de la o alta persoana.
Persoana care poate nici nu trebuia sa stie lucrul acesta.(bn inteles dak nu e respectivul cu care l-ai inselat).Probabil k el acum simte asa o rusine fata de persoana care mai stie lucrul acesta.....dar de iubit te mai iubeste ...e clar,se cunoaste de la o posta.....Nu vrea sa se intoarca de tot inca la tine,ca sa nu fie condamnat de cunoscatori"Eh uite shi la asta,l-a inselat nevasta si tot impreuna sunt"Sti u orgoliul barbatilor,doamne sfinte marea lor mandrie.Poti considera ca primul pas spre impacare e facut.Poate acum se comporta asa mai rece cu tine ca sa te inveti minte ca altadata sa shtii unde se ajunge dak mai "calci"gresit.

#15 2010-10-18 21:02:32

allexpopescu
New member

nu a aflat de la cel cu care l-am inselat.a aflat de la altcineva.cu orgoliu...e ff adevarat,oricum el e foarte incapatanat.sper sa se gandeasca si ...sa imi mai dea o sansa mai ales ca a fost prima data..si ultima!nu as mai face asta niciodata pt nimic in lume...mai ales acum cand am realizat cat de important este el pt mine si cat de mult il iubesc.

#16 2010-10-18 21:10:47

Monica999
Hero member
Site

Sincer, nu mi se pare orgoliu. Eu nici nu m-as mai uita la prieten daca m-ar insela. Nu e vorba de orgoliu masculin, feminin sau extraterestru, nu e vorba de incapatanare, ci de incredere. De ce te-ar crede ca nu l-ai insela si a doua oara? Nu i-ai promis in biserica cand v-ati casatorit ca nu o sa il inseli? Cu ce e mai valoroasa promisiunea ta de acum cu cea de atunci?

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-10-18 21:12:42)

#17 2010-10-18 21:27:23

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

nici mie nu mi se pare orgoliu,mi se pare normal k el sa nu mai vrea din moment ce l'ai inselat  si din cate spui nu aveai motive...adica totul era ft bine in relatia voastra si el facea orice pt tn.
si eu oricat mi'as iubi prietenul,daca m'ar insela nici macar nu m'as mai gandi la o a doua sansa.oricat l-as iubi.
nimic nu ar mai fi la fel odata cu inselatul si cred ca din moment ce se ajunge la asta,ceva scartaie de partea celui care a calcat stramb wink mai ales intr' relatie in care se presupune k nu ai avut niciun motiv de a o face... smile
oricum,mult noroc...caci o sa ai nevoie de mult daca mai vrei sa fii cu el !

#18 2010-10-18 21:40:32

Deeyutza
Full member

Poate ca el ar considera ca e mai valoroasa promisiunea de acum decat cea facuta in biserica(ceea ce mi se pare putin aiurea),pt faptul ca el ar fi convins ca tot el e mai bun k altul,incat shi-l doreste atat de mult inapoi.Si el vede lucrul acesta.
Fiind vorba de orgoliu.... poate sa zica el...poi stai asa...dak nu e calu e bun si magaru..sau cum?Daca era mai bine cu celalalt si era mai bun...ma lasa...dar asa nu a fost nici una nici alta...vine inapoi la mine.Ce sunt eu?Rezerva?
Intr-o astfel de situatie analizezi fiecare detaliu....sa vezi defapt ce a dus la o astfel de abatere.Poate are si el o parte din vina in toata povestea asta.Probabil ca el nu o alinta destul de mult sau chiar deloc,nu ii spunea vorbe dulci(degeaba isi dadea tot interesul pt a avea o relatie perfecta daca a uitat de aceste "puncte")...ceea ce astalalt poate a facut,iar allex i-a picat in plasa.

Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2010-10-18 22:09:39)

#19 2010-10-18 21:54:24

Monica999
Hero member
Site

Cea facuta in biserica ar fi trebuit sa fie suficienta.

Cat despre partea lui de vina.. Ma abtin ca nu vreau sa fiu rea.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.