homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Il vreau inapoi-7

#115 2010-10-26 22:55:32

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Re: il vreau inapoi

Uh, am revenit si eu... Am citit ce ati scris fetelor. Vin si eu cu ultimele vesti. Am umblat azi in lung si in lat tot orasul pentru el si pentru actele ce-i trebuiau, fugeam intre faculta si diverse institutii ca nebuna, plus ca seara m-am plimbat pana la ma-sa sa-mi dea cheia de la ei de la apartament sa i-o duc, obosita de la facultate +lucru+ ploaie din aia marunta si enervanta... Dar am zis ca pot sa-i ajut, si am facut-o. I-am rezolvat treburile, pt ca el chiar nu avea cand s-o faca, si am inteles. Dupa toate astea nici macar nu mi-a raspuns la telefon! In fine, maine nu ne intalnim pt ca timpul nu imi permite dar cel tarziu joi, sper sa punem definitiv lucrurile la punct. Dar stiu deja ce-o sa zica si stiu sigur ca nu mai vrea sa ne impacam. Si eu am o stare asa aiuria, ma simt neputincioasa...

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#116 2010-10-26 23:20:10

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ai citit tot ce s-a scris aici de la ultimele tale posturi si tot mai vrei sa te impaci cu el???  va  va

Chamomille, da-i cheia, actele, foile si papucii!!! Si apoi cauta-ti altul care sa merite sa fii fata de treaba pentru el.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#117 2010-10-26 23:30:57

Chamomile
Full member

Nu vreau sa ma mai impac cu el, dar am asa un usoare regrete si ganduri ca ar fi  putut fi totul ok, sa ne intelegem... Dar nu s-a putut, desi am facut orice sa-l conving ca numai si numai pe el il vreau si ca tin la el enorm. El s-a indoit de tot. Sunt asa, dezamagita, neputincioasa, nu stiu cum exact sa descriu sentimentul. Chiar nu pot face nimic pentru povestea noastra...

#118 2010-10-26 23:35:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Te cred, dar o sa treci peste asta. Repeta-ti ca ai facut tot ce ai putut, ca meriti ceva mai bun si ca o sa gasesti ceva mai bun si ca nu ai fi putut sa-l schimbi niciodata.
In rest, nu stiu ce sa zic, ca nu prea ma pricep la despartiri.
Fii puternica  puss

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#119 2010-10-26 23:53:31

Chamomile
Full member

Thx pt sustinere kath puss O sa trec eu, cum am trecut si peste altele... Doar ca doare asa, usor.

Publicitate

loading...

#120 2010-10-27 05:34:50

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

EU ma bucur ca cei 3 ani ai mei petrecuti asa cum i-am petrecut m-au ajutat ca in prezent sa fiu foarte calma si calculata in ceea ce priveste actiunile celui din prezent. Ma mai atac eu usor uneori cand mai mentioneaza de X sau de Y (deh, natura meseriei il face sa fie mereu inconjurat si de femei), dar sunt linistita si increzatoare in ce avem si in ce pot eu sa-i ofer. Si mi-a placut ca m-a lasat acasa, cu cheile de la apartament si s-a dus la repetitii, iar unul dintre telefoane era langa mine... plus laptopul pe care stateam pe net si nu am avut nici cea mai mica tentativa de a-i verifica telefonul sau sa-i scormonesc prin laptop. Weekendul trecut mi-am uitat telefonul la el cateva ore cat am fost acasa si nu am avut vreun stres ca se va arunca in cele 3000 de mesaje din inbox si outbox lol oricum n-aveam ceva de ascuns, dar stiam ca n-o va face.
M-am vindecat in mare parte de crizele mele vechi de gelozie si acum, cand citesc pe aici sau imi reamintesc... ma simt mandra de mine, e mult mai bine asa.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.