|
Nu esti logat.
Il vreau inapoi-6#96 2010-10-26 18:28:23
Re: il vreau inapoivanille, eu cand am scris ma gandeam mai mult la varianta in care el o teroreaza pe ea cu gelozia, nu fata pe baiat, ca, nu stiu de ce, in majoritatea cazurilor, asa se intampla. Si ma gandeam la chamomille care inca mai cugeta daca sa se impace sau nu cu respectivul. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #97 2010-10-26 18:32:41
Re: il vreau inapoikathrynn, ar face-o, dar ar suferi... nu stii cati barbati in toata firea cunosc care au fost nevoiti sa-si stearga toate numele feminine din lista de mess, agenda telefonica etc e ceva uzual, se pare Offline #98 2010-10-26 18:32:50
Re: il vreau inapoi
Si in momentul in care nu o mai face, din diverse motive, ce se intampla cu tine? Iti spun eu: esti down again. Offline #99 2010-10-26 18:38:07
Re: il vreau inapoiFoarte bine spus, Summer Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #100 2010-10-26 18:45:50
Re: il vreau inapoikathrynn, si mie mi se pare ciudat, avand in vedere ca am o anumita varsta si oamenii astia la fel, cei mai multi sunt si casatoriti... dar se pare ca e un fel de chestie obligatorie pe care o bifezi pe langa casatorie, copii, lipsa totala de intimitate (prietenii nostri, telefonul nostru mobil, adresa noastra de mail, contul nostru comun la banca...) Offline Publicitateloading...
#101 2010-10-26 18:59:53
Re: il vreau inapoiAsa face toata lumea??? Adica eu is pe dos de restul lumii? Pentru ca nu ne stim unul altuia parolele de mail si pin-urile de la card? (Eu l-am stiut pe al lui intr-o vreme ca a trebuit sa-i folosesc cardul, dar l-am uitat). Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #102 2010-10-26 19:11:30
Re: il vreau inapoidar ce, ai ceva de ascuns ? Offline #103 2010-10-26 19:40:07
Re: il vreau inapoiDa, 2 amanti secreti si niste conturi in Elvetia Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #104 2010-10-26 19:43:07Re: il vreau inapoiEu am vorbit cu al meu si cand ne casatorim ne impreunam si conturile. Doar pentru ca de cand stam impreuna am observat cat de responsabili suntem cu banii, si avem incredere unul in celalalt. Plus, nu vad de ce nu ar face lumea asa. Adica... pana la urma viata comuna duce intr-o anumita masura la finante comune. Offline #105 2010-10-26 19:52:50
nu neaparat... ma refeream in cadrul relatiei, sa te faca sa te simti ok si sa iti dea incredere in tine.. cum esti tu in rest, e altceva.. de acord cu tine la partea cu increderea in propria persoana.. dar ca sa te simti increzator in relatia respectiva, trebuie totusi sa contribuie si celalalt, facandu`te sa te simti bine si iubita si asa mai departe.. parerea mea If you take it personal, that's ok! Offline #106 2010-10-26 19:56:15
pai foarte bine...din "cati se dau la mine" sigur gasesc unu normal la cap, nu ca tine. asta ii ziceam in locu tau Offline #107 2010-10-26 19:59:16
foarte multi au parerea asta, dar eu cred ca nu e intotdeauna asa. uneori cel de langa tine iti da n motive de neincredere, lucru care duce la gelozie = lipsa de incredere. Offline #108 2010-10-26 20:07:39
Re: il vreau inapoiDa, Lovable, dar aici era vorba de cei la care gelozia a ajuns pana la paranoia, care isi suspecteaza partenerii fara motiv, pentru orice. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #109 2010-10-26 20:24:19
Nu stiu cum ar putea inconstient sa-mi sugereze chestiile astea, eventual le-ar face constient. Eu nu am avut probleme de genul asta, ce-i frumos si lui D`zeu ii place Sunt absolut de acord ca exista pe lumea asta si in orasu meu fete care arata de 10 ori mai bine decat mine sau care sunt mult mai frumoase. Eu singura ii aratam pe strada o tipa care arata f bine, sau imi placea ceva la ea E normal. Daca o zice o data, nicio pb, m-as ingrijora daca mi-ar lauda-o pe X constant si asta in nicun caz nu mi-ar afecta parerea despre mine ci mai degraba parerea despre el si despre relatia noastra la momentul respectiv. Offline #110 2010-10-26 20:29:46
Re: il vreau inapoiinconstient.. la modul ca nu realizeaza ca din ceea ce spune, prin comparatie, tu iesi mereu in dezavantaj fata de altele.. in sensul ca nu o face cu rea intentie .. fizicul era asa ..un exemplu oarecare. si da, e normal sa existe persoane mai frumoase, dar cred ca atunci cand te simti apreciata si iubita si tot restul.. sunt mai putine sanse sa te simti geloasa sau neincrezatoare in relatie Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-10-26 20:31:58) If you take it personal, that's ok! Offline #111 2010-10-26 20:35:11
Re: il vreau inapoiAsa e, nu e de ascuns faptul ca aprecierile, fie ca ele vin din partea familiei, iubitului, grupui de prieteni sau colegilor de la munca, ne intaresc increderea in noi DAR nu trebuie sa ne bazam pe ele, pentru ca la un moment dat ele pot sa se imputineze, dintr-un motiv sau altul, si atunci si increderea in noi scade automat. Cel putin asta e filosofia mea de viata si incerc sa nu ma abat de la ea Offline #112 2010-10-26 21:11:20
Re: il vreau inapoimai fetelor. Sa va descurc eu ca v-ati impotomolit Offline #113 2010-10-26 21:22:27
Re: il vreau inapoiEu o inteleg pe asta cu lipsa de incredere in sine in adolescenta, perioada foarte dificila de altfel. Pot sa spun ca practic n-am inceput sa am incredere in mine pana la actuala relatie, pentru ca filosofia mea de viata era ca daca nu se da nimeni la mine, inseamna ca-s urata (si eventual si grasa). Si cum s-au dat destul de putini de-a lungul vremii, nu puteam crede ca arat nu stiu cat de bine. Inainte de relatia de acum, aveam incredere in mine atata timp cat aveam prieten, perioade care nu au fost prea lungi, ci mai degraba scurte si cand se termina relatia, eram din nou convinsa ca-s urata si grasa.
Da, dar - parerea mea - cand esti intr-o relatie cele doua se influenteaza una pe alta, sau se imbina sau nu stiu cum sa zic dar e foarte greu sa le separi. Daca nu ai incredere in tine ca om, cum poti sa ai incredere in relatia ta? Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-10-26 21:57:25) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #114 2010-10-26 21:55:20
Da puiule, numai ca daca nu ai incredere in tine cresc sansele sa nu ai incredere nici in partener si nici in sentimentele lui pentru tine. Zice bine kath, se influenteaza una pe alta, e un cerc. Citeam undeva o chestie foarte tare legata de asta, si zicea ceva de genu: avem persoana geloasa, cu o stima de sine scazuta (din diverse motive), partenerul , inconstient, profita de slabiciunea ei/lui si automat ii creste stima de sine ca deh se simte magulit In continuare, inconstient, nu face ceva important ca sa-i intareasca sentimentele de securitate, iar persoanei geloasa, evident i se aprofundeaza sentimentul ca nu e iubita, ca nu merita sa fie iubita etc si actioneaza in consecinta cu gelozia. Din nou, insistentele astea ii intaresc self esteem-ul crescut al partenerului care din nou nu face nimic pentru a o ajuta si tot asa se ajunge la un cerc vicios care greu se rupe. Ceva de genu. Mi se pare foarte interesanta teoria si oarecum adevarata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|