homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exercitii cu stepper-ul-2

#20 2010-10-27 15:24:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Exercitii cu stepper-ul

sunt atat de multe
uite aici sunt unele din cele mai folosite, ai si gif-uri sa vezi exact : http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=51

#21 2010-10-27 15:25:07

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

exercitiile de la tae bo sunt cele mai bune. eu fac stepper si exercitii la saltea tae bo si sunt super (si eu tot pentru fund ma lupt la greu)
era un site unde aratau poze cu exercitiile..ma pun sa il caut si il poestez

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#22 2010-10-27 15:47:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu sunt mare fan Jillian Michaels si Billy Blanks smile
am de la fiecare cate 3-4 antrenamente

#23 2010-10-27 19:36:32

o ea
Full member
De la: Vaslui
Inregistrat: 2006-11-25

hello again!
mamaaaa, cate raspunsuri... va multumesc mult pentru atentia acordata subiectului postat de mine puss
iar pe de alta parte stiu ca suna cel putin ciudat, dar chiar s-au umflat foarte tare (ca sa nu zic ca si inainte aveam gambele cam maricele pentru ca am facut sport de mica). cand ajung seara acasa parca am 2 pompite care mai au un pic si pocnesc, plus ca arata foarte nefeminin. nu cred ca am exagerat cu stepper-ul... am incercat sa ard (conform aparatului) cate 200 - 250 de calorii, ceea ce inseamna maxim jumatate de ora de exercitii. de cand am constatat diferenta (ma masor saptamanal pentru ca sunt obsedata de slabit) am lasat-o mai moale, ard cate 100 de calorii/zi, desi mi se pare ineficient si foarte putin. sper sa-mi revin, arat oribil (blugii slim abia imi intra pe gambe).
cineva pomenea de retentie de apa care a putut provoca umflarea gambelor, daca o fi asta... cum scap de ea?
p.s. in utlima vreme faceam stepper si 200 de abdomene pe zi, febra musculara nu am avut pentru ca faceam serii de cate 25 cu pauze relativ mari, dar ma sperie problema gambelor. imi pare rau ca nu am poze cu before si after acklad

Ultima oara a fost editat de o ea (2010-10-27 19:38:35)

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#24 2010-10-27 19:43:52

heimdall
Diamond member

tu ai facut foarte putine exercitii chiar, asa ca nu ai fi avut in niciun caz cum sa pui muschi in conditiile astea
daca e retentie de apa (cred ca asta e daca zici ca se accentueaza pana seara) incearca un ceai diuretic sau niste capsule (eu folosesc urzica sau cozi de cirese), bea multa apa, nu manca sarat
oricum masoara-te / cantareste-te o data pe luna, nu zilnic sau saptamanal, ca nu te ajuta cu nimic si nu ai cum sa vezi progrese atat de repede

Publicitate

loading...

#25 2010-10-27 19:48:02

o ea
Full member

nu stiu ce sa mai zic... mi-e ca daca continuu cu 100 de calorii/zi am dat banii degeaba pe stepper lol. chiar nu-mi explic ce s-a intamplat. voi cate minute pe zi folositit stepper-ul si cu cati pasi pe minut (cu ce intensitate)?

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#26 2010-10-27 19:52:30

coraline
Addicted member

nu este o idee sa faci pauze mari intre serii, sa faci serii a cate 25 de exercitii si apoi pauze lungi duce cam..la nimic. mai bine faci mai putine si eficient decat o gramada si fara nici o eficienta.
de acord cu heim, si eu zic ca este retentie de apa.

eu fac jumatate de ora pe zi, oricum sper ca stii ca ce calorii apar pe monitor sunt de ochii lumii, nu valoreaza nimic nu? caloriile adevarate se calculeaza in functie de greutate, inaltime, masa musculara, cat de lucrati sunt muschii...fiecare ardem diferit caloriile
eu zic sa nu te bazezi pe monitor, fa 30-45 min de sport pe zi ca atata este recomandat si alimenteaza-te corect, nu ai cum sa dai gres.

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-27 19:54:37)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#27 2010-10-27 19:54:44

o ea
Full member

coraline a scris:

nu este o idee sa faci pauze mari intre serii, sa faci serii a cate 25 de exercitii si apoi pauze lungi duce cam..la nimic. mai bine faci mai putine si eficient decat o gramada si fara nici o eficienta.
de acord cu heim, si eu zic ca este retentie de apa.

pauza dintre serii e vreo 20 - 30 de secunde (pana imi trece senzatia de arsura). eu consider ca e o "pauza mare" pentru ca nu ma opresc ca sa respir de 2 ori si apoi o iau de la capat. acum nu stiu cum o consideri tu big_smile

stiu ca acele calorii nu sunt reale, dar oricate ar fi e bine ca-s "arse" si nu depuse lol

Ultima oara a fost editat de o ea (2010-10-27 19:56:13)

#28 2010-10-27 19:55:14

heimdall
Diamond member

maxim 3 secunde trebuie sa fie pauza, altfel nu faci nimic
fa serii mai mici daca e

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-10-27 19:56:03)

#29 2010-10-27 19:58:27

o ea
Full member

heimdall a scris:

maxim 3 secunde trebuie sa fie pauza, altfel nu faci nimic
fa serii mai mici daca e

asa e corect?  huh vai de capul meu!... deci tot pilates-ul e sfant, cu altceva nu ma impac deloc. pacat ca nu arde multe calorii.

#30 2010-10-27 20:00:25

coraline
Addicted member

serii de 30 abdomene, 3 secunde pauza, iar 30 de abdomene, altfel nu faci mai nimic. muschiul nu trebuie sa se relaxeze. daca 30 e prea mult, fa mai putine.
orice instructor recomanda un numar mai mic (200 este un numar imens de abdomene daca sunt facute corect) dar facute cat mai bine posibil.

este foarte bine ca stii ca nu sunt reale, atunci nu te baza pe ele. poti sa faci 20 min stepper apoi sa sari coarda 10 minute (este echivalent cu 30 minute jogging) si apoi cate ceva exercitii la saltea, abdoment, fund, brate. asa le imbini pe toate si nu suprasoliciti o singura grupa musculara

#31 2010-10-27 20:02:39

coraline
Addicted member

pilates este sport pentru melci spunea la un moment dat un antrenor lol nu te ajuta mare lucru, serios vorbind. asta daca ai intr-adevar nevoie sa slabesti si sa tonifiezi.
te rog mult, nu te mai baza pe calorii atata, daca toata povestea caloriilor ar fi adevarata toate am fi slabe bat.

#32 2010-10-27 20:06:15

o ea
Full member

coraline a scris:

serii de 30 abdomene, 3 secunde pauza, iar 30 de abdomene, altfel nu faci mai nimic. muschiul nu trebuie sa se relaxeze. daca 30 e prea mult, fa mai putine.
orice instructor recomanda un numar mai mic (200 este un numar imens de abdomene daca sunt facute corect) dar facute cat mai bine posibil.

este foarte bine ca stii ca nu sunt reale, atunci nu te baza pe ele. poti sa faci 20 min stepper apoi sa sari coarda 10 minute (este echivalent cu 30 minute jogging) si apoi cate ceva exercitii la saltea, abdoment, fund, brate. asa le imbini pe toate si nu suprasoliciti o singura grupa musculara

problema e ca eu nu am rabdare si nici timp sa fac atata sport zilnic. de aia mi-am si luat stepper-ul. doctor oz ( big_smile ) zice ca 1000 de pasi facuti zilnic sunt suficienti pentru organism. asta fiind minimul de efort care trebuie depus de orice individ. eu ma gandeam ca pot folosi stepper-ul de la cei 1000 de pasi (vreo 15 minute pe aparat) la jumatate de ora. m-am gandit ca e ca si cum as merge pe jos.. acum poate gresesc, sau poate am inteles eu gresit...
mi-as fi luat banda, dar e cam scumpa si ocupa si mult spatiul, bicicleta nu mi-am luat tocmai ca sa nu-mi solicit gambele.... credeam ca stepper-ul e bun pentru aripioare, fund, partea superioara a picioarelor...

coraline a scris:pilates este sport pentru melci spunea la un moment dat un antrenor  nu te ajuta mare lucru, serios vorbind. asta daca ai intr-adevar nevoie sa slabesti si sa tonifiezi.
te rog mult, nu te mai baza pe calorii atata, daca toata povestea caloriilor ar fi adevarata toate am fi slabe bat.

poate nu slabeste, dar alungeste musculatura. eu am observat rezultate foarte bune in perioada in care faceam de 3 ori pe saptamana, insa m-am cam saturat sa stau trantita pe jos cate 20 de minute si sa fac mereu aceleasi exercitii

Ultima oara a fost editat de o ea (2010-10-27 20:09:17)

#33 2010-10-27 20:09:26

heimdall
Diamond member

suficienti ca sa ce ? eu stiam de 10 000 minim oricum, dar acum depinde si de ce mananci si de metabolismul tau si de multe alte chestii

#34 2010-10-27 20:11:36

coraline
Addicted member

1000 de pasi depinde de organism, de arderi, de alimentatie... ehee multe. stepperul este ca si urcatul pe scari, putin mai mult ca mersul pe jos. si acum depinde ce doresti sa obtii, sa slabesti, sa tonifiezi sau doar sa faci sport de intretinere, pentru sanatate. fiecare din acestea implica un program diferit si o dificultate diferita.
stepperul este bun pentru ce ai enumerat tu acolo, dar trebuie sa te tii de el si sa faci ceva timp (cam 30 min) ca sa aiba efecte

#35 2010-10-27 20:25:11

o ea
Full member

heimdall a scris:

suficienti ca sa ce ? eu stiam de 10 000 minim oricum, dar acum depinde si de ce mananci si de metabolismul tau si de multe alte chestii

am dat search pe google si sunt intr-adevar 10.000
ma gandeam eu ca-i cam usor lol. oare exista vreun aparat ieftin si bun cu care sa se poata tine evidenta adevaratelor calorii consumate?

#36 2010-10-27 20:45:45

coraline
Addicted member

nu, si daca ar exista nu ar fi ieftin. numai un nutritionist iti poate spune de cate calorii are nevoie corpul tau si cate calorii consumi. astfel poti sa vezi in functie de efort cate calorii consumi. nici un aparat nu poate stii care este rata ta de consum, daca muschii au mai fost antrenati inainte sau nu.

dar ma repet: teoria caloriilor este falsa. daca un organism are nevoie de 2000 calorii, tu prin sport consumi 500, raman 1500 calorii deci slabesti. dar corpul nu e prost sa ramana doar cu 1500 calorii, dupa 1-2 saptamani slabitul de stopeaza si trebuie sa mai tai din calorii ca sa slabesti din nou, ajungi deci la 1300 calorii. dupa 1-2 saptamani din nou se stopeaza.
asta pentru ca organismul se adapteaza la conditiile de viata oferite de tine. daca teoria caloriilor ar fi adevarata, nu ar mai exista stopari in slabire (multe persoane care se plang ca desi nu mananca mai nimic, tot nu slabesc).
sau as putea sa mananc o pizza si o shaorma ca ajung in 1500 calorii in loc de salata si carne fiarta.

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-27 20:46:17)

#37 2010-10-27 20:52:25

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

200 de abdomene? Eu nu pot sa fac nici macar 2. Serios, am doare spatele dupa ce fac abdomene.  As vrea sa pot face si eu atatea, ca s aam patratele.

#38 2010-10-27 20:52:56

o ea
Full member

"sau as putea sa mananc o pizza si o shaorma ca ajung in 1500 calorii in loc de salata si carne fiarta"
ar fi ideal, cel putin pentru mine :))

PillBlast, cu cat faci mai des, cu atat par mai usoare... cat despre patratele... nu cred ca se fac asa usor  :chicot: . la fel ca si in cazul flotarilor

Ultima oara a fost editat de o ea (2010-10-27 20:55:27)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.