homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii prietenului-9

#153 2010-11-01 12:57:08

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: prietenii prietenului

nu mi se pare o abordare buna sa-i zica asta, tot ea o sa pice prost ca are ceva cu prietenul lui si daca el e mai imatur o sa reactioneze fix pe dos, incercand sa-i ia apararea respectivului
eu zic sa-l lase in pace, cel mult din cand in cand sa-l intrebe daca i se pare ok ca X sa faca una si alta... nu sa-i sugerezi ca nu e bine, sa ajunga el la concluzia asta
credeti-ma, la barbati reverse psychology rulz lol

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-11-01 12:58:17)

#154 2010-11-01 13:04:24

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

iti dai seama heim,ca nu am zis serios asta.
uite,al meu(ce ciudat suna,ma rog),are un prieten cu 20 de ani mai tanar decat el.Ala,un taran care sta nespalat,ragaie,bea,etc,etc..nu il placeam deloc si indiferent ce faceam,nu reuseam sa ii arat de ce e in stare.
Initial,nu am mai mers impreuna cu ei si i-am si spus ca nu mai merg cu ei,ptr ca mi-e jena de comportamentul lui.. dar prietenului nu i-am interzis,ba din contra am specificat ca se va lamuri singur.
si s-a lamurit.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#155 2010-11-24 19:13:25

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Vin si eu cam cu aceeasi problema... Vi se pare normal sa ne vedem in fiecare zi cu prietenii lui? Adica ma intalnesc cu el inainte cu jumatate de ora si suntem singuri, apoi cu ei si asta in fiecare seara. Am incercat sa-i spun ca nu imi place ca ne vdm in fiecare zi cu ei, dar nu ma intelege, mai cu seama ca sunt si singura fata intre ei. Ma simt ca si cu as fi intr-o relatie cu toti, nu prea avem timpul nostru si asta ma deranjeaza. Ce as putea sa fac in cazul asta pt ca am incercat sa-i spun asta si nici nu vrea sa auda de vreo schimbare....

#156 2010-11-24 19:15:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu prea mi se pare normal, Zizika, adica nu in fiecare zi, voi cand mai stati singuri ? bine, acum depinde si ce varsta aveti ? dar oricum ar trebui sa aveti timp pentru voi

#157 2010-11-24 19:18:54

Zizika
Full member

Avem amandoi 23... Tocmai de-asta nu mi se pare normal ca nu mai suntem niste adolescenti. Noi stam singuri in jumatatea aia de ora de dinainte sa ne vedem cu totii si cand mai ramane el singur acasa, si atunci de multe ori cheama pe toata lumea la el...

Publicitate

loading...

#158 2010-11-24 19:44:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Hai sa va zic care cred eu ca e problema lor...
Al meu face parte din ditamai gasca (adica ma rog... 5-6 tipi, vreo 2 tipe).
De cand suntem cuplati, am iesit doar de vreo 2-3 ori cu toti, pentru ca eu nu ma simt in largul meu, sunt introvertita, iar ei sunt "tinerii" tipici. In fine... sa trec la ce conteaza.
Toti au inceput sa comenteze ca daaaa, ia ca asta nu mai iese cu noi de cand are prietena, nuj ce, au spus ca eu il impiedic sa iasa cu ei (desi chiar l-am incurajat sa o faca, doar ca fara mine lol ). Anyway, al meu cam a ajuns subiectul principal de barfa si reprosuri in gasca. Acum, un alt tip din gasca are o relatie stabila. Iar prietena lui e ca si tine, zizica, in sensul ca prefera sa petreaca timp inpreuna doar ei 2, dar el nu vrea, si iese tot cu gasca. Motivul pe care il baga de fiecare data? Ca nu vrea sa ajunga ca al meu, respectiv ca noi doi. Ca nu vrea sa isi strice imaginea in gasca, pentru ca el considera ca noi 2 ne purtam ca si cum am fi siamezi (ceea ce nu e adevarat, dar in fine).
Deci cred ca majoritatea tipilor care se comporta asa au spaima asta ca vor fi priviti aiurea de "gasca" si vor fi considerati soti cuminti, devreme acasa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#159 2010-11-24 20:04:16

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Ce aiurea mi se pare gandirea asta. Si baietii astia parca nu se maturizeaza niciodata. Zizika, dar restul baietilor din grup nu au prietene?

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#160 2010-11-24 21:08:07

yoyolina
Moderator

Pai e aiurea, dar nu ai ce sa faci... fiecare spera in adancul sufletului sa fie privit ca un macho, si se teme ca prietenii il vor privi ca pe un pampalau.
Dar cel putin in cazul meu, mai vedem cine rade cand ii chemam la nunta diablo happydance

#161 2010-11-24 22:20:48

Zizika
Full member

Toriana a scris:

Ce aiurea mi se pare gandirea asta. Si baietii astia parca nu se maturizeaza niciodata. Zizika, dar restul baietilor din grup nu au prietene?

Nu Toriana, nu au prietene. Au avut, s-au despartit, nimic stabil... poate si de-asta.

#162 2010-11-25 14:53:01

yoyolina
Moderator

Da' ce-ar fi tu sa ii zici "ori mai iesim si singuri, ori nu mai iesim deloc" ?
Tipul de care ziceam mai sus acum e in stare sa renunte la un revelion cu prietena-sa ca sa mearga cu prietenii lui in alt oras. Ca vezi doamne tre' sa se bucure de tinerete cat mai poate.
Ete na, ce sa zic...
Ia masuri cat inca nu aveti chestii importante de facut impreuna si sa iti faca surprize.

#163 2010-11-25 15:50:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Tipii de genul nu se schimba. Sora prietenului a divortat de sotul ei din cauza asta. Saraca a crezut ca nu o sa mai fie lipit de putza de prietenii lui dupa ce se csatoresc si au un copil, dar nu a fost sa fie.

Prostul iesea cu prietenii si isi lasa copilul acasa. Ai grija, ca poti sa dai si tu de un tont de genul.

#164 2010-11-25 17:58:27

yoyolina
Moderator

asta e deja absurd neutral

#165 2010-11-25 18:21:05

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mi se pare la fel de absurd ca ce face prietenul ei actual. Ma rog, tipul e un tampit, si ea saraca o draguta care a crezut ca o sa ii vina mintile la cap.

#166 2010-11-25 22:40:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

eu l-as lasa mile in urma mea.i-auzi ,sa accept atatea?never ever!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#167 2010-11-25 22:43:20

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

lol Ahahahaaa... al meu e la polul opus.
Are amici, dar nu iese mai deloc cu ei. Mai mult eu il imping sa mai iasa naibii la o bere, la o ceva.. ca eu mai ies cu prietenele mele si desi stiu ca pe el nu-l deranjeaza, parca mi-e un pic jena sa vad ca el sta indoors si se joaca si eu petrec prin oras big_smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#168 2010-11-25 23:10:01

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Zizika a scris:

Avem amandoi 23... Tocmai de-asta nu mi se pare normal ca nu mai suntem niste adolescenti. Noi stam singuri in jumatatea aia de ora de dinainte sa ne vedem cu totii si cand mai ramane el singur acasa, si atunci de multe ori cheama pe toata lumea la el...

Si cum mai apucati sa faceti sex? Ii trimite pe toti acasa? Sau cum aveti si voi un pic de intimitate?

Noi suntem echilibrati macar din pct asta de vedere, iesim si singuri uneori dar si cu altii. Singuri atunci cand avem chef de o iesire linistita, mancat destul de rapid si apoi acas' iar cu altii cand ne vine cheftul de socializat, stat in tihna la masa, povestit, ras, distrat etc. Si iesim si separat, fiecare cu prietenii proprii

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.