|
Nu esti logat.
Prietenii prietenului#1 2010-10-29 21:54:32
prietenii prietenuluiNu am gasit sa se fi vorbit despre asa ceva daca da..umilele mele scuze! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2 2010-10-29 22:18:16
Re: prietenii prietenuluicora sunt de acord...chiar daca ai incredere in al tau nu poti avea incredere daca e cu el Offline #3 2010-10-29 22:37:56
Re: prietenii prietenuluiam incercat jeniffer am insistat sa nu mai iasa cu el, l-am rugat frumos, i-am zis ca terminam relatia daca mai iese cu el, mereu a considerat ca exagerez, ca ii acord prea multa importanta si ca este prietenul lui de la 6 ani. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #4 2010-10-29 22:40:04
Re: prietenii prietenuluidar daca tu ai avea o prietena care e foarte panarama? cum ar reactiona? cauta-ti una Offline #5 2010-10-29 22:44:26
Re: prietenii prietenuluidau anunt la ziar Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-29 22:47:59) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#6 2010-10-29 23:26:50Re: prietenii prietenuluiBrrr... urat din partea lui. Nu inteleg cum pot unii sa fie prieteni cu tipi de genul. Nu vreau sa ma gandesc ce ar putea insemna legat de caracterul prietenului tau . Sa nu te superi pe mine, dar cine ar putea fi prieten cu un astfel de om? Offline #7 2010-10-29 23:38:41
Re: prietenii prietenuluidoamne ajuta sa fie asa! desi tare ma indoiesc... Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-29 23:42:28) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #8 2010-10-29 23:41:55
Re: prietenii prietenuluieu zic ca nu asta ! bn ca si eu sunt cam paranoica de felul meu deci poti sa sari peste opinia mea Offline #9 2010-10-29 23:43:27
Re: prietenii prietenului am inteles Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #10 2010-10-29 23:45:04
Re: prietenii prietenuluidin pacate, eu nu cred ca o sa renunte la prietenia cu el... in general baietii tin la prieteniile lor si nu se lasa convinsi de o femeie sa rupa legatura cu ei.... si asa cum zici si tu... cine stie ce ii leaga, o sti ala vreun secret de`al prietenului tau sau o fi ceva intre ei... nu stiu ce sa zic. Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #11 2010-10-29 23:51:04
Re: prietenii prietenuluistiu ca sunt paranoia dar am impresia ca inventeaza pe parcurs povestea plecarii de maine, mi-a zis tarziu de tot, cu 5 minute inainte sa iasa cu un prieten, desi cica stia de ceva timp ca pleaca. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #12 2010-10-29 23:57:27
Re: prietenii prietenuluioff, cora, te inteleg perfect.. If you take it personal, that's ok! Offline #14 2010-10-30 00:22:18
Re: prietenii prietenuluiesti norocoasa vanilleeis Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #16 2010-10-30 00:50:16
Re: prietenii prietenului ma regasesc intr`o oarecare masura in povestea ta cora..asa are(de fapt avea) al meu un prieten, se cunosc din copilarie, locuiesc la o strada distanta si eu numai cand il vedeam pe tipul ala mi se ridica sangele la cap..tot asa, este o lichea de om, il intretin parintii de puturos ce e, se imprumuta de la unul si altu` care muncesc, un terchea- berchea ce sa mai.. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-10-30 01:35:46) Offline #17 2010-10-30 08:55:55
Re: prietenii prietenuluicora,eu zic sa pui piciorul in prag,sa nu stai sa suferi in tacere,ca noi femeile,nu ne-am nascut sa suferim de pe urma barbatilor.spune-i pt ultima oara ca daca azi pleaca cu ala sa plece definitiv.cine stie unde l-o fi chemat nesimtitu ala?eu nu as sta toata noaptea sa ma gandesc pe unde o fi.sau fa-ti bagajelul si in masina cu el!nu mai suferi in tacere!succes! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #19 2010-10-30 11:22:43
Re: prietenii prietenului
of ce or avea baietii cu prietenii ratati ma depaseste pur si simplu. si eu ca si tine detest prezenta "pasaroiului jumulit" (asa ii zic eu ca este slaaaab si cu fata supta, ochii infundati cu cearcane, zici ca e peste - la propriu )incerc pe cet posibil unde este el sa nu apar eu, si cu zilele de nastere era problema daca venea sau nu. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|