homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii prietenului-2

#20 2010-10-30 11:24:48

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Re: prietenii prietenului

fain avataru cora... rotfl the perfect man... rotfl2)

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#21 2010-10-30 11:29:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Coraline, nu mergi la bluf daca tu chiar ai de gand sa te duci cu ei. Si daca te intreaba de ce vrei sa ergi cu el ii spui ca vrei sa ii cunosti prietenul mai bine. Poate e o parte care nu ai vazut-o, pentru ca tu nu intelegi de ce ar sta el , baiat bun langa asa o lepra.

Cand i-am citit prietenului ce fel de prieten are al tau a zis ca asa baiat merita batut (la faza cu filmuletul cu prietena).

#22 2010-10-30 11:36:13

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

il cunosc de atatia ani, de cand ma sctiu cu al meu (6 ani jumate) dar pana la urma ce conteaza? lol merge spus si asa

faza si mai urata este ca pruetena lui stie ca a inselat-o, a umplut-o de boli, sunt de peste 8 ani impreuna, ea este super finuta si draguta, el un golan urat, diform.
ar merita batut din multe puncte de vedere, dar ma bucur ca si baietii sunt de acord cu mine big_smile ma gandeam ca eu ca fata sunt mai sensibila lol

mersi mult rose rotfl2 vorba bancului "cum se numeste femeia care stie mereu unde este sotul ei? vaduva" rotfl2

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-30 11:37:27)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#23 2010-10-30 11:38:32

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

eu numai atat iti zic ca sunt patita din cauza anturajului prietenului mei, deci ai grija! Nu zic ca toti fac la fel, dar iti dadeam un exemplu. Oricum acum sunt extrem de fericita ca si-a dat seama al meu ca ce a facut nu a fost bine deloc si nu mai are prieteni idioti. S-a lecuit si el de asemenea cretini.
Bafta! chicot

#24 2010-10-30 11:48:44

coraline
Addicted member

serios? eu tot speram sa fie doar o tampenie a lui dar... partea cu anturajul este intr-adevar periculoasa. si partea proasta este ca nici nu pot sa stiu ce fac cand ies sau sa il verific mereu, nici nu sunt genul de altfel. desi sunt foarte geloasa si imediat mi-o arunca in ochi cand ma iau de el "esti tu nebuna, esti mult prea geloasa, ti se pare"

ce trebuie sa fac sa il lecuiesc? il iau la bataie lol ca singur clar n-o sa scape de pacostea asta.

si nu este doar de acum de iesirea asta... doamne ajuta ca nu stiu ce sa fac

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#25 2010-10-30 11:54:30

puffball
Sr. member

^da, serios! lol ce a facut evident n-a fost bine, dar intr-un fel (stiu ca suna ca naiba) ma bucur ca a facut ce a facut pt ca i-a fost invatatura de minte, sper pt totdeauna. Si numai asa si-a dat seama ca anturajul in care se afla nu era deloc potrivit pt el.
Eu nu stiu ce ai putea sa faci tu ca sa ii "desparti" lol Pt. ca lor nu le poti impune nimic, ei stiu tot si tot ceea ce stiu ei e bine rotfl2 ...din pct lor de vedere, care este tare prost forgetit

#26 2010-10-30 12:00:30

coraline
Addicted member

rotfl2 sunt mai ceva ca, copiii rotfl le zici ceva si de ai naibii fac invers lol
si este asa de enervant cand vad ca nu ma asculta cand ii zic sa o lase mai moale cu pasaroiul ala, parca de al dracu o face

#27 2010-10-30 12:12:14

puffball
Sr. member

^ cunosc foarte bine rotfl

#28 2010-10-30 12:24:49

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

coraline a scris:

rotfl2 sunt mai ceva ca, copiii rotfl le zici ceva si de ai naibii fac invers lol
si este asa de enervant cand vad ca nu ma asculta cand ii zic sa o lase mai moale cu pasaroiul ala, parca de al dracu o face

chicot    chicot

#29 2010-10-30 12:31:44

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

forgetit al meu inainte sa fim impreuna avea un anturaj f prost care il baga mereu in probleme...cate amenzi a platit el din cauza anturajului,sa fie el sanatos lol eu l-am atras usor usor in anturajul meu,iar acum cu vechii prieteni mai iesa doar  putin in fata scarii sau pe aproape nustiu
si ai dreptate,oricata incredere ai avea in el,cand stii ca este cu unu` cum e prietenul lui,iti cam piere...

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#30 2010-10-30 12:38:22

Monica999
Hero member
Site

Chestia e ca daca ar fi cu capul pe meri 100% nu cred ca ar avea prieteni cum l-ai descris tu pe cel de mai sus, deci chiar ai toate motivele sa iti faci griji din pacate sad

#31 2010-10-30 13:10:42

coraline
Addicted member

este singurul prieten care il mai are, cand era mic avea multi si a ramas doar cu aceia, nu si-a facut prieteni noi la scoala, facultate etc. si aceia treptat treptat s-au indepartat, ca s-au mutat, si-au gasit pe cineva etc
acesta este singurul care a ramas "stabil" si de aceea il si respecta atata, ca dupa atatia ani tot se poate baza pe el.
in anturajul meu nu prea se baga, nici nu sunt multi baieti de altfel, asa ca ramane cu respectivul.
tot spune ca daca ar avea pe altcineva ar renunta la pasaroi, dar cum nu are pe nimeni (nu munceste, este copilul lui mama - maicasa i-a spus cat timp ste in scoala il tine ea, si are de unde, si mai are 2 ani de master; la scoala nu merge decat la examene, unde sa gasesca pe cineva nou sa fim seriosi)

#32 2010-10-30 13:19:37

Monica999
Hero member
Site

Trist, dar de ce pana mea are nevoie de un prieten de genul? Adica ori fara nici unul, ori unul ca asta ce mai conteaza?

Plus, te are pe tine.

#33 2010-10-30 13:28:05

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nu poti compara prietenia cu iubirea...o are pe ea dar asta nu inseamna ca nu are dreptul sa aiba si el un prieten...de obicei relatiile in care parteneri stau bot in bot toata ziua numai ei doi. nu rezista mai mult decat cativa ani...am vazut asta de multe ori

cora dar totusi...iubitul tau are de gand sa stea acasa pana termina masterul? o sa aiba 26-27 ani si nici pic de experienta? parintii astia cu bani isi strica copiii

#34 2010-10-30 13:34:41

coraline
Addicted member

pai prietenul este idiot, afemeiat si total analfabet, dar este mereu prezent, nu face cum sunt majoritatea oamenilor inz iua de astazi zice ca vine si nu vine sau faze de genul.

dap, cam asta planuieste, lui ii si convine, are bani la greu in bot si nici o motivatie sa munceasca. parintii sunt de vina, de fapt maicasa care desi se vaita tot timpul ca el nu face nimic ii da bani pe tava si ii spune sa isi ia toate diplomele posibile, sa faca scoala ca asa e bine si sa munceasca mai apoi (mentalitatea de pe vremea lui.. daca stateam eu dupa ideea asta muream de foame dar deh). oricum eu pe maicasa nu o prea inteleg, este plina de bani si se vaita tot timpul ca e saraca, ca n-are bani de paine si mai ales, mi se vaita mie care sunt somera si mama nu imi da un sfant.

toata lumea se ia de copiii de bani gata ca nu fac nimic si stau pe banii parintilor, dar nimeni nu se gandeste ca parintii sunt de vina, daca ei nu ar furniza banii, copiii nu ar avea ce cheltui. si mie probabil daca mama mi-ar da bani in fiecare zi nu mi-ar mai arde sa imi caut de munca. ma uitam si la mtv la emisiunea 'sweet 16" cum parintii dau sute de mii de dolari pe o petrecere si cate fite si ifose pe capul copiilor la 16 ani... daca as avea eu asa copil as bate la el zilnic si ar manca paine cu sare

sorry de off tongue

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-30 13:37:07)

#35 2010-10-30 13:36:09

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

daca incepem sa vb despre mamele baietilor eu ma retrag lol ca va iau pe toate forgetit

#36 2010-10-30 14:01:58

Monica999
Hero member
Site

Eu stau cu prietenul nas in nas toata ziua, si sincer nu il leg de mine, si nici el nu ma leaga pe mine, dar asa ne simtim bine. Sincer decat o lepra de prieten, mai bine nici unul.

#37 2010-10-30 14:14:58

coraline
Addicted member

eu sunt mai mult decat de acord cu tine pillblast, si eu am renuntat la multe prietene pentru ca nu imi placea comportamentul lor sau felul de a fi. si mai ales mie nu prea imi place sa mi se bage cineva in relatie neinvitat, sa vina sa imi spuna parerea despre el sau relatia mea fara sa cer eu sfaturi, sper ca intelegeti.
eu am avut taria sa renunt la multe pentru ca nu imi placeau, el nu stiu de ce nu renunta, poate pentru ca ii place ? nustiu

jeniffer lasam mamele pe data viitoare lol sunt mai complexe cateodata decat proprii fii lol

#38 2010-10-30 14:21:06

Monica999
Hero member
Site

Eu il compatimesc ep prietenul meu, ca el are o mama asa de draguta... si a mea... sa zicem ca nu e cea mai draguta wink)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.