|
Nu esti logat.
Prietenii prietenului-2#20 2010-10-30 11:24:48
Re: prietenii prietenuluifain avataru cora... the perfect man... ) Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #21 2010-10-30 11:29:47Re: prietenii prietenuluiCoraline, nu mergi la bluf daca tu chiar ai de gand sa te duci cu ei. Si daca te intreaba de ce vrei sa ergi cu el ii spui ca vrei sa ii cunosti prietenul mai bine. Poate e o parte care nu ai vazut-o, pentru ca tu nu intelegi de ce ar sta el , baiat bun langa asa o lepra. Offline #22 2010-10-30 11:36:13
Re: prietenii prietenuluiil cunosc de atatia ani, de cand ma sctiu cu al meu (6 ani jumate) dar pana la urma ce conteaza? merge spus si asa Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-30 11:37:27) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #23 2010-10-30 11:38:32
Re: prietenii prietenuluieu numai atat iti zic ca sunt patita din cauza anturajului prietenului mei, deci ai grija! Nu zic ca toti fac la fel, dar iti dadeam un exemplu. Oricum acum sunt extrem de fericita ca si-a dat seama al meu ca ce a facut nu a fost bine deloc si nu mai are prieteni idioti. S-a lecuit si el de asemenea cretini. Offline #24 2010-10-30 11:48:44
Re: prietenii prietenuluiserios? eu tot speram sa fie doar o tampenie a lui dar... partea cu anturajul este intr-adevar periculoasa. si partea proasta este ca nici nu pot sa stiu ce fac cand ies sau sa il verific mereu, nici nu sunt genul de altfel. desi sunt foarte geloasa si imediat mi-o arunca in ochi cand ma iau de el "esti tu nebuna, esti mult prea geloasa, ti se pare" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-30 11:54:30
Re: prietenii prietenului^da, serios! ce a facut evident n-a fost bine, dar intr-un fel (stiu ca suna ca naiba) ma bucur ca a facut ce a facut pt ca i-a fost invatatura de minte, sper pt totdeauna. Si numai asa si-a dat seama ca anturajul in care se afla nu era deloc potrivit pt el. Offline #26 2010-10-30 12:00:30
Re: prietenii prietenului sunt mai ceva ca, copiii le zici ceva si de ai naibii fac invers Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2010-10-30 12:12:14
Re: prietenii prietenului^ cunosc foarte bine Offline #28 2010-10-30 12:24:49
Re: prietenii prietenului
Offline #29 2010-10-30 12:31:44
Re: prietenii prietenului al meu inainte sa fim impreuna avea un anturaj f prost care il baga mereu in probleme...cate amenzi a platit el din cauza anturajului,sa fie el sanatos eu l-am atras usor usor in anturajul meu,iar acum cu vechii prieteni mai iesa doar putin in fata scarii sau pe aproape •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #31 2010-10-30 13:10:42
Re: prietenii prietenuluieste singurul prieten care il mai are, cand era mic avea multi si a ramas doar cu aceia, nu si-a facut prieteni noi la scoala, facultate etc. si aceia treptat treptat s-au indepartat, ca s-au mutat, si-au gasit pe cineva etc Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #33 2010-10-30 13:28:05
Re: prietenii prietenuluinu poti compara prietenia cu iubirea...o are pe ea dar asta nu inseamna ca nu are dreptul sa aiba si el un prieten...de obicei relatiile in care parteneri stau bot in bot toata ziua numai ei doi. nu rezista mai mult decat cativa ani...am vazut asta de multe ori Offline #34 2010-10-30 13:34:41
Re: prietenii prietenuluipai prietenul este idiot, afemeiat si total analfabet, dar este mereu prezent, nu face cum sunt majoritatea oamenilor inz iua de astazi zice ca vine si nu vine sau faze de genul. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-30 13:37:07) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #35 2010-10-30 13:36:09
Re: prietenii prietenuluidaca incepem sa vb despre mamele baietilor eu ma retrag ca va iau pe toate Offline #37 2010-10-30 14:14:58
Re: prietenii prietenuluieu sunt mai mult decat de acord cu tine pillblast, si eu am renuntat la multe prietene pentru ca nu imi placea comportamentul lor sau felul de a fi. si mai ales mie nu prea imi place sa mi se bage cineva in relatie neinvitat, sa vina sa imi spuna parerea despre el sau relatia mea fara sa cer eu sfaturi, sper ca intelegeti. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|