homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii prietenului-3

#39 2010-10-30 14:22:12

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: prietenii prietenului

saracu' lol

#40 2010-10-30 16:59:34

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

sa va spun ca nu imi raspunde la telefon si la sms desi la 5 cica pleaca? eh nu va mai spun..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#41 2010-10-30 17:03:37

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cora,voi nu stati impreuna?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#42 2010-10-30 17:05:14

coraline
Addicted member

nu, nu stam. eu as vrea sa ne mutam impreuna, dar el zice ca suntem prea tineri si inca vrea sa fie "copilul lui mama".
ca sa anticipez, avem 6 ani jumate impreuna, eu am 24 de ani, el 23

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#43 2010-10-30 17:07:22

sonia30
Moderator

nu cred ca e pregatit sa faca pasu asta,cora.vrea sa mai copilareasca.tu nu trebuie sa suferi si sa taci si sa inghiti daca nu iti convine.al meu s-a insurat la 22 de ani.deci mai exista si baieti copti la minte.da cum nu iti raspunde?astazi ati vorbit?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

Publicitate

loading...

#44 2010-10-30 17:11:18

coraline
Addicted member

ieri a stat pana tarziu cu baietii sa joace poker la el acasa, cand sta treaz noaptea se trezeste pe seara, ieri mi-a zis ca pe la 5 pleaca deci pe la 4 se trezeste. asa ca nu am vorbit astazi, l-am lasat sa doarma si am zis ca il sun pe la 4 sa ii zic ca merg si eu. si nu raspunde...bine am sunat de 2 ori si am dat 1 sms.

da, nu e pregatit clar, e un copil mai mare. n-as putea spune ca am o relatie rea, ne intelegem foarte bine, totul este foarte ok doar ca eu as vrea sa trec la pasul urmator, el inca nu. sunt inca dispusa sa astept, nici mie nu mi-ar placea sa ma oblige cineva la asa ceva.
desi ii respect libertatea, nu pot sa trec peste acest stupid anturaj.

#45 2010-10-30 17:17:23

sonia30
Moderator

si asa a fost de la inceput?sa stea cu prieteni lui,sa nu va vedeti?

#46 2010-10-30 17:21:28

coraline
Addicted member

ieri ne-am vazut seara, m-am dus acasa si pe la 9 au venit prietenii lui sa se joace. si astazi ramasese ca merge cu ala, dar m-a anuntat cu 5 minute inainte sa ii vina prietenii ca pleaca astazi. dar sub nici o forma nu a ramas sa nu vorbim.
ieri ne-am mat sms-uit pana la 1 noaptea si mi-a zis prin sms ca pleaca la 5 seara. parca le inventa atunci pe loc, asa imi creea impresia. si acum...tot nici o veste de la el. o dormi? nustiu

#47 2010-10-30 17:24:56

Madalina85
Addicted member

eu cred ca te minte cu  nerusinare!! treaba nu o faci seara...ci dimineata...

#48 2010-10-30 17:25:39

Madalina85
Addicted member

ai masina cora? sau poti imprumuta una? poate nu e cel mai bun sfat dar eu l-as urmari...de unde esti tu? cat faci pana la curtea de arges?

#49 2010-10-30 17:26:33

sonia30
Moderator

eu nu cred ca doarme,cora.eu cred ca a si plecat

#50 2010-10-30 17:27:36

sonia30
Moderator

si eu cred ca ori m-as duce peste el,ori i-as scrie un mesaj ca totul s-a terminat.

#51 2010-10-30 17:28:41

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

baietii se maturizeaza mai greu, majoritatea dintre ei. anturajul constituie un factor important, de obicei cand in gasca sunt cativa care n-au relatii astia incep sa faca caterinca de baietii cu relatii, automat intervine spiritul de turma. Baietii nu sunt ca noi, noi fetele mai renuntam la gasca noastra ca sa stam cu ei, in schimb ei nu sunt chiar asa, ei simt nevoia de distractia alaturi de gasca pana mai tarziu. O data cu varsta se schimba si conceptiile, trebuie el sa-si dea singur seama ce face bine si ce nu face, nu e nimic gresit daca mai iese cu baietii, insa nu trebuie sa puna asta pe primul loc, daca sare calul si exagereaza si cu viciile astea (poker etc) si imprumuta bani altora la nesfarsit care n-au niciun D-zeu eu zic ca ar fi cazul sa-ti pui niste semne de intrebare.
Este bine sa ai o discutie serioasa cu el sa-i spui punctul tau de vedere si atat, pe urma decizia este a lui, daca continua asa sau nu.
Pana la urma nu cu prietenii isi intemeiaza o familie, ci cu tine daca intr-adevar are planuri de viitor. Eu cred ca el inca e la stadiul in care isi traieste adolescenta si vrea sa se mai distreze, dar in acelasi timp sa aiba si o relatie cu tine.
Cred ca toti prietenii nostri au fost asa la un moment dat, insa cu timpul si-au dat seama ce e cu adevarat important pt ei si au lasat-o mai moale cu gasca.
Pana la urma te poti distra si fiind intr-o relatie serioasa sau fiind casatorit, dar barbatii se sperie, asociaza casatoria cu inchisoare cred smile
Daca il iubesti si vrei sa ramai in continuare cu el nu-ti ramane de facut decat sa vorbesti cu el si sa-i explici ca uneori prietenii nu sunt asa cum par si ca te deranjeaza ca exagereaza cu iesirile si cu atitudinea lui fata de amicul sau si sa ai rabdare sa astepti ziua in care se va schimba.
Sau daca nu mai suporti si simti ca aveti planuri diferite sa ii aplici un dus cu apa rece si poate asa baiatul se va trezi la realitate si se va schimba cand isi va da seama cum e sa te piarda.

#52 2010-10-30 17:29:30

Madalina85
Addicted member

msj de ce ? ca pana nu il prinde nu a facut nmc gresiit...a anuntat-o chiar...poate sa zica ca dormea nustiu

ai nevoie de dovezi

#53 2010-10-30 17:45:36

coraline
Addicted member

sunt din bucuresti...si daca ma duc la curtea de arges ce fac? lol ca poate nici nu este acolo, si totusi nu stiu unde anume acolo..am masina ma pot duce dar nu stiu unde nustiu

si daca ma duc peste el poate sa nu fie acasa sau sa zica ca doarme... doar sa il prind in fapt ar cona, dar nu am cum, nu stiu unde

#54 2010-10-30 17:49:35

Madalina85
Addicted member

du-te acasa la ma-sa si vezi daca a plecat. daca da afla unde de la cnv...nu ai cum sa nu afli...cred c faci vreo3-4 ore dar eu aas  face-o...ia si ceva sexi la tn si daca e nevinovat te-ai scos: sexy surprise lol

#55 2010-10-30 17:54:22

coraline
Addicted member

a plecat, am vorbit cu maicasa si a plecat deja.
nu stie unde ca nu i-a zis, singurul care stie unde este el si pasaroiul. e clar, a incurcat-o la greu

#56 2010-10-30 17:55:41

Madalina85
Addicted member

cora macar acum sti ca te minte sad ...

#57 2010-10-30 18:00:12

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

E un pic suspecta faza asta, dar daca zici ca ai incredere in el... nu stiu ce sa zic. Oricum prietenii prietenului de multe ori reprezinta o problema, dar specimenul asta de care spui tu, deja e prea mult. Chiar nu-mi dau seama de unde a aparut.
Sper sa nu se strice relatia voastra de la o faza de genul. a mai facut vreodata ceva de felul asta?

Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-10-30 18:02:06)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.