|
Nu esti logat.
Prietenii prietenului-3#39 2010-10-30 14:22:12
Re: prietenii prietenuluisaracu' Offline #40 2010-10-30 16:59:34
Re: prietenii prietenuluisa va spun ca nu imi raspunde la telefon si la sms desi la 5 cica pleaca? eh nu va mai spun.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #41 2010-10-30 17:03:37
Re: prietenii prietenuluicora,voi nu stati impreuna? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #42 2010-10-30 17:05:14
Re: prietenii prietenuluinu, nu stam. eu as vrea sa ne mutam impreuna, dar el zice ca suntem prea tineri si inca vrea sa fie "copilul lui mama". Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #43 2010-10-30 17:07:22
Re: prietenii prietenuluinu cred ca e pregatit sa faca pasu asta,cora.vrea sa mai copilareasca.tu nu trebuie sa suferi si sa taci si sa inghiti daca nu iti convine.al meu s-a insurat la 22 de ani.deci mai exista si baieti copti la minte.da cum nu iti raspunde?astazi ati vorbit? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline Publicitateloading...
#44 2010-10-30 17:11:18
Re: prietenii prietenuluiieri a stat pana tarziu cu baietii sa joace poker la el acasa, cand sta treaz noaptea se trezeste pe seara, ieri mi-a zis ca pe la 5 pleaca deci pe la 4 se trezeste. asa ca nu am vorbit astazi, l-am lasat sa doarma si am zis ca il sun pe la 4 sa ii zic ca merg si eu. si nu raspunde...bine am sunat de 2 ori si am dat 1 sms. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #45 2010-10-30 17:17:23
Re: prietenii prietenuluisi asa a fost de la inceput?sa stea cu prieteni lui,sa nu va vedeti? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #46 2010-10-30 17:21:28
Re: prietenii prietenuluiieri ne-am vazut seara, m-am dus acasa si pe la 9 au venit prietenii lui sa se joace. si astazi ramasese ca merge cu ala, dar m-a anuntat cu 5 minute inainte sa ii vina prietenii ca pleaca astazi. dar sub nici o forma nu a ramas sa nu vorbim. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #47 2010-10-30 17:24:56
Re: prietenii prietenuluieu cred ca te minte cu nerusinare!! treaba nu o faci seara...ci dimineata... Offline #48 2010-10-30 17:25:39
Re: prietenii prietenuluiai masina cora? sau poti imprumuta una? poate nu e cel mai bun sfat dar eu l-as urmari...de unde esti tu? cat faci pana la curtea de arges? Offline #49 2010-10-30 17:26:33
Re: prietenii prietenuluieu nu cred ca doarme,cora.eu cred ca a si plecat "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #50 2010-10-30 17:27:36
Re: prietenii prietenuluisi eu cred ca ori m-as duce peste el,ori i-as scrie un mesaj ca totul s-a terminat. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #51 2010-10-30 17:28:41
Re: prietenii prietenuluibaietii se maturizeaza mai greu, majoritatea dintre ei. anturajul constituie un factor important, de obicei cand in gasca sunt cativa care n-au relatii astia incep sa faca caterinca de baietii cu relatii, automat intervine spiritul de turma. Baietii nu sunt ca noi, noi fetele mai renuntam la gasca noastra ca sa stam cu ei, in schimb ei nu sunt chiar asa, ei simt nevoia de distractia alaturi de gasca pana mai tarziu. O data cu varsta se schimba si conceptiile, trebuie el sa-si dea singur seama ce face bine si ce nu face, nu e nimic gresit daca mai iese cu baietii, insa nu trebuie sa puna asta pe primul loc, daca sare calul si exagereaza si cu viciile astea (poker etc) si imprumuta bani altora la nesfarsit care n-au niciun D-zeu eu zic ca ar fi cazul sa-ti pui niste semne de intrebare. Offline #52 2010-10-30 17:29:30
Re: prietenii prietenuluimsj de ce ? ca pana nu il prinde nu a facut nmc gresiit...a anuntat-o chiar...poate sa zica ca dormea Offline #53 2010-10-30 17:45:36
Re: prietenii prietenuluisunt din bucuresti...si daca ma duc la curtea de arges ce fac? ca poate nici nu este acolo, si totusi nu stiu unde anume acolo..am masina ma pot duce dar nu stiu unde Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #54 2010-10-30 17:49:35
Re: prietenii prietenuluidu-te acasa la ma-sa si vezi daca a plecat. daca da afla unde de la cnv...nu ai cum sa nu afli...cred c faci vreo3-4 ore dar eu aas face-o...ia si ceva sexi la tn si daca e nevinovat te-ai scos: sexy surprise Offline #55 2010-10-30 17:54:22
Re: prietenii prietenuluia plecat, am vorbit cu maicasa si a plecat deja. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #56 2010-10-30 17:55:41
Re: prietenii prietenuluicora macar acum sti ca te minte ... Offline #57 2010-10-30 18:00:12
Re: prietenii prietenuluiE un pic suspecta faza asta, dar daca zici ca ai incredere in el... nu stiu ce sa zic. Oricum prietenii prietenului de multe ori reprezinta o problema, dar specimenul asta de care spui tu, deja e prea mult. Chiar nu-mi dau seama de unde a aparut. Ultima oara a fost editat de Toriana (2010-10-30 18:02:06) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|