homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii prietenului-5

#77 2010-10-30 20:52:17

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: prietenii prietenului

Coraline eu in locul tau nu as avea pica neaparat pe prietenul lui, ci mai mult l-as considera vinovat pe prietenul tau, pt ca el accepta sa iasa cu el noptile, iar tie nu-ti da niciun telefon sa-ti zica macar unde e, parca te-ar tine de proasta. Prietenului tau daca nu i-ar placea compania tovarasului lui nu ar avea ce sa caute sambata seara cu el si sa intinda coarda atat de tare in ceea ce priveste situatia asta.
Hai iese omul nu zic nu, dar sa te sfideze in halul asta si sa nu iti dea un semn de viata deja e nesimtire pe fata.
Iar tovarasul lui te barfeste pt ca multi baieti fac asta in gasca, mai exista si invidie pe lumea asta si multi cand vad ca unuia ii merge bine se oftica si in loc sa-si vada de viata lor n-au altceva mai bun de facut decat sa se apuce de barfa mai ceva ca tatele.
La asa atitudine pe care o are prietneul tau cu tine, nici nu mai merita bagat in seama.

#78 2010-10-30 20:58:14

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ai mare dreptate andrulina sad ce face el deja este sfidare si o mare nesimtire, sa iasa nu zic nu, dar sa nu fie nesimtit, 5 ore sa nu dai nici un semn de viata.
am vorbit cu maicasa, i-am pus-o in cap. daca pe mine ma evita, sa vad ce face cu ea, ca nu scapa.

e un mare soc pentru mine pentru ca totul parea sa mearga foarte ok, nu ne-am certat, ne simteam foarte bine, petrecem mult timp impreuna si deodata boom, situatia de astazi. efectiv din senin. macar daca stiam ca mi se coace ceva, dar nu dintr-un om foarte ok sa devina un magar peste noapte.
sunt curioasa ce scuza va baga..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#79 2010-10-30 21:01:57

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

cora cu ce masina s-au dus?

hjarta

#80 2010-10-30 21:05:01

coraline
Addicted member

cu masina prietenului meu desigur

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#81 2010-10-30 21:13:37

Loveable
Diamond member

acum e tarziu deja, dar stii ce as fi facut in locul tau (in vremurile mele de glorie lol )? m-as fi uitat la kilometraj inainte sa plece. si maine inca o data. sa vad daca chiar a facut 400-500 de km sau nu.

hjarta

Publicitate

loading...

#82 2010-10-30 21:17:36

coraline
Addicted member

ehe daca stiam eu ieri seara ce urma sa fie..cred ca m-as fi uitat. dar am aflat mult prea tarziu tongue
contorizarea merge in continuare.. 5 ore de cand nu am nici o veste de la el, la fiecare ora il sun de 2-3 ori

#83 2010-10-30 21:26:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

imi pare rau,cora.da si eu cred ca petrece pe undeva.nu mai merita nimic in aceasta situatie. sad

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#84 2010-10-30 21:32:47

coraline
Addicted member

maicasii i-a spus tot ca iese cu ala. dumnezeu stie pe unde umbla. ori chiar a mers la tara si nu imi raspunde pentru ca stie ca voi face urat si prefera sa se certe acasa, ori petrece pe undeva

Totusi ar fi tare ciudat sa plece de la 5 seara sa petreaca, cand merge in club nu concepe sa plece inainte de 12 noaptea, de aceea am si dubii. daca voia sa iasa undeva fara mine, putea foarte usor sa mearga dupa 1 noaptea cand eu dormeam, el niciodata nu iese la 5 seara afara, mai ales sa petreaca. are tabieturi foarte fixiste si clare.

dar cum el nici mort nu raspunde, raman doar cu dubiile si intrebarile.

#85 2010-10-30 21:44:34

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Cora, eu in situatii din-astea cand nu imi raspundea mult timp, ma gandeam la tot ce era mai rau da nu la "alte femei" ci ca daca a avut vreun accident, daca zace in vreun sant, daca e printre fiare contorsionate si acuma se chinuie pompierii sa-l scoata etc etc. Indiferent ca era cu masina sau cu autobuzul.
Drept e ca al meu nu are prieteni ca "pasaroiul" vostru.

Dar stii ce as face in situatia ta? M-as calma, as inceta sa-l sun si eventual nici n-as mai vorbi cu el vreo cateva zile. As raci putin relatia. Poate daca ar vedea ca te-ai suparat pe el la modul serios pentru toata treaba, ar re-evalua putin relatia cu pasaroiul si ar vedea ca faptul ca s-a lasat implicat in cine stie ce cu el, va afecteaza relatia si iti scade increderea in el.

Eu zic sa nu te mai agiti si sa astepti pana maine sa afli ce s-a intamplat si apoi sa vezi ce-i de facut. Oricum, nu-l lasa sa scape prea usor.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#86 2010-10-30 21:46:03

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

exista cluburi si la curtea de arges lol poate nu te-a mintit chiar de tot

#87 2010-10-30 22:00:51

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

da,si e sambata,cea mai potrivita zi de club...

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#88 2010-10-30 22:02:36

coraline
Addicted member

vai m-am facut prietena buna cu maicasa lol si nu aveam nici o treaba una cu alta pana astazi

pai deja amandoua suntem ingrijorate, sunt 6 ore de cand il cautam si nu dam de el, deja ne gandim la ce e mai rau. cauta femeia sa dea de familia pasaroiului ca doar deh, sunt vecini, si poate dam de cineva sa aflam ce se intampla.

kathrynn voi face cum spui tu, cateva zile nu va mai auzi de mine, nu mai vreau nici explicatii nici nimic. daca e viu si sanatos si nu poate sa dea un amarat de telefon, atunci nu mai are ce discuta cu mine o perioada.

oricum va avea scandal si cu mine si cu familia lui.

#89 2010-10-30 22:08:15

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu zic ca ar trebui sa vb cu el acum...nu peste 5 zile cand vei fi deja calma si il vei ierta mai repede...

#90 2010-10-30 22:09:26

Loveable
Diamond member

Jeniffer a scris:

rotfl
scuza-ma cora puss

hjarta

#91 2010-10-30 22:11:44

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Dar daca omul nu-i raspunde?  nustiu
Ideea mea era, daca chiar vorbeste cu el, sa fie mai rece, mai indiferenta decat de obicei (asta dupa scadalul din prima faza, evident  diablo ). Si sa nu treaca peste asta una-doua si a doua zi sa fie iar toate bune si frumoase, ca sa se invete minte.
Stiu ca e usor de zis si greu de facut, ca si eu am incercat metoda dar nu prea iesit ca nu pot sa fiu suparata pe el mult timp.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#92 2010-10-30 22:13:16

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

sunt de acord cu jen.peste 5 zile el poate va si uita ce a facut si faptul ar fi deja  consumat..
sper sa nu fi patit nimic totusi,desi nu prea cred

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#93 2010-10-30 22:13:26

coraline
Addicted member

Loveable a scris:

Jeniffer a scris:

rotfl
scuza-ma cora puss

lol nu-i nimic lol si eu rad, fac haz de necaz tongue chiar nu tun si fulger
asta ar fi tare lol sa conduca 200km sa mearga in club lol dar mai stii, nebunul?

#94 2010-10-30 22:16:13

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cora,sincer,schimba-l.a venit timpul,nu mai suferi,nu merita puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#95 2010-10-30 22:19:42

coraline
Addicted member

macar sa dea el un semn ceva, nu cred ca a patit nimic, vestile rele se afla primele, cineva tot afla ceva, desi sper sa fie ok ca sa il pot omori eu cand apare!
nu va scapa usor, asta sa fie clar! si totusi nu as putea sa rezist cateva zile, astazi stau treaza si pana la 5 dimineata si il sun din ora in ora, daca il las in pace ori imi trece ori

news flash: m-a sunat. cik e in arges, e rupt ca a muncit foarte mult, a dormit si va dormi acolo la noapte ca este terminat ci cica vorbim maine. momentan tremur de nervi ma duc sa fumez o tigara

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.