|
Nu esti logat.
Prietenii prietenului-5#77 2010-10-30 20:52:17
Re: prietenii prietenuluiCoraline eu in locul tau nu as avea pica neaparat pe prietenul lui, ci mai mult l-as considera vinovat pe prietenul tau, pt ca el accepta sa iasa cu el noptile, iar tie nu-ti da niciun telefon sa-ti zica macar unde e, parca te-ar tine de proasta. Prietenului tau daca nu i-ar placea compania tovarasului lui nu ar avea ce sa caute sambata seara cu el si sa intinda coarda atat de tare in ceea ce priveste situatia asta. Offline #78 2010-10-30 20:58:14
Re: prietenii prietenuluiai mare dreptate andrulina ce face el deja este sfidare si o mare nesimtire, sa iasa nu zic nu, dar sa nu fie nesimtit, 5 ore sa nu dai nici un semn de viata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #79 2010-10-30 21:01:57
Re: prietenii prietenuluicora cu ce masina s-au dus? Offline #80 2010-10-30 21:05:01
Re: prietenii prietenuluicu masina prietenului meu desigur Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #81 2010-10-30 21:13:37
Re: prietenii prietenuluiacum e tarziu deja, dar stii ce as fi facut in locul tau (in vremurile mele de glorie )? m-as fi uitat la kilometraj inainte sa plece. si maine inca o data. sa vad daca chiar a facut 400-500 de km sau nu. Offline Publicitateloading...
#82 2010-10-30 21:17:36
Re: prietenii prietenuluiehe daca stiam eu ieri seara ce urma sa fie..cred ca m-as fi uitat. dar am aflat mult prea tarziu Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #83 2010-10-30 21:26:52
Re: prietenii prietenuluiimi pare rau,cora.da si eu cred ca petrece pe undeva.nu mai merita nimic in aceasta situatie. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #84 2010-10-30 21:32:47
Re: prietenii prietenuluimaicasii i-a spus tot ca iese cu ala. dumnezeu stie pe unde umbla. ori chiar a mers la tara si nu imi raspunde pentru ca stie ca voi face urat si prefera sa se certe acasa, ori petrece pe undeva Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #85 2010-10-30 21:44:34
Re: prietenii prietenuluiCora, eu in situatii din-astea cand nu imi raspundea mult timp, ma gandeam la tot ce era mai rau da nu la "alte femei" ci ca daca a avut vreun accident, daca zace in vreun sant, daca e printre fiare contorsionate si acuma se chinuie pompierii sa-l scoata etc etc. Indiferent ca era cu masina sau cu autobuzul. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #86 2010-10-30 21:46:03
Re: prietenii prietenuluiexista cluburi si la curtea de arges poate nu te-a mintit chiar de tot Offline #87 2010-10-30 22:00:51
Re: prietenii prietenuluida,si e sambata,cea mai potrivita zi de club... •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #88 2010-10-30 22:02:36
Re: prietenii prietenuluivai m-am facut prietena buna cu maicasa si nu aveam nici o treaba una cu alta pana astazi Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #89 2010-10-30 22:08:15
Re: prietenii prietenuluieu zic ca ar trebui sa vb cu el acum...nu peste 5 zile cand vei fi deja calma si il vei ierta mai repede... Offline #90 2010-10-30 22:09:26
Re: prietenii prietenului
Offline #91 2010-10-30 22:11:44
Re: prietenii prietenuluiDar daca omul nu-i raspunde? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #92 2010-10-30 22:13:16
Re: prietenii prietenuluisunt de acord cu jen.peste 5 zile el poate va si uita ce a facut si faptul ar fi deja consumat.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #93 2010-10-30 22:13:26
Re: prietenii prietenului
nu-i nimic si eu rad, fac haz de necaz chiar nu tun si fulger Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #94 2010-10-30 22:16:13
Re: prietenii prietenuluicora,sincer,schimba-l.a venit timpul,nu mai suferi,nu merita "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #95 2010-10-30 22:19:42
Re: prietenii prietenuluimacar sa dea el un semn ceva, nu cred ca a patit nimic, vestile rele se afla primele, cineva tot afla ceva, desi sper sa fie ok ca sa il pot omori eu cand apare! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|