homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii prietenului-4

#58 2010-10-30 18:01:06

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: prietenii prietenului

pai nici nu ma asteptam la altceva daca era cu idiotul ala, doamne cine a creat anturajul pe lume!!! dar se intoarce el pana la urma, nu-mi raspunde acum dar va raspunde pana la urma... si atunci sa aiba grija

andrulina ai mare dreptate in ce spui, el nu vrea sa ne despartim, desi stam de mult timp si il sperie, stiu asta. si ii respect orice tacaneala, il las sa faca ce vrea, dar daca ma minte deja incalca orice respect personal. atata timp cat poate face ce doreste, de ce sa ajunga sa isi asume mai multa libertate decat are? vrea sa stea cu ala? n-o sa ii ofer satisfactia asta.
analfabetul abia asteapta sa stie ca ne-am despartit, stie ca nu il suport si ca ma bag intre ei, nu o sa ii dau satisfactia sa i-l ofer pe tava. mai bine ii omor pe amandoi

Toriana asta a aparut de dinainte sa il cunosc eu, al meu a crescut de atunci, ala tot idiot a ramas. si totusi au ramas prieteni. si de ani de zile ma calca pe nervi, o iau razna cand aud de el.
in mod normal nu dispare, nu bag mana in foc ca nu ma minte, dar macar minte bine si nu ma prind, de data asta a intrecut orice masura. si pot sa bag mana in foc ca nu sunt la nici o tara, nu sa pleci la 5 seara sa ajungi pe la 7-8 cand deja e bezna, asta sa o creada prostu'

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-30 18:07:01)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#59 2010-10-30 18:05:38

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cora,ti-am zis ca a plecat,de aia nu iti raspunde la telefon.poate chiar nu e acolo.asa e.n-are rost sa mergi .eu zic sa vb serios cu el

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#60 2010-10-30 18:12:03

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

cora dar se intalneste chiar asa de des cu el de te deranjeaza pe tine atat de tare? ala nu are prietena? eu sunt sigura ca daca isi va gasi pe una sigur n-o sa se mai intalneasca ei atat de des, sau eventual ar mai iesi uneori.

#61 2010-10-30 18:18:20

coraline
Addicted member

are prietena de 8 ani de zile si o inseala la greu, a ramas un "gigolo" de 2 bani. ma deranjeaza comportamentul respectivului, de cand s-a prins ca am ceva cu el tot baga strambe ca sa se desparta al meu de mine, sa isi gaseasca pe alta ca noi 2 nu ne potrivim. cred ca orice fiinta normala nu ar suporta asa ceva.
nu cred ca se vad foarte des, ala e soldat si picol la nunti asa ca e ocupat, dar cand se vad, posibil sa iasa scantei.
exemplul de fata: nu imi raspunde. si daca era plecat la tara, de ce nu raspunde? ca doar nu e pacat capital. eu zic pentru ca nu este la tara...

am sa vorbesc foarte serios cu el sonia, numai ca deja stiu ce scuze va baga: ca nu avea semnal, ca era la volan si nu putea vorbi, ca era muzica tare si nu a auzit, ca a uitat telefonul in masina....

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#62 2010-10-30 18:22:45

coraline
Addicted member

tocmai a dat sms "conduc" atata.. vai de mama lui cand se intoarce

Publicitate

loading...

#63 2010-10-30 18:24:05

sonia30
Moderator

trebuie sa vb cu el,sa nu mai faca niciodata

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#64 2010-10-30 18:30:31

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

e mai usor sa suni decat sa dai sms forgetit

#65 2010-10-30 18:34:10

coraline
Addicted member

nu-i asa? tongue e prost...

#66 2010-10-30 18:42:38

sonia30
Moderator

e clar ca te minte,cora.nasol e ca nu stii cu ce.sau ce face.de asta nici nu te anunta ,de frica ca vii sau ca ii pui intrebari.

#67 2010-10-30 18:45:56

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

coraline a scris:

esti norocoasa vanilleeis puss
probabil tine si de maturitate, al tau suna mult mai matur ca al meu numai pentru ca a scapat de asa personaje.
mai incerc,,, probabil maine o sa fumez ca turcii cat va fi plecat ...

asa ma bucur ca nu sunt in situatia prietenului tau....scuza'ma dar chiar ma bucur.
cat despre reactia ta...desi e cam tarziu quote'ul asta (acum am vazut topicul), nu e buna DELOC. spune'mi si mie: care e logica pentru o asemenea reactie??? de ce sa te consumi tu asa de mult? si sa faci asta?

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#68 2010-10-30 18:58:50

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

coraline, sun-o pe prietena lu` ala vezi ea ce stie, oricum clar ca si ea este mintita  roll

Ultima oara a fost editat de puffball (2010-10-30 18:59:24)

#69 2010-10-30 19:08:28

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Soulshard a scris:

coraline a scris:

esti norocoasa vanilleeis puss
probabil tine si de maturitate, al tau suna mult mai matur ca al meu numai pentru ca a scapat de asa personaje.
mai incerc,,, probabil maine o sa fumez ca turcii cat va fi plecat ...

asa ma bucur ca nu sunt in situatia prietenului tau....scuza'ma dar chiar ma bucur.
cat despre reactia ta...desi e cam tarziu quote'ul asta (acum am vazut topicul), nu e buna DELOC. spune'mi si mie: care e logica pentru o asemenea reactie??? de ce sa te consumi tu asa de mult? si sa faci asta?

subscriu.
nu are rost si chiar nu merita sa te consumi atat de mult si sa iti faci rau singurica.linisteste-te puss

#70 2010-10-30 19:50:59

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Nu vreau sa rasucesc cutittul in rana dar cred k se duc la un party ceva. Sau au niste prieteni pe acolo si merg in club. Sau poate e chiar in Bucuresti ....  roll

Si ce ai de gand sa faci cand se intoarce inapoi ??? El va nega totul, te va face nebuna si ai ajuns de unde ai plecat.

Daca ai acumulat atatea suspiciuni in privinta lui, de ce nu iti iei inima in dinti si rupi relatia ? Cred ca iti va fi mult mai bine singura decat sa stai tot timpul pe ace si sa iti faci scenarii de fiecare data cand pleaca undeva sau se intalneste cu "pasaroiul"

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-10-30 19:51:28)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#71 2010-10-30 19:58:11

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

coraline a scris:

am vazut conversatii cu al meu cand ii spunea sa mearga la masaj erotic sau la "fetite" impreuna.
Mergeau in club impreuna "ca baietii", al meu ii platea tot, taxi, bautura, intrare ca el saracul nu avea bani, efectiv era ca o femeie intretinuta.
Acum al meu vad ca s-a potolit cu "cadourile" dar tot ma enerveaza ca iese cu el, de fiecare data cand sunt impreuna parca deja ii vad cum merg sa faca sex in grup.
In al meu am incredere, dar nu am incredere in ei doi cand sunt impreuna.
Am vorbit cu el de milioane de ori, zice ca sunt nebuna, ca asa e el si ca nu trebuie sa ii mai dau atata importanta. Dar nu pot! efectiv ma seaca!!

Prietenul tau o fi un tip ok, dar ai auzit de fraza "cine se aseamana se aduna" ???
Si in plus, eu personal, nu cred in chestiile de genul " e om bun dar il strica antutajul"
Frate , daca esti usa de biserica nu ai ce cauta cu astfel de personaje si nu le lasi sa te influenteze. Eu cred ca si lui ii plac escapadele astea. Daca nu era pe aceeasi lungime de unda cu prietenul lui, crede-ma ca nu mai statea prin preajma lui. Cum ai spus si tu, cu totii am avut prieteni pe care i-am dat la o parte cand nu mai eram pe aceeasiu felie cu ei.
Eu zic sa te gandesti un pic si la asta ...

Sper sa nu te superi pe mine, dar mi-am spus parerea.

goodluck

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#72 2010-10-30 19:59:50

coraline
Addicted member

s-au facut 4 ore de cand nu stiu nimic de el, am vorbit si cu o prietena si am ajuns la concluzia ca sigur sunt undeva prin Bucuresti cu cine stie ce gasca si or vrea sa se dea smecher ca isi tine gagica sub papuc si nu da nici un semn, ori e cu cineva cu care nu ar trebui.

n-am ce sa fac decat sa astept sa dea el semne, ca va fi azi sau maine, deja nu mai conteaza. dar va fi vai si amar de fundul lui.

ss cum ar fi trebuit sa am reactia..? ca totusi mi-a facut-o total pe neasteptate, macar daca stiam ca am un nenorocit la usa mai era cum era, dar stiu ca e om ok de ce se poarta ca un dobitoc? chiar asa puternica este puterea exemplului?

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-10-30 20:01:31)

#73 2010-10-30 20:11:08

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Frate, nici un barbat adevarat, cu capul pe umeri nu ar ramane prieten cu unul care vrea sa ii arate pe prietena lui cum i-o suge. Cine se aseamana clar se aduna.

#74 2010-10-30 20:15:05

coraline
Addicted member

ii auzeam pe toti prietenii lui cum ziceau despre respectivul "e el mai prost, dar e haios in prostia lui, merge luat asa cum e"
ce naiba are asa special de trebuie luat asa cum e? cu e posibil ca toti sa zica de mine ca sunt nebuna ca am ceva cu el? si aici ma refer la prietenii comuni, fetele imi dau dreptate, baietii zic ca sunt nebuna.. chiar asa e asa special ca trebuie acceptat intr-un grup? aparent da!
pentru ei magariile lui sunt haioase, prostia lui e hilara, toti il plac pentru ca ii face sa rada. mie imi este doar sila.

pana la curtea de arges sunt 168km, lejer facuti in 2 ore, hai 3 maaaxim punand traficul din bucuresti. au trecut 4 si n-am nici o veste. tot nu imi raspunde la telefon.

#75 2010-10-30 20:17:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

nu ai telefonul prietenului?
eventual ii spui ca domne, imi faceam griji pentru tine, sa nu cumva sa fi facut accident cat imi compuneai mesajul ala lung cu conduc neutral

#76 2010-10-30 20:27:26

coraline
Addicted member

lol
nu am numarul lui, nu am mai nimic din ce tine de el. nu am ce face... doar sa ma calmez si sa astept. sambata seara, exact ce imi doream tongue

pink nu ma supar pe tine puss sunt sigura ca ii convine ca din toti prietenii lui este singurul cu chef de aventura, restul s-au asezat la casa lor (exagerate poetica), ei se inteleg bine ce sa le zic. o fi ala idiot si handicapat, dar ei se inteleg. adica ce sa le zic, se stiu de 20 de ani si se accepta asa cum sunt. daca omu statea in banca lui si nu ma vorbea de rau, daca nu il impingea pe al meu la prostii nu as fi avut nimic cu el.
dar deja cand a inceput sa se bage cu forta unde nu ii fierbe oala, sa vina cu propuneri deocheate deja ma deranjeaza.
sa fie lepadatura, nu am nimic cu el, dar sa fie doar el cu el, sa il lase pe al meu in pace.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.