homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cei din Maroc

#1 2010-10-31 00:30:30

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

cei din Maroc

Nu stiu daca mai e vreo discutie asemanatoare, asa ca mi-am permis sa deschid subiect nou.
Sunt in Italia acum si am cunoscut un baiat din Maroc. Toate bune si frumoase, am iesit la suc, ne-am plimbat prin tot orasul (sunt foarte multi marocani aici) si chiar ne-am distrat, mie mi s-a parut un baiat super. Numai ca toata lumea imi spune ca cei din Maroc nu sunt chiar ok, ca multi fura, ca au obiceiuri ciudate (  hmm  ) etc. Voi ce stit despre ei? Acum mi-e cam frica sa mai ies cu el, si ma tot suna.
Merci

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#2 2010-10-31 01:04:00

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: cei din Maroc

si de romanai spun ca sunt tigani dar nu suntem toti lol

asta e cel mai bun exemplu nustiu

#3 2010-10-31 09:08:43

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

singurul obicei ciudat pe care l-ar putea avea ar fi putea fi legat de islamism, de comportamentul barbatului fata de femeie etc
eu stiam un tunisian care era om foarte de treaba, dar foarte gelos si posesiv si am inteles ca toti islamistii sunt asa. acum iti dai seama, fiecare cu caracterul sau, poate omul este mai emancipat si nu are obisnuintele astea big_smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#4 2010-10-31 09:10:36

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

subscriu.si despre romani se zic lucruri  f urate in alte tari,ca suntem tigani,furam,cersim...si totusi multi dintre noi nu suntem asa..eu zic sa vezi singura ce fel de om este,nu sa te iei dupa zvonuri.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#5 2010-10-31 09:39:43

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

deea_si a scris:

Nu stiu daca mai e vreo discutie asemanatoare, asa ca mi-am permis sa deschid subiect nou.
Sunt in Italia acum si am cunoscut un baiat din Maroc. Toate bune si frumoase, am iesit la suc, ne-am plimbat prin tot orasul (sunt foarte multi marocani aici) si chiar ne-am distrat, mie mi s-a parut un baiat super. Numai ca toata lumea imi spune ca cei din Maroc nu sunt chiar ok, ca multi fura, ca au obiceiuri ciudate (  hmm  ) etc. Voi ce stit despre ei? Acum mi-e cam frica sa mai ies cu el, si ma tot suna.
Merci

un sfat: ai mare grija

Publicitate

loading...

#6 2010-10-31 09:53:11

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si eu zic sa ai mae grija, nu pt ca e din maroc ci pt ca e arab.
nu am nimic cu nimeni, nu sunt rasista,nu zic ca fura sau ca nu stiu ce ca astea sunt prostii. dar stiu insa ca ei au un stil ciudat de viata in comparatie cu noi.
nu pot spune ca mai bun sau mai rau, insa pt o persoana care provine dintr-un alt mediu nu stiu cat de usor e sa se adapteze modului lor de viata.
si chiar daca vei spune ca nu e practicant, ca nu tine la traditiile lor, s-ar putea sa ai surprize foarte mari pe viitor.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#7 2010-10-31 10:00:00

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

si eu subscriu la ce a zis poke.ei sunt f diferiti de noi.ai grija.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#8 2010-10-31 12:22:40

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Dea, eu iti recomand sa citesti o carte, care descrie un fapt real si care a fost scrisa tocmai de femeia careia i s-a intamplat. S-a facut si film, daca preferi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Not_Without_My_Daughter
Este vorba, foarte pe scurt, despre o femeie americana casatorita cu un iranian, locuind in SUA. Toate bune si frumoase, pana merg in "vacanta" in Iran unde el ii confisca pasaportul si de aici incepe calvarul.

Daca dupa ce citesti cartea / vezi filmul iti mai arde de relatii cu musulmani .... Eu am citit-o pe la 13-14 ani si sincer iti zic, ca nu mi-ar trebui unul nici sa fie ultimii oameni ramasi pe lume.

Si tine cont de faptul ca am unul in familie care nu-i deloc fanatic, ba din contra, e un exemplu foarte pozitiv pt toata natia lor, dar degeaba.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#9 2010-10-31 12:37:19

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

da o cautare google despre ce drepturi au femeile in maroc...,daca sunt musulmani,etcintereseaza-te f f bine despre asta...indiferent ca sunteti prieteni sau nu.
o amica de-a mea,traieste in cipru..a cunoscut un arab si contrar sfaturilor,s-a maritat cu el...
nu iti doresti sa afli prin ce trece,plus ca nu i-a spus ca mai are si alte neveste...
mare,mare grija la astfel de prietenii...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#10 2010-10-31 13:03:49

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

wild_wind a scris:

da o cautare google despre ce drepturi au femeile in maroc...,daca sunt musulmani,etcintereseaza-te f f bine despre asta...indiferent ca sunteti prieteni sau nu.
o amica de-a mea,traieste in cipru..a cunoscut un arab si contrar sfaturilor,s-a maritat cu el...
nu iti doresti sa afli prin ce trece,plus ca nu i-a spus ca mai are si alte neveste...
mare,mare grija la astfel de prietenii...

si eu zic mare grija...

#11 2010-11-01 10:46:46

deea_si
Full member

Merci mult pentru raspunsuri, si astept in continuare daca mai vrea cineva sa dea sfaturi sau sa spuna ce mai stie..
Mi-am petrecut weekend`ul cu el, bineinteles ca ne-am distrat de minune, am colindat tot orasul, poze, etc, mi se pare un baiat super. El e mutat aici de 15 ani, cu familia.. si mi-a zis ca nu e atat de religios ( de exemplu mi-a zis ca in Maroc, barbatii trebuie sa se casatoreasca cu una din verisoare .. dar el a zis ca nu o sa respecte asta, ca nu vrea.. ( eu am tot citit pe internet, dar faza asta nu am gasit-o ) De exemplu fumeaza, bea o bere sau chestii din astea, deci nu tine atat de mult de religie. Plus ca eu nu vreau sa am o relatie cu el, de lunga durata, in nici un caz sa ma marit cu el. Mie mi-era frica doar de faptul ca sunt ..hoti, sau ca sunt foarte posesivi, si daca se ataseaza de mine si vrea sa fie cu mine, poate nu mai scap de el si-mi face probleme.. Nici nu stiu daca sa mai continui sa ma vad cu el (cu toate ca e o companie foarte placuta big_smile )

LE am gasit ca la musulmani e adevarata faza cu casatoriile intre veri

Ultima oara a fost editat de deea_si (2010-11-01 11:06:13)

#12 2010-11-01 11:15:34

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Deea, citeste cartea de care ti-a zis kathryn. Mie mama cred ca mi-a recomandat-o doar ca sa stie ca nici nu  o sa ma uit la vre-o persoana de genul. In locul tau as rupe relatiile. Nu stii cat de tare te poti indragosti de el. Mai bine tai orice posibilitate sa ajungi o statistica.

Despre hoti si alte lea, nu stiu, si nu cred, asa cum sper ca nimeni sa nu creada despre mine ca sunt hoata si corupta din cauza ca sunt romanca.

Atata pot sa iti spun, eu am prieteni musulmani, si desi nu arata tocmai rau, si sunt de treaba, nici nu mi-a trecut vre-odata prin minte sa fiu mai mult decat amica cu unul din ei. Si amica intr-un cerc mai putin apropiat ca sa zic asa. STiu ca nu e frumos sa judeci o persoana dupa religia pe care o are, dar parerea mea e ca mai bine asa decat sa ai probleme in viitor.

#13 2010-11-01 11:18:19

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Si eu sunt in Italia si stau in scara cu 2 marocani,surioara mea la scoala are fete si baieti marocani in clasa si multi prieteni de-ai mei au avut tangente cu marocani.insa de bine nu pot sa zic nimic de ei.(nu ii pun pe toti in aceiasi oala,insa nu am avut experiente placute cu pers de genul)
despre faptul k sunt hoti (asa isi invata si copiii),este foarte adevarat.am cateva exemple cu care m-am confruntat:
*din cls surorii mele au disparut numeroase lucruri personale ale copiilor de cand a inceput scoala si nimeni nu stia unde dispar asa subit(in special la ora de sport,cand toti isi lasau lucrurile personale in vestiare).intr'o zi cand a  ajuns acasa sora mea a constatat ca i'au disparut esarfa si sutienul (avusese sportul in ziua aia) si ea deja o banuia pe o fata marocana pe care o prindea cotrobaind prin ghiozdane in pauza.a doua zi a mers la ea si a acuzat'o direct,fata s-a speriat si i'a adus inapoi ceea ce a furat si incet incet au aparut si celelalte lucruri ale copiilor,fata recunoscand si spunand k asa i se spune acasa sa faca.
*niste prieteni de'ai mei aveau vecini 2 marocani,sot si sotie.inca de cand s-au mutat au inceput sa fie prietenosi,ba mai bateau la usa sa ceara una,alta ,pareau oameni ok,pana intr'o zi cand prietenii mei au plecat in vacantza si cand s'au intors au gasit casa vraiste si tot aurul furat + electrocasnice.insa noroc ca au avut o camera cu supraveghere video si astfel au vazut cine erau "vecinii draguti"-marocanii.cand au vb cu ei dupa ce i-au acuzat,aia au recunoscut la politie ca s'au imprietenit anumea k sa vada ce mai au ei in casa,sa mearga direct la tinta.
*vecinii mei marocani sunt niste ordinari,lucreaza la cel care le'a inchiriat apartamentul,insa mereu vorbesc despre cum sa il pradeze,ce sa mai fure ecc. prima data i'am prins vorbind cand abia ma mutasem si ei credeau k nu inteleg italiana lol in plus,au venit de cateva ori la usa la mn batand cu pumnii cu pretextul k ii deranjeaza k eu merg cu tocuri in casa,lucru care nu e adevarat sau ca dau cu aspiratorul si el doarme k e obosit de la munca.de parca eu stiu cand munceste el si cand doarme + ca nu faceam asta noaptea si nici in zorii zilei.
*nu mai zic de nr violatorilor de origine marocana....cand ii vad uneori k  se uita la sora mea ( are 12 ani) cu asa o pofta sa i'o traga  roll   imi vine sa'i scalpez!

in concluzie,parerea mea e sa iti gasesti o alta nationalitate.oricat de bine ar parea la inceput,multi fac orice si se comporta exemplar numai k sa isi atinga scopul wink dupa aia,numai tu ai avea de suferit .

Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2010-11-01 12:23:16)

#14 2010-11-01 11:54:09

deea_si
Full member

Pfff.. am citit multe zilele astea despre ei, si intr-adevar, mai multe pareri contra decat pro .. cred ca rup legaturile  cu el.. nici eu nu vreau sa judec o persoana dupa religie sau statut, etc, dar in cazul asta, ma pot lipsi de el. Cam toata lumea imi zice acelasi lucru, sa am grija.. 
Totusi, nu-mi place sa cred in exceptii, dar de exemplu, am fost ieri la varul lui, care e casatorit de 9 ani cu o italianca, au o casa decenta,  si se inteleg foarte bine.. deci nu traiesc dupa legile musulmane..de aia ma gandeam ca una e sa mergi la ei in tara sa traiesti dupa religia lor unde femeia este ca o sclava, si alta e sa traiasca ei aici, ca italieni, care muncesc isi fac o familie.
Dar, dupa cum am spus, eu nu vreau relatie cu el, e un ghid placut si o persoana cu care am avut ce vorbi .. ( dar dupa ce am citit ce-a zis BabyBlueDoll... pfff )

Cartea nu am de unde s-o citesc, dar filmul e la download chiar acum

Ultima oara a fost editat de deea_si (2010-11-01 12:00:52)

#15 2010-11-01 11:59:25

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu nu stiu cum fura in italia la voi astia ca aici eu nu am auzit nimic neutral oameni de treaba , au magazine de fructe nustiu te saluta nustiu si pa ..cesafac

#16 2010-11-01 12:01:47

Jacqui
Platinum member

si o prieten a dea unei prietene dea mele , are un copil cu un marocan si se inteleg super , a botezat copilul la ortodoxi nustiu

#17 2010-11-01 12:21:26

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

fetelor eu v-am zis...daca 5 romani se duc in spania, italia si toti fura nu suntem toti hoti nustiu

#18 2010-11-01 12:29:30

Jacqui
Platinum member

exact forgetit

#19 2010-11-01 12:31:25

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

deea,pana la urma tu decizi.poate fi o persoana buna si onesta,dar poate sa nu fie. asta nu poti afla decat  daca stai cu el si daca tu iti doresti cu adevarat si crezi k poate iesi ceva,sa ai o relatie cu el,faci cum vrei.
oricum eu am zis doar o parere si intamplarile mele legate de cei din Maroc.baiatul asta poate e altfel,nu intra in categoria celor mentionati de mine,tu poti afla asta smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.