homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cei din Maroc-2

#20 2010-11-01 12:36:01

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: cei din Maroc

pai atunci , daca fata nu vrea sa-i fie iubit ?? ccare e problema ? deea nustiu

#21 2010-11-01 12:37:36

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Jeniffer a scris:

fetelor eu v-am zis...daca 5 romani se duc in spania, italia si toti fura nu suntem toti hoti nustiu

Da, asta e foarte adevarat  neutral

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#22 2010-11-01 12:44:11

Jacqui
Platinum member

deea tu fa ce iti dicteaza inima , nu ce au facut altii sau cum sunt altii smile

#23 2010-11-01 15:44:07

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Diferenta intre faima romanilor care fura pe unde merg si cea a musumanilor ca ar fi niste tirani cu femeile e de vreo cateva mii de ani. Ei au fost asa tot timpul, noi avem reputatia asta de vreo 10 ani sa zicem, de cand am inceput sa mergem la lucru prin strainatate.

Si mie nu mi-ar inspira nicio incredere ca vezi doamne, sta intr-o tara occidentala si traieste dupa legile ei. Foarte putini sunt cei care fac asta. Majoritatea traiesc si fac la fel ca in tara lor. Deea, el poate sa-ti spuna ce vrea el ca sa te convinga, daca chiar vrea o relatia cu tine. Ai grija sa nu te indragostesti de el asa incetul cu incetul si apoi sa nu mai stii cum sa scapi de el. Sau mai rau, sa te casatoresti cu el si apoi sa-ti dai seama ca nu mai ai cum sa scapi ca nu cred ca astia sunt fani ai divortului ca sa zic asa. Mentalitatile lor cu privire la femei exista de mii de ani, incat cativa ani de trai in Occident nu sunt suficienti ca sa-i faca sa se schimbe.   

PS. Pill, cred ca si mama tot de aia mi-a dat-o, sa se asigure  lol  Si efectul a fost mai mult decat pozitiv. Sper ca si filmul sa aiba acelasi impact.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#24 2010-11-01 16:58:57

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Faptul ca se spune despre cei din Maroc ca ar fi hotii nu are relevanta prea mare, orice tara are uscaciunile ei. Pentru islamisti femeile sunt inferioare (asa ii invata coranul)  , iar o femeie care face parte din familie ca urmare a casatoriei cu un barbat de religie islamica niciodata nu va fi considerata din familie, ci mai degraba o intrusa. Ai grija ca sunt foarte posesivi (personal cunosc o fata care a fost maritata cu un arab, si el avea gandirea influentata mult de occident, ea nu a trecut la islam, iar copilul a fost botezat in religie ortodoxa... totul a fost ok pana cand tipa a vrut sa divorteze de el, nici nu are rost sa spun ce s-a intamplat cu aceea fata, oricum mai rau nu se putea) iar daca citesti de curiozitate coranul ai sa vezi ce ii invata religia lor despre femei, sau mai bine spus cum ii invata sa le trateze ... iar islamisti sunt in general fanatici religiosi.
Sfatul meu e sa ai grija, sa fi rationala, sa gandesti inainte de a lua orice decizie cu privire la acest baiat, poate baiatul acesta se preteaza pentru a fi un  bun amic, daca te gandesti la o relatie mai apropiata, sfatul meu e sa te lipsesti de asa ceva.

Publicitate

loading...

#25 2010-11-01 20:42:46

Jacqui
Platinum member

roll

#26 2010-11-01 21:27:40

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Iubitul meu e arab. Parintii lui au venit in Romania la studii si au ramas aici. El are cetatenie romana si e crestin-ortodox. A fost de multe ori in vizita acolo, am fost si eu odata cu el. Mama lui nu a purtat niciodata val, de cand s-a stabilit aici. Acolo nu m-a privit nimeni din familia lui altfel, nu m-au pus sa ma supun obiceiurilor lor. Si nici nu ar avea cum s-o faca, chiar daca m-as casatori cu el, pt ca el e crestin-ortodox, dupa cum am mai spus. Poate fi o exceptie, asa cum si marocanul tau poate fi o exceptie...sau nu. smile

#27 2010-11-01 22:52:23

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

heart-breaker, arabii crestini sunt muuuult diferiti de cei musulmani. cu siguranta baiatul din maroc nu e crestin, in maroc sunt 100% musulmani...  sa nu compari arabii crestini de prin liban sau siria cu nord-africanii, este o diferenta de la cer la pamant...

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#28 2010-11-01 23:34:38

deea_si
Full member

Azi m-am intalnit iar cu el, i-am zis ca nu vreau o relatie, el imi tot zice ca e innebunit dupa mine si ca vrea sa fim impreuna, ca ma asteapta, ca o sa vad ce fel de om e el, ca o sa ne intalnim zilnic sa ma conving ca el ma place tare mult si e un om bun.. Si ne plimbam noi asa.. si tot il apela un prieten si au stabilit sa se intalneasca in jumatate de ora. Si imi zice : tu te duci acasa.. Si i-am spus ca nu ma duc acasa, ca vreau sa mai vad orasul etc. SI el ma tot lua cu faze de genul, ca e gelos, ca daca merg pe strada, sa nu cumva sa vorbesc cu cineva, ca el ma vrea doar pentru el, si nu am voie sa vorbesc cu nici un baiat, ca o sa se enerveze rau. Astea le zicea razand intr-un fel, cum mai facem noi  glumite, doar ca eu ii ziceam sa se opreasca, ca eu daca vreau, vorbesc cu cine am eu chef, ca doar el nu e iubitul meu si nu are de ce sa fie gelos. Intelegea, dar apoi iar ma lua de mana si imi spunea sa nu cumva sa vorbesc cu vre-un baiat, ca nu-i de bine  hmm
Apoi a plecat sa se intalneasca cu respectivul, eu am ramas sa ma plimb, si ma suna dupa vreo 2 ore si i-am zis ca plec spre autobuz, sa ma duc acasa. A zis "ok, ne vedem maine" Si -i zic : "Aaa..POATE ca o sa ne vedem maine". A raspuns: " Nu poate, eu zic ca ne vedem maine, si asa o sa fie. Sigur ne vedem maine" Foarte autoritar... asa ca, asta m-a convins .. E prea mult pentru mine si deja incepe sa-mi fie frica de el.. Sper sa nu ma mai caute
(scuze ca nu prea stiu sa povestesc smile )

#29 2010-11-01 23:38:18

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

deea,fugi cat poti,sper sa mai poti scapa de el,ca o sa te tot caute din ce povestesti tu aici.sa nu te lasi influentata,ca nu e nimic spus in gluma.chiar nu te va lasa sa iesi din casa fara el.ai grija!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#30 2010-11-01 23:38:46

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ioi,doamne, Deea, sper sa poti scapa usor si rapid de el  cesafac

Poate reusesti sa-l lamuresti ca tu nu esti genul de femeie pe care o cauta el, ca tu nu esti obisnuita sa te supui si sa asculti de un barbat, numaai grija sa nu-l enervezi sa-ti faca ceva rau.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#31 2010-11-02 00:42:56

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

?! a scris:

Faptul ca se spune despre cei din Maroc ca ar fi hotii nu are relevanta prea mare, orice tara are uscaciunile ei. Pentru islamisti femeile sunt inferioare (asa ii invata coranul) , iar o femeie care face parte din familie ca urmare a casatoriei cu un barbat de religie islamica niciodata nu va fi considerata din familie, ci mai degraba o intrusa. Ai grija ca sunt foarte posesivi (personal cunosc o fata care a fost maritata cu un arab, si el avea gandirea influentata mult de occident, ea nu a trecut la islam, iar copilul a fost botezat in religie ortodoxa... totul a fost ok pana cand tipa a vrut sa divorteze de el, nici nu are rost sa spun ce s-a intamplat cu aceea fata, oricum mai rau nu se putea) iar daca citesti de curiozitate coranul ai sa vezi ce ii invata religia lor despre femei, sau mai bine spus cum ii invata sa le trateze ... iar islamisti sunt in general fanatici religiosi.
Sfatul meu e sa ai grija, sa fi rationala, sa gandesti inainte de a lua orice decizie cu privire la acest baiat, poate baiatul acesta se preteaza pentru a fi un  bun amic, daca te gandesti la o relatie mai apropiata, sfatul meu e sa te lipsesti de asa ceva.

Si pe barbatii crestini biblia ii invata multe tampenii despre femei, numai ca societatea noastra a devenit mult mai laica, si oamenii au ales sa evolueze. sad Orium, nu coranul ii invata ci preotii (sau cum se numesc la ei) care ii indobitocesc. Daca va uitati la rata de analfabeti in multe din tarile musulmane.. e foarte mare.. asa ca multi nici macar nu au citit coranul. Incultura duce la toate prostia asta sad Multi oameni sunt brainwashed, cum eram noi in evul mediu. O sa le treaca., cu timpul, cand se desteapta mai multi.

#32 2010-11-02 08:46:15

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

din curiozitate, in ce limba va vorbiti?

ii dubioasa treaba.... oricum, si eu in daca as fi in situatia ta, as cauta scapare..

Ultima oara a fost editat de Ragnarokum (2010-11-02 08:54:30)

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#33 2010-11-02 11:47:33

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

daca sunt amandoi straini in Italia,e clar ca vb italiana smile

#34 2010-11-02 15:36:12

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

aveam 19 ani cand am cunoscut un tunisian care plecase in italia, era un om extraordinar. am avut o relatie la distanta, el italia eu aici. parea a fi cel mai bun om din lume. dar era oribil de posesiv. nu puteam sa il sun daca eram in multime ca se gandea ca cine stie ce fac, daca auzea voci in jurul meu, trebuia sa sun la o anumita ora..
plus ca la nervi au reputatie ca sunt foarte violenti. si turci cunosc foarte multi ca mama face ruta bucuresti-istanbul foarte des.
nu se deosebesc prin nimic.
si nu conteaza nici religia (ca sunt ortodocsi....deloc! daca ai o religie nu inseamna ca o si respecti), nici tara in care s-au stabilit. conteaza modelele pe care le au in viata, cum au fost invatati si indoctrinati. la ei se poarta femeia sa fie sub papuc, sa nu iasa din cuvantul barbatului (ca are sau nu are val), sunt gelosi, posesivi, nu stii cand ii apuca nebunia si se declanseaza iadul pe pamant.

nu or fi toti la fel, dar indoctrinarea nu stii daca si-a facut efectul sau nu. este ca si cu cainii de lupta: sunt foarte dulci, odicli, pupaciosi, dar nu stii ce anume ii declanseaza si sar la gat. ai mare grija.. mai ales ca poate fi tare de treaba acum la inceput, dar daca formati o relatie sau o familie deja sa te considere proprietatea lui si sa nu mai fie asa dragut.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#35 2010-11-02 23:25:19

deea_si
Full member

Ragnarokum a scris:

din curiozitate, in ce limba va vorbiti?

ii dubioasa treaba.... oricum, si eu in daca as fi in situatia ta, as cauta scapare..

Vorbim in engleza,dar  ma chinuiam sa vorbesc in italiana sa invat. Insa cand nu stiam sa zic ceva, engleza

#36 2010-11-03 03:31:57

deea_si
Full member

M'am hotarat de ieri sa nu mai vorbesc deloc cu el. Azi m'a sunat de pe alt numar, m'a intrebat unde sunt, i'am spus ca sunt in Bologna (pentru ca daca ii ziceam ca sunt la mine in oras si ne intalneam pe strada, sa nu fi fost mairau..) Si ma intreba unde sunt mai exact, si i'am zis piata, dar ca nu ne putem vedea, ca sunt cu prietenii si sunt ocupata.. si a zis sa raman unde sunt, ca vine intr'un minut( cu bicicleta) si ca ma suna imediat. Am inchis, am plecat de acolo...si a inceput cu telefoanele.. vreo 15 apeluri mi'a dat, in decurs de o ora..apoi s'a potolit. M'a sunat apoi pe la 22, am raspuns, sa'i spun ca sunt acasa si sa nu ma mai caute. Era extrem de calm si a zis ca poate vorbim fata'n fata, sa'mi demonstreze ca nu'i un om rau. M'a implorat sa intru macar pe mess in 10 min, dar nu a mai aparut (nu se pricepe prea bine macar sa se conecteze). Se pare ca pot scapa de el..

#37 2010-11-03 09:42:10

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

deea,la cat de insistent e sper sa poti scapa de el asa usor.oricum nu-i mai raspunde la telef.nu mai vb cu el.ai grija.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#38 2010-11-03 09:48:33

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

foarte bine k te'ai gandit sa te indepartezi de el. caci daca de pe acum e asa insistent,fara sa fi avut o relatie cu el,iti inchipui dupa aia cum ar fi fost. sa speram k va intelege si te va lasa in pace,nu va incepe cu hartuiri si alte chestii de genul.
ai grija de tine puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.