|
Nu esti logat.
PROBLEME MENSTRUALE..#1 2010-11-01 19:56:06
PROBLEME MENSTRUALE..BUNA seara!mi'a venit menstruatia insa imi curge ff putin si ma tine de 2 sapt .oare dc?sa fie o raceala? Offline #2 2010-11-01 20:06:55
Re: PROBLEME MENSTRUALE..Mai degraba o dereglare hormonala. Eu sincer nu am auzit pe nimeni care sa aiba confirmat de medic ca problemele menstruale se trag de la raceala ( in ciuda mitului care circula). Chiar as fi curioasa sa ne spuna moksha sau doctoressa dca este posibil. Offline #3 2010-11-01 20:18:44
Re: PROBLEME MENSTRUALE..
nu am date medicale sincera sa fiu e un fapt observat empiric asta cu raceala..dar e oarecum adevarat. Offline #4 2010-11-01 20:23:08
Re: PROBLEME MENSTRUALE..Mai am o nelamurire: anexita se poate face de la raceala, sau este un microb care se "catara" la ovare? Offline #5 2010-11-01 20:34:21
anexita inseamna inflamatia anexelor, adica poate afecta si trompa si uterul. originea inflamatiei este in general bacteriana, mai ales germenii atipici sunt periculosi, cum e chlamydia. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-11-01 20:36:08) Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-03 14:04:29
Re: PROBLEME MENSTRUALE..va intreb de raceala deoarece in general eu ma imbrac foarte sumar si mereu sunt cu picioarele reci spatele nu va mai spun.si m am gandit la optiunea asta sau imi era teama sa nu fie cva mai grav.oricum am programare lunea viitoare dar doream un sfat pana atunci Offline #7 2010-11-04 19:12:34
Re: PROBLEME MENSTRUALE..Am si eu o problema cu menstruatia... Offline #8 2010-11-04 19:16:57
Re: PROBLEME MENSTRUALE..poti incepe sa iei anticonceptionale... faptul ca ingrasa este un mit... eu zic sa te interesezi despre ele inainte sa respingi categoric ideea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2010-11-05 09:45:21
Re: PROBLEME MENSTRUALE..InTheAir, cati ani ai? cat de neregulat e ciclul tau? ai avut intarzieri mari (daca da, cate zile a intarziat?) sau au fost distante mai mici de 21 zile intre 2 cicluri? la 2 ani de la debutul menstruatiei nu este ceva iesit din comun sa ai ciclul neregulat. depinde insa cat e de dereglat, ca daca iti vine o data la 3-4 luni, atunci intr-adevar ar putea fi o problema. anticonceptionalele nu trateaza cauza unui ciclu neregulat, ele doar pun ovarele pe pauza (timp in care controleaza menstruatia), urmand ca atunci cand le lasi, organismul sa isi reia activitatea asa cum o facea inainte de administrarea pilulelor. Offline #10 2010-11-05 18:39:58
putin peste 16. la inceput, in primele luni s-a intamplat sa fie si la fix 15 zile si tinea uneori 3, sau chiar 7 zile, apoi .. si-a intrat in drepturi, undeva pe la 30-40-50 zile diferenta... ( se intampla de cateva ori sa vina la 28 ) mai mult de 3 luni chiar nu s-a intamplat sa nu-mi apara. partea buna, daca o pot numi asa, care am aflat-o si de la med. de familie, pe la inceput... e ca nu pierd foarte mult sange, chiar daca tine 5-7 zile. dar si daca vine la maxim 3 luni, nu se intampla tot timpul, isi revine apoi... la o luna, si iar se modifica.. si tot asa Offline #11 2010-11-05 22:39:00
sfatul meu e sa mergi la medic(personal zic sa mergi la medicul de planning ca el are disponibilitatea de a sta de vorba cu tine) si sa discuti problema asta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|