homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-66

#1236 2010-11-13 14:29:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

o fi facut dea test?

#1237 2010-11-13 14:44:53

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

gargarita a scris:

o fi facut dea test?

hmm..chiar.. dar cred ca abea luni aflam ..ca mi se pare ca  nu are net acasa .. cesafac

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1238 2010-11-13 15:32:29

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Myla  , Garga  puss

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1239 2010-11-13 15:48:03

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună din nou fetelor wave am ajuns acasă..

sper să-mi revin p?nă vine Cosmin acasă.. mama săraca nu știe ce să-mi facă să nu mai fiu supărată.. am zis că nu voi ajunge vreodată să mă g?ndesc la IA-uri sau la FIV-uri... dar azi numai astea mi-au venit ?n minte... mi-e așa greu  să știu că am astfel de probleme și că tratamentul nu dă niciun rezultat supa

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1240 2010-11-13 16:13:22

bunea georgeta
Platinum member
Site

Almi , acum esti suparata puss te gandesti prea departe la IA si Fiv...Poate nu ai urmat  tratamnetul care trebuie ..eu asa cred...Esti tanara Almi , trebuie sa gasesti dr. cel bun ....si cu siguranta , copilul mult dorit va aparea pe cale naturala....Daca acest medic ti-a inspirat incredere si ai fost multumita de el , continua sa mergi la el . puss

Publicitate

loading...

#1241 2010-11-13 16:20:26

mylacik
Hero member

Georgi puss
Almi puss ..te cred ca esti trista , dar stai linistita ca o sa se rezolve ..o sa vina Cosmin si o sa fie mai usor.. ca o sa`ti fie alaturi..mergi la dr asta in continuare si trebuie sa fie bine .. tu esti optimista ..hai capul sus ..pt bebele care o sa vina par

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#1242 2010-11-13 16:21:46

bunea georgeta
Platinum member
Site

Myla , tot nu iti da pace, soacra?

#1243 2010-11-13 16:27:36

mylacik
Hero member

ai vazut Georgi lol ..daaa..ma zapaceste sa mananc ..frumos din partea ei dar nici sa ma streseze din ora in ora sa mananc ca altfel bebele o sa fie bolnav ..etc

#1244 2010-11-13 16:31:15

bunea georgeta
Platinum member
Site

Myla , posibil sa fie si enervant ce iti spune...dar biata femeie , vrea sa aibe un nepot sanatos hjarta  smile

#1245 2010-11-13 16:57:02

mylacik
Hero member

mda...lasa ca am timp sa`i fac zile negre cum mi`a facut ea mie diablo

vad ca nimeni nu mai scrie nicaieri..unde sunteti fetele ?? trombon  trombon

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-11-13 17:05:02)

#1246 2010-11-13 17:51:32

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Almi Ingerash a scris:

bună din nou fetelor wave am ajuns acasă..

sper să-mi revin p?nă vine Cosmin acasă.. mama săraca nu știe ce să-mi facă să nu mai fiu supărată.. am zis că nu voi ajunge vreodată să mă g?ndesc la IA-uri sau la FIV-uri... dar azi numai astea mi-au venit ?n minte... mi-e așa greu  să știu că am astfel de probleme și că tratamentul nu dă niciun rezultat supa

hai ca am intrat si eu in viteza sa vad ce faceti si cand colo ce gasesc , Almi trista . hai gagicuto nu fi suparata pana la urma or sa se rezolve toate ai sa vezi , uite te stampilez de cate ori vrei tu sa iti treaca  puss  puss  puss  puss  puss  puss

vrabiuta iti aduci aminte ca si eu ziceam ca ma simt de parca imi fugea pamantul de sub picioare aveam greturi si imi bubuiau urechile . la mine sa dovedit a fi tensiunea ca o am 15\8  nu te mai stresa ca o sa faci ca mine am ajuns sa lesin . eu daia nu mai puteam sa beau cafea. uite te stampilez si pe tine si pe toate fetele care sunteti pe aici  puss  puss  puss  puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1247 2010-11-13 18:18:18

Almi Ingerash
Addicted member

bunea georgeta a scris:

Almi , acum esti suparata puss te gandesti prea departe la IA si Fiv...Poate nu ai urmat  tratamnetul care trebuie ..eu asa cred...Esti tanara Almi , trebuie sa gasesti dr. cel bun ....si cu siguranta , copilul mult dorit va aparea pe cale naturala....Daca acest medic ti-a inspirat incredere si ai fost multumita de el , continua sa mergi la el . puss

mylacik a scris:

Georgi puss
Almi puss ..te cred ca esti trista , dar stai linistita ca o sa se rezolve ..o sa vina Cosmin si o sa fie mai usor.. ca o sa`ti fie alaturi..mergi la dr asta in continuare si trebuie sa fie bine .. tu esti optimista ..hai capul sus ..pt bebele care o sa vina par

angel_sweety a scris:

hai ca am intrat si eu in viteza sa vad ce faceti si cand colo ce gasesc , Almi trista . hai gagicuto nu fi suparata pana la urma or sa se rezolve toate ai sa vezi , uite te stampilez de cate ori vrei tu sa iti treaca  puss  puss  puss  puss  puss  puss

dragele mele puss puss puss sunteți niște fete extraordinare! m-ați făcut să ?mi dea lacrimile
sper din suflet să-mi revin.. c?t mai repede pentru că trebuie să-l ?ncurajez și pe Cosmin.. și e al dracului de greu grater

vă mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru că-mi sunteți alături puss puss puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-13 18:24:05)

#1248 2010-11-13 18:34:22

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

almi de asta suntem toate aici nu??
sa ne sustinem una pe alta ori de cate ori avem nevoie

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#1249 2010-11-13 18:44:11

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Diri  rugaciune va tin pumnii sa se rezolve problemele cat mai repede  rugaciune si sa nici nu apuci sa refaci spermograma  goodluck

Vrabi te rog sa nu glumesti cu nasterea prematura  disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  disperat

Smart auzi expresie de doamna  rotfl  rotfl "vin si te indoi"  lol .Am grija nu mai da  supa nu am stat chiar atat de mult in picioare, nu crd ca asta este cauza.

Geo  puss la voi cum au iesit analizele? Le-ai mai facut?

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1250 2010-11-13 18:52:16

Almi Ingerash
Addicted member

raluk puss kram

#1251 2010-11-13 19:23:20

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Mirik, am glumit,iti dai seama! puss Dar sa nu-ti fie teama de nimi!Important e a bebele sa  fie ok!Iar tu trebuie sa am stai linistita de aum inolo si sa respeti regimul alimentar! puss
Angel,imi amintesc,pt k ti-am zis k tensiunea se ia de obicei dimineata,dar nu stiam k tu ai mai avut prblemutze cu tensiunea!Eu in geneal am tens mai mica(11 cu 6).Imi scade cand e ceva in veregula.Acum mi-am revenit si  toata ziua a facut curatenie.Dar cred k o sa-mi vina monstrii! bang  bang  bang
Se pare k st la o zi dupa tine!Vezi cum faci...luna asta sa ramai gravi,k st dupa tine! goodluck
Myla, puss  cred k totusi e bun termometrul asta! cesafac
Georgi,Almi, Raluk, Garga puss  puss  puss
Deja cred k incepe spotting... cesafac
Maine sigur vine monstrul grater
Am vb cu o d-na medic primar endcrinolog din Cluj si mi-a zis sa mai astept cu HSG pt k stie cazuri cand s-a intamplat sa nu se eklimine substanta de contrast si sa se infunde atunci trompele...si a mai zis k nu e deacord sa faca medicul gineco HSG,k normal face nu stiu ce cadru medical si in niciun caz in cabinet ci la clinica privata...ce parere aveti? nustiu

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1252 2010-11-13 20:21:03

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

:hello:
Imi pare rau ca nu prea v-am citit azi sad dar promit ca recuperez puss puss
Am fost si eu in plimbare pe la bunici,simteam nevoia sa plec in lume,oriunde sa am o ocupatie sad Sunt putin tristta dar sper sa-mi treaca. signof10
Pe 17 plec la Sibiu,am programare la Polisano trebuia sa mergem amandoi(eu si sotul) iar el ieri mi-a dat bomba..ca nu poate sa mearga cu mine ca a intervenit ceva la serviciu si nu o sa fie in tara grater grater ..sper ca nu e o problema ca nu este si el prezent sad O sa-l pun sa-si faca analizele acolo unde este.Aveam atatea sperante legat de intalnirea asta cu dr de la Polisano..parca tot timpul apare cate un obstacol in "aventura" noastra pentru bebe.In momentul asta simt ca nici al meu nu este langa mine,adica el saracul n-are nici-o vina ca e plecat din cauza serviciului..dar totusi ma simt singurica si este tare urat sentimentul asta.
Incerc sa vad si partea plina a paharului..mi-se pare ca sunt mai bine..in sensul ca lunile trecute cand stiam sigur ca am ureaplasma sangele menstrual avea o culoare foarte inchisa si un miros urat,acum observ ca este mai rozaliu si fara miros..zic eu.  popa  popa Imi cer scuze pentru detalii,sper ca n-am fost scarboasa big_smile
Asa ca..ma gandeam sa merg singura la Polisano sa ii povestesc doctorului ce si cum,sa imi fac analizele acolo pentru ureaplasma + secretii vaginale si sa ii zic despre FIV sau inseminare(fara ca sotul sa fie cu mine).Voi ce parere aveti? sad

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-11-13 20:25:56)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#1253 2010-11-13 21:13:05

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

pup fetele de la 1500 de m puss ci faceti? wave

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1254 2010-11-13 22:10:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello sonia  puss

savannah, cred ca poti merge si singura, ceva tot o sa rezolvi

Almisor, cumva trebuie sa poti obtine si tu ovulatie. nu reactionezi la closty, nu-i nimic, mai sunt si alte variante. nu fi suparatica, intr-un fel sau altul o sa reusesti tu  kram

vrabi, HSG se face in mod normal de catre radiolog. sau ginecolog+ radiolog

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.