homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35-68

#1274 2010-11-14 11:59:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-35

'neata!  puss  puss  puss  puss

#1275 2010-11-14 12:01:33

elle_24
Full member
Inregistrat: 2008-05-05

neata:)
gargarita, daca si alatarieri si ieri am  acklad   sunt sanse de bebe?
am zis mai sus ce simptome am... nu mai am secretia abundenta  ca zilele trecute si ma doare in parti zona rinichilor...ieri mi=a venit sa acklad  dupa ce am mancat
uff ce as vrea sa fie bebe...sa fac un test? sau sa astept maine? disperat  disperat

Ultima oara a fost editat de elle_24 (2010-11-14 12:03:40)

un sufletel e cu mine din noiembrie 2011

#1276 2010-11-14 12:10:14

gargarita
Moderator

nu stiu elle, nu este un simptom specific. numai testul ne poate spune sigur ce si cum
daca nu ai stres cu testele de sarcina sigur ca poti face, de ce nu... multa bafta  goodluck

#1277 2010-11-14 12:16:59

elle_24
Full member
Inregistrat: 2008-05-05

nu am stres, oricum a fost un singur contact lunea trecuta 01.11, asa ca astept maine sa vad daca intarzie

un sufletel e cu mine din noiembrie 2011

#1278 2010-11-14 12:48:43

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună fetelor mornincoffee

savannah, ai dreptate... dar nu pot evita să nu mă simt așa nasol... ?mi revin eu mai devreme sau mai t?rziu puss mulțumesc de susținere kram

far, fetița despre care vorbeam este finuța mea care are 8 luni jumate big_smile e o dulce hjarta
mulțumesc pentru bănuți puss

eu sunt ?n vizită la niște cunoștințe și facem un grătar..

LE: georgi c?nd ajung acasă și ești și tu online sau intri pe mess și mă vezi online, dai un buzz și ți le trimit puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-14 12:53:52)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#1279 2010-11-14 13:48:14

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Un salut pt fete cu mare drag si o duminica minunata!!!!!  wave

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#1280 2010-11-14 14:03:17

gargarita
Moderator

chrys  puss

#1281 2010-11-14 15:33:13

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

buna fetele puss
am intrat putin sa vad ce faceti, nu prea ma simt in stare de nimic...sunt obosita psihic de problemele astea legate de bebe care nu apare ...

almi am citit ca nu ai obtinut ovulatie cu closty si mai mult de aceea scriu, ca sa iti spun ce stiu eu: nu te ingrijora foarte tare , closty nu da rezultate fantastice...am luat si eu luna asta si tot un singur folicul am, ca la un ciclu normal...deci practic nici la mine nu a avut efect...sunt alte tratamente pt stimulare mult mai puternice, asta cu closty e cea mai usoara, de exemplu mie mi s-a dat sa fac azi injectie cu Puregon, am citit ca e ceva mai puternic...si am citit pe net postari ale multor fete multumite de Puregon...deci sunt multe alte scheme de tratament...abia ai incercat-o pe cea mai usoara, nu fii dezamagita ca nu e totul pierdut  puss  kram

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1282 2010-11-14 16:09:06

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Buna, fetelor! puss
Am ajuns si eu acasa, de la plimbare,dar plec imediat in vizita la niste prieteni!
Garga, pai am scris acum cateva zile k la ultimul pap arata k am scapat de gardnerella.Am terminat trat in Z5 si am facut testul in Z16(crezi k sunt sanse sa mai revina?)Multumesc k ai retinut problemele mele. puss
Cred k o sa mai astept totusi pt HSG,k mai am rabdare!
M-am tot gandit in ultimile doua zile: dc D-zeu nu ma lasa sa raman gravi,inseamna k nu e momentul.Asa k o sa stau linistita si stiu k D-zeu va avea grija de mine asa cum a avut pana acum! rugaciune D-ne ajuta sa fiu sanatoasa si eu si cei dragi mie si multumesc pentru tot ce am, k noi nu ducem lipsa de nimic,iar alti oameni nu au pe pune pe masa,dar nu se plang si multumesc pentru sanatate!
puss Almi, imi pare rau k esti demoralizata!Degeaba iti dam sfaturi,pt k numai tu stii ce e in sufletul tau!Important e sa nu-ti pierzi speranta! puss
Far, am vazut k ti-a crescut temperatura! rugaciune D-ne ajuta sa tot creasca si sa fie un bebe sanatos si voios!
Eu asa am fost de trista k nici nu mi-am mai luat temperatura azi.Ieri am lucrat mult si am stat cu mainele in apa,k am zis k dc vrea sa vina,sa vina si gata,dar inca n-a venit.
Oricum vine pt k am deja o scurgere rozalie sau maronie,intre si intre...dar nu am alte simptome k ar veni! supa
Cris, Ella,Crys si care mai sunteti,sa aveti o duminica placuta si hai la plimbare k nu cred k mai tine mult vremea asta frumoasa! puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1283 2010-11-14 16:22:24

gargarita
Moderator

vrabi, uitasem sau n-am citit, scuze  puss

#1284 2010-11-14 16:35:16

Almi Ingerash
Addicted member

am ajuns și eu acasă.. mai stau puțin și merg la nași că e lăsat de sec și trebuie să ajung... smile

cris8 a scris:

almi am citit ca nu ai obtinut ovulatie cu closty si mai mult de aceea scriu, ca sa iti spun ce stiu eu: nu te ingrijora foarte tare , closty nu da rezultate fantastice...am luat si eu luna asta si tot un singur folicul am, ca la un ciclu normal...deci practic nici la mine nu a avut efect...sunt alte tratamente pt stimulare mult mai puternice, asta cu closty e cea mai usoara, de exemplu mie mi s-a dat sa fac azi injectie cu Puregon, am citit ca e ceva mai puternic...si am citit pe net postari ale multor fete multumite de Puregon...deci sunt multe alte scheme de tratament...abia ai incercat-o pe cea mai usoara, nu fii dezamagita ca nu e totul pierdut  puss  kram

vai cris... păi ?nseamnă că medicul endocrinolog de-aia mi-a dat 2 luni de ?ncercare pe schema asta de tratament... că mi-a scris pe rețetă 2 sticluțe de closty cu comprimate și mi-a zis să iau de 50 mg, c?te 2 pastiluțe pe zi... pe prospect scrie așa:
?Schema nr 1: 50mg/zi pe o perioadă de 5 zile
Schema nr 2: se aplică ?n caz că schema nr 1 nu a dat rezultatele scontate. doze zilnice de 100 mg se vor administra pe o perioadă de 5 zile ?ncep?nd cu ziua a 5-a a ciclului. dacă nici după această schemă nu apare ovulația, se repetă tratamentul cu doze de 100 mg (...)
pe c?t posibil doza unui ciclu nu va trebui să depășească 750 mg?
lu?nd 2 pastiluțe pe zi ?nseamnă doză de 100 mg pe zi, adică 500 mg la ciclu... deci am ?nțeles... mai iau o lună (at?t c?t mi-a dat dr. endocrinolog) și dacă nu dă rezultate nici la ciclul viitor bănuiesc că după pauza care trebuie făcută ?ntre stimulări ?mi va schimba tratamentul... eu oricum am de g?nd să ajung și la dr. gineco să vedem ce zice.. nu vreau să mă agit foarte tare ?nainte și vreau sa le fac pe toate cu cap, pentru că nu vreau s-o dau ?n alte probleme din cauză că m-am grăbit.. bebe are nevoie de niște părinți sănătoși ?nainte de toate.. smile

cris mulțumesc mult de ?ncurajare! puss

vrabiutza a scris:

puss Almi, imi pare rau k esti demoralizata!Degeaba iti dam sfaturi,pt k numai tu stii ce e in sufletul tau!Important e sa nu-ti pierzi speranta! puss

ai dreptate! ?n momente de supărare ajută foarte mult ?ncurajările celor din jur care știu prin ce stări treci.. c?nd ești supărat și vezi totul ?n negru ai impresia că nimic nu te ajută.. dar AJUTĂ ENORM!

pentru asta vă mulțumesc tuturor! puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-14 16:37:20)

#1285 2010-11-14 17:42:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fetele puss

am venitde la munte,a fost fff frumos,aer curat,demaine iar munca supa

voi ce faceti?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1286 2010-11-14 18:07:52

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Vreau si eu la munte sad

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#1287 2010-11-14 18:11:34

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

savannah puss recomandlocul unde am fost,e linistit in extrasezon.asa am zis si eu ca trebuie sa plec in weekend si am plecat doar eu cu al meu.ma saturasem de munca,de lipsa timpului liber,de fuga toata ziua.daca iti propui se poate tummenupp

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1288 2010-11-14 19:30:26

cris8
Insomniac member

eu am musafiri...
almi asa e foarte bine, sa le iei incet incet...ai si varsta de partea ta si sunt sigura ca se vor rezolva problemele tale... doar ca, asa cum ai spus si tu de multe ori, iti trebuie multa rabdare... smile

eu am fost la Giulesti, si am rugat o asistenta de acolo sa imi faca injectia cu Puregon, mi-a facut-o in burtica...singura nu aveam curaj sa mi-o fac si sotul meu nici atat...
acum ma iau niste calduri...stau cu geamul deschis larg si mor de cald...cred ca e de la tratament...maine ma duc iar la eco + estradiol...m-am saturat... supa

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1289 2010-11-14 19:43:10

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Sonia puss eu sper sa ajung la munte de sarbatori,acum cu siguranta nu din pacate sad . Imi place foarte mult la munte iarna,daca ar fi si zapada ar fi superb big_smile Ma enerveaza vremea de acum,as vrea multa zapada hehe

Cris puss si eu m-am saturat de analize+tratamente+stres+ca ti-se pare ca eforturile astea le faci in zadar dar nu este asa,o sa fie bine,ai sa vezi puss

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#1290 2010-11-14 19:52:46

Almi Ingerash
Addicted member

am ajuns și eu acasă de la nași... am niște dureri de cap de mor bang

cris, ai dreptate.. toate aveți dreptate.. voi ?ncerca să mă controlez.. am stat de vb și cu nașa, și cu fina mai devreme... m-au mai calmat și ele..
pe 10 decembrie ?mi fac programare la domnul dr. Stanca Răzvan și voi merge cu nașa pentru că vrea și ea să repete PAP și ?și caută un medic ginecolog bun... i-am zis dacă vrea să meargă cu mine fac eu programare pentru data de 10 decembrie.. am stat și m-am g?ndit și e bine să merg atunci că voi lua și rezultatele lui Cosmin de la spermogramă... și voi ?ncepe ?ncet ?ncet să fac cam toate analizele de secreție și nu numai pe partea ginecologică cu acest doctor, iar pe partea hormonală cu medicul endocrinolog...

vă mulțumesc tuturor că-mi sunteți alături puss puss puss kram kram kram

LE: cris, orice stare este binevenită at?t timp c?t o ai cu un scop: să-ți ții bebelușul ?n brațe puss

eu am durerile astea de cap ?ngrozitoare și sunt convinsă că sunt de la closty cu toate că l-am terminat de o săptăm?nă..

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-14 19:54:16)

#1291 2010-11-14 20:16:06

cris8
Insomniac member

savannah, puss sper sa fie bine...oricum nu avem incotro, trebuie sa incercam tot ce se poate si cu orice efort..

almi, puss imi pare rau ca ai dureri de cap... si eu zic ca s-ar putea sa fie de la closty dar nu stiu....

#1292 2010-11-14 20:20:43

Almi Ingerash
Addicted member

smile lasă cris că trece... și răul tău, și durerea mea de cap..  chicot

oare mika nu a ajuns acasă? cesafac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.