|
Nu esti logat.
PFA#1 2010-11-08 20:28:43
PFAva rog sa ma lamuriti si pe mine cu mai multe pb: vreau sa ma fac PFA in domeniul protectiei mediului. si am mai multe nelamuriri: Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #2 2010-11-08 21:32:00
Re: PFAte inregistrezi la registrul comertului ca orice firma. cod caen...asta nu as stii sa spun, era unul pentru colaborare cu alte firme, asta daca nu ai diploma de specializare, sau cel care iti reprezinta specializarea. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2010-11-08 21:44:01
Re: PFAms coraline ,cine mai are informatii le astept. mai ales cu privire la cod caen : ptr analist de mediu, protectia mediului, pe diploma scrie inginer protectia mediului Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #4 2010-11-08 21:47:44
Re: PFApoti sa iti cauti tu codul caen pe care il preferi Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2010-11-08 22:49:40
Re: PFAElena, dupa ce te inregistrezi ca pfa ce ai de gand sa faci? Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-08 23:01:36
Re: PFAca sa stabilesti codul CAEN care se potriveste cel mai bine conteaza ce anume vrei sa faci in domeniul protectiei mediului Offline #7 2010-11-09 18:17:36
Re: PFAcoraline am cautat in f multe liste caen dar nu am gasit '' analist de mediu'', daca cineva stie acest cod caen si ptr mine as fi recunoscatoare. Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #8 2010-11-09 19:00:21
Re: PFAnu exista in caen analist de mediu. de aia am intrebat ce anume o sa faci. acum am inteles, maine cand ajung la birou ma uit prin caen sa vad. Offline #9 2010-11-09 19:16:10
Re: PFAdeci nici eu nu am gasit vre un cod caen ptr asa ceva de aceea am tot intrebat Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #10 2010-11-09 19:22:05
Re: PFAInformatii de pe site-ul ONRC http://www.onrc.ro/documente/ghid/1_pfa.pdf Offline #11 2010-11-09 19:48:31
Re: PFAdar codul caen nu ti-l alegi tu ci il ai in momentul in care stabilesti domeniul de activitate, ti-l dau cei de la finante...eu asa stiu Offline #12 2010-11-09 19:59:42
Re: PFApai am intrebat la registrul comertului azi si le-am aratat si dilploma su specializarea respectiva si mi-a zis k e ok doar cu doploma. oricum ar trebui sa imi dea ei codul caen dak platesc o taxa nu?? Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #13 2010-11-09 21:31:26
Re: PFApoate nu exista cod caen pentru aceasta functie, asa cum nu exista nici pentru "office manager" desi postul este folosit des ca denumire. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #14 2010-11-10 14:34:22
Re: PFA
asa stiu si eu. ei iti completeaza pe declaratie (070, nu ?) codul caen. Offline #15 2010-11-10 16:38:38
Re: PFApai stiu ca la prietenul meu care e inginer geodez, i-au trebuit musai 2 ani de experienta ca sa dea examenul pentru stampila, ca fara stampila nu era autorizat pfa-ul Offline #16 2010-11-15 08:00:24
Re: PFAstie cineva de reducere de studenti?? atunci cand te inregistrezi k mie mi-a zis sa aduc o adeverinta de la facultate si as vrea sa atiu cat ar i reducerea dak sa merita sa ma duc pana la bucuresti sau nu? asa fara nici un fel de reducere ar fi aprox 260 lei asa mi-au zis dar cu reducere nu stiu. Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #17 2010-11-15 19:17:18
Re: PFAnu-ti da nimeni nici un cod caen, tre sa ti-l cauti tu, ca tre sa se regaseasca in actul pe care il depui la registru pentru infiintarea pfa Offline #18 2010-12-01 12:45:52
Re: PFAbuna ziua, am si eu cateva nelamuriri: Barbatii au descoperit focul, dar femeile au descoperit cum sa se joace cu el. ''Daca gasesti un drum fara obstacole probabil ca drumul acela nu duce nicaieri…” Offline #19 2010-12-01 12:57:10
Re: PFAelena, eu iti raspund la ce stiu din ceea ce ai intrebat: Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|