homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Par filat tare-2

#20 2010-11-09 17:38:30

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: par filat tare

alyush ca sa stea parul ca in poza trebuie sa fie subtire si sunt sigura ca a folosit si placa ..
orangina asa sunt tunsa eu,scurt in calota ca sa ii dea volum si am parul lung pana la jumatatea spatelui

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#21 2010-11-09 18:27:04

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

#22 2010-11-09 20:32:31

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

cam asa, heimdall. dar as vrea "sculptat"un pic mai mult la spate, cu trepte mai multe. (s-ar putea ca nici nu merge cu prea multe trepte la un par nu foarte des ca al meu).
uite, cam asa ceva sa fie la spatehttp://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/33245_japan-hairstyle.jpg, dar in fata sa ramana niste suvite mai late lungi.

#23 2010-11-09 20:58:41

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

sigur a folosit si placa in poza... si eu folosesc placa nu e vorba de asta, ci de frizura in sine... stiti voi cum au in general pitzile asa foarte subtire... ma rog, multe fete isi pun mese ca sa arate parul asa...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#24 2010-11-09 21:04:23

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mie nu mi se pare asa filat parul tipei din poza. ca e super mega ''placat'' da.... aranjat si rearanjat si dat cu 100 de seruri,masti etc... dar nu... nu filat...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Publicitate

loading...

#25 2010-11-09 21:10:57

alyush
Platinum member

nu stiu daca poza e cea mai reusita cu ceea ce vreau eu... dar sper sa intelegeti cam ce as vrea...
mai e cate o tipa blonda (de obicei) cu un par foarte foarte filat si intins cu placa tare... ceva asemanator as vrea eu...

#26 2010-11-09 21:27:21

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nu stiu ce va chinuiti sa aveti parul ca fata din poza lol eu asa il am din nastere, fara sa ii fac nimic si il detest!! toti ma intreaba daca mi-l fac cu placa de il tin asa lins, nope e natural. aveti idee ce groaznic este sa nu ai pic de volum, sa creezi impresia ca esti mereu nespalata pentru ca sta parul lipit de cap?
fetelor, aveti volum, par bogat, nu vi-l stricati!! apreciati ca il aveti! e asa frumos cand vezi o fata cu par cu volum, diafan, frumos decat cu una cu parul ca lins de vaca cum sunt eu.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#27 2010-11-09 21:30:23

alyush
Platinum member

Coraline, asa se intampla mereu fetele cu par cret l-ar vrea drept sau invers... (parerea mea)

#28 2010-11-09 21:38:40

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

daa....ce frumos e o sa vezi o fata cu par diafan de parca abia s-a ridicat din pat rotfl

cora taci  din gura si bucura-te ca ai un par aranjat fara sa faci nmc lol punct

#29 2010-11-09 21:47:24

coraline
Addicted member

aranjat? rotfl n-are strop de aranjament in el rotfl parca ar fi mort! stiti cat imi ia la fiecare spalare saii dau putina viata? ore!
daca vreau sa fac un coc sau o coafura oarecare daca nu bag o tona de spuma in el nu sta, este prea fin si se desface, daca vreau volum trebuie sa il ard cu foehnul si sa il imbacsesc cu toate produsele de coafat lol ce am eu nu e aranjament, este pur si simplu par lins de vaca si lenes lol
ma uit in reclamele la sampoane ce fete cu par superb, umfat, buclat. eu nu as putea sa am asa par in veci! voi cele cu par umflat si cret il puteti face cu placa si il aveti lins, dar una ca mine cu par facut cu placa natural nu voi putea sa am par ca al vostru niciodata, orice as face. nici macar cu permanent

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2010-11-09 21:53:08

alyush
Platinum member

http://i53.tinypic.com/24l976g.jpg
uitati cam asa ceva fetelor zic eu... doar ca tipa asta are extensii

#31 2010-11-09 21:55:34

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

coraline a scris:

aranjat? rotfl n-are strop de aranjament in el rotfl parca ar fi mort! stiti cat imi ia la fiecare spalare saii dau putina viata? ore!
daca vreau sa fac un coc sau o coafura oarecare daca nu bag o tona de spuma in el nu sta, este prea fin si se desface, daca vreau volum trebuie sa il ard cu foehnul si sa il imbacsesc cu toate produsele de coafat lol ce am eu nu e aranjament, este pur si simplu par lins de vaca si lenes lol
ma uit in reclamele la sampoane ce fete cu par superb, umfat, buclat. eu nu as putea sa am asa par in veci! voi cele cu par umflat si cret il puteti face cu placa si il aveti lins, dar una ca mine cu par facut cu placa natural nu voi putea sa am par ca al vostru niciodata, orice as face. nici macar cu permanent

si al lor tot ars cu placa , foehn si altele e...

#32 2010-11-09 22:00:47

coraline
Addicted member

eh aia asa este ... ca sa ai un par superb nu prea te poti baza doar pe natura generoasa, trebuie sa il cam chinui si sa il accepti asa cum este. eu cand il las pe al meu sa respire, nu bag nimic in el este sanatos si lucios, daca il coafez imediat se despica si se duce naibii.

alyush de ce nu te duci cu poza si spui ce vrei? daca tu esti decisa ca asa vrei sa il ai si intelegi ce implica filarea aceea dusa la maxim, du-te la salon si arata-i. nu este o tunsoare foarte greu de realizat, eventual stai si urmaresti atent ce face tipa. eu cand ma tundeam il puneam pe tip sa imi arate tot timpul ce face, nu cumva sa greseasca pe undeva si sa nu imi placa tongue

#33 2010-11-09 22:07:41

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

coraline a scris:

te contrazic, tocmai m-am facut permanent (am mai fost acum 3 ani facuta) si am volum din belsug, acuma il dau cu spuma si fixativ ca sa se culce si tot umflat sta( inainte il imbacseam bine ca sa se umfle si tinea minunea pana puneam capul pe perna)...bine ca imi place, nu ma plang...asta am vrut asta am obtinut. O sa pun poze zilele astea

#34 2010-11-09 22:09:25

alyush
Platinum member

pey inca mai caut poze si informatii si cred ca inainte de Craciun o sa merg cu pozele sa ii arat... da totodata imi e si frica ca am avut parul scurt si numai eu stiu cat m-am chinuit sa creasca si parca nici sa ma duc sa il tund si apoi sa nu mai ies din casa...
cred totusi ca o las pana la inceputul anului viitor ca macar de sarbatori sa am un cap breaz lol

#35 2010-11-09 22:11:51

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Vai ce-mi place frizura fetei din poza care a postat-o orangina123....Cred ca ma tund si eu asa inainte de sarbatori...Oare cum mi-ar sta  hmm

#36 2010-11-09 22:14:07

alyush
Platinum member

Claudia depinde mult si de formatul fetei sau daca esti mai grasuta la fata...parerea mea

#37 2010-11-09 22:15:21

coraline
Addicted member

uuu sleeping_beauty big_smile am avut o prietena cu par de ata care s-a facut permanent si arata ca naiba, nu avea volum, era mai cret, dar tot lins.

alyush eu te inteleg cu crescutul parului, eu l-am avut periuta si mi-a luat 6 ani ca sa ajunga la o lungime acceptabila si tot il vreau mai lung. acum nu stiu daca este bine fix inainte de craciun sa te faci, cam 2 saptamani dureaza pana se aranjeaza, se aseaza el ca lumea. desigur ma pot insela, el asa am patit de fiecare data si asa mi-a spus coafeza. poate nu se aplica la toti situatia asta

#38 2010-11-09 22:15:36

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

mda, tipa aia cu parul bob are tunsoare pentru fete slabanoage, eu nu vad o tipa mai plinuta la fata cu freza aia

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.