homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Par filat tare-4

#58 2010-11-10 18:50:11

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Re: par filat tare

multumesc

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#59 2010-11-10 19:16:01

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Daca aveti parul drept si vreti volum, de ce nu-l tapati???  nustiu In crestet si in fata, pe unde se da volumul de obicei.
Nu e o chestie pe care sa o faci non-stop, ca distruge parul in timp dar odata pe saptaman de ex, nu cred ca e mare tragedie.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#60 2010-11-10 19:22:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mie una mi se pare oribil sa am caltii aia in cap = par tapat, poate am eu o problema (am mai explicat ca am traume legate de elementele modei anilor '80 lol )
lasand la o parte ca apoi la descurcat se rupe destul de rau, chiar si o data pe saptamana sa faci asta

#61 2010-11-10 22:04:07

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu am par f drept si fara volum,dar cu o tunsoare potrivita( eu il am tuns filat in calota) si uscat cu peria si capul in jos se rezolva problema..eu il mai  tapez,mai ales cand nu am timp sa il spal pt ca mi se ingrasa repede,deja a2a zi dupa spalat numai arata prea ok..si ce`i drept se descurca putin mai greu,dar nu cine stie ce

Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-11-10 22:07:19)

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#62 2010-11-11 01:06:16

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Si eu am parul drept, dar e des si sta cum il pun... adica coc, coada, nu creeaza probleme lol
Mi l-am tapat odata si mai rau i-am facut, s-a incurcat... exact cu zice heim hmm
Ma gandesc ca nici n ar avea (al meu cel putin) cum sa sa stea bufant asa in crestet din moment ce e lung si greu nustiu

Eu nu mi-as fi dorit parul cret, dar "sufar" totusi uneori ca nu imi sta si mie ondulat... am stat odata 1 ora cu bigudiuri la casca si dupa ce mi au bagat un tub de fixativ in par, a stat si el 2 ore, apoi a inceput sa se indrepte... da`, asa cum am mai zis eu dau vina pe lungime si pe greutate, poate daca l-as avea mai scurt ar fi alta poveste.
Mi-as face peramanent niste bucle, dar mi-e ca nu iese nimic si il mai si ard

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.