|
Nu esti logat.
Par filat tare-4#58 2010-11-10 18:50:11
Re: par filat taremultumesc Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #59 2010-11-10 19:16:01
Re: par filat tareDaca aveti parul drept si vreti volum, de ce nu-l tapati??? In crestet si in fata, pe unde se da volumul de obicei. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #60 2010-11-10 19:22:04
Re: par filat taremie una mi se pare oribil sa am caltii aia in cap = par tapat, poate am eu o problema (am mai explicat ca am traume legate de elementele modei anilor '80 ) Offline #61 2010-11-10 22:04:07
Re: par filat tareeu am par f drept si fara volum,dar cu o tunsoare potrivita( eu il am tuns filat in calota) si uscat cu peria si capul in jos se rezolva problema..eu il mai tapez,mai ales cand nu am timp sa il spal pt ca mi se ingrasa repede,deja a2a zi dupa spalat numai arata prea ok..si ce`i drept se descurca putin mai greu,dar nu cine stie ce Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-11-10 22:07:19) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #62 2010-11-11 01:06:16
Re: par filat tareSi eu am parul drept, dar e des si sta cum il pun... adica coc, coada, nu creeaza probleme Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|