homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nebuna sau nu?

#1 2010-11-08 23:46:50

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

nebuna sau nu?

Buna, tuturor! Am nevoie si eu de niste pareri cu privire la o problema care imi afecteaza relatia de cuplu in ultima vreme, din ce in ce mai acut. Sunt cu prietenul meu de 2 ani si jumatate. Nu locuim impreuna, iar relatia noastra s-a consumat intotdeauna la mine acasa-adica mereu ne-am vazut la mine acasa, am dormit impreuna numai la mine, in perioada cand stateam cu o prietena, asteptam cu nerabdare sa plece ea sa doarma in alta parte, ca sa putem sta impreuna etc. Mai nou s-a mutat fratele meu la mine( cu facultatea) si avem cam aceeasi problema-asteptam sa plece el ca sa dormim impreuna. Reala mea problema si cauza certurilor cu prietenul meu e faptul ca el n-a vrut niciodata, in 2 ani jumate de relatie, sa ma primeasca acasa la el. Am avut nenumarate discutii si certuri pe tema asta fiindca eu niciodata n-am inteles de ce! Am devenit frustrata de-a lungul timpului din cz asta, mai ales ca el prefera sa nu ne vedem deloc decat sa vin eu la el. Mentionez ca sta cu un amic, in ap de 3 camere-motivul lui principal pt care nu vrea sa vin ar fi sa nu ma intalnesc cu colegul lui. Adevarul e ca nu-l prea suport, il cunosc cat de cat, dar chiar si eu as fi dispusa sa trec peste asta, numai sa stau si eu macar o data, la prietenul meu acasa. Asa mi se pare normal, adica mereu mi s-a parut, din mom ce el mereu a venit la mine, insa am lasat-o mai moale in timp din cz certurilor, insa acum iar m-a apucat. Chestia asta ma frustreaza enorm si el nu ma intelege, imi spune ca sunt nebuna, ca dc tot insist pe treaba asta, ca sa astept sa se mute singur si o sa stau mereu la el etc. Voi credeti ca sunt nebuna ca vreau sa ma duc macar o data la el in casa? Va rog, dati-va cu parerea ca zau am inceput s-o iau razna cu adevarat din cz asta, din cz frustrarii. Nu inteleg motivelept care e atat de indarjit,i-am dat si ultimatum-urim de genul, nu mai vii nici tu la mine, dar degeaba, nici nu m-am prea tinut de ele sad  De amante nu poate fi vba, ca nici nu prea ar avea cum, nici timp. Ce ziceti? neutral

#2 2010-11-08 23:54:04

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: nebuna sau nu?

Sa inteleg...ei stau 2 intr-un apartament cu 3 camere? ...nici mie nu prea mi se pare normal...ai putea sa mergi macar in vizita nu? cred ca ar trebui sa te tii de promisiune...lasa-l mai mult timp fara sex si sa vedem atunci...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-11-08 23:59:11

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Eu in locul tau i'as face o vizita neanuntata.Stii macar unde sta? smile

hjarta hjarta

#4 2010-11-09 00:03:20

x_ynna
Addicted member

M-am gandit si eu la asta baby tongue ...daca e tot asa de misterios...

#5 2010-11-09 00:09:02

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

eu cel putin asa as face tongue ,mi se apare anormal ca dupa 2 ani jumate de relatie,sa nu intri macar o data in casa prietenului,mi se pare asa ciudat hmm

hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#6 2010-11-09 00:12:59

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

huh asta e un lucru ciudat chiar si pt mine lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#7 2010-11-09 00:13:36

x_ynna
Addicted member

dea rotfl2)

#8 2010-11-09 00:22:11

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

De obicei cand fetele sunt facute nebune clar e ceva la mijloc... mi se pare cel mai tampit mod de a scapa de vinovatie spunand "esti nebuna"...
Mie numai dupa titlul topicului mi s-a parut ceva in neregula... deci nu esti sigur nebuna, fa in asa fel incat sa descoperi ce are de ascuns, si nu te increde in faptul ca n-are100% pe alta, pt ca nu se stie niciodata hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#9 2010-11-09 01:40:32

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

suspecta treaba rau yikes ...nu stiu de ce dar mai degraba as crede ca are ceva cu ala,din apartament(if you know where i mean) decat cu vreo fata... huh
oricum ceva e putred cu siguranta, nu stiu cum de ai rezistat atata timp cu indoielile astea!

#10 2010-11-09 12:57:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

ryanna rotfl

Da, nu etsi tu nebuna, nenea tau sigur ascunde ceva. Poate are o logodnica ascunsa in apartamentu ala , sua o amica, sau o retea de proxenetism, trafic de droguri, etc. Dupa 2 ani jumate de relate, mi se pare normal sa ia si cheia de la apartament, nu numai sa ai voie sa treciu pe acolo.

#11 2010-11-09 13:04:53

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

hmm suspect, poate sta si o fatuca in camera nr 3 .. clar m-as duce neanuntat .. ceau iubi , ce faci .

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#12 2010-11-09 13:30:52

V's bunny
Full member

Mda, ce sa zic, va dati seama ca si mie mi se pare culmea, adica n-am dat prea mare importanta la inceput, fiindca ne vedeam la mine, dar cu timpul m-a cam luat capul fiindca efectiv nu-i inteleg motivele. Chiar daca poate pare absurd, nu ma gandesc ca are pe alta fiindca un an de zile a stat seara de seara numai la mine, nu stiu. Si nici gay nu cred ca e :)) Plus ca ala are si el prietena si culmea, aia vine si sta pe-acolo...de-asta ma deranjeaza. Mi-a zis ca nu vrea sa stau acolo ca e ala acasa, ca daca ma vede in chiloti pe-acolo bla bla :))  E foarte gelos, dar totusi nu mi se pare  asta un motiv bun. M-am gandit si ca ii e rusine ca la ei e dezordine, nu prea colaboreaza din pctul asta de vedere si stie ca eu sunt mai nebuna cu ordinea si curatenia. Dar tot nu mi se pare suficient ca motiv. Faza e ca eu nici macar nu m-as "abona" la el acasa, mereu am preferat sa stau la mine, dar acum chiar mi s-a pus pata, macar o ora sa stau acolo si ma calmez :)) Eu sunt principala vinovata ca n-am dat mare atentie de la inceput situatiei asteia si el a ajuns sa spuna ca daca 2 ani de zile n-am fost, pot sa mai astept cateva sapt sa se mute singur si sa stau acolo cat vreau.

#13 2010-11-09 13:36:54

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

si eu zic sa ii faci o vizita neanuntata nustiu

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#14 2010-11-09 13:53:58

V's bunny
Full member

Da, m-am gandit si eu la asta, dar mi-am spus ca as da putin in penibil sa intru practic cu forta(nu ca n-as fi deja penibila ca atata timp n-am fost la el acasa). Deja simt ca parca o face numai ca sa fie ca el, sa nu fie ca  mine. I-am zis eu ca in conditiile date, nu stiu care dintre noi e mai nebun..Oricum, nu ma las, sunt hotarata sa ma duc acolo pana se muta sa vad si eu ce dracu se intampla sau daca moare din cz asta.

#15 2010-11-09 14:01:41

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

Nu il inteleg  serios dar are ceva de ascuns.Clar.

#16 2010-11-09 14:23:30

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca se muta in cateva sapt, ce rost are sa mai rascolesti cazul? inseamna ca nici el nu se simte bine acolo, prin urmare nu cred ca are altceva de ascuns decat stilul de viata si eventuala dezordine din apt actual.

#17 2010-11-09 14:24:49

V's bunny
Full member

Pai da, oricine ar zice acelasi lucru, ca ascunde ceva, dar ce, habar n-am. E posibil si sa fie pur si simplu dus cu pluta si sa aiba un pitic pe creier, chiar el mi-a zis sa cer parerea pe forum, c-o sa vad eu ca n-am dreptate sa ma oftic atat lol  Deci el e chiar convins ca nu e nimic in neregula, saracu'. Noi ne intelegem bine, in general, ne iubim, ne facem planuri bla bla, numai ca e chestia asta care a ajuns sa ma scoata din sarite, offf...Trebuie sa va spun ca de vreo doua ori, mi-a zis sa vin, dar cred ca era prea disperat dupa sex si atunci n-am putut eu sa ma duc. Asta se intampla acum vreun an si ceva, parca. Ma oftic acum ca n-am facut-o. Recunosc, eu sunt principala vinovata ca m-am complacut in situatia asta anormala  sad

#18 2010-11-09 14:38:48

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

wow ... that is so weird  va
poate are videochat sau poate are pe alta

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-11-09 14:40:14)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#19 2010-11-09 14:49:54

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

doamne chicot ciudat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.