homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare e bine ce fac?-2

#20 2010-11-15 17:59:23

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: oare e bine ce fac?

Sa fim seriosi...daca spuneai ca ai o relatie cu un coleg de serviciu care e insurat, ma gandeam poate ca el nu e implinit in casnicia lui si vrea altceva...dar asa? cu SEFUL?...serios...ce astepti de la relatia asta? ca el sa isi lase nevasta si sa vina la tine? imi vine sa rad cand spun asta...e genul tipic cu bani, care se gandeste ca daca tot te plateste, ar putea sa capete si alte serivicii din partea ta.

chiar sambata seara stateam la o cafea cu prietena mea cea mai buna si imi spunea ca in octombrie a fost la o pensiune la munte si patronul era un tip foarte de gasca si au purtat multe discutii, iar el ii spunea ca atat timp cat sta la pensiune face sex cat incape, in toate pozitiile si alte alea dar cand merge acasa, la nevasta si copii nicio panarama nu il suna, vine plin de cadouri, ii scoate in oras, unde isi doreste fiecare, isi trateaza nevasta ca pe o regina ii cumpara tot ce isi doreste si ii ofera toata atentia de care are nevoie...de aceea ea nici nu banuieste nimic niciodata si e si foarte fericita...e posibil ca nici femeia aia sa nu stie nimic, sau sa stie dar sa nu spuna nimic pentru ca ii convine situatia...in schimb tie? care sunt beneficiile relatiei? sa stii ca sex fac toti barbatii, nu unul singur poate wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#21 2010-11-15 19:11:49

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

_Summer_ a scris:

ci e vorba de cum accepti, tu ca femeie, sa fii amanta !?

uite-asa...numa sex, fara gatit, spalat, calcat  rock

hjarta

#22 2010-11-15 19:13:34

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Nici tu nu te crezi lol

#23 2010-11-15 19:15:03

Loveable
Diamond member

lol pai n`am zis de mine. am zis cum se simte ea (o varianta)

hjarta

#24 2010-11-15 19:16:16

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Sigur, cum se simte ea (o varianta) proiectandu-te pe tine lol

Publicitate

loading...

#25 2010-11-15 19:18:49

Loveable
Diamond member

cum sa ma proiectez pe mine daca mie nu mi s-ar aplica?
stai ca intru pe mess, ca o dam in offtopic lol

hjarta

#26 2010-11-15 19:40:48

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

da... este foarte adevarat tot ce au spus fetele mai sus. sunt total de acord
acum, privind obiectiv (si nu sunt de acord cu ce scriu, paradoxal lol ) poate ei se iubesc si el si-a dat seama ca, in ciuda faptului ca are o familie, angajata lui e femeia vietii lui, ca a facut o gresela insurandu-se, sau poate nici casnicia nu e fericita, poate si sotia a inselat la randul ei, poate, poate, poate,.. adica vreau sa spun ca sunt N posibilitati.. insa in continuare, indiferent care este situatia, NU este fair sa ai o aventura. te desparti frumos de sotie, divortezi, apoi iti vezi de viata. insa nu asa. asta, repet, doar privind obiectiv lol pt ca nu cazesc in realitate nicio scuza niciunuia

#27 2010-11-15 21:04:04

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ana,tie ti-ar placea ca sotul tau sa aiba o amanta in timp ce tu stai acasa cu copilul?pune-te in locul sotiei si iti raspunzi singura la intrebare.si tu esti vinovata ca stii ca e insurat si tot continui,ce sa mai zic de el,pe el l-as impusca,scuzati-mi exprimarea neutral

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#28 2010-11-16 11:53:43

ana88
Membru
Inregistrat: 2010-11-15

...nu am 22 de ani in primul rand.am 27 el 30.sunt casatorita si eu,dar nu am copii.nu imi doresc de la el sa divorteze sau sa isi lase nevasta pt mine.nu,doar k ma simt foarte bine cand sunt q el,vorbim orice si multe alte chestii.nimaniui nu cred ca i-ar placea sa fie inselat,dar cred k ficare o sa inselam cel putin odata in viata

#29 2010-11-16 12:14:40

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

esti prima persoana de "27" de ani pe care o vad scriind cu "q" si "k" spranceana

in caz ca nu e o cacealma tot subiectul, nu te mai consola cu iluzia "ficare o sa inselam cel putin odata in viata". este imoral ce faceti voi, sunteti vinovati in egala masura si la un moment dat veti suporta consecintele.

#30 2010-11-16 12:59:40

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

ana88 a scris:

...nu am 22 de ani in primul rand.am 27 el 30.sunt casatorita si eu,dar nu am copii.nu imi doresc de la el sa divorteze sau sa isi lase nevasta pt mine.nu,doar k ma simt foarte bine cand sunt q el,vorbim orice si multe alte chestii.nimaniui nu cred ca i-ar placea sa fie inselat,dar cred k ficare o sa inselam cel putin odata in viata

asta e parerea ta personala, total gresita din pct. meu (si a multor alte fete) de vedere wink

Ultima oara a fost editat de puffball (2010-11-16 13:41:54)

#31 2010-11-16 14:56:33

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ana, tu tot o tii cu "ne simtim bine".
pai daca va simtiti atat de bine si asta e tot ce va doriti de la o relatie, lasa-ti-i pe oamenii de langa voi sa-si refaca vietile acum cat mai este timp.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#32 2010-11-16 16:40:35

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

ana88 a scris:

atunci de ce mai ai tupeul sa stai sa ne intrebi ce parere avem? lol fi draga mea fericita, f*** cati mai multi ca sa te simti tu bine, da-l in masa si pe sot, si pe nevasta aluia, si pe copilul lui, fericirea ta primeaza.
traim in societate draguta wink nu in jungla sa faci ce vrei tu. ai chef sa fi amanta/inselatoare de profesie? nu veni sa ne intrebi pe noi daca faci bine. in ochii mei nu inseamna nimic placerea ta, tot ce imi doresc este sa fi prinsa de al tau si de sotia lui si sa vezi atunci fericire pe capul tau!
mai bine stateai ascunsa in grota ta si nu veneai sa ne mai intrebi si pe noi, nu cred ca vei gasi pe cineva sa fie de acord cu tine.

fetelor imi pare rau, dar nu mai suportam!

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#33 2010-11-16 17:12:19

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

coraline a scris:

nu cred ca vei gasi pe cineva sa fie de acord cu tine.

ai fi uimita sa vezi cate fete de pe forum ( care acum stau ascunse in "grota lor" smile ) gandesc sub forma:
<<poate seful e nefericit cu sotia sa si in sfarsit si-a gasit sufletul pereche in intruchiparea "anei". poate la fel e si situatia anei - duce o viata mizera cu sotul si in bratele sefului isi gaseste alinarea. cine suntem noi sa judecam?>> forgetit

#34 2010-11-16 17:17:43

coraline
Addicted member

pai atata timp cat ne cere sfatul si ne intreaba ce parere avem....atunci noi ne dam cu parerea chiar si sub forma de judecata.
de aia s-a inventat divortul sau concubinajul, ca sa nu se ajunga la asa situatii de "schimb de parteneri" care mie mi se par dizgratioase si nu fac bine nimanui.
si poate unele din fetele de pe forum au avut de suferit din cauza unor femei ca ana, iti dai seama cum se simt ele? pentru ele imi este mila, nu pentru intruchiparea "anei"

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#35 2010-11-16 18:38:43

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu zic asa: astia 2 sa le faca lipeala celorlalti doi adica sotiei inselate, respectiv sotului inselat poate ca iesie ceva misto. lol

daca statisticile anei sunt adevarate, inseamna ca urmeaza sa insel. yeeey, oare cu cine ? cu cine ? poate ne da si niste sugestii, tips. big_smile

#36 2010-11-16 18:42:37

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

puffball a scris:

ana88 a scris:

asta e parerea ta personala, total gresita din pct. meu (si a multor alte fete) de vedere wink

totally agree!!

#37 2010-11-16 20:35:59

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ana,mi-ar placea sa iubesti si tu la randul tau siacel cineva pe care il iubesti sa aiba amanta.asta imi doresc pt tine.sa isi bata joc de tine asa cum iti bati tu joc de sotia lui.altu singur nu ti-ai putut gasi?crezi ca te va intelege cineva?tot una ca tine,scuza-ma da la varsta ta ar trebui sa ai alte ocupatii ,nu sa destrami casnicii.si mai ales ca esti si casatorita.bine ca nu il iubesti daca il inseli,da sper sa afle si sa te lase si sa ramai singura.si nu toata lumea insala,draguto,eu nu am nevoie de alt barbat in afara de sotul meu,asa ca nu iti mai da cu parerea.sper sa iti dai seama totusi pana la urma si sa indrepti o mica particica din raul pe care il faci,asta daca ai un bob de minte neutral

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#38 2010-11-16 20:52:43

coraline
Addicted member

si eu ii doresc la fel sonia, sper sa descopere sotul ei ce femeie are alaturi si sa o lase singura, fara nimeni, asa cum merita.
asta e mentalitatea specimenelor "ana", ca toti insala, ca sa se scoata pe ele, sa se vada inocente in viziunea lor. desi suntem multe care nu am insela in veci, avem o iubire si tinem la ea, nu ne plimbam prin alte paturi asa, de distractie.
daca fericirea adusa de un adulter este asa fantastica, sper ca si caderea sa fie pe masura wink bafta draguto, iti urez toata caderea din lume

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.