homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare e bine ce fac?-4

#58 2010-11-17 16:03:33

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: oare e bine ce fac?

Ai citit ce a scris Raluk? Cred ca toate cunoastem macar un caz de genul printre prietenii nostri, prietenele noastre, deci evident ca fetele nu o sa o pupe.

Plus, nu trebuie sa mi se intample mie ca sa spun ca este urat din partea ei sa faca asa ceva. De-aia au ajuns sa treaca oamenii peste femeie lesinata pe strada, ca domne, nu o cunosc, nu mi-e ruda, ce conteaza? Eu m-am abtinut sa folosesc cuvinte prea puternice la adresa ei, dar cand va aud ca sariti de fund in sus ca domne, cata rautate si fatarnicie pe noi astea care ii spunem ce credem cu adevarat, mi se face sila.

#59 2010-11-17 16:11:21

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Pill, una e femeia cazuta pe strada (si da, ne lipseste spiritul civic dar cel critic e mereu prezent), si alta e povestea asta. Nu pricep de ce iti face sila postarea mea, in schimb limbajul suburban nu...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#60 2010-11-17 16:29:44

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

alinda a scris:

Mai oameni buni, voi realizati la ce a dus intrebarea ei? Ca intrebarea e stupida si nu-si are locul e una, ca asertiunea cum ca toti inselam e gresita e alta.
Dar de aici si pana sa-i doriti raul (s-o prinda sotul, sa ramana singura, etc), s-o faceti proasta, curva, sa va faceti reciproc ipocrite si sa va balacariti pentru un subiect despre care nici nu stiti cat de real e, e cale lunga! Recititi toate postarile si vedeti cum ies la iveala toate temerile voastre, toate spaimele si traumele din trecut, toata rautatea (gratuita) de care puteti fi capabile fara motiv! Femeia asta n-a trecut prin paturile voastre/noastre, nu e vorba de sotul sau prietenul vreuneia din noi, nu ne ameninta casniciile sau relatiile, de fapt nu ne-a facut niciun rau! Lasand la o parte morala si mila crestina (ca tot nu suntem capabile de asa ceva, se vede treaba), nu inteleg cine si de ce se simte obligata sa o jigneasca absolut gratuit si s-o faca in fel si chip!
Nici eu nu sunt de acord cu minciuna, cu inselatul, cu amestecul in alte familii fara ca lucururile sa fie transate cu fostul partener. Dar haideti sa nu ne aprindem inutil si sa aruncam cu vorbe care n-ar trebui spuse...

subscriu neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#61 2010-11-17 17:09:52

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

bunea georgeta ai warn pt jignire si etichetare.
mai sunteti si altele aproape de warn. va rog sa va potoliti si sa va purtati civilizat.

#62 2010-11-17 17:22:12

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

topicul asta e similar cu cel despre avorturi, o sa se lase cu postari si mai aprinse pe aici.

ca fapt divers, sunt de acord cu bunea georgeta vizavi de femeile casatorite, cele necasatorite poate ar mai avea vreo scuza (nici eu nu cred ce scriu) insa cele casatorite sunt cele mai cele dintre toate  skitarg

Publicitate

loading...

#63 2010-11-17 17:39:40

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

ana88 a scris:

am o relatie cu seful meu..ne simtim foarte bine impreuna,din toate punctele de vedere,dar..este insurat si are si un copil..

iubita, de ce nu ai mai scris?? ai postat așa de chestie să vezi ce st?rnește subiectul ăsta?? eventual puteai sa spui mai multe despre tine, să te prezinți, așa este frumos.. sunt și eu curioasă: ce v?rstă ai? dar mă g?ndesc că din moment ce nu ai mai postat, nicidecum nu vei răspunde ?ntrebării mele smile

?n rest, subscriu la TOT ce a spus georgeta!

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#64 2010-11-17 17:40:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Almi, a spus deja ca are 27 de ani si e casatorita si ea

#65 2010-11-17 17:52:22

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu sunt foarte foarte de acord cu cele care o critica. imi pare rau, dar astfel de specimen nu mi se pare ca trebuie protejat, indiferent de cat de cunoscuta sau consacrata este.

printre noi probabil sunt multe fete care au fost inselate, au avut casnicia distrusa din cauza unei specimene de genul, acum ce sa facem, sa o luam cu binisorul, sa nu o bruscam, amarata de ea?

si eu am vrut sa spun cuvinte foarte foarte dure, m-am abtinut cu greu, merita tot dispretul din lume o asemenea persoana. si sora mea daca era sa fie asa o bateam si ii vorbeam urat.

nu merita aparata, sa stea ea in fericirea ei, nu sa vina aici sa faca pe inocenta ca ea se simte bine si e fericita ca sincer, nu cred ca intereseaza pe cineva.

alinda si fetele de pe centura si care fac trotuarul sunt numite c**** fara motiv personal. imi pare rau dar si eu sunt de acord cu terminologia. si pana la urma de unde stii ca nu ne ameninta personal? poate vezi ca este sotul uneia dintre noi. sau una care seamana cu ea atenteaza la sotul/partenerul uneia dintre noi. ea a fost luata ca etalon pentru toate femeile care nu isi stiu locul si in loc sa isi vada de casnicie zboara prin paturile altor femei. si da, sper sa fie prinsa si pedepsita aspru

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-17 17:53:07)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#66 2010-11-17 17:55:19

Almi Ingerash
Addicted member

camysh a scris:

Almi, a spus deja ca are 27 de ani si e casatorita si ea

my fault atunci  buga ?nseamnă că nu am văzut mesajul ei.. ideea e că mie mi se pare ciudat ca tu ca persoană (?n general vorbind) care deschizi un subiect să scrii doar 2 mesaje pe 3 pagini (cel cu care deschizi subiectul, plus ?ncă unul ?aruncat? c?nd ?ți aduci aminte că ai deschis totuși un subiect și chipurile aștepți niște răspunsuri) și să lași spiritele să se ?ncingă așa de tare... nu prea ?miroase? a bine smile

oricum ar fi... ca și idee am răspuns... nu pot tolera persoanele (fie că sunt femei, fie că sunt bărbați) care au relații extraconjugale.

LE: cine le are, nu are dec?t să-și asume consecințele care le implică astfel de relații smile

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-17 17:56:55)

#67 2010-11-17 18:01:13

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Raluk_ a scris:

You cap are minte-i mai trebuie...
sleeping_beauty tu warn nu ti-ai luat (cred) dar eu tot imi iau....sa incepem...
ana....josnic,tampit si descrierea situatiei in sine ar mai putea continua....
in locul copilului lui am fost eu "desteapto" care stateam si`l asteptam pe taica`miu cu noptile,zilele etc....mama saraca plangea de rupea fara sa stim noi (mai am o sora mai mica cu 8 ani)...cand venea nu-i aducea mamei o floare,o ciocolata...a facut din noi ce-a vrut si asta din cauza unei "domnisoare" ca tine....si el avea minte dar pacat ca incepand de acolo s-a destramat TOT....
ai grija de fundu` tau ca o sa fie vai si amar...
un Dumnezeu e Sus si are grija de toti la un moment dat...si apoi cand o sa iti fie lumea mai draga mai vorbim....
nu judec dar nu inteleg de unde atata tupeu si nesimtire la tine sa intrebi asa ceva....Doamne ma fereste....
nu ne baga pe toate la textul ca toti vom insela o data in viata...asta-i replica de femeie usoara...care daca o scuipi intre ochi deschide umbrela crezand ca ploua....
scuzati fetelor de limbaj dar chiar m-au umflat toate cele cand am citit prostia unora...

nu vreau sa fiu rea dar tatal tau se pare ca nu avea prea multa minte cum crezi tu. si nu, nu ii tin partea anei pentru ca nu sunt de acord cu ce face dar tatal tau, la fel ca si alti soti "iubitori" ar fi trebuit sa aiba capul pe umeri, sa aiba discernamant, sa stie ca are o familie si 2 copii de crescut plus o sotie care il asteapta acasa. Cea care il retinea cu ce era vinovata? A incercat si fata daca a vazut ca se poate:), vinovat e cel ce lasa garda jos.
Daca vine una si se tine de sotul meu sunt sigura ca i-ar da si o palma sa o trezeasca si sa il lase in pace.  Cel putin momentan. Pentru viitor nu am cum sa bag mana in foc nici pentru mine.
Nu o mai blamati pe Ana degeaba. E greseala ei, e si greseala lui dar EL isi distruge familia lui, nu ea. Ea e vinovata de ce se va intampla cu familia ei. Multe dintre cele care ati scris aici i-ati lua celui de langa voi apararea in caz de inselaciune...insa ar trebui sa va ganditi de 2 ori. Un ditamai barbatul trebuie sa aiba discernamant, nu sa zica "vai...iubita, a sarit aia pe mine si nu am mai putut face nimic"  neutral

Cora, casnicia respectiva a fost distrusa de sotul/sotia ce facea parte din ea, nu de persoana X smile

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-11-17 18:03:40)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#68 2010-11-17 18:06:14

coraline
Addicted member

eu cred ca oricum aici se discuta intreaga tipologie.. si sunt 100% convinsa ca "ana" nu exista, nu in persoana acestui user. este o gluma proasta, nu vad ce om ar pune asa intrebari, ar mai posta si de 2 ori doar. doar daca nu s-a speriat lol desi era de asteptat ce fel de raspunsuri va primi.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#69 2010-11-17 18:08:23

Almi Ingerash
Addicted member

green_fairy a scris:

Raluk_ a scris:

You cap are minte-i mai trebuie...
sleeping_beauty tu warn nu ti-ai luat (cred) dar eu tot imi iau....sa incepem...
ana....josnic,tampit si descrierea situatiei in sine ar mai putea continua....
in locul copilului lui am fost eu "desteapto" care stateam si`l asteptam pe taica`miu cu noptile,zilele etc....mama saraca plangea de rupea fara sa stim noi (mai am o sora mai mica cu 8 ani)...cand venea nu-i aducea mamei o floare,o ciocolata...a facut din noi ce-a vrut si asta din cauza unei "domnisoare" ca tine....si el avea minte dar pacat ca incepand de acolo s-a destramat TOT....
ai grija de fundu` tau ca o sa fie vai si amar...
un Dumnezeu e Sus si are grija de toti la un moment dat...si apoi cand o sa iti fie lumea mai draga mai vorbim....
nu judec dar nu inteleg de unde atata tupeu si nesimtire la tine sa intrebi asa ceva....Doamne ma fereste....
nu ne baga pe toate la textul ca toti vom insela o data in viata...asta-i replica de femeie usoara...care daca o scuipi intre ochi deschide umbrela crezand ca ploua....
scuzati fetelor de limbaj dar chiar m-au umflat toate cele cand am citit prostia unora...

nu vreau sa fiu rea dar tatal tau se pare ca nu avea prea multa minte cum crezi tu. si nu, nu ii tin partea anei pentru ca nu sunt de acord cu ce face dar tatal tau, la fel ca si alti soti "iubitori" ar fi trebuit sa aiba capul pe umeri, sa aiba discernamant, sa stie ca are o familie si 2 copii de crescut plus o sotie care il asteapta acasa. Cea care il retinea cu ce era vinovata? A incercat si fata daca a vazut ca se poate:), vinovat e cel ce lasa garda jos.
Daca vine una si se tine de sotul meu sunt sigura ca i-ar da si o palma sa o trezeasca si sa il lase in pace.  Cel putin momentan. Pentru viitor nu am cum sa bag mana in foc nici pentru mine.
Nu o mai blamati pe Ana degeaba. E greseala ei, e si greseala lui dar EL isi distruge familia lui, nu ea. Ea e vinovata de ce se va intampla cu familia ei. Multe dintre cele care ati scris aici i-ati lua celui de langa voi apararea in caz de inselaciune...insa ar trebui sa va ganditi de 2 ori. Un ditamai barbatul trebuie sa aiba discernamant, nu sa zica "vai...iubita, a sarit aia pe mine si nu am mai putut face nimic"  neutral

Cora, casnicia respectiva a fost distrusa de sotul/sotia ce facea parte din ea, nu de persoana X smile

scuză-mă că te ?ntreb dar cine sunt acelea ?multe? la care te referi??? yikes ... eu zic că fiecare trebuie să vorbească ?n numele lui... eu de exemplu nu aș ierta niciun fel de ?nșelăciune smile nu mă interesează cine cui a făcut avansuri primul și implicit care a cedat primul.. e problema lor.. eu dacă l-am prins, ADIO! aaa... ok, dacă este suficient de deștept să ascundă at?t de bine totul și să nu-l descopăr, jos pălăria ?n fața lui, ?nseamnă că e deștept.. dar știi vorba aia, ulciorul nu merge de multe ori la apă

rugăminte pentru tine: vorbește ?n numele tău și nu mai face referire la ?multe? dintre noi wink

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-11-17 18:09:14)

#70 2010-11-17 18:13:28

green_fairy
Platinum member

si eu cred ca as face la fel almi.
trebuia sa apara si un "probabil" pe acolo, m-am exprimat eu gresit. insa am tot citit ca vai persoana X e asa si pe dincolo. dar de sotul/sotia ce inseala ce se zice? nu au nici o vina, sau poate una prea mica? ea e privita din prisma intrusei in familia lui. pentru familia lui e vinovat el, pentru familia ei e vinovata ea.
eu cred ca persoanele in cauza sunt cele mai vinovate. cum am zis...ca intervine si X..asta e, isi mai incearca lumea norocul (daca pot spune asa) smile e ca si cum m-as duce la cineva sa ii dau o palma dar in spate am persoana X care ma sustine si ma indreapta spre asa ceva. evident ca eu sunt trasa la raspundere

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#71 2010-11-17 18:13:36

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

Adica tu zici "jos palaria" in fata unui mincinos? Si mai si zici ca-i destept????

Un om destept isi asuma responsabilitatea faptelor lui si suporta consecintele.

#72 2010-11-17 18:15:07

Almi Ingerash
Addicted member

halla a scris:

Adica tu zici "jos palaria" in fata unui mincinos? Si mai si zici ca-i destept????

Un om destept isi asuma responsabilitatea faptelor lui si suporta consecintele.

citește cu atenție ce am scris și POATE vei ?nțelege mesajul wink

#73 2010-11-17 18:15:24

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

katami a scris:

alinda a scris:

Mai oameni buni, voi realizati la ce a dus intrebarea ei? Ca intrebarea e stupida si nu-si are locul e una, ca asertiunea cum ca toti inselam e gresita e alta.
Dar de aici si pana sa-i doriti raul (s-o prinda sotul, sa ramana singura, etc), s-o faceti proasta, curva, sa va faceti reciproc ipocrite si sa va balacariti pentru un subiect despre care nici nu stiti cat de real e, e cale lunga! Recititi toate postarile si vedeti cum ies la iveala toate temerile voastre, toate spaimele si traumele din trecut, toata rautatea (gratuita) de care puteti fi capabile fara motiv! Femeia asta n-a trecut prin paturile voastre/noastre, nu e vorba de sotul sau prietenul vreuneia din noi, nu ne ameninta casniciile sau relatiile, de fapt nu ne-a facut niciun rau! Lasand la o parte morala si mila crestina (ca tot nu suntem capabile de asa ceva, se vede treaba), nu inteleg cine si de ce se simte obligata sa o jigneasca absolut gratuit si s-o faca in fel si chip!
Nici eu nu sunt de acord cu minciuna, cu inselatul, cu amestecul in alte familii fara ca lucururile sa fie transate cu fostul partener. Dar haideti sa nu ne aprindem inutil si sa aruncam cu vorbe care n-ar trebui spuse...

subscriu neutral

Same here, foarte bine punctat. Cu accent pe ideea ca asta nu inseamna ca sunt de acord cu ceea ce face. Stiti cum e, cel fara de pacat sa arunce primul piatra, Si nu, nu insunuez nici ca vreuna din voi ar insela, nici ca ceea ce a facut ea e neimportant. Dimpotriva. E urat, imoral etc etc. DAR .. cred ca ( unele ) comentarii sunt putin cam rautacioase in ideea ca, asa cum a spus alinda, personal nu ne-a gresit cu nimic.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#74 2010-11-17 18:19:13

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

Am inteles f bine mesajul...daca stie sa minta bine incat tu sa-l crezi atunci tu il consideri destept.
Eu una prefer sa ma insele o data si sa-mi spuna si sa ma lase pe mine sa decid ce fac mai departe, decat sa ma insele si sa fie "suficient de deștept să ascundă at?t de bine totul și să nu-l descopăr"

#75 2010-11-17 18:20:53

green_fairy
Platinum member

Eu nu inteleg o chestie: daca tot se face referire la casnicia lui, ea fiind intrusa care desparte familia..de ce e blamata ea si nu el?
tot am citit de copilasi, de saraca sotie...ok dar, e familia lui. El in timp ce e cu ea nu se gandeste dragutul ca are copilasi si familie? Ea e unica ce ar trebui sa se gandeasca?
Almi ce am scris mai sus e motivul pentru care am presupus ce ai subliniat tu. Mi se pare ca sunt multe femei (nu mai fac referire la forum) care ar smotoci persoana X si pe el...vai...lui i-ar pregati si o cina surpriza pentru ca nu a putut sa se "apere" dragutul de acea "femeie rea".

#76 2010-11-17 18:23:17

coraline
Addicted member

offf nu inteleg de ce trebuie sa ne certam??
fiecare gandest ealtfel si ar actiona altfel!! sau poate acum ar zice ca l-ar calca cu masina pe sotul infidel si daca ar fi in fata situatiei l-ar ierta!
nu merita sa ne certam intre noi pentru o adulterina, si eu daca ar fi sa il prind pe al meu cu una mai intai as parui-o si snopi-o pe aia in bataie si apoi m-as ocupa de el, asa as face eu, acum de ce sa ma contestati? de ce sa va contest eu pe voi?

fiecare actioneaza cum doreste si dupa cum simte in momentul ala, nu trebuie sa ne certam pe chestia asta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.