|
Nu esti logat.
Oare e bine ce fac?-5#77 2010-11-17 18:28:13
Re: oare e bine ce fac?Cora..trebuiau sa se spuna asemenea lucruri de la inceput, nu sa se inceapa cu jigniri asupra fetei. Nu ii iau apararea dar nu mi se pare normal sa fie ea blamata, de el sa nu se zica nimic pentru ca pana la urma fiecare face ce vrea si e raspunzator de faptele sale. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #78 2010-11-17 18:32:33
Re: oare e bine ce fac?Green probabil s-a ajuns aici pentru ca posibil multe din noi ajungem sa iertam asa infidelitati de dragul familiei, copilului, casei, timpului petrecut impreuna....fiecare cu motivele sale, daca decide sa mearga pe calea asta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #79 2010-11-17 18:36:26
Re: oare e bine ce fac?
Scuze ca ma bag, dar cred ca se referea nu la faptul ca ar prefera sa i se ascunda asta, ci sublinia ideea ca DACA ar insela-o, si ea nu ar afla, atunci .. el a fost suficient de destept incat sa poata sa ascunda fata de ea o asemenea relatie ( bineinteles, " destept " nu in sensul strict al cuvantului, ci in contextul de mai sus ). Cred ca era cu sens dubitativ ce a spus ea acolo, nu se referea la faptul ca PREFERA sa se intample asa Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #80 2010-11-17 18:37:15
Re: oare e bine ce fac?green,am scris in primul meu post ca pe el l-as impusca.el e vinovatul cel mare,ea alimenteaza aceasta relatie care va provoca multa durere.in special pt copil.nu as putea vreodata sa fiu de acord cu asa ceva .iar ea a venit sa ceara o alta parere,deci i-am oferit parerile noastre.nu vad ce e rau in asta. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #81 2010-11-17 18:37:24
halla din punctul meu de vedere, fiecare femeie are un al șaselea simț (care la unele femei este mai bine dezvoltat, la altele mai puțin) pe care mie ?mi place să-l numesc ?o doză de inteligență ?n plus față de bărbat?.. o femeie care are dezvoltat destul de bine acest al șaselea simț ?și cunoaște suficient de bine soțul/partenerul ?nc?t să-și dea seama ce ??nv?rte?.. după cum am mai spus, ?ulciorul nu merge de multe ori la apă?.. și: ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline Publicitateloading...
#82 2010-11-17 18:38:30
ai ?nțeles perfect ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #83 2010-11-17 18:55:55
Re: oare e bine ce fac?in primul rand nu e corect fata de sine ...un om care inseala, daca nu e multumit cu ce are deja, nu are suficent, ori cine stie ce alte motive, ar putea sa puna capat relatiei ...a insela pare a fi o lipsa de respect pe care mai nou civilizatia moderna o amplifica din ce in ce mai tare...suntem deseori virulenti cand vorbim despre cei ce traiesc vizibil in pacat.... judecam de multe ori fara sa avem macar sentimentul ca facem un pacat, un lucru rau...pentru ea e de ajuns ca a cazut sub povara crucii sale..... nu ar trebui sa ne judecam aproapele, ar trebui sa ne dorim sa se indrepte tot omul...nu putem fi mai buni decat altii cand cadem in pacatul judecatii...ar trebui sa invatam in timp ca trebuie sa ne vedem doar de pacatele noastre si nu de ale altora . Offline #84 2010-11-17 20:06:30
Re: oare e bine ce fac?CINE ESTE FARA DE PACAT SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA!..vad ca aici sunteti toate credincioase si cu gandul doar la unul(una..mai sunt si cazuri de-astea!)..sa nu imi spuneti ca sunteti atat de fidele ca nu pacatuiti nici macar cu gandul...lasati oamenii sa judece si sa se dea singuri cu capul de pragul de sus!!..daca a cerut un sfat ,nu vi l_a cerut sa o faceti sa isi puna streangul de gat,.....greseala e omeneasca...mai se gandeste si cu trupul cateodata.... Omul învaţă cât trăieşte şi când moare tot prost este. Offline #85 2010-11-17 20:29:10
nu,eu nu am pacatuit nici cu gandul.da ea nu s-a limitat la gand oricum.si nu vad cine i-a spus sa isi puna streangul,nici metaforic macar.doar ne-am spus parerea.asta e parerea noastra despre actiunea ei. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #86 2010-11-17 21:01:38
Re: oare e bine ce fac?stai asa putin, adica acum suntem toate vinovate pana la proba contrarie pentru ca este prea greu de crezut ca nu am pacatuit? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #87 2010-11-17 22:38:25
Re: oare e bine ce fac?pentru fiecare tip de păcat, ?n funcție de gravitate, plătești mai devreme sau mai t?rziu.. una este să păcătuiești cu g?ndul (și cred că atunci c?nd ai spus despre ?păcătuitul cu g?ndul? te-ai referit la: a visa la X sau Y sau cum ți-ai trage-o cu X sau Y sau efectiv să ai fantezii sexuale) și alta este să distrugi o familie sau ?n cazul de față 2 familii... ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #88 2010-11-17 23:01:20
Re: oare e bine ce fac?cred ca o astfel de relatie aduce mai devreme sau mai tarziu suferinta.ar trebui pus punct. Offline #89 2010-11-17 23:03:31
Re: oare e bine ce fac?cata dreptate ai ,almi! Ultima oara a fost editat de sonia30 (2010-11-17 23:11:35) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #90 2010-11-17 23:24:22
Re: oare e bine ce fac?sonia, nu intenționez să am dreptate sau să epatez prin ceea ce scriu... asta g?ndesc.. repet, nu toată lumea g?ndește ca noi... pur și simplu ?ncerc să-mi exprim opiniile (cum o face toată lumea) și ?n același timp să nu folosesc cuvinte jignitoare la adresa nimănui.. cu toate că esența e aceeași ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #91 2010-11-17 23:30:57
Re: oare e bine ce fac?asa e,almi.nu toata lumea gandeste moral,la unii merge si asa. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #92 2010-11-18 00:09:28
Re: oare e bine ce fac?si in spirit de gluma asa , oare doarme cu sotul sau cu amantul ?! ..be the best ...fuck the rest )) Offline #93 2010-11-18 00:10:54
Re: oare e bine ce fac?Cu nici unul! Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #95 2010-11-18 10:06:22
Re: oare e bine ce fac?green_fairy, eu nu pricep de ce, in cazul ipotetic al anei, barbatul se face mai mult vinovat. are si el familie, dar are si ana. iar din cate stim, mie mi se par ambii la fel de vinovati. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-11-18 12:19:02) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|