homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare e bine ce fac?

#1 2010-11-15 14:15:39

ana88
Membru
Inregistrat: 2010-11-15

oare e bine ce fac?

am o relatie cu seful meu..ne simtim foarte bine impreuna,din toate punctele de vedere,dar..este insurat si are si un copil..

#2 2010-11-15 14:21:47

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

Re: oare e bine ce fac?

si te-ai gandit ca asta nu o sa dureze la nesfarsit?si e putin probabil sa isi lase familia pentru tine..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#3 2010-11-15 14:22:41

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Pai, nu prea e bine ce faci.  Ai incercat vreodata sa te pui in locul nevestei lui? Dar asta nu insemana ca esti numai tu vinovata, cred ca el e si mai vinovat. Nu stiu ce sa zic... Cine sunt eu sa judec? Poate fetele iti vor da sfaturi mai bune.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#4 2010-11-15 14:29:57

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Toriana a scris:

Pai, nu prea e bine ce faci.  Ai incercat vreodata sa te pui in locul nevestei lui? Dar asta nu insemana ca esti numai tu vinovata, cred ca el e si mai vinovat. Nu stiu ce sa zic... Cine sunt eu sa judec? Poate fetele iti vor da sfaturi mai bune.

Subscriu. Cu accent pe "pune-te in locul nevestei" si mai completez cu: cum crezi ca se va simti copilul cand va sti ca tati a plecat de acasa pentru o tanti care a luat locul lui mami?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2010-11-15 14:37:59

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Nu faci bine !!!! Imagineaza-ti ca tu esti casatorita , ai un copil....dar esti mintita, trista ...il banui pe sotul tau de infidelitate...Pune-te in locul sotiei lui....Sunt atatia barbati  singuri pe lumea asta , tocmai pe seful tau , casatorit fiind l-ai gasit?...Este parerea mea, tu ai cerut-o!!!

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2010-11-15 14:40:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, si eu il compatimesc pe bietul om ca a fost imobilizat si violat in mod repetat de catre ana, probabil si sedat inainte, de vreme ce nu stia ce face

#7 2010-11-15 14:45:03

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

heimdall a scris:

da, si eu il compatimesc pe bietul om ca a fost imobilizat si violat in mod repetat de catre ana, probabil si sedat inainte, de vreme ce nu stia ce face

subscriu in totalitate! neutral
nu uitati ca pentru o relatie e nevoie de doi oameni... culpabil (daca e s-o luam asa) e omul acela, nu ana, in el a investit sotia lui sentimente si incredere, nu in ana!
si on topic, probabil ca ti-ai dat singura raspunsul... o asemenea relatie nu-ti poate aduce decat nefericire pe termen lung. noi femeile avem prostul obicei ca la un moment dat sa incepem sa investim sentimente chiar daca nu e cazul. si poate ca asteptarile tale vor fi inselate la momentul ala...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#8 2010-11-15 15:27:06

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

nu fiti rele, categoric el este mai vinovat decat ea. dar fata ne-a cerut parerea despre ce face ea, de asta raspunsurile de mai sus o au pe ea in vedere.

ana, bine sigur nu e. si tu stii asta. posibil sa nu ai de suferit daca nu te atasezi, daca e doar casual sex. dar daca deja tii la el vei suferi si tu si familia lui. de el nu zic nimic, pt ca nu imi pasa de nemernic. dar dupa cum zic fetele mai sus, pune-te in locul sotiei (buna, rea cum o fi ea...): ai familie si copil, in care investesti totul si afli intr-o zi ca el se culca cu alta. e devastator.
de ce sa fie complicat cand poate fi simplu ? gaseste un barbat liber. stiu ca dragostea nu prea are de a face cu ratiunea.. pana la un punct, dar alege ce e mai bine pt tine fara a-i rani pe altii.

nici nu ai dat prea multe detalii. de cat timp sunteti impreuna, cat de serioasa e treaba ? tu ce vrei ? sa ramai cu el sau doar sa va simtit bine ?

Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-11-15 15:27:39)

#9 2010-11-15 15:38:16

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Normal ca nu e bine ce faci! Ce intrebare e si asta lol

In primul rand nenorocesti o familie. Evident, e mare parte vina lui, dar fara tin, poate nu s-ar intampla.
In aldoilea rand, cum iti imaginezi o relatie cu un om care e casatorit cu una si * la alta? Crezi ca daca sa presupunem s-ar desparti de sotia lui, si s-ar casatori cu tine, ai putea avea incredere in el?

Oricum, in principiu, barbatii de genul sunt de ocolit. Nu-s buni de nimic.

#10 2010-11-15 15:45:54

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

de fapt nu e casatorit cu una si * pe alta, * pe 2 direct lol v-oti simti voi bine nu zic nu, dar cand se va termina distractia ce vei face? wink il vei pune sa isi lase familia pentru tine? si daca si-o va lasa, de unde stii ca o data ce vei deveni nevasta nu "iubita" nu vei ajunge si tu incornorata?
si daca nu o lasa pentru tine, au meritat lunile/anii investiti intr-o relatie fara viitor?

nu sunt de parere sa dam cu pietre numai in el, ea daca avea putina demnitate nu se baga in situatia asta. nici o femeie nu ar trebui sa devina de buna voie si nesilita de nimeni, amanta. daca ea ar fi inselata ar sta si ar boci prin toate colturile ca ce magar e gagicasu. dar cand alta este inselata si ea se simte bine, gata este ok?

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-15 15:46:30)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#11 2010-11-15 15:54:26

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Nu e vorba aici de corect sau nu, bineinteles referindu-te la tine, pentru ca asa cum s-a zis mai sus tu ai cerut o parere, nu el, ci e vorba de cum accepti, tu ca femeie, sa fii amanta !? Ca el e un ipocrit e partea a doua forgetit Iar prin absurd daca ar ramane cu tine si ati avea o relatie oficiala cat timp crezi ca i-ar lua sa-ti faca si tie ce ii face sotiei lui acum ?! smile Nu trebuie sa-mi raspunzi...

#12 2010-11-15 15:58:19

coraline
Addicted member

butter  butter

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-15 16:25:53)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#13 2010-11-15 16:45:40

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

eu la atat spun ca ar trebui sa te gandesti :la a fi maritata sa-l iubesti si sa vina alta sa se culce cu el si sa se simta bine..cand tu acasa mai si gatesti,calci,ai grija de toata casa
si asa cum spunea si Summer nu trebuie sa te multumesti cu frimituri ptr ca tu asta esti ptr un barbat care e insurat
iar el..nu ma mai exprim....el nu merita nici macar o parere

#14 2010-11-15 17:01:28

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

pai evident  ca nu e bine ce faci rotfl2 nici tu nu crezi ca e bine din moment ce intrebi pe forum tongue

#15 2010-11-15 17:15:25

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

heimdall a scris:

subscriu  tummenupp

#16 2010-11-15 17:17:13

coraline
Addicted member

am eu asa..un feeling. nu cred ca fata va mai scrie pe aici  visslar posibil sa fi fost si o gluma, nu vad pe cineva care ar face asa ceva si mai si intreaba daca e bine rotfl2

#17 2010-11-15 17:21:42

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ei, crezi ca nu sunt persoane d'astea care nu stiu pe ce lume traiesc ? poate fata astepta o vorba buna. dar sa-si dea si ea seama in ce s-a bagat.

:offline: foarte dragut avatarul tau. smile

#18 2010-11-15 17:24:59

coraline
Addicted member

mersi adina tongue
poate ca sunt si persoane d-astea....daca te iei dupa nick-ul ei am putea banui ca are 22 de ani. ar putea deosebi binele de rau.  poate stie si ea ce urat este sa fi inselata de cel la care tii.

poate, sper, sa isi dea seama ce face si sa se lase de "meserie" inainte sa fie prea tarziu. asa barbat nu est ebun nici pentru sotia lui, nici pentru ea...

#19 2010-11-15 17:42:26

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Mda, asta e partea interesanta aici smile Adica .. te rog sa nu te simti jignita, dar daca nu faci misto si intrebarea ta e cat se poate de serioasa, trebuie sa iti zic ca e putin stupida smile Mi se pare destul de limpede ca NU, nu e bine ce faci. Nici tu, nici el. Ca el poate e putin mai vinovat decat tine ( in ideea ca el e cel care are familie ) .. e partea a 2-a. N-o sa iti spun ca e moralmente gresit si clisee de genul asta, oricum fetele au punctat destul de bine mai sus si ar fi redundant sa mai repet si eu. Oricum, nu stiu, chit ca e vorba STRICT de sex si ca nu investesti / investeste sentimente, tot nu e cea mai ok chestie pe care o poti face ( si nici el, se subintelege ). In rest, subscriu multor lucruri deja mentionate si in special ideii ca da, o fi dragostea oarba - asta daca e vorba si de sentimente aici ( si cred ca oricine poate sa inteleaga asta, personal cred cu tarie in chestia asta ), DAR totul pana la un punct. In care ar trebui sa intervina ratiunea. Care ar trebui sa te determine sa opresti tu relatia asta, daca el nu o face. Bine, am zis ca n-o sa fiu vocea moralitatii si tot mi-am extins exprimarea parerii si in sensul asta. Acum na .. deduci tu ce vrei din tot ce s-a zis pe-aici. IN CAZ CA nu e ( inca ) un topic creat de cineva care se plictiseste prea tare smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.