|
Nu esti logat.
Oare e bine ce fac?#1 2010-11-15 14:15:39
oare e bine ce fac?am o relatie cu seful meu..ne simtim foarte bine impreuna,din toate punctele de vedere,dar..este insurat si are si un copil.. Offline #2 2010-11-15 14:21:47
Re: oare e bine ce fac?si te-ai gandit ca asta nu o sa dureze la nesfarsit?si e putin probabil sa isi lase familia pentru tine.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #3 2010-11-15 14:22:41
Re: oare e bine ce fac?Pai, nu prea e bine ce faci. Ai incercat vreodata sa te pui in locul nevestei lui? Dar asta nu insemana ca esti numai tu vinovata, cred ca el e si mai vinovat. Nu stiu ce sa zic... Cine sunt eu sa judec? Poate fetele iti vor da sfaturi mai bune. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #4 2010-11-15 14:29:57
Re: oare e bine ce fac?
Subscriu. Cu accent pe "pune-te in locul nevestei" si mai completez cu: cum crezi ca se va simti copilul cand va sti ca tati a plecat de acasa pentru o tanti care a luat locul lui mami? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2010-11-15 14:37:59
Re: oare e bine ce fac?Nu faci bine !!!! Imagineaza-ti ca tu esti casatorita , ai un copil....dar esti mintita, trista ...il banui pe sotul tau de infidelitate...Pune-te in locul sotiei lui....Sunt atatia barbati singuri pe lumea asta , tocmai pe seful tau , casatorit fiind l-ai gasit?...Este parerea mea, tu ai cerut-o!!! Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-15 14:40:23
Re: oare e bine ce fac?da, si eu il compatimesc pe bietul om ca a fost imobilizat si violat in mod repetat de catre ana, probabil si sedat inainte, de vreme ce nu stia ce face Offline #7 2010-11-15 14:45:03
subscriu in totalitate! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #8 2010-11-15 15:27:06
Re: oare e bine ce fac?nu fiti rele, categoric el este mai vinovat decat ea. dar fata ne-a cerut parerea despre ce face ea, de asta raspunsurile de mai sus o au pe ea in vedere. Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-11-15 15:27:39) Offline #9 2010-11-15 15:38:16Re: oare e bine ce fac?Normal ca nu e bine ce faci! Ce intrebare e si asta Offline #10 2010-11-15 15:45:54
Re: oare e bine ce fac?de fapt nu e casatorit cu una si * pe alta, * pe 2 direct v-oti simti voi bine nu zic nu, dar cand se va termina distractia ce vei face? il vei pune sa isi lase familia pentru tine? si daca si-o va lasa, de unde stii ca o data ce vei deveni nevasta nu "iubita" nu vei ajunge si tu incornorata? Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-15 15:46:30) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2010-11-15 15:54:26
Re: oare e bine ce fac?Nu e vorba aici de corect sau nu, bineinteles referindu-te la tine, pentru ca asa cum s-a zis mai sus tu ai cerut o parere, nu el, ci e vorba de cum accepti, tu ca femeie, sa fii amanta !? Ca el e un ipocrit e partea a doua Iar prin absurd daca ar ramane cu tine si ati avea o relatie oficiala cat timp crezi ca i-ar lua sa-ti faca si tie ce ii face sotiei lui acum ?! Nu trebuie sa-mi raspunzi... Offline #12 2010-11-15 15:58:19
Ultima oara a fost editat de coraline (2010-11-15 16:25:53) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2010-11-15 16:45:40
Re: oare e bine ce fac?eu la atat spun ca ar trebui sa te gandesti :la a fi maritata sa-l iubesti si sa vina alta sa se culce cu el si sa se simta bine..cand tu acasa mai si gatesti,calci,ai grija de toata casa Offline #14 2010-11-15 17:01:28
Re: oare e bine ce fac?pai evident ca nu e bine ce faci nici tu nu crezi ca e bine din moment ce intrebi pe forum Offline #15 2010-11-15 17:15:25
subscriu Offline #16 2010-11-15 17:17:13
Re: oare e bine ce fac?am eu asa..un feeling. nu cred ca fata va mai scrie pe aici posibil sa fi fost si o gluma, nu vad pe cineva care ar face asa ceva si mai si intreaba daca e bine Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2010-11-15 17:21:42
Re: oare e bine ce fac?ei, crezi ca nu sunt persoane d'astea care nu stiu pe ce lume traiesc ? poate fata astepta o vorba buna. dar sa-si dea si ea seama in ce s-a bagat. Offline #18 2010-11-15 17:24:59
Re: oare e bine ce fac?mersi adina Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #19 2010-11-15 17:42:26
Re: oare e bine ce fac?Mda, asta e partea interesanta aici Adica .. te rog sa nu te simti jignita, dar daca nu faci misto si intrebarea ta e cat se poate de serioasa, trebuie sa iti zic ca e putin stupida Mi se pare destul de limpede ca NU, nu e bine ce faci. Nici tu, nici el. Ca el poate e putin mai vinovat decat tine ( in ideea ca el e cel care are familie ) .. e partea a 2-a. N-o sa iti spun ca e moralmente gresit si clisee de genul asta, oricum fetele au punctat destul de bine mai sus si ar fi redundant sa mai repet si eu. Oricum, nu stiu, chit ca e vorba STRICT de sex si ca nu investesti / investeste sentimente, tot nu e cea mai ok chestie pe care o poti face ( si nici el, se subintelege ). In rest, subscriu multor lucruri deja mentionate si in special ideii ca da, o fi dragostea oarba - asta daca e vorba si de sentimente aici ( si cred ca oricine poate sa inteleaga asta, personal cred cu tarie in chestia asta ), DAR totul pana la un punct. In care ar trebui sa intervina ratiunea. Care ar trebui sa te determine sa opresti tu relatia asta, daca el nu o face. Bine, am zis ca n-o sa fiu vocea moralitatii si tot mi-am extins exprimarea parerii si in sensul asta. Acum na .. deduci tu ce vrei din tot ce s-a zis pe-aici. IN CAZ CA nu e ( inca ) un topic creat de cineva care se plictiseste prea tare Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|