|
Nu esti logat.
Conteaza inaltimea?-2#20 2010-11-15 19:57:26
Re: Conteaza inaltimea?Eu ce sa ma zic ca suntem amandoi mici. Si cand mi se pare mie ca sunt mai inalta ii zic: "Nu mai merge cocosat!" Bine ca niciodata nu mi-au placut baietii prea inalti. Am ramas cu sechele din adolescenta. Si acum ma doare gatul de la atat uitat in sus, mai ales cand ne sarutam era nasol (si tipul era f pupacios). Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #21 2010-11-15 20:16:00
Re: Conteaza inaltimea?ce as vrea sa fiu si eu numai cu vreo 4 cm mai mica... eu am 1.72, prietenul meu este putin mai inalt ca mine, dar daca as purta tocuri as fi mai inalta ca el... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #22 2010-11-15 20:19:19
Re: Conteaza inaltimea?Mie mi se pare mai mult decat stupid sa te desparti de un tip pentru ca esti mai scunda decat el .. Adica efectiv NU ARE SENS. Sa il iubesti enorm si sa te desparti pentru ca e mai inalt decat tine .. e pur si simplu aiurea Inteleg ca e vorba de un oarecare simt estetic, de a te orienta poate LA INCEPUT ( atentie, la inceput, nu DUPA ce s-au instalat sentimentele ) in sensul asta, dar nu sa ii dai papucii dupa ce ai o relatie si iubesti si esti iubita pe un asemenea considerent ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #23 2010-11-15 20:25:30
Re: Conteaza inaltimea?si eu sunt destul de mica, am 1.63 si prietenul meu are 1.86. nu mi se pare f mare diferenta intre noi, ma bucur ca pot purta oricand tocuri. totusi un prieten mai inalt nu mi-ar placea sa am. fratele meu are 1.92 si stiu cum suntem unul pe langa altul, nu m-as vedea niciodata langa un baiat atata de inalt. m-as simti pitic pe langa el. iubesc si sunt iubita Offline #24 2010-11-15 20:30:44
Re: Conteaza inaltimea?noi suntem 2 lungani, 1.75 cu 1.85...macar ne potivim. (el ala mai inalt, a nu se intelege invers) dar, cum ziceam, fara tocuri, ca nu ma simt prea ok sa ma fac si eu de 1,85 Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-15 20:34:03) Offline Publicitateloading...
#25 2010-11-15 21:48:28
Re: Conteaza inaltimea?mama imi place, clubul piticelor cu barbati inalti bravo fetelor, tintiti catre stele Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #26 2010-11-15 22:09:24
Re: Conteaza inaltimea?wow fetelor ce va mai asemanati eu si al meu suntem de intaltimi average, adica eu am aproape 1.70 (mereu cand ma masor iese altfel ) si el are in jur de 1.83-1.85 si e mai inalt decat majoritatea tipilor pe care ii cunosc... asa ca ma simteam mandra da acuma citesc la voi cu peste 1.90 pfoai va admir pt relatiile voastre cu atat mai mult. eu cand pun tocuri sunt putin mai mica ca el, si ma bucur tare ca niciodata nu il depasesc ar trebui sa port de alea cu platoforma stil Andre poate ca sa-l egalez Offline #27 2010-11-15 22:14:56
Re: Conteaza inaltimea?Eu la 160 nu ma simt mica Cu tocuri / platforme poate ajung la 170. El are 180 si ma simt numa' bine pe langa el. Mie mi se pare f dragut cand trebuie sa ma ridic pe varfuri ca sa ajung sa-l pup. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #28 2010-11-15 22:37:15
Re: Conteaza inaltimea?ce tare de voi fetele care nu aveti probleme cu inaltimea eu as vrea tare mult sa scap de complex, ma visez inaalta, ma gandeam la toate prostiile de se vand pe net, hormoni de crestere etc dar m-am potolit pana la urma. mi-am luat niste platforme de ajung la 1.73 abia merg pe ele, ma tin de pereti dar sunt inalta, ce nu face baba la frumusete concurez totusi cu o namila Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #29 2010-11-15 22:38:42
Re: Conteaza inaltimea?subscriu in totalitate coraline mai putin faza cu platformele Offline #30 2010-11-15 22:41:51Re: Conteaza inaltimea?eu sunt prea inalta :-< am 1.73-75-80. stiu, o sa spuneti ca nu sunt inalt si vreti si voi sa fiti asa...dar :-< al meu e mai inalt decat mine doar daca sta drept drept..si cum nimeni nu merge extrem de drept, este cat mine de obicei..si din cauza asta evit sa port tocuri cand sunt cu el..adica mai tot timpul x( Offline #31 2010-11-15 22:42:25
Re: Conteaza inaltimea?mda ....nu stiu cum e la altii dar stiu cum e la mine ...am refuzat extrem de multi tipi pe baza inaltimii ...chiar daca erau haiosi, simpatici, tot ce vrei de la un baiat, pentru mine inaltimea a contat ... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #32 2010-11-15 23:04:31
Re: Conteaza inaltimea?am avut si eu un prieten mai scund decat mine cu vreo 5 cm,dar am stat cu el cam 2 luni si nu a fost acesta motivul despartirii oricum,cred ca daca iubesti un om treci peste diferenta de inaltime pt ca oricum nu cred ca e extraordinar de mare adica eu la 1,71 nu cred ca m-as indragosti de un baiat de 1,50 .prietenul meu actual are 1,86 si e ok..pot sa port tocuri lejer si chiar si fara nu e diferenta f mare. Ultima oara a fost editat de -=-baby_pink-=- (2010-11-15 23:04:53) •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #33 2010-11-15 23:07:44
Re: Conteaza inaltimea?imi place sa fie mai inalt decat mine, sa imi para puternic (cat de cat), sa ma simt dominata. Offline #34 2010-11-15 23:11:41
Re: Conteaza inaltimea?
exact viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #35 2010-11-15 23:20:58
Re: Conteaza inaltimea?fostul: 1.85-90, eu: 1.57 ))))) actualul: 1.80 eu: 1.57 )) nu imi plac baietii scunzi ii prefer pe cei inalti, chiar daca atunci cand am balerini, adidasi etc. in picioare nu ajung sa-l pupacesc )) se apleaca el. si ce? niciodata nu m-am simtit complexata din cauza inaltimii mele si niciodata nu mi-am dorit sa fiu mai inalta... Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #36 2010-11-16 00:43:06
Re: Conteaza inaltimea?Ah, si eu tin cont de inaltime. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #37 2010-11-16 08:26:35
Re: Conteaza inaltimea?mie imi pac barbatii inalti, eu am 1.64 si el 1.94 Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #38 2010-11-16 08:50:52
Re: Conteaza inaltimea?
subscriuuuuuu ador barbatii inalti Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|