|
Nu esti logat.
Conteaza inaltimea?-3#39 2010-11-16 09:48:46Re: Conteaza inaltimea?Mama tot timpul radea de min cand ieseam cu cineva cat mine de inalt, sau putin mai inalt. ZIcea ca doamne fereste lesin pe strada si saracul tre sa ceara ajutor ca sa ma ia in brate Si eu sunt piele si os. Bunica-mea era si mai si, zicea ca lasa mama, mai bine, asa daca i se face lui rau, poti sa il iei tu in brate Offline #40 2010-11-16 12:52:31
Re: Conteaza inaltimea?F tare, PillBlast. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #41 2010-11-16 13:39:03
Re: Conteaza inaltimea?Mda, acum ideea e ca poti sau nu sa preferi tocurile si daca da, atunci automat te orientezi si spre tipi mai inalti. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #42 2010-11-16 13:45:36Re: Conteaza inaltimea?Eu cand am chef sa ma simt foarte feminina port tocuri. Adevarul e ca nu am chiar atatia pantofi cu toc, cate o pereche pentru fiecare sezon, si tocurile la mine daca nu sunt de pese8 cm,nu sunt deloc )Deci probabil ca ar merge si un tip ceva mai scund, daaar, si cand port tocurile, nu vreau sa ii scuip in cap Offline #43 2010-11-16 14:15:14
Re: Conteaza inaltimea?Eu nu suport tocurile inalte. Inainte purtam platforme, dar acum mi se par hidoase. Si nici nu ma simt bine cand port, mereu ma dor picioarele. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#44 2010-11-16 14:27:20
Re: Conteaza inaltimea?Nici eu nu ma simt bine. Am nevoie de ceva comod ... Bine, cand situatia o cere e alta treaba, dar nu sunt stilul meu tocurile. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #45 2010-11-16 16:16:46
Re: Conteaza inaltimea?Nici mie nu imi plac barbatii scunzi... nu am nicio atractie, indiferent cat de simpatici ar fi ei Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #46 2010-11-16 16:17:41
Re: Conteaza inaltimea?mie parca imi vine greu sa cred ca toate va asortati barbatii la pantofi si ca nu s-a intamplat sa fiti atrase de unul care nu corespundea tuturor standardelor Offline #47 2010-11-16 16:24:59
Re: Conteaza inaltimea?Dar si ei cate standarde au... noi trebuie sa avem nu stiu cate kile, sanii, fundul asa si pe dincolo, par, ochi, buze... etc; sa fie si ei macar inalti Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #48 2010-11-16 16:36:05
Re: Conteaza inaltimea?
asa e, asa e, bravoo!! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #49 2010-11-16 18:52:13
Re: Conteaza inaltimea?ca bine zici, carmen Offline #51 2010-11-16 19:14:18
apropo de "exigentile" barbatilor..va pun un banc scurt În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #52 2010-11-16 19:45:50
Re: Conteaza inaltimea?Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #53 2010-11-16 20:02:45
Re: Conteaza inaltimea?si al meu iubit e cu putin mai inalt decat mine...cu cativa cm...dar nu ma deranjeaza asta si dak e ocazie de purtat tocuri port tocuri...nu suntem complexati de chestia asta...cu 10 cm in plus tot acelasi om ar fi si l-as iubi pentru sufletul si felul lui de a fi nu pentru cat e de inalt.... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #54 2010-11-16 20:59:56
genial, genial iti spun Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #56 2010-11-16 23:26:56
Re: Conteaza inaltimea?aoleo fetelor si voi aveti pasiune pt astia inalti ) Doar tu! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|