|
Nu esti logat.
Durere la contact...secretie anormala...ajutor#1 2010-11-21 22:13:08
durere la contact...secretie anormala...ajutorBuna seara...nici nu stiu cum sa incep...joi seara si vineri dimineata am avut un contact sexual dureros si asta pentru ca am folosit prezervative ceva mai groase(desi sunt pe marvelon de mult timp dar luasem antibiotice pentru un abces dentar si vroiam protectie suplimentara).Contactul a fost ca si cum fortat pentru ca desi ma durea la penetrare datorita prezervativului(un pic grosut...si nu o mai facusem de mult cu prezervativ..nu prea imi provoaca placere) am zis sa continui poate "o sa mearga" dar nicidecum.A doua zi am simtit la atingere ca un fel de intepatura intr-un anumit pct in vagin ca si cum te-ai lovi intr-o zona..se umfla putin si te doare.Asta oare pentru ca am fortat locul?Acum...duminica seara am observat o secretie abundenta maronie spre sangerare si am facut legatura cu evenimentul deoarece eu am fost pe menstruatie acum o saptamana. Offline #2 2010-11-22 09:20:27
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorMary cel mai bine e sa mergi la ginecolog. iti va face o analiza de secretie si se va uita sa vada care e problema. Offline #3 2010-11-22 19:23:18
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutoram luat o secretie vaginala si mi-au iesit frecvente leucocite dar nu stiu exact ce presupune asta...pana ce imi citeste dr rezultatul ma ajuta cineva cu un raspuns?e semn de inflamatie?ce pot face? Offline #4 2010-11-23 10:51:04
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutordoar atit? da, e semn de inflamatie.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-11-23 12:50:36
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorRezulatul apare asa:celularitate abundenta cu celule epiteliale scuamoase superficiale intermediare,leucocite frecvente, flora lactobacilara absenta si flora asociata :cociforma abundenta gram pozitiva.Se recomanda insamantare.Adica cultura nu?Cultura am trimis-o azi la laborator.Dar ce am scris mai sus ce inseamna de fapt?va rog cine stie sa-mi spuna si mie.Va multumesc. Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-23 13:19:27
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorsi inca ceva..cum sa vina secretia maronie care uneori e cu sange din uter?inseamna ca acolo s-a intamplat ceva si daca da ce anume? Offline #7 2010-11-24 10:44:08
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutor
asta e altceva...e vorba de o infectie vaginala...iata cum am aflat si cauza durerilor la contact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2010-11-24 14:43:14
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorcred ca si eu am aceeasi problema am luat antiobiotice ptr un absces ...a inceput sa imi apara o scurgere ft abundenta alb galbuie asa ..anul trecut am fost la ginecolog mia spus ca am candida ....acum am zis sa iau o pauza de la anticonceptionale mi sa inflamat vulva dreapta ..am avut dureri in timpul actului sexual ...si o usturime cand fac pipi si perineul ma ustura daca ma duc la ginecolog o sa imi faca programare pestre o saptamana ce sa fac ?? Offline #9 2010-11-24 15:02:45
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutoreu zic s aincepi prin a face programarea la medic.pana atunci daca ai disconfort evita contactele.poti sa iti dai la exterior cu crema de galbenele sau cu bioclin actigel #10 2010-11-24 16:51:52
sper ca ai tratat candida aia anul trecut...daca nu, sper ca macar acum o vei trata...o solutie buna, pina una alta, e sa urmezi prescriptia pe care ai avut-o pentru candida acum un an Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2010-11-24 19:33:36
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutoreu am intrebat de ce sangerarea maronie ar veni din uter pentru ca ma gandesc si la o sarcina pierduta....sau extrauterina..nu stiu..se poate asa ceva?eu am legat sangerarea de zona inflamata cauzata de prezervativul gros si care mi-a provocat durere la contact dar ma gandesc ca nu a existat protectie totala.Auzisem de un caz asemanator in care o fata a ramas insarcinata in timp ce lua antibiotice dar si anticonceptionale dar nu a folosit protectie suplimentara ca mine adica prezervativ.Poate par paranoica dar ma gandesc la orice.Am facut test de sarcina si a iesit negativ...desi e cam devreme ...de joi au trecut 6 zile.Iar la ginecolog eu nu vreau sa ma urc pe masa atata vreme cat sangerez....plus ca in momentul contactului eram dupa 2 zile de la terminarea menstrei.M-am extrasupraprotejat....si cu anticonceptionale...si cu prezervativ....si la aproape 5 zile de la terminarea antibioticului. Offline #12 2010-11-25 10:54:52
nici un prezervativ nu e suficient de gros incit sa iti provoace dureri la contact, asa ca uita de asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2010-11-26 14:13:03
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorCum sa vina sangerarea de la anticonceptionale...de cand le iau de aproape 4 ani nu am sangerat de la ele.Am facut si cultura si mi-a iesit Streptococ beta hemolitic grup B...aici stiu ca nu e bine deloc si ca ar fi bine sa iau antibiotic dar nu e mai bine sa iau ceva local pe baza de cefalosporina?pentru ca daca iau pe gura iar va trebui sa ma protejez suplimentar si de cand am folosit prezervativ s-a intamplat sa sangerez dupa contact si sa ma doara acolo...e ca si cum as forta cu prezervativ penetrarea. Offline #14 2010-11-26 19:27:24
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorAr trebui sa-mi fac si un exudat faringian sau un ASLO(mentionez ca de mca am aut probleme cu amigdalele).Pe antibiograma de la cultura vaginala mi-a iesit ca sunt rezistenta la Cloramfenicol, Tetraciclina si Gentamicina 500...deci sa elimin acest Streptococ beta hemolitic de grup B cu o cefalosporina mai bine?Si daca da...cum sa o iau local sau pe gura? Offline #15 2010-11-26 19:36:05
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutormergi la medic, nu dam consultatii pe forum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2010-11-27 14:39:41
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorNu cred ca am cerut o intreaga consultatie sunt constienta ca trebuie sa merg la medic.Sunt unele subiecte la care raspundeti mult mai amplu,subiecte care chiar ar putea fi numite consultatii si subiecte la care nu raspundeti deloc desi din cate vad eu pe site se dau consultatii gratuite la cabinetul de planning.Care e diferenta atunci?pentru ca intimitate oricum nu exista de vreme ce toata lumea scrie aici problema sa .D-voastra raspundeti pana intr-un anumit pct dar nu v-ati gandit ca poate sunt persoane care nu pot veni pana in Bucresti pana la cabinetul acesta sau persoane care nu-si permit o consultatie la un cabinet particular unde chiar sa fie luati in serios si si-au pus sperante in ceea ce le comunicati pe acest site. Offline #17 2010-11-29 10:27:52
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutoruite cum stau lucrurile...am toata intelegerea pentru problemele tale si ti-am raspuns cit de mult si de bine am putut. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2010-11-29 10:38:36
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorMary,sangerarea poate sa fie de la ac tocmai pt ca le a scazut efectul lor contraceptiv datorita antibioticelor. #19 2010-11-29 22:11:27
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorConsultatia la cabinetul de planning e gratuita in spitalul judetean, nu la orice cabinet privat si daca vrei o consultatie in spital esti tratat superficial greu dai peste un medic caruia sa-i pese cu adevarat de prb ta si sa o si trateze adecvat.La cabinetul de planning nu beneficiezi de control ginecologic in spital ci trebuie sa mergi pe sectia respectiva si sa fim seriosi ca toata lumea stie cum esti tratat aici fatza de cabinetele sau clinicile private.Nu ca as fi eu pretentioasa dar banul spune totul in asemenea situatii si multi prefera sa plateasca dar sa stie ca sunt tratati cum se cuvine bineinteles asta daca isi permit pentru ca asa e in Romania la ora actuala.Eu inteleg regulamentul acestui site si il respect dar sunt subiecte la care una din fete intreba de medicamente si i s-a rasp ce si cum sa faca,doar ca ea a specificat din start tratamentul, a avut nevoie de o confirmare daca sa-l continuie sau cum. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|