homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere la contact...secretie anormala...ajutor-2

#20 2010-11-29 23:11:52

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Re: durere la contact...secretie anormala...ajutor

fetelor am si eu o problema. acum vreo luna am facut o biopsie pe col. nu am sangerat dupa cat sa apara pe slip. aveam tamponul acela inauntru care atunci cand l`am scos, avea putin sange pe el. mie urma sa`mi vina ciclul in saptamana urmatoare. eh, dupa 3 zile de la biopsie, mi`a venit. ce`i drept sangele era mai deschis la culoare, cumva mai subtire..dar a fost ciclu zic eu pentru ca m`a tinut aproape o saptamana si daca ar fi fost de la biopsie cred ca ar fi fost sangerare imediata, nu dupa 3 zile.

dupa asta, am avut contact. se vindecase rana, ca d-na doctor mi`a zis cam 5 zile..la mine trecusera 7-8. M-a durut la intrare in vagin..apoi a fost ok.. m-am gandit ca o fi fost din cauza ca nu am mai facut`o de mult (aproape 3 luni).. Acum dupa o luna si cateva zile, iar am avut contact si la fel m-a durut la inceput. O fi tot din cauza ca trecuse ceva timp de la ultima oara? Desi s-a repetat peste cateva ore..si tot asa am patit.. Ma gandesc, m`o fi dereglat interventia aia? Totusi colul e in continuarea vaginului..adica el nu ajunge pana acolo, nu?

Plus, a doua zi seara (ieri), am observat 1-2 pete gri-maronii pe slip. acum tot am..maro spre rosu sa zicem.. Iar imi vine ciclul? Ce se intampla? Ca la biopsie nu mi-a iesit nimic...adica controale recente am si nu am nimic in afara de o mica cicatrice pe col care se retrage singura..

Deci ma ingrijoreaza acea durere...cand eu nu aveam asa probleme..si secretia asta.. daca are cineva vreo explicatie?! cesafac

#21 2010-11-30 09:45:49

deealexx
Hero member
Site

va rog spuneti-mi ceva sad macar legat de dureri..ca legat de ciclu am calculat si ar fi cazul sa vina acum...adica ce a venit acum o sapt cam asa..ar fi o dereglare..si in noiembrie anul trecut am patit la fel..ca am notate..

deci legat de dureri.. o fi din acea cauza de care spuneam eu? ca n`am mai facut de mult.. ? sau are treaba cu biopsia ?

#22 2010-12-01 11:50:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

roMary a scris:

Consultatia la cabinetul de planning  e gratuita in spitalul judetean, nu la orice cabinet privat si daca vrei o consultatie in spital esti tratat superficial greu dai peste un medic caruia sa-i pese cu adevarat de prb ta si sa o si trateze adecvat.La cabinetul de planning nu beneficiezi de control ginecologic in spital ci trebuie sa mergi pe sectia respectiva si sa fim seriosi ca toata lumea stie cum esti tratat aici fatza de cabinetele sau clinicile private.Nu ca as fi eu pretentioasa dar banul spune totul in asemenea situatii si multi prefera sa plateasca dar sa stie ca sunt tratati cum se cuvine bineinteles asta daca isi permit pentru ca asa e in Romania la ora actuala.Eu inteleg regulamentul acestui site si il respect dar sunt subiecte la care una din fete intreba de medicamente si i s-a rasp ce si cum sa faca,doar ca ea a specificat din start tratamentul, a avut nevoie de o confirmare daca sa-l continuie sau cum.
Poate ca si eu am avut experiente urate cu anumiti medici care ori erau plictisiti in mometul acela incat sa mai asculte si cazul meu ori e de vina sistemul in care ne invartim si cerem prea mult.Vreau sa subliniez faptul ca nu oricine poate merge la privat iar eu nu cunosc alt cabinet de planning gratuit decat cel oferit de spitalele judetene.

asa e, despre acele cabinete de planning e vorba...nici nu prea exista cabinete de planning private din cite stiu eu.
Iti inteleg problemele, stiu ca ai dreptate insa din pacate, atunci cind e depasit nivelul pina la care putem sa te indrumam pe forum trebuie sa actionam ca atare

deealexx durerea aceea, asa cum o descri tu,se datoreaza excitatiei insuficiente si nu are absolut nici o legatura cu biopsia cu pricina. Si nici nu te-a dereglat interventia axceea in nici un fel ca nu avea cum.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#23 2010-12-02 17:38:02

deealexx
Hero member
Site

asa ma gandeam si eu..ca nu avea cum sa ma deregleze. ideea este ca eram excitata, dar poate nu eram suficient..ciudat. n`am mai patit-o niciodata si de asta ma gandeam ca o fi ceva rau. dar poate este cum spuneti dvs.

multumesc pt raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.