|
Nu esti logat.
Durere la contact...secretie anormala...ajutor-2#20 2010-11-29 23:11:52Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorfetelor am si eu o problema. acum vreo luna am facut o biopsie pe col. nu am sangerat dupa cat sa apara pe slip. aveam tamponul acela inauntru care atunci cand l`am scos, avea putin sange pe el. mie urma sa`mi vina ciclul in saptamana urmatoare. eh, dupa 3 zile de la biopsie, mi`a venit. ce`i drept sangele era mai deschis la culoare, cumva mai subtire..dar a fost ciclu zic eu pentru ca m`a tinut aproape o saptamana si daca ar fi fost de la biopsie cred ca ar fi fost sangerare imediata, nu dupa 3 zile. Offline #21 2010-11-30 09:45:49Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorva rog spuneti-mi ceva macar legat de dureri..ca legat de ciclu am calculat si ar fi cazul sa vina acum...adica ce a venit acum o sapt cam asa..ar fi o dereglare..si in noiembrie anul trecut am patit la fel..ca am notate.. Offline #22 2010-12-01 11:50:28
Re: durere la contact...secretie anormala...ajutor
asa e, despre acele cabinete de planning e vorba...nici nu prea exista cabinete de planning private din cite stiu eu. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2010-12-02 17:38:02Re: durere la contact...secretie anormala...ajutorasa ma gandeam si eu..ca nu avea cum sa ma deregleze. ideea este ca eram excitata, dar poate nu eram suficient..ciudat. n`am mai patit-o niciodata si de asta ma gandeam ca o fi ceva rau. dar poate este cum spuneti dvs. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|