homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-152

#2870 2010-12-10 23:43:40

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

wave noapte buna puss
pe mine ma doare burta  supa

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2871 2010-12-11 07:49:19

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Neata puss puss  mornincoffee  mornincoffee

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-12-11 07:49:43)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2872 2010-12-11 07:56:41

Dannna
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-11-12

neata fetele matinale
help me please!!!!!!!
am facut un test de sarcina acum cateva minute clearblue si sunt doua liniute!!!!!!!!!!!!!! nu foarte intensa a doua linie, dar este!!!!!!!!

astazi ar fi prima zi de intarziere si nu am rabdare fac teste mai repede. ce spuneti este bebe? bebic

http://i55.tinypic.com/345ngja.jpg

Ultima oara a fost editat de Dannna (2010-12-11 08:08:54)

33+ gravida   are mama doi puiuti bebic bebic in burtica
DNP 20.08.2011

Doamne Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi

#2873 2010-12-11 08:16:50

Savannah
Full member

Danna,DA!!cu siguranta este pozitiv!! Felicitari,iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!!  applause  applause

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-12-11 08:17:55)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2874 2010-12-11 08:24:05

Dannna
New member

Savannah a scris:

Danna,DA!!cu siguranta este pozitiv!! Felicitari,iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!!  applause  applause

Savannah sa te auda Dumnezeu! merci din suflet , nici nu stii cata fericire a adus testul pentru mine, si  vreau sa am incredere ca este bebe
te pup din tot sufletul  puss  puss  puss  puss

DNP 20.08.2011

Publicitate

loading...

#2875 2010-12-11 08:29:38

Savannah
Full member

Pai sa ai incredere pentru ca este puss puss Cel mai frumos cadou de sarbatori!!

#2876 2010-12-11 08:36:38

Dannna
New member

Savannah a scris:

Pai sa ai incredere pentru ca este puss puss Cel mai frumos cadou de sarbatori!!

Sa stii ca noi incercam de vreo 3 luni si m-am rugat pana la Sarbatori sa imi aduca Mosul ce imi doresc eu, adica bebic
Am visat  ca ma rugam la Dumnezeu sa ma ajute.

Savannah eu doresc la toata lumea sa vina  santa cu minuni cu ochisori ( in devenire )

DNP 20.08.2011

#2877 2010-12-11 08:50:05

Savannah
Full member

Dannna a scris:

Savannah a scris:

Sa stii ca noi incercam de vreo 3 luni si m-am rugat pana la Sarbatori sa imi aduca Mosul ce imi doresc eu, adica bebic
Am visat  ca ma rugam la Dumnezeu sa ma ajute.

Savannah eu doresc la toata lumea sa vina  santa cu minuni cu ochisori ( in devenire )

Doamne ajuta Dannna !!  rugaciune  rugaciune

#2878 2010-12-11 09:01:54

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Neata  happy  happy  happy  happy
Am venit cu cafelutza  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
si cu majoretele  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
URAAAA, AVEM O GRAVIDUTZA!
Felicitari Dana puss
sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si un bebe sanatos is norocos! goodluck  goodluck
trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon
Trezirea  trombon  trombon  trombon  avem o gravidutza!
Dana a  spart gheata! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2879 2010-12-11 09:08:59

Dannna
New member

vrabiutza a scris:

Neata  happy  happy  happy  happy
Am venit cu cafelutza  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
si cu majoretele  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
URAAAA, AVEM O GRAVIDUTZA!
Felicitari Dana puss
sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si un bebe sanatos is norocos! goodluck  goodluck
trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon  trombon
Trezirea  trombon  trombon  trombon  avem o gravidutza!
Dana a  spart gheata! majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Doamne, ar fi atat de bine sa fie  bebic astept si maine dimineata mai fac un test.
va pupicesc  puss  puss  puss sunt fericita !!!!!!!!!!!!!!!!
daca se confirma bebe-ul pun o pila la toata lumea!

DNP 20.08.2011

#2880 2010-12-11 09:11:42

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete cucuiete puss  par

danna goodluck  dance  face_tree  bebic

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2881 2010-12-11 09:12:27

vrabiutza
Sr. member

Asa sa faci, k bebele e confirmat de azi. puss
Mai faci maine un test,dar cauta alta marca Sure Chek sau First Response,k st cele mai bune.
Cand ziceai k trebuia sa vina monstrii? Ieri? Si nu au venit?Nici ieri , nici azi? chicot  Pai nici nu mai vin! applause  applause

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2882 2010-12-11 09:20:49

Dannna
New member

vrabiutza a scris:

Asa sa faci, k bebele e confirmat de azi. puss
Mai faci maine un test,dar cauta alta marca Sure Chek sau First Response,k st cele mai bune.
Cand ziceai k trebuia sa vina monstrii? Ieri? Si nu au venit?Nici ieri , nici azi? chicot  Pai nici nu mai vin! applause  applause

Ultima data au venit monstrii pe data de 13 noiembrie, pe data de 27-28  testele de ovulatie  au fost pozitive, am prestat incepand cu data de 24-29 in fiecare seara ( insistent ); la un ciclu de 28 de zile de ieri asteptam sa vina uratii...bine ca n-au venit  rugaciune
nu am avut rabdare si am facut un test de dimineata.
curios este ca nu am simptome...usor mi s-au umflat sanii , m-am balonat putin, de obosita sunt mai tot timpul pentru ca la servici muncesc de la 8-18 si ajung mortal combat direct in pat ( lucrez cu publicul )
nu stiu decat ca aseara traiam o senzatie de bucurie pe care as fi vrut sa o impartasesc cu familia, un fel de filling ( paranormal )

DNP 20.08.2011

#2883 2010-12-11 09:28:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ce cadou frumos de craciun,un bebi mic bebic  chouse  santa

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2884 2010-12-11 09:29:09

vrabiutza
Sr. member

Super tare! puss
Pai pe poti pune in ordinea importantei: test cu 2 liniutze, monstrii lipsa, sani unflati, stare de fericire...iar restul nu mai conteaza.
Eu cand am ramas prima data nu am avut niciun simpom. Trebuia sa vina monstrii joi si nu au venit si am facut test abia luni,iar sanii au inceput sa creasca la o sapt dupa test si tot atunci am inceput sa dau si la boboci. Deci, nu e o regula sa ai simptome goodluck  sa fie bine.
sa vezi ce o sa se bucure toate, k ai spart gheata,k de mult nu am mai vazut teste cu II  majoreta  majoreta  majoreta
Oltencutzo  puss  tu ce faci?Cand mergi la dr la Craiova, k vine vacanta?

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-12-11 09:30:16)

#2885 2010-12-11 09:36:10

Dannna
New member

sonia30 a scris:

ce cadou frumos de craciun,un bebi mic bebic  chouse  santa

cel mai frumos cadou si cel mai dorit puss
daca Dumnezeu m-a facut fericita pe mine, sigur va face asta si pentru voi! Aveti suflet bun si conteaza mult ca va doriti din inima ca si mine  bebic
Am devenit sentimentala, dar sincer am fost la biserica si m-am rugat , eu cred ca m-a ascultat Doamne Doamne!
Cu ajutorul testelor de ovulatie, dragoste si  sexinpat intens in perioada respectiva, ...cred ca am reusit.

Vreau sa imi confirme si un doctor lucrul acesta...si apoi cu certitudine  santa este la mine  puss  puss  puss

DNP 20.08.2011

#2886 2010-12-11 09:41:57

vrabiutza
Sr. member

Eu te invat asa: maine mai faci un test si de luni suni sa te programezi la  medic, k poate e nevoie sa-ti dea vreun trat de sustineve. Vezi tu, chiar dc nu ai avut probleme, e mai bine sa previi decat sa tratezi.
Acid folic iei?Ai putea sa iei si fara prescriere,k st vitamine si iti fac bine. Acesta se ia de obicei  dinainte sa ramai gravi si pana in sapt 12. Eu iau de mai bine de o luna,k sper sa vina si la mine moshul. Am facut si eu test si se vede o umbritza,dar nu asa ca la tine,dar la mine ar treb sa vina monstrii abia marti. Deci mai am de asteptat.  rugaciune  sa nu mai vina rugaciune

#2887 2010-12-11 09:48:36

Dannna
New member

vrabiutza a scris:

Eu te invat asa: maine mai faci un test si de luni suni sa te programezi la  medic, k poate e nevoie sa-ti dea vreun trat de sustineve. Vezi tu, chiar dc nu ai avut probleme, e mai bine sa previi decat sa tratezi.
Acid folic iei?Ai putea sa iei si fara prescriere,k st vitamine si iti fac bine. Acesta se ia de obicei  dinainte sa ramai gravi si pana in sapt 12. Eu iau de mai bine de o luna,k sper sa vina si la mine moshul. Am facut si eu test si se vede o umbritza,dar nu asa ca la tine,dar la mine ar treb sa vina monstrii abia marti. Deci mai am de asteptat.  rugaciune  sa nu mai vina rugaciune

vrabiutza, eu am fost acum trei luni la un control si de atunci iau acid folic in fiecare zi, peste o sapt intru in cocediu si merg sigur atunci la doctor . daca nu vin uratii pana luni  rugaciune atunci fac programare si ma prezint fruntasa la control

doamne , maine ma duc la biserica sa ii multumesc lui Doamne Doamne, ar fi asa frumos sa vii si tu cu vesti de  bebic sa se implineasca si dorinta ta rugaciune

DNP 20.08.2011

#2888 2010-12-11 09:54:16

vrabiutza
Sr. member

multumesc, Danna! puss  Sa te auda D-zeu!  rugaciune
E bine dc ai luat acid folic!
Eu zic sa nu te indoiesti de aceasta sarcina, k liniutza se vede f bine. Si mai ales dc nu ai semne de urati.
repeti testul si sa mergi cat mai repede, te rog!
K eu am facut testul in 14 dec si am  zis k merg dupa sarbatori la dr,k totul va fi bine si nu a fost asa... supa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.