homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-153

#2889 2010-12-11 09:55:08

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

vrabi,lucram intens,sper sa vina bebe cat mai repede puss nu stiu inca la ce medic sa merg,ca cele 2 la care am fost nu mi-au inspirat acea stare de a imi lasa bebele pe mana lor.sunt in dilema cesafac

vrabi,sa nu mai vina uratii goodluck

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2010-12-11 09:56:46)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2890 2010-12-11 09:56:54

Dannna
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-11-12

vrabiutza a scris:

multumesc, Danna! puss  Sa te auda D-zeu!  rugaciune
E bine dc ai luat acid folic!
Eu zic sa nu te indoiesti de aceasta sarcina, k liniutza se vede f bine. Si mai ales dc nu ai semne de urati.
repeti testul si sa mergi cat mai repede, te rog!
K eu am facut testul in 14 dec si am  zis k merg dupa sarbatori la dr,k totul va fi bine si nu a fost asa... supa

saru'mana
pe 20 intru in concediu, atunci ma pot programa  puss

33+ gravida   are mama doi puiuti bebic bebic in burtica
DNP 20.08.2011

Doamne Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi

#2891 2010-12-11 10:04:32

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

sonia30 a scris:

vrabi,lucram intens,sper sa vina bebe cat mai repede puss nu stiu inca la ce medic sa merg,ca cele 2 la care am fost nu mi-au inspirat acea stare de a imi lasa bebele pe mana lor.sunt in dilema cesafac

vrabi,sa nu mai vina uratii goodluck

Eu am o prietena care a nascut cu o d-na dr in craiova si a fost f multumita. Dc vrei o intreb,dar mai tarziu,k nu o vad pe mess si nu o sun ,k e cu bebele.Stiu k si ea a avut probleme si a ajutat-o f mult. Mie imi pare asa rau k nu mai st acolo,k aici nu prea gasesc un medic cu care sa colaborez asa cum mi-as dori. Acum am gasit un dr,dar el nu sta asa mult la discutii,te cam lasa cu asistentele,iar  eu am f multe intrebari...
Danna, eu zic sa  suni de acum si sa faci programare pt dupa 0,k or fi si ei in concediu,sau aglomerati, mai ales cu ce arata pe la tv,k se programeaza sa nasca inainte de 1 ian,k sa prinda legea veche nustiu

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#2892 2010-12-11 10:14:54

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Sonia la ce dr ai fost pana acum?

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2893 2010-12-11 10:24:49

vrabiutza
Sr. member

Savannah a scris:

Sonia la ce dr ai fost pana acum?

savana  puss  puss  tu ce faci, iubita, stai ascunsa?Nu mai zici nimic? puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

Publicitate

loading...

#2894 2010-12-11 10:33:39

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

neata wave

dannaaaaaaa felicitari majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
sa ai sarcina usoara si bebe sanatos puss
nu mai trebuie sa repeti testul pentru ca clear blue e mai bun si decat sure check goodluck  goodluck ai doua liniute clar ca e bebe acolo majoreta  majoreta  majoreta

va pupacesc pe toate si va astept cu teste la fel de frumoase ca ale dannei goodluck  goodluck

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2895 2010-12-11 10:37:41

vrabiutza
Sr. member

nerama a scris:

neata wave

dannaaaaaaa felicitari majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
nu mai trebuie sa repeti testul pentru ca clear blue e mai bun si decat sure check goodluck  goodluck ai doua liniute clar ca e bebe acolo majoreta  majoreta  majoreta

va pupacesc pe toate si va astept cu teste la fel de frumoase ca ale dannei goodluck  goodluck

pai mai intai te asteptam pe tine   goodluck  de fapt imi doresc eu sa am test pozitiv luni sau marti, cand ma hotarasc sa fac  chicot
si  noi te pupam  puss
LE: nera, ceva semne? cand incerci un test?

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-12-11 10:39:10)

#2896 2010-12-11 10:38:25

Savannah
Full member

Neraaaa..dar tu??Cum te prezinti??Nu ne-ai mai spus nimic sad
Cand faci test??

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#2897 2010-12-11 10:39:16

Dannna
New member

nerama a scris:

neata wave

nerama te pupicesc si pe tine puss  puss  puss
vreau sa fac maine dimineata alt test ca sa fie inimioara mea 100% implinita.
Doamne ajuta!!!!!

DNP 20.08.2011

#2898 2010-12-11 10:41:53

Savannah
Full member

Dana i-ai spus sotului??
Eu abia astept acel moment sa am un test pozitiv si sa-i dau vestea cea mare!! hjarta hjarta bis bis

#2899 2010-12-11 10:42:46

Dannna
New member

''Danna, eu zic sa  suni de acum si sa faci programare pt dupa 0,k or fi si ei in concediu,sau aglomerati, mai ales cu ce arata pe la tv,k se programeaza sa nasca inainte de 1 ian,k sa prinda legea veche nustiu''

ai dreptate, vrabiutza, luni sun o prietena sa vb cu doctorita ei si incerc sa ajung mai repede. e cam nebunie acum cu legea asta lui Boc ( nu ma asteptam la asa nebunie ), si mai ales de ce se grabesc fetele sa nasca, poate fi periculos.

Ultima oara a fost editat de Dannna (2010-12-11 10:45:22)

DNP 20.08.2011

#2900 2010-12-11 10:44:32

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

neata  wave

Almi  puss bafta la HSG( sa ai trompele permeabile rugaciune ) si tratamentul sotului sa dea randament , sa se imbunatateasca rugaciune

angel  puss stai linistita in pat  si bafta la analize goodluck ..cum spun si fetele, mai fa un test rugaciune

Dana , felicitari!! sarcina usoara si  un bebe sanatos majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Vrabi  puss bafta la test rugaciune

Nera  puss asteptam sa ne dai si tu o veste buna   rugaciune

Mika si pe  tine te asteptam cu o veste buna puss  rugaciune

Va pup pe toate puss  puss  puss

Luna aceasta trebuie sa fie luna testelor pozitive  goodluck  goodluck  rugaciune

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#2901 2010-12-11 10:46:00

Dannna
New member

Savannah a scris:

Dana i-ai spus sotului??
Eu abia astept acel moment sa am un test pozitiv si sa-i dau vestea cea mare!! hjarta hjarta bis bis

Savannah, l-am trezit din somn, doar ca nu prea sarim in sus pana nu mergem la doctor, dar e foarte emotionant momentul, el a facut poza la test pentru voi. puss  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de Dannna (2010-12-11 10:46:20)

DNP 20.08.2011

#2902 2010-12-11 10:50:34

Savannah
Full member

Ba sa saritiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!Ca acum te muti la burticute!! Eu cred 100% ca este bebe,acolo la tine in burtica puss ai sa vezi ca asa este big_smile

#2903 2010-12-11 10:53:27

Dannna
New member

Savannah a scris:

Ba sa saritiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!Ca acum te muti la burticute!! Eu cred 100% ca este bebe,acolo la tine in burtica puss ai sa vezi ca asa este big_smile

va iau si pe voi cu mine, please!!!!

DNP 20.08.2011

#2904 2010-12-11 10:53:29

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

eu nu am nici un simptom chicot si azi a mai si scazut temp  forgetit

pupici la toate puss puss ma duc sa imi caut ceva cu ce sa ma imbrac la botez cascat
vb cand ma intorc

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-12-11 10:56:07)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2905 2010-12-11 10:55:07

vrabiutza
Sr. member

Georgi  puss  rugaciune  si tie sa vina  bebe  trebuie sa speram!
Multumim, sotul lui Danna happy
Dana, voiam sa te mai intreb ceva: cum ai secretia?  nustiu
Asta cu nasterea inainte de termen e riscanta,dar nu vor sa piarda bani.
Mie imi plac cele doua pachete, k au nu am nici 100 % 1200 lei  chicot  dar 75%
Dc prindeam anul trecut aveam si eu mai mult,dar cu reducerile astea am pierdut 40 % din sal, nu 25 cum au zis ei  ko  ko
oricum pe mine ma interesa sa stau acasa cat mai mult cu bebele(dc imi da D-zeu), k pe mine nu are cine sa ma ajute si nu l-as lasa cu straini asa micutz.
dar dc nu dadea pachetele imi luam concediu fara plata...
LE: nera , nu a scazut. E la 36,9 cum a fost si inainte. a crescut o zi mai mult,dar a revenit la normal. Iar dc ar fi sa scada nu ar scadea de azi. Ai sa vezi k se va mentine goodluck

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-12-11 10:57:27)

#2906 2010-12-11 10:57:44

Savannah
Full member

Sa ne iei Dannna,asta este cea mai mare dorinta a mea..cu toate ca nu mai sper anul asta..dar in ianuarie-februarie sper sa am si eu testulet pozitiv rugaciune rugaciune

#2907 2010-12-11 10:59:25

Dannna
New member

vrabiutza a scris:

Georgi  puss  rugaciune  si tie sa vina  bebe  trebuie sa speram!
Multumim, sotul lui Danna happy
Dana, voiam sa te mai intreb ceva: cum ai secretia?  nustiu
Asta cu nasterea inainte de termen e riscanta,dar nu vor sa piarda bani.
Mie imi plac cele doua pachete, k au nu am nici 100 % 1200 lei  chicot  dar 75%
Dc prindeam anul trecut aveam si eu mai mult,dar cu reducerile astea am pierdut 40 % din sal, nu 25 cum au zis ei  ko  ko
oricum pe mine ma interesa sa stau acasa cat mai mult cu bebele(dc imi da D-zeu), k pe mine nu are cine sa ma ajute si nu l-as lasa cu straini asa micutz.
dar dc nu dadea pachetele imi luam concediu fara plata...
LE: nera , nu a scazut. E la 36,9 cum a fost si inainte. a crescut o zi mai mult,dar a revenit la normal. Iar dc ar fi sa scada nu ar scadea de azi. Ai sa vezi k se va mentine goodluck

secretia este mai apoasa, dar nu consistenta, acum 1 zi sau 2 a fost mai albicioasa, dar nu suspicioasa

DNP 20.08.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.