homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-37

#685 2010-11-26 22:51:04

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

nerama a scris:

mika puss sarumana, inseamna ca poate si de la pastile ma doare asa (cefalee) si poate tot de la ele sunt si asa obosita...
o sa incerc sa ma culc si poate ma lasa...

puss  puss   par  sa-ti treaca  smile

.

#686 2010-11-26 22:53:38

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

mikado a scris:

nerama a scris:

mika puss sarumana, inseamna ca poate si de la pastile ma doare asa (cefalee) si poate tot de la ele sunt si asa obosita...
o sa incerc sa ma culc si poate ma lasa...

puss  puss   par  sa-ti treaca  smile

puss puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#687 2010-11-26 23:41:56

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Hello fetelor!!Imi cer scuze ca am iesit asa ieri si nu am apucat sa va raspund dar am avut probleme cu internetul,sper ca nu v-ati suparat.
Va pup pe toate puss puss

Sonia..din pacate nu pot sa-ti recomand pe nimeni..de buni ce au fost..am plecat de la ei..
D-na Dr Mazilu este draguta,vorbeste frumos si are rabdare..dar sincera sa fiu..mie nu mi-sa parut ca stie meserie..preturile sunt destul de mici..iar atunci cand faci un control ecograful intra pretul consultatiei
Dr Vaduva..mi-sa parut foarte cu nasul pe sus..nu iti explica mai nimic..are si niste preturi foarte mari,exagerate chiar..Am facut la el inseminare..mi-a facut instilatii inainte sa-mi faca vreo analiza a secretiei..iar dupa instilatii mi-a zis sa fac si analiza pentru chlamidya..si ce crezi??..a iesit pozitiv..
D-na Pargaru ,este cam materialista cu pacientii ei..trebuie sa-i duci o cafeluta,o atentie.Acum mult timp(nu planificasem sa raman gravi)am racit si am avut o hemoragie si m-a rezolvat cu un tratament,am fost si a 2-a oara la ea cand am vrut sa raman gravi,atunci m-a cam dezamagit imi zicea ca am candidoza iar eu aveam ureaplasma..plus ca laboratorul cu care face ea analizele nu e bun de nimic..Atunci m-am hotarat sa fac analizele la Synevo..si mergeam la ea sa-mi recolteze..nu mai zic ca mi-a recoltat pentru chlamidya in recipientrul pentru ureaplasma..si ureaplasma in cel de chlam.Iti dai seama ca a trebuit sa repet analizele..si multe alte chestii de genul asta..
D-na Ebanca hmm..m-a bagat in sperieti ca am niste chisturi foarte mari pe ovare,a zis ca le-a simtit la palpare(nici macar ecograf nu are la cabinet) si nici macar nu s-a obosit sa stea de vorba cu mine..foarte grabita.Am fost la un ecograf si nici vorba de chisturi..
Asta este experienta mea..si asta este parerea care ei mi-au facut-o,acum fiecare decide big_smile
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Aa,si inca ceva am auzit ca dr Sabina Berceanu este buna si inainte sa merg la Sibiu ma gandeam sa merg la dansa.Am auzit ca si preturile sunt cam maricele..

Smart ,Mika puss puss

Ultima oara a fost editat de Savannah (2010-11-26 23:48:52)

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#688 2010-11-27 08:16:10

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave  m-am hotarat sa fac hsg azi...  puss

#689 2010-11-27 08:50:26

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Bmihaela  goodluck   rugaciune

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

Publicitate

loading...

#690 2010-11-27 09:04:10

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

neata fetelor...
multumesc pt ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat  nocry   supa
aseara am fost la medic, treaba nu e bune deloc....sangerarea e ffff abundenta si dr mi-a zis ca nu mai e nimic (bebe) grater
luni merg sa imi fac betaHCG si apoi mai vedem....ideea e ca daca a fost, s-a dus  sad  sad  sad  sad
noi intentionam sa ne facem programare pt monitorizarea ovulatiei

Ultima oara a fost editat de far_away (2010-11-27 09:27:20)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#691 2010-11-27 09:37:10

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Far, imi pare tare, tare rau  supa  puss . dr e sigur ca nu mai e nimic? cate saptamani aveai?

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#692 2010-11-27 09:44:00

far_away
Hero member

manu...aveam 6 sapt de la prima zi a ultimei menstr.
nu mai e nimic dar dupa ce o sa fac betaHCG o sa vada cel mai bine si daca a fost....ma gandesc sa nu fie extrauterina neutral
dar cred ca daca ar fi vba de asa ceva ar trebui sa am dureri groaznice, nu?

Ultima oara a fost editat de far_away (2010-11-27 09:45:16)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#693 2010-11-27 09:45:45

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

far_away a scris:

neata fetelor...
aseara am fost la medic, treaba nu e bune deloc....sangerarea e ffff abundenta si dr mi-a zis ca nu mai e nimic (bebe) grater
luni merg sa imi fac betaHCG si apoi mai vedem....ideea e ca daca a fost, s-a dus  sad  sad  sad  sad

Buna dimineata.
Oh Far,imi pare tare de  rau sad.Capul sus si nu-ti pierde speranta.O sa vina si randul nostru.Cum esti?Cum te simti?

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#694 2010-11-27 09:51:04

far_away
Hero member

mi_ka sunt cat se poate de ok, mai ales ca dr a zis ca daca totul e ok putem lucra pt bebe inca de cand se opreste menstr. Dr crede ca nici nu a fost bebe si ca testele nu au fost bune, zice ca a mai avut paciente care au vazut teste slab poz si defapt nu aveau bebe (era vb de testele astea mai ieftine)
ati mai trecut careva prin monitorizarea ovulatiei? cum decurge??ne-a zis ca de data asta ne ajuta el (dr) sa prindem o sarcina...

Ultima oara a fost editat de far_away (2010-11-27 09:53:38)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#695 2010-11-27 09:58:51

mi_ka
Sr. member

Ma bucur ca esti bine si ca ti-ai pastrat optimismul.Asta-i cel mai important.Te pup.Suntem alaturi de tine draga mea.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#696 2010-11-27 10:00:46

far_away
Hero member

mi_ka puss multu!
tu cum mai esti?

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#697 2010-11-27 10:09:32

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Neata fetele puss
Far supasupa imi pare tare rau iubita! tare as vrea sa se fi gresit si sa fie bebe acolo puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#698 2010-11-27 10:10:46

mi_ka
Sr. member

Binisor.Sunt fericita ca mi-a venit barbatul acasa .I-am povestit despre cum le spuneti voi aici speratozoizilor "gigei" ,si s-a amuzat copios.ieri toata ziua mi-a spus ca se concentreaza  si face meditatii sa creasca productia de gigei smile.Vreau sa ies din starea asta pentru ca imi dau seama ca-mi fac rau.Mi-am canalizat toate gandurile si energia in acest scop si uit sa mai traiesc.si nu-i ok.Pana si cand fac dragoste cu sotul meu ma gandesc numai la "procreere".Nah,ar trebui sa ma linistesc si sa las lucrurile sa vina de la sine.
Ma uit in schimb la graficul asta al meu.E normal sa scada temperutara asa???

#699 2010-11-27 10:11:47

Dannna
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-11-12

AnaArc a scris:

Nu ne-ai plictisit myla deloc, dar cum a zis time si giorgi mai muncim cate ceva ca sigur nu vin soacrelele sa ne ajute chicot

Oare Dana ce a mai facut, nu am mai citit nimic scris de ea si a venit printre voi cam de cand am venit eu? Dana ce ai mai facut?

Neata si pupici pentru toata lumea  par
Ana, multumesc de intrebare, sunt putin cam obosita ca muncesc pana seara tarziu la servici si nu prea am timp sa scriu, dar de cateva ori intru si citesc ce mai faceti si voi...in perioada asta imi pastrez energie si incarc bateriile pentru ca acusi vine ovulatia; dupa testele de ovulatie pe care le fac cam de la a 11-a zi de la cm, ar trebui azi -maine sa fie,, dar noi prestam in fiecare seara  sexinpat sa nu pierdem momentul lol cm a fost pe data de 13 seara, si pe 24 am inceput testele. Luna trecuta am avut test pozitiv la a 13-a zi, inseamna ca astazi ar fi zi cu noroc  signof10 si nu ne oprim din muncit pana sapt viitoare...sper sa sa fie  spermatozoid cu intensitate finalizata lol
Daca mos Neculai nu aduce vesti bune atunci il asteptam pe  santa  cu  bebic

far_away a scris:

neata fetelor...

Imi pare atat de rau ca treci prin astfel de momente...sincer, in ultima perioada am avut si eu o colega care a pierdut un bebe la 3 luni aproape, dar sa stii ca si-a revenit repede si acum are o frumusete de fetita...acum traieste cu gandul ca asa trebuia sa fie sa astepte minunea asta de fetita sanatoasa . Sigur si la tine va veni acest moment  rugaciune doar ca mai trebuie sa asteptam.

Ultima oara a fost editat de Dannna (2010-11-27 10:17:48)

33+ gravida   are mama doi puiuti bebic bebic in burtica
DNP 20.08.2011

Doamne Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi

#700 2010-11-27 10:51:24

mikado
Platinum member

Neata fetele!
Va pupacesc pe toate  puss  puss  par

Bmihagoodluck  la HCG ...ma speriasem cand am vazut ca ai scris HSG ...nu intelegeam care-i treaba  dumbom   rugaciune  sa vii cu vesti bune , adica o valoare buna  puss

Far
, draga mea am ramas fara cuvinte  supa offf...ce trebuie sa fie in sufletul tau  kram  ...eu zic ca ar trebui sa faci ceva invetsigatii legate de trombofilie, sa nu fie asta cauza pentru care ai pierdut sarcina  sad

monitorizarea ovulatiei intr-adevar te poate ajuta sa stii sigur cand ovulezi si nu e ceva dificil si complicat....si cu un CSD(contact sexual dirijat) sa actionati la momentul oportun....eu totusi cred ca fost  bebe la tine, la ce simptome ai avut...dar capul sus, si Madutu a patit asa si luna urmatoare a ramas  gravida  goodluck

Myla, Myka, Dana, Manu
  puss  par

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-27 10:54:24)

.

#701 2010-11-27 10:54:04

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Neata,fetelor! mornincoffee
Parfumel,draga mea, ce s-a intamplat? puss
Imi pare tare rau ca treci printr-o astfel de situatie kram
In schimb e bine k esti optimista si ai depasit momentul.La mine a fost mult mai greu de depasit... cesafac
rugaciune sa fie totul bine si sa vina minunea cat mai repede puss
Nera, puss  te doare capul de la closty? chicot eu eram k beata,nu ma puteam tine pe picioare, se invartea totul cu mine...
Luam cate doua pe zi.Tu cum le iei?
Stii cum mi-a trecut mie ameteala si durerile de cap?
Nu le-am mai luat rotfl2  rotfl2  rotfl2
De fapt am trecut singura la schema 1(cu cate una /zi)
Dana, cam rarutz... puss
Fa-ti grafic sa vedem si noi ics-urile chicot
Mi_ka,din putina mmea experienta, TB a scazut pt k urmeaza sa creasca si sa traseze ovulatia
Asa k  goodluck si mult sexinpat
Fetelor, am visat noaptea trecuta ca aveam un bebe mic,dar nu-mi mai amintesc ce era,dar era f cuminte si jucaus si manca in continuu si facea pipi non stop,iar eu aveam o gramade de lapte.Cand scrangeam un pic,sarea ca la fantana arteziana chicot
Nu am visat niciodata k am un bebe al meu!Sper sa fie semn bun! rugaciune

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#702 2010-11-27 10:57:56

mikado
Platinum member

Vrabi, tu trebuia sa incepi schema de stimulare cu 1/zi ...prea mult doua pe zi din prima luna...si te rog eu mergi si fa eco, sa vezi ce si cum...doamen fereste sa nu faci vre-un chist ...asa daca foliculii sunt maricei, ii poti ajuta sa se sparga , exista medicamte speciale pentru asta....asta pana nu e prea tarziu....si vezi cum stai si cu endometru...ca degeaba foliculii sunt frumosi daca endometrul e mic si outul nu are unde se implanta. goodluck

.

#703 2010-11-27 11:10:53

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

mikado a scris:

Vrabi, tu trebuia sa incepi schema de stimulare cu 1/zi ...prea mult doua pe zi din prima luna...si te rog eu mergi si fa eco, sa vezi ce si cum...doamen fereste sa nu faci vre-un chist ...asa daca foliculii sunt maricei, ii poti ajuta sa se sparga , exista medicamte speciale pentru asta....asta pana nu e prea tarziu....si vezi cum stai si cu endometru...ca degeaba foliculii sunt frumosi daca endometrul e mic si outul nu are unde se implanta. goodluck

puss
pai nu am inteles nici eu de ce mi-a dat schema 2 din prima luna.In plus mi-a dat din Z3 pana in Z7 si nu 5-9,k la alte fete sau cum scrie pe prospect.
Nu prea am unde sa merg acum k nu stiu alt medic,iar acesta la care am fost m-a invitat sa fac HSG,iar eu m-am dat mai desteapta(dar nu mi se pare corect,de vreme ce nu stiu dc am vreo lighioana.
Cu senzatia de candida,se pare k am scapat,k ma tot dau cu Canesten,dar nu stiu de ce nu ma unezesc suficient cand  sexinpat
Acum am zis sa vad ce iese luna asta,k tare mult am sperante k ma va ajuta D-zeu.Dc nu, voi merge dupa sarb la Cluj la o clinica privata sa fac investigatii.
fetelor,dar deja st asa intr-o euforie totala.E prima data cand nu ma mai gandesc in continuu la bebe.Am asa un sentiment k va veni la momentul potrivit si sa nu ma indoiesc de asta.
Cred k se apropie ovulatie ca deja am usoare intepaturi la ambele ovare
Mika, dar dc nu merg acum sa vad cum stau cu foliculii e grav?Nu pot sa monitorizez de luna viit? nustiu

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.