homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-47

#875 2010-11-28 18:11:36

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

Nera, eu am luat clost in Z3 2/zi  ,in Z4 am luat numai dim si in Z5,Z6 Z7  cate 1/ seara
Cam aiurea,dar mi-a fost f rau si nu ma mai puteam tine pe picioare.
Acum e Z13 si am intepaturi puternice la ov drept.
Dar nu am egg deloc, doar W.
Pai si dc creste TB maine sau poimaine?
Eu maine o sa sun ,dar dc  nu ma poate primi si zice sa merg marti sau miercuri?Marti e Z15;isi mai are rost sa fac eco?
mai poate da trat pt spargerea foliculilir?
Si dc zice sa merg miercuri? E Z16?
Din Z 16 treb sa incep cu Duphaston... cesafac

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#876 2010-11-28 18:19:24

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

eu am plecat sa fac injectia  wave

.

#877 2010-11-28 18:20:01

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Mika  goodluck  goodluck  goodluck

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#878 2010-11-28 18:26:17

vrabiutza
Sr. member

Mika goodluck  puss
Dar pregnyl sau ovitrelle, cand si cum se iau?
Nu le pot lua eu as fara prescriptie? nustiu
dar nu are nimic dc am luat si acid folic, 1mg/zi?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#879 2010-11-28 18:45:07

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna  wave va pup  puss

Miha  rugaciune

Publicitate

loading...

#880 2010-11-28 19:10:42

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buna fetelor , cam trist ce am citit , parfumel imi pare tare rau , dar cu d-zeu inainte , nu iti pierde speranta si totul se va rezolva puss

nu am mai avut timp sa intru ca am avut sotul acasa si am fost in plimbari , iar seara  sexinpat  rodnar

va stampilez pe toate nu va numesc de frica sa nu uit pe careva  puss puss puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#881 2010-11-28 19:19:28

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Hello fetele!!

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

#882 2010-11-28 19:34:14

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

vrabi puss pentru spargerea foliculilor se da o injectie cu pregnyl sau ovitrelle, nu este tratament, e o singura injectie... nu are legatura cu acidul folic, ala e foarte bine ca il iei, cel mai ok ar fi sa mergi maine la eco, ti-am zis: chiar si la alt medic... sa iti zica daca exista corp galben (daca s-a spart vrun folicul) si daca mai ai alti foliculi nesparti... e foarte important pentru ca in cazul in care se sparge azi un folicul si restul nu cam in 48 de ore (daca gresesc sa ma corecteze fetele) corpul galben ramas in urma spargerii foliculului secreta progesteron si atunci nu se mai sparg si restul de foliculi si se pot transforma in chisturi... deci e foarte iportant sa mergi la eco sa iti zica toate eceste lucruri... si in cazul in care nu sunt toti sparti sa iti dea acea injectie sa se sparga toti... ar fi pacat sa nu mergi si sa faci chisturi... daca faci chisturi e fff greu sa ramai gravida si tratamentul pentru aceste chisturi este cu anticonceptionale... iti dai seaa ca daca iei anticonceptionale alea se dau pe 3 luni si in acele luni nu vei putea lucra pentru bebe... asta e si sfatul meu... la fel te-au sfatuit si fetele... mergi la eco cat mai curand si daca nu s-au spart toti foliculii sa iti dea acea injectie puss

hai ca m-am lungit de numa tongue

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#883 2010-11-28 19:55:41

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

pupam toate fetele puss puss
Mika goodluckgoodluckgoodluck puss
Miha, Doamne ajuta rugaciune
sa va ajute Dumnezeu pe toate sa va tineti bebeii in brate cat mai repede !! rugaciune
nu mai stiu ce am citit.. cesafac
la noi ninge frumos de juma` de ora happydancehappydance

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#884 2010-11-28 20:01:18

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

buna fetele puss

vrabiutza, mika am vazut ca intrebati de mine...nu am noutati fetelor, n-am nici cel mai mic simptom de sarcina, ba din contra...a inceput sa scada durerea de sani...nu mai dor decat putin supa

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#885 2010-11-28 20:08:53

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Criiiis , iei bataita.. nici pe mine nu ma dureau.. puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#886 2010-11-28 20:21:36

cris8
Insomniac member

myla puss pe mine m-au durut zilele trecute si ma dor si acum, dar mai putin...ceea ce nu e deloc un semn bun...asa mi se intampla mereu si vin uratii...

in fine...nici nu vreau sa ma mai gandesc ca ma apuca nervii...asta este, ce pot eu sa fac mai mult decat am facut deja?!

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#887 2010-11-28 20:21:37

vrabiutza
Sr. member

Nera, multumesc!Maine o sa sun si o sa insist sa ma primeasca si cred k voi schimba medicul...
Cum e posibil sa-mi dea stimulare asa fara monitorizare. Am in continoare dureri la ov drept. cesafac
Am inteles perfect, mi-am notat tot si voi intreba tot ce am nev.
Cris, te rog sa nu fii necajita si sa ai incredere.Noi suntem alaturi de tine si asteptam ziua cea mare. Azi ar fi 11 DPO, nu?
rugaciune sa fie bebe acolo. Tu nu ti-ai mai luat TB?
Myla puss
Eu deja st asa dezamagita. Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa stiu cum sunt. K dc stiu k st bine o sa vina si bebe si gata si nu ma mai stresez,k pana la urma a trecut abia 1 an.Poate si de la stres nu am ramas. Al meu zice k se ne mutam la bloc si sa stam mai linistiti. Doar anul asta ma mai stresez si de la vara las si scoala si responsabilitati,k nu se merita...

#888 2010-11-28 20:24:10

cris8
Insomniac member

vrabiutza puss da in ziua 11 sunt...eu nu mi-am luat niciodata TB pt ca ovulez si intotdeauna simt cand ovulez, mi s-a confirmat si de testele de ovulatie dar si la monitorizarea eco care e cea mai sigura...

#889 2010-11-28 20:29:34

vrabiutza
Sr. member

cris8 a scris:

vrabiutza puss da in ziua 11 sunt...eu nu mi-am luat niciodata TB pt ca ovulez si intotdeauna simt cand ovulez, mi s-a confirmat si de testele de ovulatie dar si la monitorizarea eco care e cea mai sigura...

E bine,dc simti si stii.Eu st cam habarnista, sau nesimtitoare chicot
Acum am niste intepaturi puternice in dreapta de le simt si pe picior, k parca imi amoarte piciorul si parca imi arde ovarul. Ce sa insemne asta?k se sparg foliculii si iese outzul?Asta as vrea eu chicot
Myla, ti-am zis k se mentine TB azi?Si cred k am zis k maine creste si imi va trasa ovulatia azi!
Totusi st un pic derutata pt k dc as fi pus in loc de spoting ,menstr L, acum ar fi Z14 ,nu Z13,dar nu am pus pt k a fost rosu seara...oare am facut bine? nustiu

#890 2010-11-28 20:36:27

cris8
Insomniac member

vrabiutza eu zic ca esti aproape de ovulatie...teste de ovulatie nu faci?
cat de menstra...nu stiu, daca a fost seara eu nu as pune ca prima zi...
eu normal ovulez prin ziua 15 - 16, dar cu stimulare am ovulat in ziua 14, se dezvolta mai repede foliculii...

#891 2010-11-28 20:41:38

mikado
Platinum member

hopsieu

.

#892 2010-11-28 20:44:01

cris8
Insomniac member

mikule  puss  kram  gata injectia?

#893 2010-11-28 20:45:27

mikado
Platinum member

cris8 a scris:

mikule  puss  kram  gata injectia?

crisule , puss  par  gata dar sunt  bang  bang  bang  deci habar nu avea, si mi-a gresit doza  grater

m-am saturat pana peste cap de tot ce se intampla  supa

Georgi, Vrabi, Myla
multumesc   puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-28 20:53:09)

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.