homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36-48

#894 2010-11-28 20:50:30

Dannna
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-11-12

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-36

Fetele, am si eu o nelamurire help...de 5 zile fac teste de ovulatie, mai exact de pe data de 24 si au iesit pozitive ieri si astazi, cel putin astazi e linia de test foarte inchisa la culoare, asta inseamna ca de fapt inca nu s-a produs ovulatia si ma apropii vertiginos? luna trecuta doar intr-o zi a fost testul pozitiv... acum sunt 2 zile...

33+ gravida   are mama doi puiuti bebic bebic in burtica
DNP 20.08.2011

Doamne Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi

#895 2010-11-28 20:57:11

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

mikado a scris:

cris8 a scris:

mikule  puss  kram  gata injectia?

crisule , puss  par  gata dar sunt  bang  bang  bang  deci habar nu avea, si mi-a gresit doza  grater

m-am saturat pana peste cap de tot ce se intampla  supa

Georgi, Vrabi, Myla
multumesc   puss

offf...te inteleg perfect... puss si eu sunt satula dar ce sa facem...unde ai fost, la Giulesti? mie mi le-au facut bine acolo...dar era doza unica...
ti-a facut mai mult sau cum?

danna eu cred ca vei ovula curand...nu cred ca s-a produs ovulatia daca acum e asa pozitiv testul...asa am si eu, 2 zile teste pozitive si la eco s-a confrmat ca ovulez dupa cel de-al doilea  test...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#896 2010-11-28 20:58:03

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Vrabi..cred ca oulezi daca ai asa dureri chicot baga mare in fiecare zi sexinpat big_smile
Mika,cum a gresit doza ? cesafac
Cris, ramane de vazut . rugaciune puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#897 2010-11-28 21:05:09

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Cris, Myla ...la mine nu e doza unica, e un pen , ca un stilou, de 300 u.i.  si se seteaza de fiecare data doza necesara,(in czul meu 37.5 u.i) in capat are are un buton de injectare de care se trage , dupa ce e doza setata  daca ai gresit doza nu se mai poate face nimic...problema este ca atunci cand tragi de acel buton de injectare trebuie sa fii atent sa nu modifci setarea dozei .... supa ceea ce cred ca a facut asistenta de la Giulesti ... doza dubla... iar la final se intreba,, oare s-a facut"  bang  bang  putea sa zica ...mai femeie nu stiu cum se fac astea  neutral

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-28 21:08:50)

.

#898 2010-11-28 21:09:16

Dannna
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2010-11-12

cris8 a scris:

mikado a scris:

cris8 a scris:

mikule  puss  kram  gata injectia?

crisule , puss  par  gata dar sunt  bang  bang  bang  deci habar nu avea, si mi-a gresit doza  grater

m-am saturat pana peste cap de tot ce se intampla  supa

Georgi, Vrabi, Myla
multumesc   puss

offf...te inteleg perfect... puss si eu sunt satula dar ce sa facem...unde ai fost, la Giulesti? mie mi le-au facut bine acolo...dar era doza unica...
ti-a facut mai mult sau cum?

danna eu cred ca vei ovula curand...nu cred ca s-a produs ovulatia daca acum e asa pozitiv testul...asa am si eu, 2 zile teste pozitive si la eco s-a confrmat ca ovulez dupa cel de-al doilea  test...

off si eu care ma bucuram ca poate am ovulat si a ramas crescut nivelul de LH pentru ca se lucreaza ceva interior, deci continuam cu munca...de ieri ii spun sotului ca ovulez smile cred ca intra la banuieli ca de cand am inceput sa fac testele il supun la munci intense non stop...a devenit evident si pentru el cat de mult imi doresc un bebe

33+ gravida   are mama doi puiuti bebic bebic in burtica
DNP 20.08.2011

Doamne Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi

Publicitate

loading...

#899 2010-11-28 21:09:50

cris8
Insomniac member

mika am inteles...pai daca nici la spital nu stiu sa o faca atunci unde sa te duci?
hai stai linistita ca e doar prima injectie....nu te enerva, trebuie sa fie bine.. puss

myla puss cum o vrea Dumnezeu...

danna goodluck  nu-l lasa pe sotul tau in pace inca, la munca cu el.. lol

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-11-28 21:11:29)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#900 2010-11-28 21:09:56

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

mikado a scris:

Cris, Myla ...la mine nu e doza unica, e un pen , ca un stilou, de 300 u.i.  si se seteaza de fiecare data doza necesara,(in czul meu 37.5 u.i) in capat are are un buton de injectare de care se trage , dupa ce e doza setata  daca ai gresit doza nu se mai poate face nimic...problema este ca atunci cand tragi de acel buton de injectare trebuie sa fii atent sa nu modifci setarea dozei .... supa ceea ce cred ca a facut asistenta de la Giulesti ... doza dubla... iar la final se intreba,, oare s-a facut"  bang  bang  putea sa zica ...mai femeie nu stiu cum se fac astea  neutral

Cum iti face injectia? subcutanat sau intramuscular ?

#901 2010-11-28 21:13:25

mikado
Platinum member

Cris, oricum vb maine cu dr. pt HSG si ii zic si de asta  supa  ...deci mai bine mi-o faceam singura , ca am vazut filmulet pe youtube ...dar daca nu sunt in stare sa faca nici macar o injectie sa se duca nene sa vanda zarzavat  skitarg  supa

Bmiha
, subcutanat paraombilical le fac .

LE: Crisule, hai ca eram mult prea nervoasa si am uitat sa-ti zic  goodluck  si  rugaciune sa ne incanti cu un test + peste cateva zile , lasa ca nu emusai sa te doara sanii pentru a fi bebe par

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-28 21:16:15)

.

#902 2010-11-28 21:15:38

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Mika, pai cum ti-a gresit doza?
pai astea doar nu lucreaza la aprozar?
Cris, nu imi fac teste pt k nici nu stiu cum se procedeaza,iar dc nu iti zic exact ziua, mai rau ma derutez...eu st tu TB,iar luna trecuta am intuit k e pe 14 ai asa a fost,dar nu am prestat pe 14 cesafac
Luna asta prestam de 3 zile,iar acum merg la dus si trec pe cai.Cred k maine imi va creste TB si imi va trasa ov azi.sau,dc imi traseaza in Z11, oricum am prestat,dar nu  cred...Dc am noroc am,dc nu,nu! rugaciune 
D-zeu are grija de mine, asta e cel mai imp.
Nu mai vreau sa-mi fac griji. Eu am incredere k bebe va veni la momentul potrivit!
Miha, Dana puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#903 2010-11-28 21:15:59

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fetele,un puuuuup mare pt fiecare puss

am ajuns si noi de la ai mei cu burtile pline chicot ce bine e la mama acasa!

m-a durut burta raude la urati.si acum ma jeneaza. sad

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2010-11-28 21:17:05)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#904 2010-11-28 21:16:27

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

mikado a scris:

Cris, oricum vb maine cu dr. pt HSG si ii zic si de asta  supa  ...deci mai bine mi-o faceam singura , ca am vazut filmulet pe youtube ...dar daca nu sunt in stare sa faca nici macar o injectie sa se duca nene sa vanda zarzavat  skitarg  supa

Bmiha

Pai si de ce nu le faci tu ? Eu mi le-am facut singura...

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2010-11-28 21:16:55)

#905 2010-11-28 21:17:50

mikado
Platinum member

bmihaela a scris:

mikado a scris:

Bmiha

Pai si de ce nu le faci tu ? Eu mi le-am facut sincura...

oricum de maine le fac eu...dar am zis , totusi prima sa mi-o faca cineva care se pricepe...fiind prima data mi-a fost un pic teama ca nu o fac cum trebuie... bang  bang  bang  sunt sigura ca ma descurcam mai bine decat respectiva

buna Sonia  puss

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-11-28 21:19:08)

.

#906 2010-11-28 21:18:53

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

nerama a scris:

mika mea puss puss daaa ma apropii de IA (aasta in caz ca nu patesc ca luna trecuta...) mi-e cam groaza....

georgy puss puss sarut-mana kram

Curaj Nerama.Imi imaginez ca -ti e teama.Mie mie mi-e teama si cand tre sa ma duc sa-mi fac niste analize.Dar curaj.Scopul pt care o faci este asa de frumos ca marita orice.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#907 2010-11-28 21:19:17

vrabiutza
Sr. member

Sonia puss , tu cum esti?In ce zi esti?
Grafic cand iti faci?
My_ka puss
Mika puss ,dar tu faci luna asta si HSG si IA? puss
Fetelor, dar noi  cui facem galerie, k duminica era ziua pampoanelor ridicate?Nu e niciuna cu pos se test +?
Cris puss , tu esti prima care face testul? goodluck
majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
Am scos pampoanele, k e cam trista atmosfera!

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-11-28 21:23:53)

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#908 2010-11-28 21:24:13

cris8
Insomniac member

mika nu prea am sperante mari, e una sa nu te doara sanii deloc, si alta sa te doara si cand se apropie ziua de urati sa te cam lase durerea... oricum nici nu vreau sa ma mai gandesc, test in niciun caz nu fac...m-am uitat deja cat cost HSG si am vazut ca la clinica unde merg e 600 ron...sa ma pregatesc financiar.

fetelor eu nu am curaj sa imi fac singura injectiile... sad

vrabiutza goodluck si la treaba cu tine!!!!!!  puss

#909 2010-11-28 21:25:45

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

wave

bulica, imi pare rau...dar si eu cred ca a fost prea devreme in z7....mai incearca un test bun peste vreo 3-4 zile. goodluck

cris8...eu am incredere ca vei veni cu testul poz  goodluck

mika, nera  goodluck anu asta vine mosu cu bebe in sac si la voi tongue

vrabi si  dana pe cai  goodluck

dana, si eu am cate 2 zile opk pozitive.

mika...ce tampita...off, m-am saturat de incompenta asta  disperat

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#910 2010-11-28 21:28:28

mikado
Platinum member

Crisule, hai fii increzatoare ...ai vazut pe Cocofan nu au durut-o sanii deloc si bebe era acolo  par   puss
eu nu stiu cat o sa coste HSG-ul, mi-a zis sa vin cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta cu dovada platii contributiei ...asa imi vine sa nu mai fac nimic....
da Vrabi , le fac pe amandoua

.

#911 2010-11-28 21:28:47

vrabiutza
Sr. member

Cris, pana nu vezi rosu, nu te mai gandesti la nimic! puss
Merg la dushuletz si apoi la  sexinpat ,dar ce pisici ma fac,k a ainceput meciul!Astept pauza si-i dau eu meci chicot
Diri puss

#912 2010-11-28 21:29:42

mi_ka
Sr. member
Inregistrat: 2008-01-07

Oh Mika ,ce porcaria naibii,proaste mai sunt si astea.Eu sunt saaaatula de atatia autosuficienti ,carae mai de care mai buni.In tara asta nimeni nu are curaj sa recunoasca atunci cand ceva il depaseste.Imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat.
Pupici Vrabi ,Cris si la toate fetele care mai "bantuie" pe aici la ora asta.

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.