homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oameni stresati

#1 2010-12-02 19:36:03

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Oameni stresati

Cati dintre voi ati avut de-a face cu niste necunoscuti care incep sa se ia de voi daca faceti si cea mai mica greseala? Eu una nu prea mai suport acesti oameni...
Azi stateam la coada intr-un supermarket si fiind a treia la rand in cautam ceva in geanta... Deodata barbatul care era in spatele meu a inceput sa-mi spuna "sa ma zgarman in c*r mai incolo" deoarece blochez tot randul. Cand ridic capul, toti oamenii care erau in spatele meu acum erau in fata,numai eu cu acel om care eram printre primii am ajuns ultimii lol  Cand am auzit cele spunse i-am recomandat sa-si cumpere niste medicamente deoarece nu se comporta ca un om normal,acesta spunandu-mi ca ar trebui sa merg "in c*r cu satelitul" daca nu stiu sa ma comport intr-un magazin neutral  In fine... toata lumea radea numai eu ma uitam stupefiata la acel om rotfl2
Este adevarat ca si un am gresit pentru ca am fost neatenta,dar consider ca barbatul nu ar fi trebuit sa foloseasca acel limbaj de cartier pentru a-mi spune sa inaintez.
Ce parere aveti? Ati avut intamplari de acest gen?
P.S.:Scuzati citatele!

Strong reasons make strong actions!

#2 2010-12-02 19:37:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Oameni stresati

Mda, de fapt cred ca mai corect ar fi "oameni needucati"... care sunt multi pe la noi  neutral

#3 2010-12-02 19:39:10

SofySofia
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

heimdall a scris:

Mda, de fapt cred ca mai corect ar fi "oameni needucati"... care sunt multi pe la noi  neutral

Ai dreptate neutral

Strong reasons make strong actions!

#4 2010-12-02 19:43:52

daenarys
Vizitator

eu acum cativa ani ma intorceam cu autobuzul de la cursuri si am reusit sa imi agat gentoiul in geaca unui tip(barbat trecut bine de 35 de ani),nu a patit nimic geaca mi am cerut si scuze dar m a facut ala cu ou si cu otet neutral am zis ca o sa dea si in mine neutral

#5 2010-12-02 20:12:08

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

ohoho, asta e primul motiv pentru care am aproape permanent castile cu muzica in urechi, pentru a nu-i mai auzi pe acesti...."oameni"

Publicitate

loading...

#6 2010-12-02 20:31:24

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

o data, la o coada, individul care era in urma mea, s-a luat de mine ca pastrez distanta prea mare intre mine si persoana dinaintea mea. i se parea ca in felul asta ii vine lui mai greu randul, motiv pentru care s-a bagat in fata mea  neutral

#7 2010-12-02 20:53:35

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Oamenii de genul asta trebuie ignorati, altfel ne facem mai mult rau noua bagandu-i in seama si certandu-ne cu ei.

#8 2010-12-02 21:31:33

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

space a scris:

Oamenii de genul asta trebuie ignorati, altfel ne facem mai mult rau noua bagandu-i in seama si certandu-ne cu ei.

corect! dar poti  cesafac  >?

#9 2010-12-02 21:45:27

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Eu una ii ignor. Uneori pot sa le si zambesc sau chiar sa le rad in fata pt ca in felul asta se oftica si mai tare, cand vad ca nu dau 2 bani pe vorbele lor.
In orice caz, nu ma pun la mintea taranilor frustrati... in sensul ca nu ma iau la cearta, le mai zic eu cate una dar fara sa ma tiganesc cesafac

Am intalnit si eu din nefericire "barbati" care se impiedica de tine si nu iti zic pardon sau care comenteaza fara niciun motiv... oricum, oameni frustrati, nu stresati... imi provoaca mila si sila big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#10 2010-12-02 21:52:03

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu! Eu sunt un om stresat care sare la orice om stresat care ma calca pe bataturi. Le trantesc cate una (subtil asa, curatica) de le piere stresul imediat.

Opinia mea, better in than out.

#11 2010-12-02 22:01:16

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

intr-o zi in autobuz era o "vaca" si ma scuzati dar era cat casa lol si ma tot impingea ca ea vrea sa coboare dar pur si simplu nu aveam unde sa ma duc...daca ea era cat era ce vina aveam eu...m-a impins, a tipat la mine ca nu ma dau dar pana la urma m-am enervat si i-am zis ca geamurile nu se deschid ca ma sacrificam si saream pe geam sa ii fac ei loc lol

#12 2010-12-05 20:05:54

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Lucrurile astea nu depind de noi, ceea ce depinde de noi este daca alegem sa le dam importanta sau nu.

Mie mi s-a intamplat ceva in genul, si mi-am cerut scuze, dupa care i-am spus persoanei respective sa nu ridice tonul la mine, si s-a incheiat disputa big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#13 2010-12-06 10:10:10

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

PillBlast a scris:

Eu! Eu sunt un om stresat care sare la orice om stresat care ma calca pe bataturi. Le trantesc cate una (subtil asa, curatica) de le piere stresul imediat.

Opinia mea, better in than out.

kapitulation

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#14 2010-12-06 10:49:05

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da pink, stiu ca nu-i frumos, dar deja imi dau seama ca nu merita sa imi tocesc nervii si sa suport magariile tuturor. Ziceam strict ca sar la cei sresati care isi varsa nervii pe mine. Ori eu asa ceva nu mai accept.

Cum de exemplu nu mai accept nici un functionar public sa ma lalaie 100 de ani pana sa imi dea o hartie sau o informatie in sictir, cum nu mai accept la banci sa ma faca sa vin 5 zile la rand pentru un rahat. Cum ceva nu merge cum ar trebui, chem seful. Daca stiu ca am dreptate nu ma enervez, nu mai imi fac nervi cu oameni incompetenti, iar daca si seful este un incompetent -exista multi- pe asta imi vars nervii. Nu imi tocesc eu nervii pentru incompetenta nimanui.

Si da, sunt nervoasa pentru ca am dat iar de incompetenta, de-aia scriu ce scriu aici lol

#15 2010-12-06 18:43:45

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Eu cred ca am atractie pentru oameni de genul asta ... zilele trecute veneam acasa cu ratb-ul si cum trebuia sa cobor la prima, am intrebat-o frumos pe doamna din fata mea daca imi face loc sa trec. Ea, isterica, imi raspunde: Si eu cobor, unde vrei sa treci ca nu e loc? Ma enervez si ii zic: Cand o sa iti zic: Fa, da-te ca eu cobor la prima, atunci sa te isterizezi la mine! Evident ca in secunda 2 aveam loc sa trec de ea neutral
si asta e doar un exemplu ...

#16 2010-12-06 18:49:45

heimdall
Diamond member

ca sa vedeti de ce se mai streseaza lumea
stateam azi la semafor cand o babuta de vreo 80 de anisori trece fix pe rosu, cat pe ce sa fie calcata de masini
ajunge langa mine si-mi zice : "m-am grabit sa traversez ca sa te cert, de ce nu esti mai imbracata, ca e frig ?" lol i-am zis ca nu e cazul sa se sinucida pentru atata lucru totusi lol
si asta dupa ce dimineata mi-a mai atras atentia o baba in lift asupra aceluiasi lucru, ca de ce nu am ceva pe cap  va

#17 2010-12-06 18:50:49

daenarys
Vizitator

vai,heim ai lipici la babute lol lol

#18 2010-12-06 18:53:53

heimdall
Diamond member

da, si numai la din astea.. originale  dumbom

#19 2010-12-06 18:55:14

persifona
Vizitator

heimdall a scris:

ca sa vedeti de ce se mai streseaza lumea
stateam azi la semafor cand o babuta de vreo 80 de anisori trece fix pe rosu, cat pe ce sa fie calcata de masini
ajunge langa mine si-mi zice : "m-am grabit sa traversez ca sa te cert, de ce nu esti mai imbracata, ca e frig ?" lol i-am zis ca nu e cazul sa se sinucida pentru atata lucru totusi lol
si asta dupa ce dimineata mi-a mai atras atentia o baba in lift asupra aceluiasi lucru, ca de ce nu am ceva pe cap  va

Ce simpatica lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.