homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oameni stresati-2

#20 2010-12-06 18:56:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Oameni stresati

simpatica, dar era sa fie calcata de vreo 3 masini  bang

#21 2010-12-06 18:56:56

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

heim, ce tare! lol Unii cred ca nu pot dormi noaptea daca nu dau niste sfaturi.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#22 2010-12-06 19:36:01

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

eu consider ca batranii (cu tot respectul) sunt cei mai frustrati ca nu pot sa le zic stresati. Eram in autobuz si era un  baietel saracu` in picioare inghesuit de oameni ca nu mai erau locuri pe scaune si un batran idiot vroia sa coboare, iar baietelul era cu spatele la el, deci evident nu avea cum sa vada ca batranul vrea sa coboare, iar nenea asta needucat si taran se apuca si il impinge pe saracu` copil incat numai ca nu a cazut. Apoi a inceput sa tot dea din gura ca un prost pana a coborat din bus. Nu putea sa zica frumos un "pardon" sau sa ii zica frumos sa se dea la o parte ca vrea sa coboare? Saracutul copil nu a mai spus nimic neutral

#23 2010-12-06 19:40:41

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

tare heim smile) mie mi-a zis o baba ca sunt pleava societatii rotfl se luase de o fata de langa ea ca cica o impiinge cu coatele, cand ea n facea decat sa vorbeasca la telefon si de fapt asta o irita. si am zambit la un moment dat si m a vazut cu ochii ei vigilenti lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#24 2010-12-06 21:15:28

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie bunica-mea imi spune mereu ca sunt cu "gatul gol" si ca n-am fes lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#25 2010-12-06 22:41:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

heim, cand ti-am auzit povestea cu babuta ma gandeam ca poate ai dat de bunica-mea, ca ea e cu sfaturile lol

#26 2010-12-06 23:15:32

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

lol mda, mi-ati amintit de o faza de asta-vara
eram cu prietenul in autobuz, eu m-am asezat langa o tipa, iar el statea in picioare langa mine. pana la urma se ridica tipa (nu stiam daca se aproprie o statie sau nu, ca nu cunosteam orasul, eram in vacanta) si se aseaza al meu langa mine. continuam noi ce vorbeam etc si tipa spune "i-am facut loc doamnei, nu tie" si ne arata o doamna in varsta, care pe deasupra mai vorbea si ungureste cu alta si nu-ntelegeam ce avea de comentat lol al meu se ridica, ii spune ca nu stia, si ca nu e obligat sa cedeze locul nimanui ca de aia e transport in comun si ca nu are nimeni drepturi privilegiate.
si asa e neutral adica m-am saturat de babe care molfaie sa te dai ca sa se aseze ele in autobuz neutral cica e lipsa de respect.. dar de unde stiu ele ca eu n-am avut o zi lunga si mor de picioare si ma doare spatele de crap?! ce sa spun ele sunt batrane.. or fi, atunci sa stea in casa. in autobuz toata lumea are dreptul sa stea pe un scaun. daca vrei sa oferi locul cuiva mai in varsta, pt ca nu tii neaparat sa stai jos, sau pt ca vezi ca o persoana chiar e vai de steaua ei cu baston etc, ok. dar si femei de 50 de ani m-au dat jos de pe scaun ! mi se pare marlanie.. cred ca tuturor ni s-a intamplat asa ceva
nu mai zic de cucoane care tipa la tine sa nu te impingi in ele, desi soferul pune frana si toata lumea numa nu se duce-n nas neutral

#27 2010-12-06 23:21:14

blackberry
Insomniac member

sau babele de la metrou care se aseaza in fata ta si mai au putin si ti pun plasele in brate, desi au loc berechet lol

Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-12-06 23:21:39)

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#28 2010-12-06 23:24:33

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

rotfl2

#29 2010-12-06 23:26:17

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

si eu la fel "cu tot respectul" cred ca batranii sunt cei mai frustrati si cred ca motivul frustrarii lor e faptul ca noi suntem tineri iar lor le`a trecut vremea. Sunt f sigura ca mor de ciuda ca nu mai pot face anumite lucruri, nu mai pot arata ca inainte etc. si de asta se iau de noi, facandu`ne nerusinati, nebuni etc. Dar sincera sa fiu, la cate cazuri de babe cu "vibratoare" din salam intepenite in p... am vazut, tind sa cred ca batranii sunt cei nebuni.

Si inca o fraza preferata de ei care ma exaspereaza "pe vremea mea..." nu se facea asta. Se facea, dar nu se vorbea atat despre asta, insa sunt sigura ca faceau nebunii mai mari decat ar face tinerii de azi.

Nu pricep, am si eu bunici, dar ei nu se iau de nimeni, nu incurca pe nimeni in autobuze ( stau la tara ) si nici nu fac reprosuri din astea, sau poate ca sunt eu prea cuminte lol

Ultima oara a fost editat de rosebunny (2010-12-06 23:27:28)

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#30 2010-12-06 23:28:57

blackberry
Insomniac member

intr-o zi in autobuz o baba tot comenta ca n are unde sa stea de noi si ca ea e bolnava si ne batem joc de ea. deci, dintr-o data, au sarit pe ea toti oamenii, am ramas panou, si tineri si mai in varsta, spunandu-i sa termine ca in ziua de azi nu au numai bosorogii probleme si ca daca nu i convine sa taca si sa si ia masina. n-as fi crezut ca se pot afirma si romanii lol

#31 2010-12-06 23:49:17

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai, sunt de acord ca unele abuzeaza, dar mi se pare ca si tinerii s-au marlanit peste masura. Am vazut pusti de 15-16 ani stand si uitandu-se la femeie insarcinata sau la om in baston, si nu dadeau nici un semn sa se ridice. Degeaba ne plangem noi, dar batraneatea e grea, si la ce pensii au, numai de masina nu au bani batranii.

Oricum, cei care chiar au nevoie sa stea jos, nu fac scandal. Parerea mea e ca daca au putere sa urle la mine, pot sa stea si frumos in picioare. Eu in general ma ridic imediat ce vad o persoana batrana, insarcinata, in ghips sau cu copil mic, dar in caz ca nu observ (ca nah, nu stau sa ii pandesc) si incep sa faca scandal, atunci nu ma ridic din principiu. Repet insa, mi se pare ca multi oameni mai in varsta sunt asa pentru ca se enerveaza vazand ca tinerii nu mai au nici un fel de respect (si serios, ca nu mai au).

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.