|
Nu esti logat.
Oameni stresati-2#20 2010-12-06 18:56:33
Re: Oameni stresatisimpatica, dar era sa fie calcata de vreo 3 masini Offline #21 2010-12-06 18:56:56
Re: Oameni stresatiheim, ce tare! Unii cred ca nu pot dormi noaptea daca nu dau niste sfaturi. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #22 2010-12-06 19:36:01
Re: Oameni stresatieu consider ca batranii (cu tot respectul) sunt cei mai frustrati ca nu pot sa le zic stresati. Eram in autobuz si era un baietel saracu` in picioare inghesuit de oameni ca nu mai erau locuri pe scaune si un batran idiot vroia sa coboare, iar baietelul era cu spatele la el, deci evident nu avea cum sa vada ca batranul vrea sa coboare, iar nenea asta needucat si taran se apuca si il impinge pe saracu` copil incat numai ca nu a cazut. Apoi a inceput sa tot dea din gura ca un prost pana a coborat din bus. Nu putea sa zica frumos un "pardon" sau sa ii zica frumos sa se dea la o parte ca vrea sa coboare? Saracutul copil nu a mai spus nimic Offline #23 2010-12-06 19:40:41
Re: Oameni stresatitare heim ) mie mi-a zis o baba ca sunt pleava societatii se luase de o fata de langa ea ca cica o impiinge cu coatele, cand ea n facea decat sa vorbeasca la telefon si de fapt asta o irita. si am zambit la un moment dat si m a vazut cu ochii ei vigilenti zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#26 2010-12-06 23:15:32
Re: Oameni stresati mda, mi-ati amintit de o faza de asta-vara Offline #27 2010-12-06 23:21:14
Re: Oameni stresatisau babele de la metrou care se aseaza in fata ta si mai au putin si ti pun plasele in brate, desi au loc berechet Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-12-06 23:21:39) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #29 2010-12-06 23:26:17
Re: Oameni stresatisi eu la fel "cu tot respectul" cred ca batranii sunt cei mai frustrati si cred ca motivul frustrarii lor e faptul ca noi suntem tineri iar lor le`a trecut vremea. Sunt f sigura ca mor de ciuda ca nu mai pot face anumite lucruri, nu mai pot arata ca inainte etc. si de asta se iau de noi, facandu`ne nerusinati, nebuni etc. Dar sincera sa fiu, la cate cazuri de babe cu "vibratoare" din salam intepenite in p... am vazut, tind sa cred ca batranii sunt cei nebuni. Ultima oara a fost editat de rosebunny (2010-12-06 23:27:28) Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #30 2010-12-06 23:28:57
Re: Oameni stresatiintr-o zi in autobuz o baba tot comenta ca n are unde sa stea de noi si ca ea e bolnava si ne batem joc de ea. deci, dintr-o data, au sarit pe ea toti oamenii, am ramas panou, si tineri si mai in varsta, spunandu-i sa termine ca in ziua de azi nu au numai bosorogii probleme si ca daca nu i convine sa taca si sa si ia masina. n-as fi crezut ca se pot afirma si romanii zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #31 2010-12-06 23:49:17Re: Oameni stresatiMai, sunt de acord ca unele abuzeaza, dar mi se pare ca si tinerii s-au marlanit peste masura. Am vazut pusti de 15-16 ani stand si uitandu-se la femeie insarcinata sau la om in baston, si nu dadeau nici un semn sa se ridice. Degeaba ne plangem noi, dar batraneatea e grea, si la ce pensii au, numai de masina nu au bani batranii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|