homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De unde sa NU comandam/sa NU mancam

#1 2010-12-13 08:18:27

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

De unde sa NU comandam/sa NU mancam

Deschid acest topic fiindca nu am gasit niciunul asemanator si pentru ca vreau pareri mai multe de unde sa nu ne comandam mancare sau de unde sa nu mancam(fast-food, restaurant) si din ce motive. M-am gandit la acest topic deoarece eu chiar aseara mi-am luat o mare teapa.. deci de unde sa NU comandam:

- de la pizzaexpert - se lauda pe site si prin pliante ca au cea mai ieftina pizza si buna. zic ok, hai sa incerc.. alaltaieri am facut comanda on-line cu toate datele, nr de tel, tot(la ora 14:20) Astept..astept..astept.. niciun apel, nicio pizza, nimic. Ok, zic eu, nu le merge serverul. Azi-noapte am zis sa incerc iar si sun la ora 11:20.. ii zic ce vreau, adresa si telefon, imi zice 70 minute(ok, eram la munca pana dimineata deci nu era foarte mare graba). Stau si astept...astept... la ora 12:50 ii sun iar..le zic ca astept deja de 90 minute si imi spun ca e scuteristul pe drum.. ok.. mai stau..si mai astept... mai fumez inca o tigare si astept in continuare... la ora 1:30 ii sun iar si le zic ca nu mai accept nicio comanda ca e exagerat sa astepti dupa o pizza 2 h si 10 minute.. in 2 minute dupa ce i-am sunat a doua oara au aparut cu pizza.. i-am zis ca nu o mai vreau.. dar mi s-a facut mila de scuterist ca mi-a zis ca e singur pe livrari si ca o va plati el daca nu o mai vreau si am zis ok.. daca e calda inca da-mi-o... ii dau omului banii si dau sa mananc pizza.. aici surpriza cea mai mare: blatul era mai subtire decat o lipie de shaorma si ingredientele erau foarte putine. Deci o pizza de 10 lei care nu valoreaza mai mult de 4-5 lei. Asteptare lunga si degeaba, nu recomand sa va luati de la ei (o sa va pun si cateva poze cu "fabuloasa" pizza)

- de la speedypizza - pizza e mica rau si fara gust, spghetele bologneze sunt cu "friptura" de vita reincalzita si taiata cuburi(zici ca mananci talpa de pantof), salatele sunt mici si fara gust.. deci iar nu recomand

De unde sa NU mancam:

- restaurant Thalia ( e pe la Sincai) - chiar daca multi spun ca e restaurant de 4 stele, am patit sa cer o friptura de porc si sa fie VERDE... oribila experienta care s-a lasat cu un mic scandal si promisiunea ca nu mai merg acolo

Cam astea imi vin in minte acum, daca mai postati si voi sigur imi mai amintesc

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#2 2010-12-13 08:26:37

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancam

de la PP59 - am comandat o singura data si a fost suficient  grater  grater

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2010-12-13 09:33:24

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

subscriu la faza cu Thalia neutral nu mai e ce a fost o data restaurantul ala, am mancat de la ei si mi-a fost rau o zi intreaga

#4 2010-12-13 09:48:24

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

restaurantul "la mama" - va zic sincer ca nu mai stiu ce am comandat, era vara asta, parca fructe de mare si creveti nedecorticati si cand i-am desfacut aveau viermisori. am zis ca vomit in farfurie. de atunci nici sa mor de foame nu mai dau pe acolo.

la thalia am mancat si eu pe victoriei, mie mi-a placut nustiu desi daca au "antecedente" cine stie...

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5 2010-12-13 09:50:03

ioana_4
Diamond member

"la mama" s-a prostit si mai tare.. prietena mea si-a luat o salata cu pui si era carnea vanata si mirosea urat, iar eu mi-am comandat la birou de la ei si mi-au adus frigaruile de pui crude in interior neutral acklad
de thalia de pe victoriei nu stiu, nu am fost, eu zic de cea de la sincai

Publicitate

loading...

#6 2010-12-13 11:53:39

coraline
Addicted member

vai ce scarbos  acklad deci e clar ca nu mai dau pe la ei in veci !!

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#7 2010-12-13 11:58:24

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

spuneti si orasul fetelor, ca sa stim si noi

#8 2010-12-13 11:59:24

ioana_4
Diamond member

Bucuresti

#9 2010-12-13 12:03:28

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

off fetelor, pe mine cel mai tare ma deranjeaza la restaurante cand ma duc, ma gandesc bine ce sa-mi comand, rasfoiesc ditai meniul vreo 10 minute, dupa care aflu cand dau comanda ca nu au mai nimic din ce vreau eu! asta ma dispera la culme... in rest, nu am avut experiente de genul celor de mai de sus, slava Domnului big_smile

#10 2010-12-13 13:24:20

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Wu Xing - București
acum 3 ani am făcut și eu și soțul toxi-infecție alimentară de la ei, cu febră mare, vărsături. la mine a fost cel mai rău, o săptăm?nă m-a ținut, mi-am făcut tot felul de analize, am zăcut la pat. c?nd i-am reclamat la protecția consumatorului, se pare că erau m?nă-n m?nă, că le-au dat doar un avertisment verbal, nici o anchetă, nimic
ulterior am aflat că m?ncarea se prepară ?n cele mai mizerabile condiții, ?ntreg locul fiind un focar de infecție

#11 2010-12-13 13:40:53

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

si eu acum cativa ani am comandat ceva de la Wu Xing-o colega de serv ne imbia la mancarea chinezeasca pe care ea ce-i drept o mancase intr-un restaurant ca lume- nu pot sa zic ca ne*am imbolnavit, dar oribila a fost mancarea-arata, scuza-ti expresia ,, a vomitatura,,

noroc ca avem caine la firma si a mancat-o el big_smile

9 ani de copilarie ....

#12 2010-12-13 13:52:33

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu de atunci nu mai pun gura pe m?ncare chinezească, am rămas cu o traumă și ?mi vine să vărs doar dacă simt miros

#13 2010-12-13 15:43:53

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

ooo daaa mancarea chinezeasca .....bleahh

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#14 2010-12-13 15:45:38

coraline
Addicted member

dar nu e numai wu xing pe lume, exista si mancare chinezeasca suuuper buna. acum nu trebuie detestata numai pentru ca wu xing care oricum nu o are buna si iti pica foarte greu la stomac, e proasta.

#15 2010-12-13 15:50:38

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu am o macatorie chineazeasca langa mine care are cea mai buna mancare din lume (pui friptm, cartofi prajiti, hamburger, hot dog) atata timp cat nu comanzi mancare chinezeasca. Brrr... eu numai experiente urate am avut de la mancarea de genul cesafac

#16 2010-12-13 16:14:02

Banana Split
Sr. member

eu n-am mancat niciodata mancare chinezeasca lol nush, nu ma atrage
la fel si cu fructele de mare, sau orice vietati marine .. hai, pestii treaca-mearga.. dar sa n-aud de caracatite, scoici, calamari etc..
si nici de melci lol
stiu ca prin china parca se mananca creier de maimuta vie.. adica ii decalotezi scalpul si te apuci sa mananci din creier.. saraca maimuta fiind inca vie!!!!!!! cand aud asemenea lucruri ma ingrozesc de-a dreptul.. nu mai zic de gandaci, viermi etc.. unii pur si simplu nu-s intregi la minte!!

#17 2010-12-13 16:40:37

coraline
Addicted member

mancare chinezeasca eu mananc la greu, este si un restaurant in mall-urile bucurestene care o face grozav. personal nu am avut nici o problema cu ea, chiar l-am spurcat si pe al meu care este sclifosit pana la moarte si acum mananca.

banana mi-a pierit apetitul  acklad  acklad

#18 2010-12-13 16:48:30

Banana Split
Sr. member

sorry big_smile

#19 2010-12-13 16:56:12

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Si eu care vroiam sa incerc mancarea chinezeasca...

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.