|
Nu esti logat.
De unde sa NU comandam/sa NU mancam#1 2010-12-13 08:18:27
De unde sa NU comandam/sa NU mancamDeschid acest topic fiindca nu am gasit niciunul asemanator si pentru ca vreau pareri mai multe de unde sa nu ne comandam mancare sau de unde sa nu mancam(fast-food, restaurant) si din ce motive. M-am gandit la acest topic deoarece eu chiar aseara mi-am luat o mare teapa.. deci de unde sa NU comandam: www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #2 2010-12-13 08:26:37
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamde la PP59 - am comandat o singura data si a fost suficient Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #3 2010-12-13 09:33:24
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamsubscriu la faza cu Thalia nu mai e ce a fost o data restaurantul ala, am mancat de la ei si mi-a fost rau o zi intreaga Offline #4 2010-12-13 09:48:24
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamrestaurantul "la mama" - va zic sincer ca nu mai stiu ce am comandat, era vara asta, parca fructe de mare si creveti nedecorticati si cand i-am desfacut aveau viermisori. am zis ca vomit in farfurie. de atunci nici sa mor de foame nu mai dau pe acolo. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #5 2010-12-13 09:50:03
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancam"la mama" s-a prostit si mai tare.. prietena mea si-a luat o salata cu pui si era carnea vanata si mirosea urat, iar eu mi-am comandat la birou de la ei si mi-au adus frigaruile de pui crude in interior Offline Publicitateloading...
#6 2010-12-13 11:53:39
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamvai ce scarbos deci e clar ca nu mai dau pe la ei in veci !! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #7 2010-12-13 11:58:24
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamspuneti si orasul fetelor, ca sa stim si noi Offline #8 2010-12-13 11:59:24
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamBucuresti Offline #9 2010-12-13 12:03:28
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamoff fetelor, pe mine cel mai tare ma deranjeaza la restaurante cand ma duc, ma gandesc bine ce sa-mi comand, rasfoiesc ditai meniul vreo 10 minute, dupa care aflu cand dau comanda ca nu au mai nimic din ce vreau eu! asta ma dispera la culme... in rest, nu am avut experiente de genul celor de mai de sus, slava Domnului Offline #10 2010-12-13 13:24:20
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamWu Xing - București Offline #11 2010-12-13 13:40:53
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamsi eu acum cativa ani am comandat ceva de la Wu Xing-o colega de serv ne imbia la mancarea chinezeasca pe care ea ce-i drept o mancase intr-un restaurant ca lume- nu pot sa zic ca ne*am imbolnavit, dar oribila a fost mancarea-arata, scuza-ti expresia ,, a vomitatura,, 9 ani de copilarie .... Offline #12 2010-12-13 13:52:33
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancameu de atunci nu mai pun gura pe m?ncare chinezească, am rămas cu o traumă și ?mi vine să vărs doar dacă simt miros Offline #13 2010-12-13 15:43:53
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamooo daaa mancarea chinezeasca .....bleahh Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #14 2010-12-13 15:45:38
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamdar nu e numai wu xing pe lume, exista si mancare chinezeasca suuuper buna. acum nu trebuie detestata numai pentru ca wu xing care oricum nu o are buna si iti pica foarte greu la stomac, e proasta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2010-12-13 15:50:38Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamEu am o macatorie chineazeasca langa mine care are cea mai buna mancare din lume (pui friptm, cartofi prajiti, hamburger, hot dog) atata timp cat nu comanzi mancare chinezeasca. Brrr... eu numai experiente urate am avut de la mancarea de genul Offline #16 2010-12-13 16:14:02
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancameu n-am mancat niciodata mancare chinezeasca nush, nu ma atrage Offline #17 2010-12-13 16:40:37
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancammancare chinezeasca eu mananc la greu, este si un restaurant in mall-urile bucurestene care o face grozav. personal nu am avut nici o problema cu ea, chiar l-am spurcat si pe al meu care este sclifosit pana la moarte si acum mananca. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2010-12-13 16:48:30
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamsorry Offline #19 2010-12-13 16:56:12
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancamSi eu care vroiam sa incerc mancarea chinezeasca... Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|