De unde sa NU comandam/sa NU mancam-2
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: De unde sa NU comandam/sa NU mancam
Toriana, incearca, dar la un restaurant ca lumea mie imi place Hong Kong, e pe Grivitei, n-am mai fost de mult, dar aveau mancare ok mai e unul care arata cam urat, dar cu mancare ok, pe la Dristor
- cinthya
- Full member
- Inregistrat: 2006-12-10
la 'la mama' am mancat si eu de mai multe ori...si n-am avut probleme...am fost si la baneasa si la orhideea, si mancarea a fost buna...mama isi ia mereu si la pachet salata de vinete, crema de zahar ars si tort de mere...n-am avut probleme...
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
eu am comandat de nenumarate ori de la wu xing si mi-au placut produsele de fiecare data
- deealexx
- Hero member
- De la: Hu
- Inregistrat: 2009-07-30
- Site
Bucuresti - Crangasi
pizza Big Brother - au inceput cu partea de pizza in primavara cred. Ieftina...buzunar de student, am zis sa incerc. Super buna pe atunci. Am incercat si pieptul de pui la gratar (care de fapt sunt bucatele de zici ca le pui pe frigarui) cu cartofi prajiti si sos de usturoi (bestial sos )..a fost bun si asta. LA INCEPUT! Acum ca am revenit in Bucuresti odata cu inceperea facultatii, i`am recomandat pizzeria colegei de camera..nu i`a placut. am zis, mah o fi ea mai pretentioasa. Cand comand si eu dupa o vreme si am mancat`o de foame si de oboseala pentru a`mi face ceva.. plus ca mi`era super pofta de`o pizza. Proasta alegere, nu mai fac pizza buna deloc. aluatul era cat o foaie de subtire, pun foarte putina "mozzarela" si ce mai contine o pizza. Mi-am comandat si pieptul cu cartofi inainte de pizza..si nici ala nu mi`a mai placut.
pizzeria Trei Grasani - oribila pizza. cum au ajuns aia de la big brother, asa e si pizza astora, doar ca ei sunt mai vechi.
- blue_ellf
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-03
pe unde am fost si am comandat pizza niciuna nu mi-a placut. una avewa blatul prea subtire, alta era prea putin incarcata. singura pizzerie unde mai merg si mananc este Athos.acolo dupa parerea mea fac cea mai buna pizza.
13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- blue_ellf
- Full member
- Inregistrat: 2006-08-03
aa mi-am amintit. am luat odata un palmier de la patiseria Ana Pan de la Romana, cand ajuns in birou sa mananc surpriza: avea mucegai pe el. si culmea ca il luasem de dimineata, trebuia sa fie proaspat. de atunci nu mai mi-am luat nimic de acolo.
13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png
- Lelaina
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-02
Eu mananc relativ des de la Wu Xing si nu am avut probleme niciodata. Si cu mancarea chinezeasca, asa cum nu tot ce zboara se mananca, asa nici tot ce se citeste e si pe bune. Cea mai buna mancare chinezeasca se gaseste in complexul Dragonul Rosu, de la mama ei de acasa. Eu am fost chiar luna trecuta intr-o sambata dimineata cu niste colegi de facultate. Cu 20-30 de lei am mancat de am zis ca ma rostogolesc pana acasa Smecheria e sa mergeti mai multi, 5 persoane minim, si asa luati mai multe feluri de mancare si le rulati.
In zona pasajului de pe Lipscani, cu Valea Regilor & co. Evitati Villacrose Cafe Bistro. Am fost acum vreo 2-3 saptamani si am comandat cel mai oribil vin fiert ever, inca nu sunt sigura ca acolo era vin, clatite sleite - trebuiau sa fiu cu nuci si dulceata, cand colo erau cu un amarat de sos de ciocolata. Nici narghilele nu erau cine stie ce. Servire proasta, in ciuda faptului ca nu era foarte multa lume in cafenea.
Poor is the man whose pleasure depends on another
- pink_martini
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
Bucuresti.
Eu am patit o chestie nasoala de la http://www.goodpizza.ro/
Mi-am comandat impreuna cu colegele niste meniuri de la ei. Cartofii prajiti cred ca sunt 10 la numar si foarte uleiosi si cu un gust dubios, ficateii nu au fost mancati deoarece aveau un gust infect, pastele erau crude si fara sos, snitelul era facut intr-un amestesc ciudat care avea o consistenta aiurea. Per total am aruncat toata mancarea, am ramas flamanade si cu banii luati. Stay away!
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- coraline
- Addicted member
- Inregistrat: 2010-06-09
Lelaina a scris:Eu mananc relativ des de la Wu Xing si nu am avut probleme niciodata. Si cu mancarea chinezeasca, asa cum nu tot ce zboara se mananca, asa nici tot ce se citeste e si pe bune. Cea mai buna mancare chinezeasca se gaseste in complexul Dragonul Rosu, de la mama ei de acasa. Eu am fost chiar luna trecuta intr-o sambata dimineata cu niste colegi de facultate. Cu 20-30 de lei am mancat de am zis ca ma rostogolesc pana acasa Smecheria e sa mergeti mai multi, 5 persoane minim, si asa luati mai multe feluri de mancare si le rulati.
buuuuuuna mancarea aia macar o data pe saptamana o rog pe mama sa imi aduca de acolo, e prea buna!!
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny
- pink_martini
- Hero member
- Site
Lelaina a scris:Eu mananc relativ des de la Wu Xing si nu am avut probleme niciodata. Si cu mancarea chinezeasca, asa cum nu tot ce zboara se mananca, asa nici tot ce se citeste e si pe bune. Cea mai buna mancare chinezeasca se gaseste in complexul Dragonul Rosu, de la mama ei de acasa. Eu am fost chiar luna trecuta intr-o sambata dimineata cu niste colegi de facultate. Cu 20-30 de lei am mancat de am zis ca ma rostogolesc pana acasa Smecheria e sa mergeti mai multi, 5 persoane minim, si asa luati mai multe feluri de mancare si le rulati.
In zona pasajului de pe Lipscani, cu Valea Regilor & co. Evitati Villacrose Cafe Bistro. Am fost acum vreo 2-3 saptamani si am comandat cel mai oribil vin fiert ever, inca nu sunt sigura ca acolo era vin, clatite sleite - trebuiau sa fiu cu nuci si dulceata, cand colo erau cu un amarat de sos de ciocolata. Nici narghilele nu erau cine stie ce. Servire proasta, in ciuda faptului ca nu era foarte multa lume in cafenea.
SUBSCRIU! Eu mananc in fiecare sambata acolo, ma duc doar pt mancare. Portiile sunt fooarte mari si foarte ieftine. Pui/vita/porc la plita incinsa 14 lei; Pui acru-dulce 15 lei; spachete trase la tigaie cu legume 14 lei ... etc. Portia de orez e 2 lei si iti da un castron plin cu orez. Mancarea de la Wu Xing e bullshit pe langa ce fac aia in Dragon
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
coraline a scris:dar nu e numai wu xing pe lume, exista si mancare chinezeasca suuuper buna. acum nu trebuie detestata numai pentru ca wu xing care oricum nu o are buna si iti pica foarte greu la stomac, e proasta.
nu asta era ideea, ci faptul că nu mai pot eu, fizic, suporta m?ncarea chinezească, din cauza a ceea ce am pățit. așa cum nu mai măn?nc carne de oaie de 15 ani, pt că am m?ncat cu poftă și mi s-a făcut rău de la ea, așa că am dezvoltat o intoleranță nu contest că sunt n restaurante chinezești bune, dar pt mine e egal cu 0, ?ncep?nd din 2007 ?ncoace
sophie, eu am m?ncat timp de 1 an, săptăm?nal, de la wu xing p?nă s-o pățesc o dată rău și să aflu apoi ?n ce condiții se prepară m?ncarea. după reclamația la opc, am primit de la ei un telefon cu scuze și alte oferte tentante, dar am zis nu, merci
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-12-16 11:55:23)
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
pink_martini a scris:Lelaina a scris:Eu mananc relativ des de la Wu Xing si nu am avut probleme niciodata. Si cu mancarea chinezeasca, asa cum nu tot ce zboara se mananca, asa nici tot ce se citeste e si pe bune. Cea mai buna mancare chinezeasca se gaseste in complexul Dragonul Rosu, de la mama ei de acasa. Eu am fost chiar luna trecuta intr-o sambata dimineata cu niste colegi de facultate. Cu 20-30 de lei am mancat de am zis ca ma rostogolesc pana acasa Smecheria e sa mergeti mai multi, 5 persoane minim, si asa luati mai multe feluri de mancare si le rulati.
SUBSCRIU! Eu mananc in fiecare sambata acolo, ma duc doar pt mancare. Portiile sunt fooarte mari si foarte ieftine. Pui/vita/porc la plita incinsa 14 lei; Pui acru-dulce 15 lei; spachete trase la tigaie cu legume 14 lei ... etc. Portia de orez e 2 lei si iti da un castron plin cu orez. Mancarea de la Wu Xing e bullshit pe langa ce fac aia in Dragon
unde mai exact in DRAGONUL ROSU...sunt curioasa sa stiu daca ajung pe acolo...
9 ani de copilarie ....
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
E o pizzerie in Bucuresti, pizza din tei sau ceva de genul asta. Am comandat o data si ni s-a facut rau la toti.
They can because they think they can.
- Lelaina
- Hero member
- Inregistrat: 2007-02-02
Daca nu ma insel, e Dragonul numarul 2, la ultimul etaj, e plin de restaurante. Ca punct de reper, tre sa fie dragonul cu scari rulante si lift inauntru
Poor is the man whose pleasure depends on another
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
Mda, nu am scris in primul post si de WU-XING pentru ca e o poveste lunga si foarte foarte deprimanta... Pe scurt: mancam cam saptamanal sau la 2 saptamani de la ei pana intr-o seara cand a mancat tatal meu(singur..poate din fericire) si a doua zi s-a umplut de bube si bubite. Am sunat la ei si le-am zis si s-au oferit sa-mi dea banii inapoi pe consumatie si sa-mi plateasca reteta.. apoi totul s-a inrautatit...bubele s-au extins pe tot corpul inafara de fata si s-au transformat..pielea era cam ca la sarpe cand naparleste.. am ajuns la spital si timp de 2 saptamani nimeni nu a putut spune ce are si de la ce, schimbandu-i medicamentatia de pe o zi pe alta. A trebuit sa opreasca anticoagulantele pe care le lua de aproape 15 ani ca sa faca un tratament cu corticosteroizi pentru acele bube si a facut infarct..apoi stop cardio-respirator si apoi multe alte probleme care s-au agravat in ultimii 5 ani.. restul e o poveste f lunga. Am trimis opc-ul peste ei si raspunsul lor a fost ca nu au gasit nimic in neregula... am vrut sa-i dam in judecata dar era inutil..eu angajam un avocat, ei aveau bani de 20 avocati... Asa ca am renuntat. Concluzia... se pare ca in mancare se afla o ciuperca otravitoare sau niste caca de sobolan.. Si totusi eu inca mai imi comand de la ei uneori cand am pofta de ceva chinezesc.. stiu, nu sunt sanatoasa cu capul..
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- pink_martini
- Hero member
- Site
mihaela2289 a scris:Mda, nu am scris in primul post si de WU-XING pentru ca e o poveste lunga si foarte foarte deprimanta... Pe scurt: mancam cam saptamanal sau la 2 saptamani de la ei pana intr-o seara cand a mancat tatal meu(singur..poate din fericire) si a doua zi s-a umplut de bube si bubite. Am sunat la ei si le-am zis si s-au oferit sa-mi dea banii inapoi pe consumatie si sa-mi plateasca reteta.. apoi totul s-a inrautatit...bubele s-au extins pe tot corpul inafara de fata si s-au transformat..pielea era cam ca la sarpe cand naparleste.. am ajuns la spital si timp de 2 saptamani nimeni nu a putut spune ce are si de la ce, schimbandu-i medicamentatia de pe o zi pe alta. A trebuit sa opreasca anticoagulantele pe care le lua de aproape 15 ani ca sa faca un tratament cu corticosteroizi pentru acele bube si a facut infarct..apoi stop cardio-respirator si apoi multe alte probleme care s-au agravat in ultimii 5 ani.. restul e o poveste f lunga. Am trimis opc-ul peste ei si raspunsul lor a fost ca nu au gasit nimic in neregula... am vrut sa-i dam in judecata dar era inutil..eu angajam un avocat, ei aveau bani de 20 avocati... Asa ca am renuntat. Concluzia... se pare ca in mancare se afla o ciuperca otravitoare sau niste caca de sobolan.. Si totusi eu inca mai imi comand de la ei uneori cand am pofta de ceva chinezesc.. stiu, nu sunt sanatoasa cu capul..
- pink_martini
- Hero member
- Site
Lelaina a scris:Daca nu ma insel, e Dragonul numarul 2, la ultimul etaj, e plin de restaurante. Ca punct de reper, tre sa fie dragonul cu scari rulante si lift inauntru
exact. e la etajul 2. si sunt 2 restaurante chinezesti acolo. Eu mananc doar la unul dintre ele, care are mancarea cea mai ieftina. La celaallt nu am mancat niuciodata .
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|