homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu ma iubeste...renunt?-12

#210 2011-03-31 18:52:42

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Nu ma iubeste...renunt?

eu  am crezut ca ai 16 la cat de repede te-ai hotarat ca vrei sa fii cu celalalt. tillfreds

#211 2011-03-31 18:53:16

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

spranceana  nustiu  ok...bafta!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#212 2011-04-01 08:34:10

roxy30
Full member
Inregistrat: 2010-11-03

Jeniffer a scris:

eu  am crezut ca ai 16 la cat de repede te-ai hotarat ca vrei sa fii cu celalalt. tillfreds

Aleg Zmeul..Fat Frumos merita  punish !ce rost are sa mai pierd vremea  visslar

#213 2011-04-01 08:35:20

roxy30
Full member

wild_wind a scris:

spranceana  nustiu  ok...bafta!

Multumesc...bafta si tie sa treci cat mai usor...peste

#214 2011-04-01 10:40:03

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

o relatie in care doar te multumesti cu altcineva ca nu vrei tu sa cauti persoana potrivita pentru tine nu va dura prea mult. iti construiesti fericirea langa oameni care merita...insa nu toti sunt potriviti intr-o relatie cu tine, oricat de mult ar merita ei

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-04-01 10:40:23)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#215 2011-04-01 10:43:06

roxy30
Full member

green_fairy a scris:

o relatie in care doar te multumesti cu altcineva ca nu vrei tu sa cauti persoana potrivita pentru tine nu va dura prea mult. iti construiesti fericirea langa oameni care merita...insa nu toti sunt potriviti intr-o relatie cu tine, oricat de mult ar merita ei

sad ramane de vazut, ma tin eu tare...dar...nu mi-e bine

#216 2011-04-01 12:16:46

roxy30
Full member

Consider topicul meu inchis "Nu ma iubeste..renunt?".Raspunsul este da..renunt...ca n-am de ales! E suficient cat l-am bocit pe ala.....va multumesc pentru sfaturi, pentru parerei, idei...pentru tot.Ne vedem in alta parte;))))Paaaa

#217 2011-04-03 00:28:08

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

kram

Ultima oara a fost editat de Monica999 (2011-04-03 10:35:06)

#218 2011-04-03 09:21:58

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

puss

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#219 2011-04-04 10:12:21

roxy30
Full member

roxy30 a scris:

Consider topicul meu inchis "Nu ma iubeste..renunt?".Raspunsul este da..renunt...ca n-am de ales! E suficient cat l-am bocit pe ala.....va multumesc pentru sfaturi, pentru parerei, idei...pentru tot.Ne vedem in alta parte;))))Paaaa

retas Buna!Totusi daca mai apare ceva il deschid din nou rotfl O saptamana frumoasa!

#220 2011-04-10 18:55:44

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Kaereste, am citit ultimele 2 pagini si vad ca s-a rezolvat problema. Ce ai vrea sa-ti spun, mai exact, la topicul asta?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#221 2011-04-10 19:20:11

Melita
Hero member

Daca tu ai fi rezolvat-o. crezi ca va fi bine? Va merge?

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#222 2011-04-10 20:04:03

kathrynn
Hero member

Aha, stai ca eu credeam ca e vb despre problema lui roxy30, abia dupa ce l-am citit pe tot am vazut ca ai scris si tu despre relatia ta.
Dar eu nu pot sa stiu ce si cum va fi in relatia ta. Am inteles ca voi ati avut o problema cu gelozia lui exagerata, nu ca nu te mai iubea.
Daca as fi rezolvat-o? Nu stiu. Nu cred ca as fi stat prea mult cu un om gelos, pt ca nu suport sa atenteze cineva la independenta mea si la spatiul meu vital. Pentru altele asta e o dovada de iubire si pot trai cu asta. Eu nu, am nevoie de alt tip de dovezi de iubire.
Nu stiu daca va fi bine, se poate sa fie bine daca el si-a dat seama ca ti-a facut un rau prin comportamentul lui si s-a schimbat in bine, asa cum ziceai tu intr-un post. Ramane de vazut daca e o schimbare definitiva, pt ca a inteles ca altfel te poate pierde. Sa speram ca da, mai ales ca de iubit te iubeste  smile

#223 2011-04-10 20:11:01

Melita
Hero member

Multumesc frumos ca ai avut rabdarea sa citesti si sa-ti dai cu parerea puss

#224 2011-04-10 20:15:09

kathrynn
Hero member

N-ai pt ce, nu stiu daca te-a ajutat prea mult, dar iti doresc sa fie bine  puss

#225 2011-05-28 06:42:50

Melita
Hero member

Fetelor, s-a terminat totul. Ieri i-am zis ca ma duc la concertul care a fost aseara si a explodat. Dupa ce ne-am impacat am mai avut o divergenta in noaptea cu eurovisionul. Atunci eu am mers acasa sa-mi faca mama niste fustite pt ca venise cladura si ma coceam in blugi. In ziua aia eu m-am intalnit cu o verisoara, am iesit cu ea in oras, am fost pe la ea si am mai stat de vorba. Cand am plecat de acolo l-am sunat si am stabilit ca pana imi face mie mami fustele ma mai uit si eu la tv la eurovision si il astept si pe el sa-si termine programul si sa ne culcam. La un moment dat m-a luat somnul si cand m-am trezit pe la 01:30 i-am dat un bip si m-am dus la baie sa ma demachez pt ca mi-am dat seama ca nu mai rezit si vroiam sa ma pun in pat cum trebuie si sa ma culc. Eu am avut telefonul pe vibratii iar el m-a sunat imediat si nu am mai auzit. Cand am iesit de la baie avem 4 bip-uri si un mesaj prin care imi spunea sa nu-l mai sun ca nu mai are rost. Cred ca a avut 30 de apeluri de la mine pt ca am sunat in continuu si atunci si dimineata. In final am vorbit pe mess tot dupa ce l-am accesat eu si am lamurit problema. Atunci m-am suparat si pe mama pt ca sunt convinsa ca ea a vazut apelurile, m-a intrebat daca eu sunt la baie si a mutat telefonul de pe pat pe masa si sunt sigura ca a vazut apelurile si nu mi-a zis de telefon ca a sunat. Pe moment mi-a zis ca am primit un bip iar a doua zi a zis ca ea nu a auzit nimic (tinand cont ca am un telefon care vibreaza foarte tare). In fine, am vorbit, am lamurit si gata. Saptamana trecuta, el era la un sediu al firmei unde lucreaza, s-a intalnit cu mai multi colegi, au facut gratar, au jucat fotbal si a cam uitat de mine. Mai pe seara m-a sunat o prietena sa ies cu ea si prietenul ei deoarece pe la al ei venisera 2 prieteni care vroiau sa iasa si sa nu fie singura si am iesit. Ieri cand i-am zis ca ma duc la concert a luat foc, pt ca el nu stia, cu toate ca vorbeam la web cand am sunat o colega si am intrebat-o daca mergem. In fine, s-a enervat, mi-a aruncat din nou in fata ca am pe alcineva. Eu iar am luat-o cu explicatii, am avut rabdare sa vorbesc cu el si sa-si schimbe parerea. Mai stam noi ce mai stam la web de vorba si mie la un moment dat mi s-a facut foame si l-am intrebat daca el a mancat. In restaurantul in care era mi-a zis ca miroase a ciuperci de il omoara mirosul si am avut impresia ca a zis ca miroase urat. Atunci s-a enervat iar si mi-a zis ca eu nici atat nu stiu ca ii plac ciupercile, ca nu am observat si eu ca de fiecare data cand ajunge acolo mananca ciuperci si la un moment dat imi zice ca s-a hotarat si ca nu mai vrea sa fim impreuna. A cazut cerul pe mine, am mai impartasit cateva cuvinte, prin unele m-a jignit chiar. Dupa vreo jumatate de ora o ora ma suna din nou cu videocall ca vrea sa ne impacam, ca ma iubeste mult si ca nu stie ce se intampla cu el, ca vrea sa descoperim impreuna, sa fac ce-mi spune inima si tot felul de vorbe sa ma faca sa ma intorc iar eu nu am mai vrut pt ca de fiecare data pt fiecare neintelegere minora ma acuza ca il insel si imi dadea de inteles ca nu mai vrea sa fim impreuna. De data asta m-am tinut pe pozitii si i-am zis ca-i respect decizia si ca nu mai vreau sa ma intorc, pt ca stiu ca am si eu greselile mele dar asa cum am avut eu rabdare cu el sa treaca peste frustrarile trecutului si ranile care i le-a provocat as vrea sa aiba si el rabdare cu mine sa invat sa ma comport intr-o relatie (mereu imi reprosa ca nu stiu sa fac asta). Acum ar fi facut orice, ar fi venit in iulie sa se inscrie la facultate si ar fi ramas acasa langa mine, n-ar mai fi plecat. Am vazut ca ii pare rau si in finalul discutiei i-am amintit ca atunci cand ne-am impacat dupa cearta aia din febroarie o sa ne despartim pt ca o sa i se para lui ceva si eu o sa fiu satula sa ii mai dau explicatii peste explicatii si o sa renunt, iar in momentul ala nu mi-a zis decat pa pa si totul s-a terminat. Inainte de asta mi-a zis ca presimtirile lui s-au adeverit pt ca am renuntat prea usor, dar eu nu cred asta pt ca se intampla asa de mai bine de o jumatate de an. Acum eu as vrea sa ii trimit un mesaj pe facebook orei lui pt ca am avut niste lucruri impotriva ei si as vrea sa le lamuresc si sa o rog ca atunci cand e pe mess sa stea mai mult de vora cu el, sa-i treaca timpul si sa-i fie mai usor. Oare fac bine daca fac asta? Oare am renuntat usor? Sunt distrusa, a fost singurul barbat din viata mea din toate puncetele de vedere, de la el am primit primul sarut, cu el am avut prima mea noapte de dragoste si mereu am suferit pt faptul ca ma acuza de infidelitate pt ca am fost la lui tot timpul. Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi pt ca e destul de mult si orice sfat e binevenit.

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-05-28 06:47:18)

#226 2011-05-28 07:54:04

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu am citit doar ultimul post.
- cati ani ai?
- el cati ani are?
- nu ai renuntat usor, dar ce sa zica si el? trebuia sa dea vina pe cineva, nu? ce trebuia sa faci? sa stai sa iti mananci nervii inca 1-2 ani si rezultatul sa fie acelasi?
- chiar daca-l iubesti, e mai ok asa pt toata lumea, in primul rand pt tine. daca e sa fie ceva ok si chiar poate sa se schimbe, atunci va veni la facultate si va incerca sa faca tot posibilul sa iti demonstreze ca s-a schimbat. sa-ti demonstreze ca s-a schimbat nu depinde de tine deloc, de nici o actiune a ta sau hotarare, de despartire sau impacare.
- observi ca te-a facut sa te certi cu mama ta? ceea ce mie mi se pare foarte deplasat. in conditii normale, daca el ar fi fost un om normal, raspundea cand l-ai sunat inapoi si totu era ok, nici nu iti puneai problema ca mama ta e de vina (si nici nu e de vina)
- intr-o relatie trebuie sa fi apreciata si iubita, protejata, fericita. tu esti? daca nu, nu inteleg de ce sa continui, pt niste amintiri?

hjarta

#227 2011-05-28 08:05:40

Melita
Hero member

Eu mai am o luna si fac 20 el o sa faca 25 anul acesta. Mereu cand ne certam dadea vina pe mine ca nu am mai avut o relatie si ca nu stiu cum sa ma port, ca sunt o copila si trebuie sa tin cont de sfaturile lui. M-am gandit si eu la faptul ca ar putea sa vina din proprie initiativa si sa se inscrie la facultate si prin asta si inca cateva schimari ar putea sa-mi demonstreze cu adevarat ca ma iubeste si ca s-a schimbat cu adevarat. In ceea ce o priveste pe mama nu stiu ce sa zic, ca in urma certii din febroarie nu l-a mai avut la suflet ca inainte pt ca a sunat-o si i-a zis niste lucruri foarte urate despre mine iar eu l-am lasat aici si am plecat acasa (in conditiile in care esl este din alt oras si a venit pt mine aici) si a vazut cat am suferit si cat am plans. In ultimul timp am incercat sa-i spun ca  ca nu ma simt respectata si apreciata. Ma gandeam uneori ca ar fi trebuit sa ma aprecieze macar pt asta ca il asteptam sa vina o data la 6-8 saptamni acasa de la munca si sa stam o saptamana impreuna. Si crede-ma ca in toata perioada asta nu am iesit cu nimeni, nu am dat curs la nimic niciodata, i-am fost fidele cu toate. De aia ma si doare asa tare faptul ca ma acuza ca ii sunt infidela. Pt mine a existat doar el, m-am certat cu mai multe persoane, nu numai cu mama.                                                                                                                                                                           Latter edit: Nu vreau sa continui. Poate as continua in conditiile de mai sus. Vroiam sa fiu sigura ca am procedat corect si sa va intreb daca se merita sa ii trimit un mesaj surorii lui, ptt ca in febroarie cand ne-am certat i-am zis cateva nemultumiri despre ea si nu vreau sa raman stirbita in fata ei. As vrea sa o rog sa il ajute cumva sa treaca mai usor peste asta, sa vorbeasca mai mult cu el pe mess, sa-l sune mai des si poate din cand in cand as intreba-o ce mai face pt ca ma doare sufletul sa-l stiu printre straini si sa nu stiu nimic de el grater Ceream mai mult o parere pt asta sad

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-05-28 08:17:51)

#228 2011-05-28 08:41:53

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

crede-ma ca e foarte nasol ca i-a zis mamei tale lucruri urate despre tine. am trecut prin asta, si mama si acum imi spune ca din toate (si au fost multe) aia a deranjat-o cel mai tare, sau cel putin foarte tare. NU EXISTA sa vii la parintii celuilalt si sa spui lucruri urate despre el. nu se gandeste ca e mama ta?  si ca ea te iubeste orice ar fi...
nu stiu.. e deplasat rau

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.