|
Nu esti logat.
Nu ma iubeste...renunt?-13#229 2011-05-28 08:47:41
Re: Nu ma iubeste...renunt?Pai eu am avut probleme jos din cauza lui si inainte sa apara m-am duc pt 2 zile acasa cat el a stat aici si ulterior s-au manifestat. Facusem o candida de toata frumusetea si and cautam informatii pe net si a vazut ca e bts ma tot intreba ce am facut acasa. A mers cu mine la ginecolog si am pus-o pe doamna doctor sa explice in ce conditii apare si m-a intrebat daca am luat antibiotice si el luase vreo 2saptamani pt o masea. Doamna doctor a spus calr ca la el nu s-a manifestat si i-a dat de inteles ca e vina lui. M-a deranjat asta la mine era infidelitate la el erau antibioticele de vina. Ce parere ai despre faptul ca vreau sa discut cu sora lui? Am editat si mai sus, probabil nu ai vazut. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #230 2011-05-28 08:53:35
Re: Nu ma iubeste...renunt?eu nu as vorbi cu ea. nu ai de ce sa vorbesti cu ea, decat daca vrei teatralisme sau mai multe drame Ultima oara a fost editat de Loveable (2011-05-28 08:54:14) Offline #231 2011-05-28 09:15:00
Re: Nu ma iubeste...renunt?nu cred ca din cauza lui ai avut probleme. si nici din cauza antibioticului lui, candida se face de la absolut orice. eu am facut cand eram virgina, am facut de mii de ori si el n-aveam nici o implicatie. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-05-28 09:15:35) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #232 2011-05-28 09:21:28
Re: Nu ma iubeste...renunt?Ma gandeam si eu la asta. Eu sunt genul de om diplomat si ea m-a cam luat de proasta. I-a zis lui ca sunt tarancuta ca nu sunt vopsita (si pt ca eram la mare si nu aveam unghiile fcute, mie imi place sa ma joc in nisip sa intru in apa si nu imi place sa stau cu ele cojite). Si m-a luat la misto cu o prietena pe profilul lui de facebook la o poza cu noi doi, ea nu stia ca si eu am profil si a fost niste intrebari adresate indirect mie si a fost ceva de genu' "o sa sa raspunda daca o sa-si faca cont" ca si cum as fi o proasta si pe mine m-a derajzat asta ca noi nu am vorbit o jumatate de ora adunata ca sa aiba parerea asta despre mine si sa o mai si impartaseasca pe deasupra. O las balta cu asta, cred ca ar trebui sa ma doara in fund pt ca nu vreau sa ii spuna lui si sa mai puna si ceva in plus. Mai bine asa. Later edit: Am fost la medic si ne-a zis ca se poate lua si asa. Eu am mai citit pe aici pe forum pe la subiecte legate de candida si mai stiam cate ceva. Nu l-am invinut. Doar ca m-a acuzat de infidelitate si ma gandeam ca pe el nu se acuza de acelasi lucru. Am scapat repede de ea, cu un tratament de 2 saptamani si dupa ultima lama mi-a dar inca unul de 6 zile mai general asa ca sa fie sigura ca nu a mai ramas nimic. Sper sa nu mai am probleme cu ea... Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-05-28 09:26:01) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #233 2011-05-28 09:51:32
Re: Nu ma iubeste...renunt?pai si atunci de ce sa vorbesti? las-o in plata domnului, de ce sa te "pui bine" cu cineva care oricum nu te prea are la inima? risti sa te ia la misto in fata daca vrei sa vorbesti cu ea. si vorba ta, o mai si infloreste dupa. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#234 2011-05-28 10:01:59
Re: Nu ma iubeste...renunt?Asa am zis si eu pana la urma. Daca ar fi avut alt caracter poate se merita. Nu e stilul meu sa fiu barfitoare si am zis niste lucruri nu tocmai frumoase dar care erau la obiect. Nu are de ce sa-mi cunoasca ea punctul de vedere ca o persoana fara scrupuli nu va fi nicodata in stare sa gandeasca ca o persoana cu constiinta. Cu toate aste a imi fac griji pt el pt ca stiu ca nu are pe nimeni, decat un singur prieten ii mai da cate un bip din cand in cand, in rest toti il suna sa ii imprumute cu bani, inclusiv familia. Da, am avut o pastila in doza unica, cervugid si clotrimazol si dupa niste ovule, 6 la numar, nu mai stiu cum se numesc. Da, mai e o problema dar sper sa scap de ea repede, ma gandesc ca o sa intru in sesiune si imi bag capul in cursuri ca iar o sa am vreo 15-16 examene. Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-05-28 11:07:18) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #235 2011-05-28 10:44:24
Re: Nu ma iubeste...renunt?bine ai facut, te felicit ca ai avut puterea sa spui stop pentru ca asta nu se mai numeste relatie. vezi-ti de viata ta lasa-l in lumea lui cu sora lui cu tot si tu stai linistita. e normal sa iti faci griji pentru el ca deh, ati fost totusi impreuna nu poti sa stergi chiar orice sentiment dar mai bine uita-te in ograda ta sa-ti fie tie bine in primul rand. el se descurca e mare nu trebuie sa ii porti tu de grija Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #236 2011-05-28 11:08:51
Re: Nu ma iubeste...renunt?Multumesc fetelor. O sa fie bine si pt mine si pt el. Are cine sa aiba grija de noi... Eu un sunt mai optimista de fel si astept sa vina soarele in viata mea. Constat ca odata cu sfarsitul relatiei asteia deja vad 2-3 raze in zare... Nu am decat sa o iau ca pe o experienta si gata. Nu pot ca ma ancorez in trecut, astfe o sa devin o frustrata. Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-05-28 11:10:12) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #237 2011-05-29 12:58:20
Re: Nu ma iubeste...renunt?Fetelor, astazi m-a sunat. Mi-a spus ca stie foarte bine ce simt, ca vrea sa ma ajute sa trec peste si ca vrea sa pastram o legatura de prietenie. Mi-a spus din nou ca nu a simtit din partea mea atentia necesara si mi-a dat un motiv care mie mi s-a parut putin aiurea si i-am si zis asta. I-am spus ca am avut expectante prea mari pt o relatie la distanta (chiar asa a si fost). Cred ca pe undeva pe acolo spera ca undeva in viitor sa mai fim impreuna. Mi-a cerut parerea in ceea ce priveste facultatea si daca sa se inscrie in orasul in care sunt eu acum sau sa se inscrie la el acasa. I-am zis ca eu nu imi iau vorba inapoi si ca il ajut daca vrea asta, dar parerea mea ar fi sa se inscrie acasa la el pt ca acum unde sunt eu nu are absolut nicio legatura cu locul si daca nu gaseste ceva pe placul lui acolo, poate sa se inscrie aici si ca poate conta pe sprijinul meu din punctul asta de vedere. Si in al doilea rand mi-a zis ca daca in viitor, dupa ce o sa mai am si eu alte relatii e posibil sa ne mai lege ceva "el ar fi dispus sa mai fim impreuna" (nu au fost astea cuvintele lui in totalitate decat partea in ghilimele). In final a fost o discutie amiabila si asa cum trebuia sa fie si mi-as fi dorit sa fie. Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-05-29 12:58:59) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #238 2011-05-29 13:32:47
Re: Nu ma iubeste...renunt?Kae, a fost amiabila acum..dar cine iti garanteaza ca maine nu i se mai nazare nu stiu ce si o ia de la capat? Eu spun sa rupi legatuta, macar pentru o perioada....Mult noroc Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #239 2011-05-29 13:52:09
Re: Nu ma iubeste...renunt?Eu o relatie cu el nu mai vreau sa am. Nu ii port pica si in momentul de fata nu am nimic cu el. O iau ca pe o experient si atat, am atatea de facut, atatea de daruit. O sa pastrez o legatura amiabila si atat. Daca nu poate face asta, nu am ce sa-i fac... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #240 2011-06-06 01:24:33
Re: Nu ma iubeste...renunt?Buna Seara ! Scriu aici pentru a cauta sfaturi. De ceva timp datorita distantei relatia mea a inceput sa scartaie. Cand ne vedem totul e ok, dar in rest la telefon ne certam cam mereu, si apoi ne impacam. Vina se imparte la amandoi. El imi reproseaza mie ca nu are incredere in mine, dar ca ma iubeste. Pe de alta parte si eu am momentele mele de neincredere, si simt nevoia sa il controlez, dar asta se intampla rar. Ne-am despartit de cateva ori, dar mereu ne-am impacat. La ultima cearta mi-a reprosat ca din cauza mea e mereu agitat si nervos, pentru ca el crede ca poate imi gasesc pe altcineva.. Dupa cearta ne-am impacat, dar tare imi e ca pana vine acasa iar ne certam. Offline #241 2011-06-06 02:37:54
Re: Nu ma iubeste...renunt?In momentul in care o relatie devine "la distanta" intervine nesiguranta,si automat increderea in celalalt trebuie sa creasca. Pentru chestia asta e nevoie de timp... Offline #242 2011-07-18 09:37:33
Re: Nu ma iubeste...renunt?*** Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-07-18 15:36:53) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #243 2011-07-18 09:55:25
Re: Nu ma iubeste...renunt?si noi ne certam muuuult mai des cand nu suntem impreuna, fata de perioadele in care el vine acasa... probabil s-a obisnuit fara tine, habar n-am ce sa zic; o sa va dati seama ce e de facut mai departe cand o sa fiti face-to-face. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #244 2011-07-18 09:56:29
Re: Nu ma iubeste...renunt?*** Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-07-18 10:15:42) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #245 2011-07-18 09:58:51
Re: Nu ma iubeste...renunt?te cred daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #246 2011-07-18 09:59:59
Re: Nu ma iubeste...renunt?*** Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-07-18 15:37:05) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #247 2011-07-18 10:07:57
Re: Nu ma iubeste...renunt?Ehh , lasa ca o sa fie bine, fii optimista... pana la urma doamne fereste nu esti singura pusa in situatia in care partenerul nu mai doreste continuarea relatiei . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|