Cea mai tare dovada de dragoste
- gyngyn
- New member
- Inregistrat: 2011-01-01
cea mai tare dovada de dragoste
sunt tare curioasa care a fost cea mai tare dovada de dragoste p care v-a facut-o iubitul??d exemplu al meu si-a luat un tricou p care scria "TE IUBESC,numele meu" si il purta peste tot....nu m asteptam,dar mi-a placut la nebunie ideea....
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
Re: cea mai tare dovada de dragoste
Love. Live. Laugh.
- ally18
- Insomniac member
3 ani si 2 luni
Love. Live. Laugh.
- ally18
- Insomniac member
mersi la fel ce nice,asa si mie
Love. Live. Laugh.
- iuli_ana
- Full member
- Inregistrat: 2010-09-28
Pt mine cea mai importanta dovada de dragoste sta in ochii lui. Se pierde uneori cand ma priveste si ii citesc pe fata numai iubire, nu pot explica in cuvinte
Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
gyngyn a scris:bv...multi inainte...la faza care mi-ai zis-o mai sus e la fel si al meu...isi cheltuieste toti banii sa imi ia mie ciocolatzele cu mesaje,jucarii de plus k eu am kmera plina,tot ce vreau eu....sapt trecuta mi-a luat un porcusor d guineea micutz d tot...k mai avusesem unul j imi murise...am suferit mult dupa el...
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
cred că e topicul la care aș putea să scriu pagini ?ntregi. de ani de zile de c?nd suntem ?mpreună mi-a oferit mereu dovezi de dragoste, n-aș putea să spun care a fost cea mai importantă, pentru că nu e ceva ce stă ?n cadouri materiale, ci ?n ceea ce face zi de zi. e bărbatul perfect și cu asta cred că spun tot. mi-e la fel de mult tată, prieten, amant, soț, iubit. poate că cea mai importantă dovadă de iubire a fost ultimul an, sarcina, apoi nașterea fetiței noastre. ?n timp ce alte femei se pl?ng de soții lor că au fost indiferenți cu sarcina (sau aproape indiferenți), iar mai apoi s-au adaptat greu la schimbarea adusă de copil, reușind mai mult să deprime noua mămică, al meu a fost efectiv bărbatul perfect, n-aș putea să-i cer mai mult de at?t. din momentul ?n care au ?nceput problemele, a preluat toate treburile ?n casă, oricum el făcea mai tot ?nainte, ?n afară de m?ncare, dar atunci a ?nceput să și gătească, să facă doar el curat, să spele, piața, facturi, etc. datoria mea era să stau ?n pat și să am grijă de mine, să nu pierd sarcina. nu apucam să cer nimic pentru că-mi anticipa fiecare dorință, ?mi iubea zilnic burtica și vorbea cu fetița noastră nenăscută, iar c?nd ea a venit pe lume, tati a continuat să facă totul pentru noi, să aibă grijă de ea alături de mine, s-o schimbe, s-o hrănească, să se joace cu ea, să stea cu ea ca să mă odihnesc eu sau să gătească pentru mine c?t timp stăteam cu ea. trebuie doar să spun ce-mi doresc să măn?nc și se rezolvă imediat și poate cel mai important, ?mi iubește enorm noile forme, neschimbate ?n esență, dar mai voluptoase, mai de mami, viața noastră intimă e la fel de frumoasă, ori asta contează enorm pt o femeie care tocmai a adus un copil pe lume și se luptă cu depresia post-natală
- rosebunny
- Insomniac member
anabella_n a scris:cred că e topicul la care aș putea să scriu pagini ?ntregi. de ani de zile de c?nd suntem ?mpreună mi-a oferit mereu dovezi de dragoste, n-aș putea să spun care a fost cea mai importantă, pentru că nu e ceva ce stă ?n cadouri materiale, ci ?n ceea ce face zi de zi. e bărbatul perfect și cu asta cred că spun tot. mi-e la fel de mult tată, prieten, amant, soț, iubit. poate că cea mai importantă dovadă de iubire a fost ultimul an, sarcina, apoi nașterea fetiței noastre. ?n timp ce alte femei se pl?ng de soții lor că au fost indiferenți cu sarcina (sau aproape indiferenți), iar mai apoi s-au adaptat greu la schimbarea adusă de copil, reușind mai mult să deprime noua mămică, al meu a fost efectiv bărbatul perfect, n-aș putea să-i cer mai mult de at?t. din momentul ?n care au ?nceput problemele, a preluat toate treburile ?n casă, oricum el făcea mai tot ?nainte, ?n afară de m?ncare, dar atunci a ?nceput să și gătească, să facă doar el curat, să spele, piața, facturi, etc. datoria mea era să stau ?n pat și să am grijă de mine, să nu pierd sarcina. nu apucam să cer nimic pentru că-mi anticipa fiecare dorință, ?mi iubea zilnic burtica și vorbea cu fetița noastră nenăscută, iar c?nd ea a venit pe lume, tati a continuat să facă totul pentru noi, să aibă grijă de ea alături de mine, s-o schimbe, s-o hrănească, să se joace cu ea, să stea cu ea ca să mă odihnesc eu sau să gătească pentru mine c?t timp stăteam cu ea. trebuie doar să spun ce-mi doresc să măn?nc și se rezolvă imediat și poate cel mai important, ?mi iubește enorm noile forme, neschimbate ?n esență, dar mai voluptoase, mai de mami, viața noastră intimă e la fel de frumoasă, ori asta contează enorm pt o femeie care tocmai a adus un copil pe lume și se luptă cu depresia post-natală
ce frumos annabella am mai citit posturi de ale tale si vad ca esti f fericita, ai o viata f frumoasa, bv tie
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
anabella_n a scris:cred că e topicul la care aș putea să scriu pagini ?ntregi. de ani de zile de c?nd suntem ?mpreună mi-a oferit mereu dovezi de dragoste, n-aș putea să spun care a fost cea mai importantă, pentru că nu e ceva ce stă ?n cadouri materiale, ci ?n ceea ce face zi de zi. e bărbatul perfect și cu asta cred că spun tot. mi-e la fel de mult tată, prieten, amant, soț, iubit. poate că cea mai importantă dovadă de iubire a fost ultimul an, sarcina, apoi nașterea fetiței noastre. ?n timp ce alte femei se pl?ng de soții lor că au fost indiferenți cu sarcina (sau aproape indiferenți), iar mai apoi s-au adaptat greu la schimbarea adusă de copil, reușind mai mult să deprime noua mămică, al meu a fost efectiv bărbatul perfect, n-aș putea să-i cer mai mult de at?t. din momentul ?n care au ?nceput problemele, a preluat toate treburile ?n casă, oricum el făcea mai tot ?nainte, ?n afară de m?ncare, dar atunci a ?nceput să și gătească, să facă doar el curat, să spele, piața, facturi, etc. datoria mea era să stau ?n pat și să am grijă de mine, să nu pierd sarcina. nu apucam să cer nimic pentru că-mi anticipa fiecare dorință, ?mi iubea zilnic burtica și vorbea cu fetița noastră nenăscută, iar c?nd ea a venit pe lume, tati a continuat să facă totul pentru noi, să aibă grijă de ea alături de mine, s-o schimbe, s-o hrănească, să se joace cu ea, să stea cu ea ca să mă odihnesc eu sau să gătească pentru mine c?t timp stăteam cu ea. trebuie doar să spun ce-mi doresc să măn?nc și se rezolvă imediat și poate cel mai important, ?mi iubește enorm noile forme, neschimbate ?n esență, dar mai voluptoase, mai de mami, viața noastră intimă e la fel de frumoasă, ori asta contează enorm pt o femeie care tocmai a adus un copil pe lume și se luptă cu depresia post-natală
hai ca m-ai facut sa plang
- anabella_n
- Hero member
fetelor, am o viață perfectă, uneori mi-e și teamă să nu se destrame visul, pt că oamenii nu pot avea parte de perfecțiune, trebuie să plătească pt ea cumva. p?nă atunci ?nsă mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc
- rosebunny
- Insomniac member
anabella_n a scris:fetelor, am o viață perfectă, uneori mi-e și teamă să nu se destrame visul, pt că oamenii nu pot avea parte de perfecțiune, trebuie să plătească pt ea cumva. p?nă atunci ?nsă mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc
lasa, fii optimista in continuare si n`o sa se destrame visul. ce frumos
Tot raul e spre bine Zambim si noi azi?
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
subscriu
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
dovada lui de dragoste...este ca a vrut sa ne facem o viata impreuna. cu tot ce inseamna asta. nu vreau lucruri materiale, desi nu ma pot plange, ca am tot ce vreau, oricand. insa, faptul ca ne avem unul pe altul, inseamna mai mult decat orice.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- anabella_n
- Hero member
da, fetelor, mulțumesc e minunat c?nd ai o relație care te ?mplinește din toate punctele de vedere. asta e dragostea adevărată, să simți numai fericire alături de el, să nu verși niciodată lacrimi de suferință din cauza lui
- V's bunny
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-03
Ce frumos, fetelor! Sunteti niste norocoase
- alyush
- Platinum member
- De la: BV
- Inregistrat: 2009-10-05
Anabella cat de frumos daca nu sunt prea indiscreta, pot sa te intreb ce varsta ai? doar daca se poate...
Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE
- anabella_n
- Hero member
nu-i problemă, am 28 și 3 luni
- Soulshard
- Banat
- Inregistrat: 2010-03-22
- Site
Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.
- anabella_n
- Hero member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|