homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai tare dovada de dragoste-2

#20 2011-01-04 14:04:23

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: cea mai tare dovada de dragoste

ana applause  puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#21 2011-01-04 19:39:29

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Multi inainte anabella smilesmile

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#22 2011-01-04 19:50:47

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Anabella, mai ca nu mi-au dat lacrimile cand ti-am citit postul big_smile
M-a impresionat big_smile
Felicitari si mergi inainte cu optimism. Lucrurile bune chiar pot dura o viata wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#23 2011-01-04 20:49:41

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mulțumesc alyush

sonia, my_aa puss
apropo de asta, e un lucru pe care-l spun mereu prietenelor mele: de ce să vă mulțumiți cu puțin, ?n ideea că oricum bărbații au multe lipsuri c?nd puteți avea parte de perfecțiune? astfel de bărbați există, depinde de fiecare ?n parte să știe ce să ceară de la viață și c?t să caute, pentru a da de el

#24 2011-01-04 21:20:36

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

anabella_n a scris:

cred că e topicul la care aș putea să scriu pagini ?ntregi. de ani de zile de c?nd suntem ?mpreună mi-a oferit mereu dovezi de dragoste, n-aș putea să spun care a fost cea mai importantă, pentru că nu e ceva ce stă ?n cadouri materiale, ci ?n ceea ce face zi de zi. e bărbatul perfect și cu asta cred că spun tot.
mi-e la fel de mult tată, prieten, amant, soț, iubit. poate că cea mai importantă dovadă de iubire a fost ultimul an, sarcina, apoi nașterea fetiței noastre. ?n timp ce alte femei se pl?ng de soții lor că au fost indiferenți cu sarcina (sau aproape indiferenți), iar mai apoi s-au adaptat greu la schimbarea adusă de copil, reușind mai mult să deprime noua mămică, al meu a fost efectiv bărbatul perfect, n-aș putea să-i cer mai mult de at?t.
din momentul ?n care au ?nceput problemele, a preluat toate treburile ?n casă, oricum el făcea mai tot ?nainte, ?n afară de m?ncare, dar atunci a ?nceput să și gătească, să facă doar el curat, să spele, piața, facturi, etc. datoria mea era să stau ?n pat și să am grijă de mine, să nu pierd sarcina. nu apucam să cer nimic pentru că-mi anticipa fiecare dorință, ?mi iubea zilnic burtica și vorbea cu fetița noastră nenăscută, iar c?nd ea a venit pe lume, tati a continuat să facă totul pentru noi, să aibă grijă de ea alături de mine, s-o schimbe, s-o hrănească, să se joace cu ea, să stea cu ea ca să mă odihnesc eu sau să gătească pentru mine c?t timp stăteam cu ea. trebuie doar să spun ce-mi doresc să măn?nc și se rezolvă imediat
și poate cel mai important, ?mi iubește enorm noile forme, neschimbate ?n esență, dar mai voluptoase, mai de mami, viața noastră intimă e la fel de frumoasă, ori asta contează enorm pt o femeie care tocmai a adus un copil pe lume și se luptă cu depresia post-natală

applause  Anna cred ca povestea ta a fost o lectie pentru toti ca nu numai cadourile iti pot dovedi iubirea pe care ti-o poarta un om. Bineinteles ca si acelea conteaza... lol
Sa fii asa fericita toata viata,alaturi de copilul si sotul tau puss

Strong reasons make strong actions!

Publicitate

loading...

#25 2011-01-04 23:50:58

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

anabella_n a scris:

e un lucru pe care-l spun mereu prietenelor mele: de ce să vă mulțumiți cu puțin, ?n ideea că oricum bărbații au multe lipsuri c?nd puteți avea parte de perfecțiune? astfel de bărbați există, depinde de fiecare ?n parte să știe ce să ceară de la viață și c?t să caute, pentru a da de el

supa N-avem toate norocul sa gasim pe cineva atat de special si cred ca nici rabdarea necesara ca sa-l asteptam toata viata.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#26 2011-01-05 00:06:38

allesandra
Full member
Inregistrat: 2010-09-14

cea mai,cea mai e ca m-a luat de sotie si ma suporta zi de zi 24 din 24 ,desi cateodata nici eu nu ma suport !!!Love him so much!hjarta

#27 2011-01-05 00:40:02

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

anabella, am citit postarea ta.. și citind descrierea care i-ai făcut-o soțului tău, ?l vedeam eu pe soțul meu... p?nă la sarcină (lucrăm intens la a o obține, bine?nțeles c?nd este acasă lol )..

?n ceea ce mă privește, dovada de dragoste a lui pentru mine este simplul fapt că mă iubește, mă acceptă, mă susține, mă suportă așa cum sunt... o altă dovadă de iubire este faptul că a acceptat și s-a implicat cu toată inima ?n proiectul ?bebe? (nu de la ?nceput, pentru că el fiind mai realist din fire, ?n ciuda faptului că ?și dorea enorm să avem și noi un bebe, era mult mai conștient dec?t mine că nu avem o bază materială care să ne permită să facem pasul ăsta.. și cu toate astea, văz?ndu-mă at?t de dornică, a acceptat... iar acum este primul c?nd spun că trebuie să mergem să facem nu știu ce investigații...)
mă face fericită prin simplul fapt că există... cred că multe fete și-ar dori să aibă un astfel de om l?ngă ele...
la asta se mai adaugă lucrurile minore gen: gătit, aspirat sau șters cu mopul (unul din noi face ceva, iar celălalt altceva... sau el pe am?ndouă lol ), mers să plătească diferite facturi, ?mi str?nge inclusiv materialele pe care le folosesc c?nd ?mi fac unghiile (de la pile p?nă la oje)... astea sunt chestii mărunte care adunate formează un ?ntreg... ?ntreg ce se numește perfecțiune (din punctul meu de vedere)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#28 2011-01-05 03:58:59

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Este tare greu sa aleg "cea mai tare dovada" de iubire...nu a existat zi in care sotul meu sa nu fi facut cel putin un gest de iubire. Si suntem de multi ani impreuna si am locuit in multe tari fiind incercati de multe probleme. Tot ceea ce face pentru mine si pentru fetita noastra nu poate fi descris in cateva cuvinte. Nu a existat o data macar in care sa nu il fi rugat sa faca ceva (cumparaturi, curat, cautat ceva pentru mine etc) si sa amane sau sa refuze. Nu a fost o singura data in care sa-l intreb "fii prietena mea pentru 5 minute" si sa fi zis ca nu poate---"prietena mea" inseamna cineva care sa ma asculte, cineva cu care pot sa vorbesc despre cosmetice, moda, "chinuri feminine" , barfa smile. Si minutele se faceau ore si stiu ca fortam limitele uneori cu intentie numai sa vad cat poate el sa reziste.
Orice decizie am luat m-a sprijinit neconditionat. Doar atat imi spune: daca tie iti este bine, daca tu esti fericita, atunci fa asta. Chiar daca asta insemna ca el sa lucreze dublu ca sa pot eu sa merg pe calea pe care am ales-o.
Si daca ar fi sa aleg ceva din toate "dovezile" acestea ar fi momentul in care sufeream ca pierdusem  o sarcina si eram ursuza si plangeam...atunci mi-a spus ca "it's my miscarriage too" si a plans cu mine.
Sunt un om norocos!

p.s Si ne scriem zeci de emails pe zi+chat+telefoane smile

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#29 2011-01-05 15:38:47

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Toriana a scris:

anabella_n a scris:

e un lucru pe care-l spun mereu prietenelor mele: de ce să vă mulțumiți cu puțin, ?n ideea că oricum bărbații au multe lipsuri c?nd puteți avea parte de perfecțiune? astfel de bărbați există, depinde de fiecare ?n parte să știe ce să ceară de la viață și c?t să caute, pentru a da de el

supa N-avem toate norocul sa gasim pe cineva atat de special si cred ca nici rabdarea necesara ca sa-l asteptam toata viata.

tummenupp

Strong reasons make strong actions!

#30 2011-01-05 15:40:16

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ce frumos flower hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.