|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11-3#39 2011-01-04 09:22:41
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11neata burticutici si la multi ani! n-am mai intrat de ceva vreme pe forum. am fost in concediu si n-am vrut sa vad deloc calculatorul. ei se pare ca am sa va dau totusi o veste. am fost pe 24 dec. la eco pt a vedea daca este baiat sau fata, si s-a dovedit a fi o fetita. saptamana viitoare voi merge pt morfofetala2 si o sa mai intreb acolo odata ca sa fiu sigura. chestia e ca pe 24 nu s-a vazut mare lucru. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #40 2011-01-04 09:29:40
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11Neata fetelor, Ultima oara a fost editat de n06d (2011-01-04 09:31:36) bb1- baietel 4 ani bb2 - baietel 31 + Offline #41 2011-01-04 09:38:52
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11n06d, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!! de ce iti pare rau ca e fata? vei ca asta nu ii face deloc bine energetic.... (si oricum, toti copiii cresc la fel si te bucura la fel, indiferent de sex) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #42 2011-01-04 09:40:40
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11no6d si eu tot un baietel imi doream dar daca n-a fost sa fie asta este. o sa o iubesc la fel de mult. poate putin fericita( sa zicem) am fost, cand am aflat ca e fetita. mai bine sa fie un copil sanatos chit ca e fetita sau baiat. no6d uita-te pe forum ca am pus si eu niste eco insa in cele pe care le-am atasat eu nu se vede sexul copilului. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #43 2011-01-04 09:52:50
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11blue_ellf, tu acum ai mai mult de 19 saptamani, nu? No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline Publicitateloading...
#44 2011-01-04 09:59:23
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11hmm cred ca am 20 de saptamani deja. ma poate ajuta cineva? data ultimei menstre a fost 15 august. deci calculul este bine? sunt 20 de saptamani? mie asa imi iese la numaratoare. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #45 2011-01-04 10:02:34
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11am intrebat pentru ca stiam ca ai mai mult decat mine No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #46 2011-01-04 10:10:22
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11chestia este ca inainte de conceptie am luat aniconceptionale. cu cateva luni inainte le-am oprit. in iulie mi-a venit normal, in august insa mi-a venit putin si anormal. atunci m-am panicat deoarece primul test mi-a iesit negativ la fel si cel de-al doilea si nu intelegeam de ce. ma gandeam ca poate fi o dereglare din cauza anticonceptionalelor. mi s-a dat sa fac eco transvaginala, si nici acolo nu s-a vazut nimic decat foarte multe chistulete. cred ca era inca in formare atunci. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #47 2011-01-04 10:26:06
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11Neatza, burtici! 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #48 2011-01-04 10:28:16
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11Pupam burticile Ceva noutati pe aici? Offline #49 2011-01-04 10:30:59
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11fetelor am o mare problema. desi ma spal pe dinti de maxim 2 ori pe zi(dimineata si seara) observ ca am facut gingivita. folosesc o pasta de dinti din plante si apa de gura iar dupa o anumita ora incerc sa nu mai consum alimente dulci. va confruntati cu asa ceva? ce as putea sa fac? 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #50 2011-01-04 10:51:51
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11Deocamdata nu, blue! Am citit ca in asemenea situatii trebuie consultat dentistul care iti recomanda pasta de dinti potrivita si apa de gura. Dar vad cu tu deja folosesti, nu stiu ce sa spun. Iti pot spune numele pastei de dinti care ma salveaza pe mine in asemenea situatii, de regula, dar mi-e sa nu fac reclama. E mai scumpa, incepe cu S... Ultima oara a fost editat de razu (2011-01-04 10:54:22) 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #51 2011-01-04 11:02:21
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11mi-a zis ultima data cand am fost ca e bine sa am o periuta cu perii moi si ,la capat in forma de V. m-am conformat. cred ca stiu despre care e vorba. nu cred ca faci reclama. totusi e in interesul nostru. desi poate e o pasta de dinti cam no name, nu mi se face rau de la ea. o sa merg la un consult stomatologic totusi. desi ma doare cand perii, insist pe zona.mai mult in partea de jos mi-a aparut. Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2011-01-04 11:05:52) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #52 2011-01-04 11:10:55
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11Da, e bine sa iei calciu sub forma naturala, din lactate, ca si celelalte vitamine.Dar daca vezi ca persista carceii astia, zi-i medicului, sa iti prescrie un complex de vitamine, ceva. Apropos, iei vitamine? 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #53 2011-01-04 11:21:36
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-111 luna aproape am luat calciu sub forma de tablete efervescente, asa mi-a zis medicul. dupa care am inceput cu vitaminele. iau natalvit care am vauzt ca are si calciu in compozitie. lapte beau foarte mult, branza, oua. imi plac ouale la nebunie. as manca cate 5 pe saptamana . 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #54 2011-01-04 11:30:35
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11Atunci, probabil ca nu se asimileaza calciul in organism. Oricum, eu opinez neavizat....daca ai probleme in continuare, spui medicului care te va indruma sa faci anallize si in urma rezultatelor poate iti schimba vitaminele. Pana atunci, continua sa mananci lactate, este foarte bine pentru tine si pentru bebe.Sanatate multa! 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #55 2011-01-04 11:42:55
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11si eu am racit de 2 ori iarna asta. a2a raceala m-a tinut ceva mai mult dar n-am avut febra slava domnului. oscilo poti lua si dupa ce-ti trece raceala. cel putin pana in martie cand trece sezonul rece. gargara cu apa cu sare pt gat e foarte buna insa daca nu suporti e prea probabil sa vomiti. eu am incercat si m-am cam chinuit. cu tusea am avut mari probleme. aveam o tuse seaca si simteam ca incet incet imi pierd vocea. mi-a zis doctorul ce sa iau pt tuse, este vorba de un sirop insa nu mai stiu cum se numeste. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #56 2011-01-04 11:52:38
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11stodal probabil No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #57 2011-01-04 11:52:39
Re: Intrebari si raspunsuri poentru viitoarele mamici-11neatza !!!! "O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|